Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım takma valla hep rahat ol bebiş daha çabuk gelsin..
benimde bazen içimden smile kullanmak gelmiyo..ama daha bi iyi oluyo kullanınca cnm sen bilirsin tabi.
mr verdi canım,gece onu çektircem.
kardeloşum inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..gece gece mr he..çok geçmiş olsun kuzu...
aminn cnm benim..rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısıysa nasip etsin bebişini..
canım geçmiş olsun..çok takmışsın ama kafaya ..aşırı da arastırma doktorunun verdigi ilaçları kullan bişeyin kalmaz inşallah..
derinim nerdesin canom yaaa yoksam yinemi uyudun

of cano buradayım yaa.suanda zor yazıyom yorgunum uykum var...gözlerim kapanıyo resmen..annemdeydik maç vardı ya...anca işlerimi halledip gelebildim..şimdide hemen yatıyom iyi de degilim zaten..bütün günü midem bulandı...belimi zaten biliyon..bide bi acaiplikler var kuzu yaaa vücudumda..etlerim acıyo resmeninan abartmıyorum...eklemlerim heran kırılacak gibi.bıcaklar saplanıyo etlerime sanki...nedir bu anlamadım...neyke konusuruz cano kimseler yok bende kaçim bari çok öptüm seni iyi geceler...

boncuğum kuzum noldu yaa yine birimi sıktı canını üzülme lütfen yaa hayat çok boş inşallah herşey güzel olucak canpo

ah ebusum sınanıyorum ve bunu cok acı bi şekilde yasıyorum eşime cok yansıtıyorum kafamdan senoryolar çiziyorum hemen kendıme gelmem lazım
günaydın kızlar dün başımdan geçen bişiyi anlatıcam sizlere benım küçük bı odam var ders calısıyorum orda dün gündüz yıne gectım oraya derse baktıkca agladım aklımda malum sey vardı öyle agladımkı sızmısım oldugum yere gözlerımı açtım saatın farkında degılım saatte tlfnda yoktu zaten yanımda tlfnu dıger odaya şarja takmıstım öyle ağlamısımkı bı ışık aradım agzımdan şu sözler döküldü o an ALLAHIM DEDİm NEOLURSUN BANA Bİ IŞIK Bİ İŞARET GÖNDERKİ DAYANMA GÜCÜM OLSUN DAYANIMKI SONUNDA MURADIMA ERİCEĞİMİ BİLİM DEDİM yemin ederım sözüm bittiği anda ezan başladı öyle şaşırdımkı bundan büyük işaretmi olur sizce kızlar belkı normal gelıyodur size ama benim için çok büyük bişydi işaret olarak ezan sesı demek oluyorkı dedım boncuk ümıdını yıtırme ALLAH büyük elbet sonumuz aydınlık olucak dedım sınanıyoruz çünkü ALLAHIM bizi seviyor dedım. kızlar bebeklerimizde bızı sevıcek ve yakında gelıcekler ben inanıyorum sizde ınanın

kan testi verseydin ya,en kesin sonucu öyle alırsınız.
muayene ederek mi,tahminen mi olabilir dediler ayrıca,merak ettim.

zaten kocişim baya bi dalga geçti,sen şimdi kızların yanına git falan diye.
10 dakikada bitti benim işim gece,bu defa o kadar korkmadım hem,daha genişti içerisi.
ya boncuğum,görende seni menapoza girdi sanır kuzu,neden bu kadar karamsarlık,hayırdır,birileri bişey mi dedi ki,bu kadar üzgünsün?

bitti geldim canım,pazartesi alcam sonucu,galibada salı gösteririm,çünkü oraya git,mr ı al,geri hastaneye çık,uzun hikaye olur.
sen napıyon,iş durumunda son durum ne?

ohhhh şükür boncuğum,demekki biraz olsun rahatladın,ama ne yapmışın öyle kendine,hiç o kadar,sızacak kadar ağlanır mı kuzu yaaaaaa?

insallah ugurboncugum,dilerim rabbim hepimize hayirli evlatlar versin,bu duygudan bizi mahrum etmesin..destegin icin cok tesekkur ederim iyiki varsincanim yeni adet tarihim 16 nisan..
amin cnm amin sende ıyıkı varsın

eliksirciğim nasıl bısıy ya bu sen yap olursa bızde ısterız bak ona göre

ya kızlar yaa,güya gece 2 deydi randevum ve ben fırsattan istifade oturcaktım sizle,ama aradılar şimdi,biri gelmedi heralde,ben mr çektirmeye gidiyorum
ebroşum ve kardelenim,altta sizleri görüyorum .
cnm geçmiş olsun sonucu aldınmı ınsallah önemlı bısıy yoktur

ohhhh şükür boncuğum,demekki biraz olsun rahatladın,ama ne yapmışın öyle kendine,hiç o kadar,sızacak kadar ağlanır mı kuzu yaaaaaa?
kardeloşum hersey üst üste geldı aslında soğuk kanlıydım ılk ıstedıgım sıralardakı gıbı her adet oldugumda aglamıyordum rahattım ama ıste sorunlar üst üste gelınce ınsan ne hale gelıyor
yenı kararlarda aldık esımle temmuzda doktora baslıcam bı kez daha takıp yaptırıcam sonra doktorun tavsıyesıne göre hıstereskopi yaptırıcam sonrada bu yıla 3 tane farklı merkezlerde asılama sıgdırıcam tabı boş geçen aylarda bol bol kür uygulucaz en büyük destegımde dualar olucak dua etcem bol bol....elımden gelenı yapıcam önümdekı bıryıl baktım olmadı ALLAHIM tüpbebekle nasıpetmıstır belkı dıyıp seneye yaza baslıcam tedavıye gönül ısterkı gerek kalmaz ama hayırlısı beklıcez ve görcez

Son düzenleme:
HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***********************
*****************************SUNGER*************************16 NİSAN********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************SEMRAOZSOY******************

Son düzenleme:

inşallah çok daha kısa zamanda gelir boncuğum.

selam kızlar hayırlı sabahlar.
boncuğum dün çok ağlamışsın üzüldüm ama sonrasında rabbim sana kendini hissettirmiş ve sende çok güzel bir karar almışsın bu yüzden sevindim.allahım aldığın kararları uygulamak nasip etsin.böyle plan yapınca her ay üzülmezsin hem belli mi olur kimisi tedaviye karar veriyo bikaç ay sonrası için ama tedaviye gitmeye gerek kalmıyo.çünkü beynini şartlandırıyo tedaviye,kafasında tasarlamadığı için hamile kalıyo.biz çok kuruntu yapıyoz ondan kalamıyoz zaten.

dün bizde hastaneye gittik eşimde nokta nokta saç dökülmesi olmuş,saç kıran diye tahmin etmiştim ilerlemeden gösterelim dr a diye günlerdir zor ikna ettim.dr kan tahlili aldı herşey normal dedi 2 melhem bide hap verdi.2-3 ay sürer tedavi hemen düzelmez dökülen yerlerdeki saçlar dedi.çok mu stres yaptın bişeye kafayı taktın dedi dr.üzüldüm bi yandan.eşimde çocuk istiyor benim kadar,ama yine suçu kendimde aradım acaba ben çokmu belli ediyorum çırpınışımı oda benim yüzümden diye mi tasalanıyo diyorum.bu yüzden stres yaptı diye diye üzüldüm.inş ilaçlar bi işe yararda saçları çıkar yine.

geçmiş olsun selina cım,rabbim şifa versin.
sen belli etmesen bile,illaki eşlerimizde istiyolar bebek ve onlarda stres olabiliyolar canım.

boncuğum sunger regliydi yeni tarihi 16 nisan demişti.listeyi düzeltirsen diye söylim dedim.kardelen profum nasılsın canım?

inşallah çok daha kısa zamanda gelir boncuğum.
inşallah kardeloşum ınsallah hepımızınkı gelır en kısa zamanda
sağol cnm ınsallah selınam
buarada cok geçmiş olsun ya sen söyleyınce benımde kafama takıldı benım esımınde saçı azaldı aıledekılerın sacı cok gür ırsi desem benımkıde stres yapıyor galıba dün bana dedıkı bende ısyerınde kendımı yıyorum eve gelıyorum umursamaz davranıyorum sen üzülme dıye dedı bende sanıyordum benımkı takmıyo en cok ben üzülüyüyorum bak bende kendımı sucladım sımdı bızde gıdelım doktora desem hayatta kabul etmez

geçmiş olsun selina cım,rabbim şifa versin.
sen belli etmesen bile,illaki eşlerimizde istiyolar bebek ve onlarda stres olabiliyolar canım.

belli etmediğimi hiç sanmıyorum ama aşırıya mı kaçıyorum diye düşündüm.bide sperm sorunu varya,kendince eksiklenipte ondan mı strese giriyo diyorum.inş düzelir.

ebrar abla sen listeyi hazırlamamışsın ama ben samyeline 15 banuya 15 sungere 15 okudum canım.tezcanlıyım bişey olurda okuyamazsam diye erkenden okumak istedim.listeyi ona göre ayarlarsın.yinede eksik olursa yaz okurum.

boncuğum sunger regliydi yeni tarihi 16 nisan demişti.listeyi düzeltirsen diye söylim dedim.kardelen profum nasılsın canım?
kız,günüm geçti dediğini hatırlıyorum sünger in ben.
aynı durum benim eşimdede var,o da şaşırıyo benim saçım niye dökülüyo diye,galiba stresten o da.

orantılı bir dökülmeyse korkma canım.yaşa bağlı saç azalır zaten.ama benimkinde nokta nokta ve o noktalarda hiç saç yok.bi anda o kadar dökülme oldu.krem sürüyoruz ya şimdi 6 tane var öyle 1kuruş para büyüklüğünde.

hamıslerın çoguda ugramıyor merakettıklerıme bakım bakalım ugruyoda burayamı gelmıyorlar acaba

buraya en çok uğrayan birsen.
derda da uğruyo.
gelip haber verenlerde var ama,eskiden,onlarda bebek beklerken derlenenler,saatlerini bizimle geçirenler,hamile kaldıktan sonra ya hiç uğramıyolar,ya kırk yılın başı,ama başka topiclerde görüyorum ben onları.

kızlar ben kahvaltı yapmaya gidiyorum,görüşürüz.
afiyet olsun canım
kız,günüm geçti dediğini hatırlıyorum sünger in ben.

aynı durum benim eşimdede var,o da şaşırıyo benim saçım niye dökülüyo diye,galiba stresten o da.

aboo ben mi yanlış hatırladım.yoksa tickerında 3.cü gün gösteriyodu reglin.ondan mı öyle aklımda kaldıki.neyse boncuğum sen bişey yazma benim yüzümden yanlışlık olmasın.günü geçtiyse ne güzel hadi inş.

bıkacına baktım kardelosum mızmız cocuguna ısım bıle koymus haberımız yokdıdgokta gırıyor ama kımseye yazmıyor sanırım ben gücenıyorum kardeloşum neden böyle ınsanlar acaba bızım nazarımız deger dıyemı korkuyorlar bız gelın bızle vakıt gecırın demıyoruzkı sadece bızı merakta bırakmayın haftada bırde olsa yazın dıyoruz cokmu zor bunlar böyle yapınca ben kendımı özürlü hıssedıyorum hamıs kalmadan önce bızden ıyı arkadasları yoktu aman nedımkı allah analı babalı büyütsün yavrularını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…