tuğçe de geliyo sık sık,ama bize çok çok nadir uğruyo,bi selam veriyo,kaçıyo,o an latta olanlara bile bişey yazmıyo,genel yazıyo,bende bu duruma çok alınıyorum,çünkü çok zaman geçirdik beraber,çok dertleştik,böyle olmamalıydı.bıkacına baktım kardelosum mızmız cocuguna ısım bıle koymus haberımız yokdıdgokta gırıyor ama kımseye yazmıyor sanırım ben gücenıyorum kardeloşum neden böyle ınsanlar acaba bızım nazarımız deger dıyemı korkuyorlar bız gelın bızle vakıt gecırın demıyoruzkı sadece bızı merakta bırakmayın haftada bırde olsa yazın dıyoruz cokmu zor bunlar böyle yapınca ben kendımı özürlü hıssedıyorum hamıs kalmadan önce bızden ıyı arkadasları yoktu aman nedımkı allah analı babalı büyütsün yavrularını
kahvaltı yapmay gittim boncuk,yaptım geldim şimdi.kardeloş gıtmıs zaten selınamda kullanıcı panelınde bende kacım barı temızlıgımı yapımda bıtsınhadı öptüm kendınıze ıyı bakın
kardeloş gıtmıs zaten selınamda kullanıcı panelınde bende kacım barı temızlıgımı yapımda bıtsınhadı öptüm kendınıze ıyı bakın
yorulmak yok dedim san sen beni neden dinlemiyosun bak bir şey anlatıyımda dinle 2 bebegime tedaviye gidiyorum neyse kan verdik sonuçları almaya gittik okadar tırsıyorumki kötü birşey çıkar diye ablamıda götürdüm yanıma neyse oturduk doktorun karşısına doktorun asisitanıda var yanında dediki canım sana bir şey dicem ama dedi korkma dedi bir sürü şey saydı hamile kalamamaetken pko yok süt hormonu böbrekler aklına ne gelirse en kötüsünüde sona saklamışya yukarda yazdığım sonucu google de aradım kötü şeyler yazıyor
napıyım neler yazıyor bide doktor yazmış o dökümanları okudum. doktor sölermi sölemezmi bilmem ama ne yapcam ya.. Rabbim sana sığınıyorum kötüyüm ama tek bildiğim bu.. su yasımda uğraştıgım bir sürü şey var ya çok yoruldum ablacım yaa..kendimi kötü hissediyorum baksana neler cıkıyor zaten sevmem hastaneleri..iyicene nefret ediyorum..offff offff ruhum kalim bedenie sığmıyor çıkacak gibi..
canım az oldum çok degil kahverendgi akıntım oldu 2 kere oldu olmadı kanmam sonra ögrendim hamileyimslm millet nasılsınız topiğe geldim kimseçikler yok nerde bu millet ya
sevtum sana bişi sorcem sen dedin ya ben hamiş kalmışım ama üstüne görmüşüm diye sen o ay adetini çokmu gördün normalmi yoksa azmı gördün buna cevap verirsen sevinirim
işşallah canım anne olman dilegiyle tez zamanda işşallahkusura bakma geçenlerde cvp yazamadım bebek yok şu anda çok üzgünüm bayadırda aranızda bulunamadım ailevi sorunlar oldu işte neyse canlarım hepinizi öpüyorum iyi geceler herkeseo hayırlı haberi en kısa sürede vericem inşl sizlere bu arda hamile olan arkadaşlarımız var herkesin eline sağ salim versin allahım tüm isteyenlerle birlikte hoşcakalın arkadaşlar
ahh canım ahh bende ne arasan var ama halime bin şükürr rabbim ne zaman isterse ozaman verir
hem ne kısırlığıı kıss ben kaç kez kaldım gebe belki sadece düşüğe sebep olurr gerçi doktor bölr birşey de demedi ama ben netten öle okuduum doktorun sanada antibiyotk verirr
üzülme dert etmee
yaa kıslaar ben ebrar ablamada söledim ama
benim bir tanıdıgım amasyadan bir arkadaşıma dua yolladı bu duayı 7 gün ilişkye girmeden önce iç dedi ama duayı suya koyuyorsunuzz kıss gebe kaldıı
bende denicem ama iltihapı kurutmam lazım öncee
bir söyliyim dedim bana devamlı söylüyordu sanada yollayım die ama kısmet olmadı arkadaşta ısrar edince yolla dedim arkadasıma kimde sorun varsa o içsin demiştii
kıss hamileyim dicince cok sevindiim denemek için can atıyorum ama zamanı var işte ilaçlar bir bitsindee aslında arkadasım büyücü fln değil yalnıs anlamayın ücretlide katiyen yapmıyor ALLAH rızası için vesile olur die yapıyoo sağolsun düşükler içinde üzerinde tanısıcak muska hazırlıyor bende isticem ondan hayırlısı bakalım paylaşmak istedim
şimdi bir tanıdıgıma daha söledim sağolsun yollaadı cok heycanlılar onunda eşinde sorun vardı sipermi yokmuss hiç saırıım bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
sevindiricek canım ben buna inanıyorum bende bir gün demiştim çok aglıyodum allahım bir işaret ver ne olur umutlanıyım inan beni hastaneden aradılar herşey yolunda dedilerdi testlerim temiz çıkmıştıah ebusum sınanıyorum ve bunu cok acı bi şekilde yasıyorum eşime cok yansıtıyorum kafamdan senoryolar çiziyorum hemen kendıme gelmem lazım
günaydın kızlar dün başımdan geçen bişiyi anlatıcam sizlere benım küçük bı odam var ders calısıyorum orda dün gündüz yıne gectım oraya derse baktıkca agladım aklımda malum sey vardı öyle agladımkı sızmısım oldugum yere gözlerımı açtım saatın farkında degılım saatte tlfnda yoktu zaten yanımda tlfnu dıger odaya şarja takmıstım öyle ağlamısımkı bı ışık aradım agzımdan şu sözler döküldü o an ALLAHIM DEDİm NEOLURSUN BANA Bİ IŞIK Bİ İŞARET GÖNDERKİ DAYANMA GÜCÜM OLSUN DAYANIMKI SONUNDA MURADIMA ERİCEĞİMİ BİLİM DEDİM yemin ederım sözüm bittiği anda ezan başladı öyle şaşırdımkı bundan büyük işaretmi olur sizce kızlar belkı normal gelıyodur size ama benim için çok büyük bişydi işaret olarak ezan sesı demek oluyorkı dedım boncuk ümıdını yıtırme ALLAH büyük elbet sonumuz aydınlık olucak dedım sınanıyoruz çünkü ALLAHIM bizi seviyor dedım. kızlar bebeklerimizde bızı sevıcek ve yakında gelıcekler ben inanıyorum sizde ınanın
canım strestendir benimde bir ara çok döküldü halende dökülüyo ama ne bilen okadarda sıfıra bile vurdurdum gene dökülüyoselam kızlar hayırlı sabahlar.
boncuğum dün çok ağlamışsın üzüldüm ama sonrasında rabbim sana kendini hissettirmiş ve sende çok güzel bir karar almışsın bu yüzden sevindim.allahım aldığın kararları uygulamak nasip etsin.böyle plan yapınca her ay üzülmezsin hem belli mi olur kimisi tedaviye karar veriyo bikaç ay sonrası için ama tedaviye gitmeye gerek kalmıyo.çünkü beynini şartlandırıyo tedaviye,kafasında tasarlamadığı için hamile kalıyo.biz çok kuruntu yapıyoz ondan kalamıyoz zaten.
dün bizde hastaneye gittik eşimde nokta nokta saç dökülmesi olmuş,saç kıran diye tahmin etmiştim ilerlemeden gösterelim dr a diye günlerdir zor ikna ettim.dr kan tahlili aldı herşey normal dedi 2 melhem bide hap verdi.2-3 ay sürer tedavi hemen düzelmez dökülen yerlerdeki saçlar dedi.çok mu stres yaptın bişeye kafayı taktın dedi dr.üzüldüm bi yandan.eşimde çocuk istiyor benim kadar,ama yine suçu kendimde aradım acaba ben çokmu belli ediyorum çırpınışımı oda benim yüzümden diye mi tasalanıyo diyorum.bu yüzden stres yaptı diye diye üzüldüm.inş ilaçlar bi işe yararda saçları çıkar yine.
buraya en çok uğrayan birsen.
derda da uğruyo.
gelip haber verenlerde var ama,eskiden,onlarda bebek beklerken derlenenler,saatlerini bizimle geçirenler,hamile kaldıktan sonra ya hiç uğramıyolar,ya kırk yılın başı,ama başka topiclerde görüyorum ben onları.
bıkacına baktım kardelosum mızmız cocuguna ısım bıle koymus haberımız yokdıdgokta gırıyor ama kımseye yazmıyor sanırım ben gücenıyorum kardeloşum neden böyle ınsanlar acaba bızım nazarımız deger dıyemı korkuyorlar bız gelın bızle vakıt gecırın demıyoruzkı sadece bızı merakta bırakmayın haftada bırde olsa yazın dıyoruz cokmu zor bunlar böyle yapınca ben kendımı özürlü hıssedıyorum hamıs kalmadan önce bızden ıyı arkadasları yoktu aman nedımkı allah analı babalı büyütsün yavrularını
tuğçe de geliyo sık sık,ama bize çok çok nadir uğruyo,bi selam veriyo,kaçıyo,o an latta olanlara bile bişey yazmıyo,genel yazıyo,bende bu duruma çok alınıyorum,çünkü çok zaman geçirdik beraber,çok dertleştik,böyle olmamalıydı.
kahvaltı yapmay gittim boncuk,yaptım geldim şimdi.
canım üzülme lütfen googelde okuyupta kendini niye yıpratıyosun sen doktorun sözlerine kulak ver inş bişey cıkmaz hem biliyosun rabbim ol dedimi hic bişey önünde duramaz sadece zamanı var herşeyin...hayırlısıyla en kısa zamanda gelir inş melegin...içim daraldı nefes zor alıyorum..bagzımda düğümlendi birşeyler nefes almamızorlaştırıyor..kalbim falanda çarpmaya başladı çıkıyorum biraz arkadaşlar..kendinizee ii bakın..
canım gel tabi ne demek biraz gec oldu ama olsun sen bügünde gelebilirsincanım annecigine rabbim şifa versin benimkide hasta tansiyon var rabbim analarımız başımızdan eksik etmesin işşallah
sanada güzel bir hafta sonu diliyorum iyi bir şey varsa geliyim hemen bensiz yemek he
kız vallahi tam dayaklısın hene korkuyon sen goola ne bakıyon o salak salak şeyleri yazıyo benim gibi kafayı yicen sonra vatana millete hayırlı olsun dicez cesaretli ol bakem kötü birşey olsa doktor suratına patıtanak söylerdi vesveseli olma sakın sakin ol bakıyım derin nefes al allahım ben iyiyim beni bırakma de bak nasıl iyi geliyo
bu arada kardelencim altası sanırsam ben çıkıyorum anacım kalk borusunu çaldı kızmadan gideyim zaten hatunun tansiyonu var birde benim yüzümde tansiyon tavan yapmasın dedim
amin canım inş hala devam ediyo sıkıldım artık bi düzene girsin başka bişey istemiyorum... sende inş hap kullanmana gerek kalmadan adet olursun tatlım...canım allahım sana sıfalar versın ya ne kotu happıs o yumruta gelsıtırıcı hapmı yok da onu vermıs yaaa
kuzu keskem olaydın ama bugun yerınde keyfım de aklıma gelse uzulcem bosver gıtsın en ıysı cok ıyıyım su anda sende mr cekılcekmısın onemlı olan saglıgın cekıl bence de ogren ne oldugunu ınsallah da bısey cıkmaz ne yaptın bu arada sarmaları yaptınmı
canım aynı dertten zıt sekılde muzdaıbız sen bıtsın ıstıyon ben gelsın bakalım ne olcak ınsallah sonu gusel olur
canım ınsallah emeklerın bosa cıkmaz da pozıtıfı gorursun kuzum dualrım senınle
canım valla hastalıgın hakkında bır bılgım yok ama bence dr lar bırsey varsa acımadan soluyorlar artık bence bısey olsa solerlerdı cok kafaya takıyorsun canım
kızlar bı bakayı m dedım optum cıkıyorum
ablacım kardesınle ne gusel hasret gdermısındır ohh kuzum sefanız olsun
canım ben iyiyim sagol msjını görmeden cıkmışım kusra bakma sen nasılsın...pelin slm canım nasılsın görüşmeyeli
evet eboşum ya bi karşılaşamadık ...bende iyi olmaya calışıyorum adetim hala devam ediyo kafama takıldı neden böyle oldu diye... bitmesse pazartesi günü doktora gitcem inş...seninde iyi olmana cok sevindim tatlım hic üzülme hep gül tamammıcanım listede hemen değiştiricem gerçi şuanda laptopda değilim artık yarın hallederim zaman gerçektende çabuk geçiyo yaa
cananım inşallah nasip olurda gidersiniz mükemmel biyer herkesin gidip görmesi gerek
bi baharda buluşucazda nezaman canım ben azcık gece kuşuyum gündüz vaktim olmuyoyaa
garibim canım arkadaşım kardeşim nedemek yaa senden olmadı merak etme dün bütün gün öyleydim ben zaten eşim çocuk gibi avuttu diyebilirim ama senin yazınıda okuyunca içimdekiler boşaldı bianda .hakkım helal olsun nedemek kuzum seviyorum seni bende iyki sizinleyim
kayram canım kardeşim saol güzel düşüncelerin için bi mukabele diyorum bende
bugün kardeşciğimleydim akşama kadar gezdik çok yoruldum ama değdi selamını ileticem balım saol
buarada sende cici çizmelerini güzel günlerde giy kuzum
ay nasıl ilaçmış obanum yaa kıyamam allahım korudu seni gerçektende artık bukadar yıpratma kendini yazık ediyoruz kendimize yaa allahım kayından versin canım uğraştırmadan
bende biraz duygusaldım buara canım saol kalplerimiz bir konuşuruz sen iyileşde
buarada unutuyorum hep sonra geliyo aklıma boğazın nasıl canım
iyiyim bitanem sen nasılsın bi konuşamadık seninlede moralin iyi değilmi canım
canım öncelikle geçmiş olsun anneciğine iyidir inşallah sağlığı
dualar içinde mevla sendende razı olsun kabul buyursun inşallah vesile olsun bacım
canım allahım kötü hastalıklarla imtihan etmesin inşallah şifa olur ilaçlar
ay okuyunca baya endişelendim canım hemen telaş etme şunu bilki doktorlar kötüyüde iyiyide anında söylüyolar yani bişey olsa söylerdi mevlam şifa versin sanada tüm şifa bekliyenlere
canım nerelerdesin sen ya merak ettim seni demek olmadı hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum
canım hadi hayırlısı kolay gelsin sana dönünce görüşürüz girersen tabi
canım benim üzülme lütfen aşılmıycak sorun yoktur allahımın izniyle bütün sorunlar aşılır inş yeterki güclü olup inanalım tatlımkızlar gecmıse baktım ama yarın yazıcam hıc ıyı degılım herzamankı gıbı asılmıcak sorunllarım varmıs gıbı gelıyor allahım sonumu hayır etsın kör bı kuyudayım sankı yrn görüşürüz kendınıze ıyı bakın
derinim adet oldunmu sen bi test yapsana bende hamileyken senin gibiydim her yerim agrıyodu inş vardır bişeyler güzel haberlerini bekliyoruz öpüyorum seni cok...canım takma valla hep rahat ol bebiş daha çabuk gelsin..
benimde bazen içimden smile kullanmak gelmiyo..ama daha bi iyi oluyo kullanınca cnm sen bilirsin tabi.
kardeloşum inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..gece gece mr he..çok geçmiş olsun kuzu...
aminn cnm benim..rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısıysa nasip etsin bebişini..
canım geçmiş olsun..çok takmışsın ama kafaya ..aşırı da arastırma doktorunun verdigi ilaçları kullan bişeyin kalmaz inşallah..
of cano buradayım yaa.suanda zor yazıyom yorgunum uykum var...gözlerim kapanıyo resmen..annemdeydik maç vardı ya...anca işlerimi halledip gelebildim..şimdide hemen yatıyom iyi de degilim zaten..bütün günü midem bulandı...belimi zaten biliyon..bide bi acaiplikler var kuzu yaaa vücudumda..etlerim acıyo resmeninan abartmıyorum...eklemlerim heran kırılacak gibi.bıcaklar saplanıyo etlerime sanki...nedir bu anlamadım...neyke konusuruz cano kimseler yok bende kaçim bari çok öptüm seni iyi geceler...
canım böyle ol işte bak bı ışıkta göstermiş allahım... sabredecez canım başka caremiz yok inş cok beklemeden gelir bebişin hayırlısıyla...ah ebusum sınanıyorum ve bunu cok acı bi şekilde yasıyorum eşime cok yansıtıyorum kafamdan senoryolar çiziyorum hemen kendıme gelmem lazım
günaydın kızlar dün başımdan geçen bişiyi anlatıcam sizlere benım küçük bı odam var ders calısıyorum orda dün gündüz yıne gectım oraya derse baktıkca agladım aklımda malum sey vardı öyle agladımkı sızmısım oldugum yere gözlerımı açtım saatın farkında degılım saatte tlfnda yoktu zaten yanımda tlfnu dıger odaya şarja takmıstım öyle ağlamısımkı bı ışık aradım agzımdan şu sözler döküldü o an ALLAHIM DEDİm NEOLURSUN BANA Bİ IŞIK Bİ İŞARET GÖNDERKİ DAYANMA GÜCÜM OLSUN DAYANIMKI SONUNDA MURADIMA ERİCEĞİMİ BİLİM DEDİM yemin ederım sözüm bittiği anda ezan başladı öyle şaşırdımkı bundan büyük işaretmi olur sizce kızlar belkı normal gelıyodur size ama benim için çok büyük bişydi işaret olarak ezan sesı demek oluyorkı dedım boncuk ümıdını yıtırme ALLAH büyük elbet sonumuz aydınlık olucak dedım sınanıyoruz çünkü ALLAHIM bizi seviyor dedım. kızlar bebeklerimizde bızı sevıcek ve yakında gelıcekler ben inanıyorum sizde ınanın
selam kızlar hayırlı sabahlar.
boncuğum dün çok ağlamışsın üzüldüm ama sonrasında rabbim sana kendini hissettirmiş ve sende çok güzel bir karar almışsın bu yüzden sevindim.allahım aldığın kararları uygulamak nasip etsin.böyle plan yapınca her ay üzülmezsin hem belli mi olur kimisi tedaviye karar veriyo bikaç ay sonrası için ama tedaviye gitmeye gerek kalmıyo.çünkü beynini şartlandırıyo tedaviye,kafasında tasarlamadığı için hamile kalıyo.biz çok kuruntu yapıyoz ondan kalamıyoz zaten.
dün bizde hastaneye gittik eşimde nokta nokta saç dökülmesi olmuş,saç kıran diye tahmin etmiştim ilerlemeden gösterelim dr a diye günlerdir zor ikna ettim.dr kan tahlili aldı herşey normal dedi 2 melhem bide hap verdi.2-3 ay sürer tedavi hemen düzelmez dökülen yerlerdeki saçlar dedi.çok mu stres yaptın bişeye kafayı taktın dedi dr.üzüldüm bi yandan.eşimde çocuk istiyor benim kadar,ama yine suçu kendimde aradım acaba ben çokmu belli ediyorum çırpınışımı oda benim yüzümden diye mi tasalanıyo diyorum.bu yüzden stres yaptı diye diye üzüldüm.inş ilaçlar bi işe yararda saçları çıkar yine.
slmm kızlarrr nasılsınız :)
sevtunum h.g nasılsın...
amanın pelinim gelmiş hoş gelmiş ama ben çıkmaz zorundayım bebekim ya annem kızıyo içeri çagırıyo buarada eşide evde gitmeden sizlerle bir anımı paylaşmak istedim biraz stersinizi atında gülün dedim inanın okadar ihtıyacımız varki gülmeye
9.
bakın canlarım size bir hikayemi daha anlatayım ama dikişleriniz varsa tutun haberiniz olsun gülmekten şidi bu 2 çocukta tedaviye gidiyorum kan aldı doktor benden sonuşları söylediler işte perşembe gelin diye muayenesine gittik eşimin işi vardı yalvarıyorum ablama ne olur gel diye neyse bir likte gittik doktorun muayenanesine içeri girdik ismimizi dedi girdik içeri asisitanıda var yanında başladı konuşmaya önce bir suratı degişti adamın dedi sana bir şeyler dicem ama dedi korkma dedi tamammı sen benim panik atak az orda dedim ne oldu kötü bir şeymi var başladım terlemeyesaydı durdu işte sende pko var böbrek üstü bezlerin nakalt olmuş süt hormonu vs saydı durdu sonrada kötüsünü sona saklamış dediki canım senin erkeklik hormonun çok yükselmiş dedi bende okadar safımki orda ben ne desem ne yani doktor ben ben yani şimdi erkekmi oluyorum dedim başladı doktor asisitanı gülmeye dedim ne gülüyosunuz aglanıcak halime ne gülüyosunuz diye kızdım
doktor dediki neden gülmüyüm senin dedi rahimin var gögüslerin var vs işet saydı bütün uzuvlarımı dei dogum etmişşsin ilaç verdi ban dediki hormon hapı veriyorum bunları adet olduktan sonra 30 tane var içinde 3 böl 10 10 iç dedi neyse dışarı çıktık ozaman sigortayok 400 tl doktora bayıldım eşim kredi kartını verdi bir sorun olursa ordan dedi çektir eczaneye girdik 7 sene önce işte ilaçı dedim dedi 100 tl amanın dedim paramı versem kredimi dedim eşimi aradım dedi sen bilirsin nasıl ietresen ver dedi 500 tl bayıldım sigortasızlık çok zor o an anladım eşim dedi ne dedi anlattım böyle fian dedim sonra dedimki benim erkeklik hormonum yüksekmiş bebekim ya dedim oda telefonda ne yani ben kaç senedir erkeklemi yaşıyorum dedi güldü delü kız bu adam he sinirlerimi oynattı neyse eve geldik sonra eşimle gezmeye gittik içimdende diyorumki allahım şöyle karşıma güzel bir hatun çıksa filan sonra bayanın biri geçti önüme eşimle yürüyoruz of anam of dedim dedi eşim ne oldu hayırdır baksana aga analar ne doguruyo yavruya bak dedim başladım konuşmaya eşim baktı syuratıma allahım karımı kaybettim sapıttı karı dedi başladı korkmaya surat aynı bu şekil amabende bir gülme varmış millet bana bakıyo ama nasıl korkmasın yav şu bacaklara bak bir biçim su vs işte korkutabildigim kadar korkuttum dedi senle bir daha dışarı çıkmıcam ay ne güldüm delümüsün nesün sen be adam dedim ben erkek olsam senin gibi adamla evlenirmiyim ben şaka yaptım korkma dedim sen benim erkegimsin dedim o zaman bir oh dedi daha neler neler geldi başıma aklıma gelirse yazarım netice 6 sene gittim doktora elde var 0 normal yolla yaradan bir sene sonra bebek nesip etti sonunuda siz biliyosunuz zaten
hafiften var canım daha bide hafif hafif mude ağrıları basladı pek rahatım yok gece mide ağrısına çok zor uyudum bulandı resmen ya offfffsen hala burdamısın yaa git artık bakıyım geç kalıcan canım
canım iyi geceler buarada nasıl oldun başdönmen geçtimi ?
canım üzülme ne olur sen böle kendini üzmeye devam edersen hasta olursaya takma kafana hiç bişiyikızlar gecmıse baktım ama yarın yazıcam hıc ıyı degılım herzamankı gıbı asılmıcak sorunllarım varmıs gıbı gelıyor allahım sonumu hayır etsın kör bı kuyudayım sankı yrn görüşürüz kendınıze ıyı bakın
ah canım ya ta bu kadar ağlanırmı gözlerine yazık canım allahım buyuk bak sana ne güzel işaret vermış üzülme artık tamam mıah ebusum sınanıyorum ve bunu cok acı bi şekilde yasıyorum eşime cok yansıtıyorum kafamdan senoryolar çiziyorum hemen kendıme gelmem lazım
canım burda sağlık ocağında test yapmıyorlar baş donmem vardı tansiyonum filan normal olduğu halde bide hafif mide bulantısı ebede adet olduğun halde hamiş olabilrsin dedi bas dönmesi boşa olmaz dedi filan işte ondan soruyorum canımkan testi verseydin ya,en kesin sonucu öyle alırsınız.
muayene ederek mi,tahminen mi olabilir dediler ayrıca,merak ettim.
zaten kocişim baya bi dalga geçti,sen şimdi kızların yanına git falan diye.
10 dakikada bitti benim işim gece,bu defa o kadar korkmadım hem,daha genişti içerisi.
ya boncuğum,görende seni menapoza girdi sanır kuzu,neden bu kadar karamsarlık,hayırdır,birileri bişey mi dedi ki,bu kadar üzgünsün?
bitti geldim canım,pazartesi alcam sonucu,galibada salı gösteririm,çünkü oraya git,mr ı al,geri hastaneye çık,uzun hikaye olur.
sen napıyon,iş durumunda son durum ne?
ah canım ya çok gecmiş olsun takıyordur canım hiç takmazmı oda üzülüyordur inş tedavi ile düzelir canımselam kızlar hayırlı sabahlar.
canım benimde bu ay gecikmeli oldu ve ilk gün sadece lekelenme sonrada biraz oldu ama çokda az değildi bilmiyorum işte bi sana sorayım dedim inş canım inş vardır bu aralar ona çok ihtiyaçım var çok zor günlerdeyim allahım yardımcı olsun inşyorulmak yok dedim san sen beni neden dinlemiyosun bak bir şey anlatıyımda dinle 2 bebegime tedaviye gidiyorum neyse kan verdik sonuçları almaya gittik okadar tırsıyorumki kötü birşey çıkar diye ablamıda götürdüm yanıma neyse oturduk doktorun karşısına doktorun asisitanıda var yanında dediki canım sana bir şey dicem ama dedi korkma dedi bir sürü şey saydı hamile kalamamaetken pko yok süt hormonu böbrekler aklına ne gelirse en kötüsünüde sona saklamışdedi erkeklik hormonun çok yüksek çıkmış dedi 3 ay işaç kullandım hormon hapı bende o kadar safımki ne yani doktor bey ben şimdi erkemi oluyorum dedim başladı doktor asisitanı gülmeye dedi öyle şeymi olur canım senin rahimin var vs şimdi diyemicek saydı bitin uvuzlarımı işte sonra o ilaçları kullandım hatta eşime dedim canım doktor böyle böyle diyo paramı veriyi kredi kartıylamı ödüyüm ilaç bir pahalıydıda ondan aradım eşim gülerek ben okadar senedir ekkeklemi yattım diye alay etti güldü allah onu ne etmesin hemi dışarı çıktık bayan var önümde dedim yavruya bak be analar neler doguruyo filan kadın sapıttı allahım dedi maksat şaka yapmak anlıcagın en kötü durmdaydım ben benim suratıma bu ilaçları içmezsen seni normale çevirmezsek hamile kalamazsın dedi sen önce stresini bırak bir kenara sonrada şükret rabbine inan hastanelere gide gele diyorumki rabbim sana şükürler olsun ne kişiler var allahım yardımcımız olsun işşallah
canım az oldum çok degil kahverendgi akıntım oldu 2 kere oldu olmadı kanmam sonra ögrendim hamileyimişşallah sendede vardır umudunuzu yitirmeyin ne olur
işşallah canım anne olman dilegiyle tez zamanda işşallah
amanın amasyamıkız ne muskasıymış merak ettim bak şimcik
sevindiricek canım ben buna inanıyorum bende bir gün demiştim çok aglıyodum allahım bir işaret ver ne olur umutlanıyım inan beni hastaneden aradılar herşey yolunda dedilerdi testlerim temiz çıkmıştıallahım tez zamanda evladını sana yollar işşallah kardeşim benim
canım strestendir benimde bir ara çok döküldü halende dökülüyo ama ne bilen okadarda sıfıra bile vurdurdum gene dökülüyo
öküz öldü ortaklık bozuldu be gülüm
canım inan bende üzülüyorum o mızmızı okadar merak ettimki sormayasın birşeymi oldu bu hatun neden girmiyo diye nerde beizi merak edicek başka topiklerede giriyo burdan hariç 2 topikte var onlarada yazıyorum buruyada ben nankör insanlardan hiç hazzetmem girmesende kardeşim dedki ben iyiyim bir daha girmicem dedi merak etmiyelim seni demi
boşverin kafayı takmaya gelmez alıcaklarını aldılar gittiler işte boşverin gitsin degeri olanı merak ederim aglarım ben siler benim için önemlisiniz gerisi boş
canım ne kusuru farkettim zaten görmediğini bende iyi olmaya çalışıyorum işte sen neler yapıyorsuncanım üzülme lütfen googelde okuyupta kendini niye yıpratıyosun sen doktorun sözlerine kulak ver inş bişey cıkmaz hem biliyosun rabbim ol dedimi hic bişey önünde duramaz sadece zamanı var herşeyin...hayırlısıyla en kısa zamanda gelir inş melegin...
canım gel tabi ne demek biraz gec oldu ama olsun sen bügünde gelebilirsin
amin canım inş hala devam ediyo sıkıldım artık bi düzene girsin başka bişey istemiyorum... sende inş hap kullanmana gerek kalmadan adet olursun tatlım...
canım ben iyiyim sagol msjını görmeden cıkmışım kusra bakma sen nasılsın...
evet eboşum ya bi karşılaşamadık ...bende iyi olmaya calışıyorum adetim hala devam ediyo kafama takıldı neden böyle oldu diye... bitmesse pazartesi günü doktora gitcem inş...seninde iyi olmana cok sevindim tatlım hic üzülme hep gül tamammı
canım benim üzülme lütfen aşılmıycak sorun yoktur allahımın izniyle bütün sorunlar aşılır inş yeterki güclü olup inanalım tatlım
derinim adet oldunmu sen bi test yapsana bende hamileyken senin gibiydim her yerim agrıyodu inş vardır bişeyler güzel haberlerini bekliyoruz öpüyorum seni cok...
canım böyle ol işte bak bı ışıkta göstermiş allahım... sabredecez canım başka caremiz yok inş cok beklemeden gelir bebişin hayırlısıyla...
sanada hayırlı sabahlar canım...gecmiş olsun allahım şifalar varsin aslında bizden cok kocişlerimiz akıllarına takıyo bebiş meselesini ama belli etmiyorlar iclerine atıncada böyle oluyo malasef inş en kısa zamanda rabbim hepimizin yüzünü güldürür...
selam kızlar nasılsınız...benim adetim hala bitmedi takmıyım diyorum ama elimde degil inş kötü bişey yoktur...bitmesse pazartesi günü doktora gitcem bakalım niye böyle düzensizleşti adetim ...
,kardelen5233+,way,kızlar hoşgeldiniz ama ben cıkıyorum işlerimi yapıyım sonra görüşürüz
haklısın kardeloş nedımkı neyapalım herkesın kendı seçımı çok zaman gecırdık ama boş zamanlarmıstuğçe de geliyo sık sık,ama bize çok çok nadir uğruyo,bi selam veriyo,kaçıyo,o an latta olanlara bile bişey yazmıyo,genel yazıyo,bende bu duruma çok alınıyorum,çünkü çok zaman geçirdik beraber,çok dertleştik,böyle olmamalıydı.
kahvaltı yapmay gittim boncuk,yaptım geldim şimdi.
AH AH BENIMDE annişim gelsede yapsam böreklercanım ya telefondaydım.ama çıkıcam şimdi annem gelicek.börek yapayım.sende temizliğe girişiyon sanırım kolay gelsin canım.öptm byy:80::80:
ınsallah sevtunum çok sagol cnmcanım az oldum çok degil kahverendgi akıntım oldu 2 kere oldu olmadı kanmam sonra ögrendim hamileyimişşallah sendede vardır umudunuzu yitirmeyin ne olur
sevindiricek canım ben buna inanıyorum bende bir gün demiştim çok aglıyodum allahım bir işaret ver ne olur umutlanıyım inan beni hastaneden aradılar herşey yolunda dedilerdi testlerim temiz çıkmıştıallahım tez zamanda evladını sana yollar işşallah kardeşim benim
ınsallah pelınım hepımızınkı cok bekletmeden gelır cok sagolcanım benim üzülme lütfen aşılmıycak sorun yoktur allahımın izniyle bütün sorunlar aşılır inş yeterki güclü olup inanalım tatlım
canım böyle ol işte bak bı ışıkta göstermiş allahım... sabredecez canım başka caremiz yok inş cok beklemeden gelir bebişin hayırlısıyla...
yerım ben o gökçeyısagfol sevtuncum iyiyim canım benim kız uyandı anca görüdm msj ını kusura bakma olurmu neyse ben kaçayım kib öptm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?