canım takma valla hep rahat ol bebiş daha çabuk gelsin..ah kuzu konusuyoz konusuyoz bir ara geliyor işte ama artık daha uzun aralıklarla geliyor artık geçti zaten aynı gece hemde eboşum iyileşti ben de iyileştim kardelen49um da saolsun bana terapi uyguladı kıyamam benimle uğraştı tüm gece msn de
ÇANAKKALE ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN ALLAH ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLESİN VE BİZLERİDE ONLARIN ŞEFAATİNE LAYIK KILSIN EMANET ETTİKLERİ BU VATANA SAHİP ÇIKABİLENLERDEN OLALIM İNŞALLAH
kızlar uzun zamandır solemek ıstıyorum ya ben bu smıleylerı kullanmayı cok sevmıyorum ınsallah saka yaptıklarım falan anlasılıyordur yazı ya sonucta belkı farklı anlasılır sonuna gulen smıley falan kullanmadıgım ıcın bole bır durum olursa mutlka soleyın
bu arada gunlerdır almak ıstedıgım çok yuksek topuklu uzun cızmelerı sonunda aldım yasasınnnnnnnnnnnnnnnn
kardeloşum inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..gece gece mr he..çok geçmiş olsun kuzu...mr verdi canım,gece onu çektircem.
aminn cnm benim..rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısıysa nasip etsin bebişini..Güzel bacılarım hepinizin yüreklerine sağlık,Allah hepinizden razı olsun,özlemini çektiğiniz bebişlerinizle birlikte ne muradınız varsa nasip etsin inşallah
Sabah saat 9'dan bu yana samatya da idim..Annemi götürdüm omzunda şikayeti vardı tahlil film derken akşamı ettik..Eve yeni gelebildim o yüzden dualara yetişemedim
Şimdi mutfağa geçip yemek yapıcam işim bitince burada olurum tekrar tekrar teşekkür ediyorum Rabbim güzel gönüllerinize göre versin canlarım.....
canım geçmiş olsun..çok takmışsın ama kafaya ..aşırı da arastırma doktorunun verdigi ilaçları kullan bişeyin kalmaz inşallah..2 rekat namazdan sonra isimler akabinde dualar canım..
amin cümlemize..
Helal olsun ne hakkı..
hayırlı akşamalar şekerler... Gene hast gittim bugün duayada yetişemedim ama yürekten aminnnn diyorum..dilerim rabbim yüzlerini güldürür herkesle birlikte duru nanelişeker anatolia arkadaşımızında..
Ilaç verdi doktor fitil (böğğğğğğ) antibiyotik ayrı kesiciydi sanırım diğeride.. Iltihapmı ne varmış smearda öyle çıktı.. 10gün sonra tekrar gel dedi.. Maşşalhım var yok yok bendede.. Hayırlısı..
Neyse benden cok bahsettim sizler nasılsınız???
derinim nerdesin canom yaaa yoksam yinemi uyudun
boncuğum kuzum noldu yaa yine birimi sıktı canını üzülme lütfen yaa hayat çok boş inşallah herşey güzel olucak canpo
kan testi verseydin ya,en kesin sonucu öyle alırsınız.evet dün sağlık ocağına gittim olabilir dedi bi ona sorayım dedim belli mi olur belki inş vardır
neyse kıslar ben çıkıyorum çok fena uykum var gözlerim acılmıyo kib aeo öpüldünüz byyyyyy
canım listede hemen değiştiricem gerçi şuanda laptopda değilim artık yarın hallederim zaman gerçektende çabuk geçiyo yaa
cananım inşallah nasip olurda gidersiniz mükemmel biyer herkesin gidip görmesi gerek
bi baharda buluşucazda nezaman canım ben azcık gece kuşuyum gündüz vaktim olmuyoyaa
garibim canım arkadaşım kardeşim nedemek yaa senden olmadı merak etme dün bütün gün öyleydim ben zaten eşim çocuk gibi avuttu diyebilirim ama senin yazınıda okuyunca içimdekiler boşaldı bianda .hakkım helal olsun nedemek kuzum seviyorum seni bende iyki sizinleyim
kayram canım kardeşim saol güzel düşüncelerin için bi mukabele diyorum bende
bugün kardeşciğimleydim akşama kadar gezdik çok yoruldum ama değdi selamını ileticem balım saol
buarada sende cici çizmelerini güzel günlerde giy kuzum
ay nasıl ilaçmış obanum yaa kıyamam allahım korudu seni gerçektende artık bukadar yıpratma kendini yazık ediyoruz kendimize yaa allahım kayından versin canım uğraştırmadan
bende biraz duygusaldım buara canım saol kalplerimiz bir konuşuruz sen iyileşde
buarada unutuyorum hep sonra geliyo aklıma boğazın nasıl canım
iyiyim bitanem sen nasılsın bi konuşamadık seninlede moralin iyi değilmi canım
canım öncelikle geçmiş olsun anneciğine iyidir inşallah sağlığı
dualar içinde mevla sendende razı olsun kabul buyursun inşallah vesile olsun bacım
canım allahım kötü hastalıklarla imtihan etmesin inşallah şifa olur ilaçlar
ay okuyunca baya endişelendim canım hemen telaş etme şunu bilki doktorlar kötüyüde iyiyide anında söylüyolar yani bişey olsa söylerdi mevlam şifa versin sanada tüm şifa bekliyenlere
canım nerelerdesin sen ya merak ettim seni demek olmadı hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum
canım hadi hayırlısı kolay gelsin sana dönünce görüşürüz girersen tabi
ya boncuğum,görende seni menapoza girdi sanır kuzu,neden bu kadar karamsarlık,hayırdır,birileri bişey mi dedi ki,bu kadar üzgünsün?kızlar gecmıse baktım ama yarın yazıcam hıc ıyı degılım herzamankı gıbı asılmıcak sorunllarım varmıs gıbı gelıyor allahım sonumu hayır etsın kör bı kuyudayım sankı yrn görüşürüz kendınıze ıyı bakın
canım takma valla hep rahat ol bebiş daha çabuk gelsin..
benimde bazen içimden smile kullanmak gelmiyo..ama daha bi iyi oluyo kullanınca cnm sen bilirsin tabi.
kardeloşum inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..gece gece mr he..çok geçmiş olsun kuzu...
aminn cnm benim..rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısıysa nasip etsin bebişini..
canım geçmiş olsun..çok takmışsın ama kafaya ..aşırı da arastırma doktorunun verdigi ilaçları kullan bişeyin kalmaz inşallah..
of cano buradayım yaa.suanda zor yazıyom yorgunum uykum var...gözlerim kapanıyo resmen..annemdeydik maç vardı ya...anca işlerimi halledip gelebildim..şimdide hemen yatıyom iyi de degilim zaten..bütün günü midem bulandı...belimi zaten biliyon..bide bi acaiplikler var kuzu yaaa vücudumda..etlerim acıyo resmeninan abartmıyorum...eklemlerim heran kırılacak gibi.bıcaklar saplanıyo etlerime sanki...nedir bu anlamadım...neyke konusuruz cano kimseler yok bende kaçim bari çok öptüm seni iyi geceler...
ah ebusum sınanıyorum ve bunu cok acı bi şekilde yasıyorum eşime cok yansıtıyorum kafamdan senoryolar çiziyorum hemen kendıme gelmem lazım
günaydın kızlar dün başımdan geçen bişiyi anlatıcam sizlere benım küçük bı odam var ders calısıyorum orda dün gündüz yıne gectım oraya derse baktıkca agladım aklımda malum sey vardı öyle agladımkı sızmısım oldugum yere gözlerımı açtım saatın farkında degılım saatte tlfnda yoktu zaten yanımda tlfnu dıger odaya şarja takmıstım öyle ağlamısımkı bı ışık aradım agzımdan şu sözler döküldü o an ALLAHIM DEDİm NEOLURSUN BANA Bİ IŞIK Bİ İŞARET GÖNDERKİ DAYANMA GÜCÜM OLSUN DAYANIMKI SONUNDA MURADIMA ERİCEĞİMİ BİLİM DEDİM yemin ederım sözüm bittiği anda ezan başladı öyle şaşırdımkı bundan büyük işaretmi olur sizce kızlar belkı normal gelıyodur size ama benim için çok büyük bişydi işaret olarak ezan sesı demek oluyorkı dedım boncuk ümıdını yıtırme ALLAH büyük elbet sonumuz aydınlık olucak dedım sınanıyoruz çünkü ALLAHIM bizi seviyor dedım. kızlar bebeklerimizde bızı sevıcek ve yakında gelıcekler ben inanıyorum sizde ınanın
amin cnm amin sende ıyıkı varsıninsallah ugurboncugum,dilerim rabbim hepimize hayirli evlatlar versin,bu duygudan bizi mahrum etmesin..destegin icin cok tesekkur ederim iyiki varsincanim yeni adet tarihim 16 nisan..
eliksirciğim nasıl bısıy ya bu sen yap olursa bızde ısterız bak ona göreahh canım ahh bende ne arasan var ama halime bin şükürr rabbim ne zaman isterse ozaman verir
hem ne kısırlığıı kıss ben kaç kez kaldım gebe belki sadece düşüğe sebep olurr gerçi doktor bölr birşey de demedi ama ben netten öle okuduum doktorun sanada antibiyotk verirr
üzülme dert etmee
yaa kıslaar ben ebrar ablamada söledim ama
benim bir tanıdıgım amasyadan bir arkadaşıma dua yolladı bu duayı 7 gün ilişkye girmeden önce iç dedi ama duayı suya koyuyorsunuzz kıss gebe kaldıı
bende denicem ama iltihapı kurutmam lazım öncee
bir söyliyim dedim bana devamlı söylüyordu sanada yollayım die ama kısmet olmadı arkadaşta ısrar edince yolla dedim arkadasıma kimde sorun varsa o içsin demiştii
kıss hamileyim dicince cok sevindiim denemek için can atıyorum ama zamanı var işte ilaçlar bir bitsindee aslında arkadasım büyücü fln değil yalnıs anlamayın ücretlide katiyen yapmıyor ALLAH rızası için vesile olur die yapıyoo sağolsun düşükler içinde üzerinde tanısıcak muska hazırlıyor bende isticem ondan hayırlısı bakalım paylaşmak istedim
şimdi bir tanıdıgıma daha söledim sağolsun yollaadı cok heycanlılar onunda eşinde sorun vardı sipermi yokmuss hiç saırıım bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
cnm geçmiş olsun sonucu aldınmı ınsallah önemlı bısıy yokturya kızlar yaa,güya gece 2 deydi randevum ve ben fırsattan istifade oturcaktım sizle,ama aradılar şimdi,biri gelmedi heralde,ben mr çektirmeye gidiyorum
ebroşum ve kardelenim,altta sizleri görüyorum .
kardeloşum hersey üst üste geldı aslında soğuk kanlıydım ılk ıstedıgım sıralardakı gıbı her adet oldugumda aglamıyordum rahattım ama ıste sorunlar üst üste gelınce ınsan ne hale gelıyorohhhh şükür boncuğum,demekki biraz olsun rahatladın,ama ne yapmışın öyle kendine,hiç o kadar,sızacak kadar ağlanır mı kuzu yaaaaaa?
kardeloşum hersey üst üste geldı aslında soğuk kanlıydın ılk ıstedım sıralardakı gıbı her adet oldugumda aglamıyordum rahattım ama ıste sorunlar üst üste gelınce ınsan ne hale gelıyor
yenı kararlarda aldık esımle temmuzda doktora baslıcam bı kez daha takıp yaptırıcam sonra doktorun tavsıyesıne göre hıstereskopi yaptırıcam sonrada bu yıla 3 tane farklı merkezlerde asılama sıgdırıcam tabı boş geçen aylarda bol bol kür uygulucaz en büyük destegımde dualar olucak dua etcem bol bol....elımden gelenı yapıcam önümdekı bıryıl baktım olmadı ALLAHIM tüpbebekle nasıpetmıstır belkı dıyıp seneye yaza baslıcam tedavıye gönül ısterkı gerek kalmaz ama hayırlısı beklıcez ve görcez
geçmiş olsun selina cım,rabbim şifa versin.selam kızlar hayırlı sabahlar.
boncuğum dün çok ağlamışsın üzüldüm ama sonrasında rabbim sana kendini hissettirmiş ve sende çok güzel bir karar almışsın bu yüzden sevindim.allahım aldığın kararları uygulamak nasip etsin.böyle plan yapınca her ay üzülmezsin hem belli mi olur kimisi tedaviye karar veriyo bikaç ay sonrası için ama tedaviye gitmeye gerek kalmıyo.çünkü beynini şartlandırıyo tedaviye,kafasında tasarlamadığı için hamile kalıyo.biz çok kuruntu yapıyoz ondan kalamıyoz zaten.
dün bizde hastaneye gittik eşimde nokta nokta saç dökülmesi olmuş,saç kıran diye tahmin etmiştim ilerlemeden gösterelim dr a diye günlerdir zor ikna ettim.dr kan tahlili aldı herşey normal dedi 2 melhem bide hap verdi.2-3 ay sürer tedavi hemen düzelmez dökülen yerlerdeki saçlar dedi.çok mu stres yaptın bişeye kafayı taktın dedi dr.üzüldüm bi yandan.eşimde çocuk istiyor benim kadar,ama yine suçu kendimde aradım acaba ben çokmu belli ediyorum çırpınışımı oda benim yüzümden diye mi tasalanıyo diyorum.bu yüzden stres yaptı diye diye üzüldüm.inş ilaçlar bi işe yararda saçları çıkar yine.
inşallah kardeloşum ınsallah hepımızınkı gelır en kısa zamandainşallah çok daha kısa zamanda gelir boncuğum.
sağol cnm ınsallah selınamselam kızlar hayırlı sabahlar.
boncuğum dün çok ağlamışsın üzüldüm ama sonrasında rabbim sana kendini hissettirmiş ve sende çok güzel bir karar almışsın bu yüzden sevindim.allahım aldığın kararları uygulamak nasip etsin.böyle plan yapınca her ay üzülmezsin hem belli mi olur kimisi tedaviye karar veriyo bikaç ay sonrası için ama tedaviye gitmeye gerek kalmıyo.çünkü beynini şartlandırıyo tedaviye,kafasında tasarlamadığı için hamile kalıyo.biz çok kuruntu yapıyoz ondan kalamıyoz zaten.
dün bizde hastaneye gittik eşimde nokta nokta saç dökülmesi olmuş,saç kıran diye tahmin etmiştim ilerlemeden gösterelim dr a diye günlerdir zor ikna ettim.dr kan tahlili aldı herşey normal dedi 2 melhem bide hap verdi.2-3 ay sürer tedavi hemen düzelmez dökülen yerlerdeki saçlar dedi.çok mu stres yaptın bişeye kafayı taktın dedi dr.üzüldüm bi yandan.eşimde çocuk istiyor benim kadar,ama yine suçu kendimde aradım acaba ben çokmu belli ediyorum çırpınışımı oda benim yüzümden diye mi tasalanıyo diyorum.bu yüzden stres yaptı diye diye üzüldüm.inş ilaçlar bi işe yararda saçları çıkar yine.
geçmiş olsun selina cım,rabbim şifa versin.
sen belli etmesen bile,illaki eşlerimizde istiyolar bebek ve onlarda stres olabiliyolar canım.
kız,günüm geçti dediğini hatırlıyorum sünger in ben.boncuğum sunger regliydi yeni tarihi 16 nisan demişti.listeyi düzeltirsen diye söylim dedim.kardelen profum nasılsın canım?
aynı durum benim eşimdede var,o da şaşırıyo benim saçım niye dökülüyo diye,galiba stresten o da.inşallah kardeloşum ınsallah hepımızınkı gelır en kısa zamanda
sağol cnm ınsallah selınam
buarada cok geçmiş olsun ya sen söyleyınce benımde kafama takıldı benım esımınde saçı azaldı aıledekılerın sacı cok gür ırsi desem benımkıde stres yapıyor galıba dün bana dedıkı bende ısyerınde kendımı yıyorum eve gelıyorum umursamaz davranıyorum sen üzülme dıye dedı bende sanıyordum benımkı takmıyo en cok ben üzülüyüyorum bak bende kendımı sucladım sımdı bızde gıdelım doktora desem hayatta kabul etmez
inşallah kardeloşum ınsallah hepımızınkı gelır en kısa zamanda
sağol cnm ınsallah selınam
buarada cok geçmiş olsun ya sen söyleyınce benımde kafama takıldı benım esımınde saçı azaldı aıledekılerın sacı cok gür ırsi desem benımkıde stres yapıyor galıba dün bana dedıkı bende ısyerınde kendımı yıyorum eve gelıyorum umursamaz davranıyorum sen üzülme dıye dedı bende sanıyordum benımkı takmıyo en cok ben üzülüyüyorum bak bende kendımı sucladım sımdı bızde gıdelım doktora desem hayatta kabul etmez
hamıslerın çoguda ugramıyor merakettıklerıme bakım bakalım ugruyoda burayamı gelmıyorlar acaba
afiyet olsun canımkızlar ben kahvaltı yapmaya gidiyorum,görüşürüz.
kız,günüm geçti dediğini hatırlıyorum sünger in ben.
aynı durum benim eşimdede var,o da şaşırıyo benim saçım niye dökülüyo diye,galiba stresten o da.
buraya en çok uğrayan birsen.
derda da uğruyo.
gelip haber verenlerde var ama,eskiden,onlarda bebek beklerken derlenenler,saatlerini bizimle geçirenler,hamile kaldıktan sonra ya hiç uğramıyolar,ya kırk yılın başı,ama başka topiclerde görüyorum ben onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?