Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kısslarr nasılsınızz o dualı suyu bende denicem pozitif sonuc alırsam isteyene yaptırırıım aslında poztif sonuc alıcamada inanıyorum

bu ay geçsin bir hayırlısıylaa ilaçlarım bitsiin hazırlatıyorum zaten yakında yollar bana

kardeloşuum çektirdın sanırıım o acıklık sorunmuymus anlamadım demekki o ağrı yapıyorduu
fizik tedavisine bende gitmediim şimdilik yakıyla ağrımı azcıık hafifletiyorum

selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
1 saattir listeyle uğraşıyorum haksızlık olmamasına özen gösteriyorum elimden geldiğince sayılarda bazı farklılıklar olabilir hakkınızı helal edin .
elixsir,sevtun ve selainam okumuş olduğunuzu düşünerek aynı sayıyı yazdım size
zaten selinam yazmış okudum diye
idare edin artık beni olurmu

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

SAMYELİ...........15
SUNGER............15
SELİNA............15bitti
ELİXSİR...........15
EBRAR.............15
SEVTUN............15
DURU..............15
BONCUK............15
DERİN.............15
KARDELEN49........10
KARDELENBHR.......10
KAYRA.............10
KARDELOŞ..........10
LAGRİMA...........10
GARİP.............10
GÜNEYCANAN........10
WAY...............10
NANELİŞKR.........10
ALEYNA............10
TOSTİ.............10
ANATOLİA..........10
SEMRA.............10
MİRANDA...........10
EGAL..............10
DERDA.............10
BİRSEN............8

SAMYELİ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN49.........15
SUNGER.............15
SELİNA.............15bitti
SEVTUN.............15
ELİXSİR............15
KAYRA..............15
BANU...............15
EBRAR..............15
LAGRİMA............15
DERİN..............10
BONCUK.............10
GARİP..............10
GÜNEYCANAN.........10
TOSTİ..............10
WAY................10
NANELİŞKR..........10
KARDELOŞ...........10
KARDELENBHR........10
DURU...............10
ANATOLİA...........10
ALEYNA.............10
SEMRA..............10
MİRANDA............10
EGAL...............10
DERDA..............10
BİRSEN.............8

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

BANU..............15
SAMYELİ...........15
EBRAR.............15
SELİNA............15bitti
SEVTUN............15
ELİXSİR...........15
GARİP.............15
NANELİŞKR.........15
ALEYNA............15
BONCUK............10
DERİN.............10
KARDELEN49........10
KARDELOŞ..........10
KARDELENBHR.......10
DURU..............10
KAYRA.............10
LAGRİMA...........10
GÜNEYCANAN........10
TOSTİ.............10
WAY...............10
ANATOLİA..........10
SEMRA.............10
MİRANDA...........10
EGAL..............10
DERDA.............10
BİRSEN............8

Son düzenleme:
hanımlar bu hafta BANUYA,SAMYELİNEVE SUNGERE OKUYCAZ
banumuz tedavide olduğu için
samyelide rahimine dikiş atılcak inşallah sorunsuz atlatsın diye
sungerde listedeki sıra ona geldiği için
ebrarcım öncelikle ben adet oldum onu haber vereyim duayı okuyamam
ayy kızlarr çayı koyun kayınvalidem kek yapmış getirdi yiyelim beraberr..
valla selina yok demem çok hastayım sıcak bi çayla kek ,ii gider
içiyorum canım ama fena tutulmuşum bide üstüne adet gelince daha beter oldu
selinacım biz bu ay aşılama deniyoruz canım
hadi hayırlısı inşallah başarılı olur

elixsir+ ebrar_53+ ugurboncugum bu arada hepinize merhaba
bütün dualarına amin diyorum inşallah allah en kısa zamanda nasip eder

ebrarcım listeyi hazırlamışsın canım istersen değiştirme ben ablama okuturum hiç merak etme eğer olur dersen

cano hayırdır ya neyin varki sen bi test daha yap kuzum nolur nolmaz çayı içmiyosun inşallah
buarada işlerinizi hallettinizmi canım herşey yolunda inşallah
canım ya kesinlikle sınanıyoruz imtihan işte
buarada başından geçen herkese nasip olmaz kıymetni bil kuzum senin kalbin çok temiz bunun karşılığını alıcaksın inanıyorum .yeterki duaya devam
cano rahat geçmesine sevindim dimek kocişin dalga geçiyo nasıl biliyolar bizi yaa
gece bekledimde gelmedin buarada
canım çok geçmiş olsun doktora gitmeniz iyi olmuş inşallah ilaçların faydası olur
valla insanın başına herşey stresden geliyo allah sonumuzu hayır etsin yaa
kuzum canımsın saol ben okudum yazdığını ona göre hazırladım ağzına yüreğine sağlık
peloşum peki çokmu adetin yani kanaman kuzum?inşallah biter ya bilirim o derdi iki kez başıma geldi insan nefret ediyo kan görmekten
ben iyiyim şükür canım kardeşimde geldi ya keyfim yernde şükür
canım hayrolsun yaa yanlız üstüne görmede normal adet gibi olmuyo bildiğim çok az oluyo kuzum
sen bi test yaptırda kafan rahatlasın
ebrarcım listeyi hazırlamışsın canım istersen değiştirme ben ablama okuturum hiç merak etme eğer olur dersen

sungercim sen bilirsin canım okutabilirsen tabiki olur benim için sorun yok
eğer okutamazsanda dağıtırım
buarada adet olmuşsun hayırlısı olsun inşallah birdahaki sefere canım

hanımlar hepinizi öpüyorum benim çıkmam gerek 1 saat listeyle uğraştım ev her yer her yerde bide pazara gidicem
buarada aleynam doktora gidecekti hayırlı haberler verir inşallah bize
banumuda merak ediyorum inşallah daha iyidir
ELAEZELİMDE yok iyce merak ettim onu yaa iyidir inşallah

Son düzenleme:

ablacım bana bitti yazabilirsiin

ya bakalım pazartesi ye kadar ne olacak devam edecekmi ederse öle yapacağım etmezse umutlanıp sonra boş çıkınca umutlar çok üzülüyorum onun için balakım ne olacak

iyiyim canım yarın doktora gidicem büyük ihtimal pazartesi aşılamam yapılacak dua edin bana oldumu
Hadi hayırlısı canım bakalım benimde salı belli olucak.

içim daraldı nefes zor alıyorum..bagzımda düğümlendi birşeyler nefes almamızorlaştırıyor..kalbim falanda çarpmaya başladı çıkıyorum biraz arkadaşlar..kendinizee ii bakın..
Yapma canım herşey yoluna giricek.

Sorma ya bende aynı şeyi düşündüm klomen vereydi ya.

ya kızlar yaa,güya gece 2 deydi randevum ve ben fırsattan istifade oturcaktım sizle,ama aradılar şimdi,biri gelmedi heralde,ben mr çektirmeye gidiyorum
ebroşum ve kardelenim,altta sizleri görüyorum .
Geçmiş olsun sonuçlar ne zaman.

Boğazım daha iyi ama iltihap hala devam ediyor hala bile midem kötü bağırsağım hareketli bakalım salı ne diyecek doktor.

Boncukcum ne oluyo kız yapma bu aralar nazara geldik valla.

merhaba prensesler bu siteyi uzun zamndır takip ediyorum ama yani üye oldum bende sizler gibi aynı umudu taşıyorum aynı duyguları paylaşıyorum o yüzden kendimi burda buldum inş. herşeyin hayırlısı olur.........:)

Ebrarcım canım iyiolmaya çalışıorum ama bu sene bana hiç iyi gelmedi dualarınızda benim için sağlıkta isteyin heriş başı sağlık kızlar.

geçmiş olsun canım kırmızılar gelmiş.inş bi dahaki sefere gelir bebişin.bu arada kek çoktaann bitti ama bugun ıspanaklı börek var buyur gel.
allahım dualarımızı kabul etsin canım.dediğim gibi yine de eksik olursa okurum.bakalım melhemler işe yarasın tek ama verdiği hap aşırı sersemletti.yatarken iç uyku yapar demişti dr.ama çok kuvvetli herhalde.dr a sordum yarım atabilir rahatsız ediyosa dedi.zaten bit kadar hap bide yarısını nasıl bölceksek yarım içicek artık.

hoşgeldin canım aramıza.inş çok bekletmez bebeğin.
kızlar annem bendeydi işte,yeğenimde vardı 8 yaşında,çocuk odası yani şimdilik yer minderleri olan odada pc oynadı.çocuk orda dururken kafasında plan proje yapmış.sora mutfağa geldi bişeyler yerken bana diyo hala siz hemen taşının bari diye.neden dedim çocuğun olcak ya onun odası yok dedi.nerden çıktı çocuk muhabbeti dedim.bilmem senin çocuğun olcak diyo.şaşırdım.o odadaki minderleri kaldırırız boş durmasın diye minder yaptık diyom hıı tamam o zaman dedi.dolap almanıza gerek yok orda birsürü var diyo.bende o dolaplar eniştenin malzemeleri dolu iş kıyafetleri dolu ona yer yok bebek odası alırız dolabını da alırız dedim.ama hala şaşkınım acaba gerçekten içine mi doğdu çok merak ediyorum.annemde diyo evde de başka bişey içine doğdu oda olursa yandık o zaman diyo.japonyadaki haberleri göstermiş tv den benim yeğende demiş ooo nisan mayıs haziran temmuz diye saymış temmuzda burdada felaket olcak demiş.töbe töbe allahım korusun tabi çocuk aklı.işte böyle kızlar.

evde internet yok kayınvalidemdeyiz. neyse kısaca konuya gireyim doktordan geldim nihayet kan verdim ve sonucum 85 ten 235 e çıktış sonucum:)) müjdeyi verebilirsiniz dedi doktorumuz. ama şöle bişey var 2 kata çıkması lazımdı demişti ya benimki 3 katı olduğu için cumartesi tekrar gelin ultrasonda bakıcam dedi çoğul gebelikte olabilir dedi tabi biz şokkkk.. baklım artık kızlar hayırlısı inşallah..

hadi gözün aydın.tebrik etmiştim ama olsun bi daha farketmez.85 olan değeri beğenmeyen dr amma oturmuş yerine.maşallah canımallah tamamına erdirsin.nasibinde varsa çoğul olur canım inş.

tabi bende ilk duymanın etkisiyle bi şoka giriyorum ama şimdi iyiyim.. napıyım ne olursa olsun artık.. şoka girmemin sebebi de şu ben kendimi hep sapasağlam sanıyordum ama her gittiğimde bir srun cıkması.. sağolll canım...

aslında rahat biriyim ama her gittiğimde bir sorunun çıkması ve benimde araştırım iç açıcı şeyler göremememüzüyür..amaiyiyim suan ilk gün öle strese giriyorum..bir daha burda yazmıcamzaten böle şeleri..inşallah bakalımhamile kalırmıyım kalmazmıyım 10gün sonra gittigimde başka birşeymi çıkar bilemiyorum...
lagrima,biraz fazla streslisin canım yaaa,hemen umutsuzluğa kapılma,iltihap olan bi arkadaşım,ilaç kullandığı ayın ertesinde hamile kalmıştı,du bakalım bi.

amin cümlemize şifa versin..iyide kötüyüde söylermi bilmem ama ben öyle kendi kendime tribe giriyorum..

:90: baya korkutmuşsun..tamam yorulmak yok inşallah.. sağol ablacım..

kesinlikle biliyorum Rabbim ol demezse hiç birşey olmazz...

okudum hepsini 10 tane az yazmışsın bana:)

inşallah.......
Yapma canım herşey yoluna giricek.

hoşgeldinn... inşallah...

inşallah hadi hayırlısıı...sevindm :90::90::90:

eee nasılsınız dünden bugüne...fitil ne kötüymüş yaa...eşimle baya dalga geçtim ama gece..doktor dediki eşine söyle o atsın ilacı dedi dedim adama düşündüüşündü ben baylırım dedibende güldüm bana bide erkek olcan ellemeye gelince elliyon ilaa gelince bayılırım dion nasıliş dedim

Son düzenleme:
lagrıma geçmiş olsun canım fitil yakar bide akıntı çok yapar.ilişki yasak biliyon dimi dr demiştir zaten.kendin yap canım boşver eşini karıştırma fitil işine.ben preseed kullanıyorum onu bile yaparken sen bakma diyorum.

ben dalga geçtim kndim koydun dün akşam :)ilk deneyimim başarı ile sonuçlandı.. ewet akıntı yapıyor beyaz beyaz normalde hiç yoktu benim akıntı gibi problemlerim.. yakmadı benimkini..dayanıklı kereta

ben bi duşa girip geliyorum..saçlarıma tarçın sürdümde daha fazla bekleyemicem..

EBRARCIM BBEKİM BEN OKUDUN EKLEYEBİLRİSİN
bu arad doktor pazartesi çarşamba cuma ordaymış ya pazartesi yada çarşamba gidicem allahtan bri şey olmazsa söylerim size ne zaman randevu alıcagımı daha belli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…