Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarcım işine karışmış gibi olmadım inşallah okuyanları ekledim ben elixir lagrima ve sevtun vardı okuyanlar

iyiyim cok sukur canim,sen nasil oldun canim,belin daha iyidir insallah?:26:

amiiiin kayracim amiiin,cok haklisin, seytan iste ugrarisiyor bazen,rabbim korusun bizi

canım yaa helal olsun

burda hepimiz aynı dertteyizz

biz anlarızz birbirimiziiin halinden üzülme ne olursuun

cok sogolasiniz canim,rabbim dertlerimizin dermanini da versin insallah

insallah sevtuncum,ne demek kabul olurmu,efendimiz (sav)müslumanin müslumana yaptigi dua kabul olur demiyormuuu,rabbim kabul eder insallah canim

allah razi olsun canim benim

canim benim cok gecmis olsun annecigine,rabbim sifa versin

cok sagolasiniz canim benim

öyle canim,hersey rabimin taktiri,o ol derse olur..

canim rabbim sIkIntilarini gidersin

ya kızlar yaa,güya gece 2 deydi randevum ve ben fırsattan istifade oturcaktım sizle,ama aradılar şimdi,biri gelmedi heralde,ben mr çektirmeye gidiyorum
ebroşum ve kardelenim,altta sizleri görüyorum .

ilk defa gece emar cekildigini duydum canimneden cekiliyorsun canim emari?önemli birsey yoktur insallah?:26:

bende seni seviyorum ebrarcimbenimde bunaldigim bir anda yazdigim seyler isteama sizler rahatlattiniz beni,rabbim sizden razi olsun

canim benim,uzulme,allah kerimdir,sIkIntini bilmiyorum ama,her ne sebepten ise rabbim sIkintini gidersin

canim benim cok gecmis olsun esine,rabbim sifa versin..benim esimde öyle canim,onda da sperm problemi oldugu icin,cok uzuluyobeni uzugun gördukce daha cok uzuluyor..onun yaninda uzulmemeye calisiyorum ama olmuyor isterabbim yuzumuzu guldursun insallah

allah razi olsun canim,o kadar ugrasiyorusun.

aramiza hosgeldin canim

cok kafaya mı takıyorum yosa cok yoruldugum için hemen çöküyormuyum bilemiyorum.. neyse daha iyiyim.. sağolun..

google den araştırma yapmıcam bidaha..
bence de arstırma yapma bılıyorum zaman gelıyor arastırmadan uramıyoruz ama yapacak bırsey yok bence sabret bı ılacını kullan bakalım :26::26:
evet kuzu ben demsıtım demı onu demek zavalı enıstem sarmadan menemene gecıs yaptı heneyse canım bu aralar askınız deprestı malum onu da fıyetle yemıstır kuzu bu arada mr cektırdın demek ınsallah hayrlı sonuclarla donersın kuzum

saol bebeısım gıydım ve evde salındım durdum butun gun adamın karsısında cocuk gıbıydım yanı sende gezmısın yorulmusun ama olsun guzel yorgunluklar bunlar canım kardesıne selam soledın demek cok mutlu oldum
sen yıne mı ıyı degılsın kusum ya ne dıyeyım kı bılemıyorum allahım hepımıze yardım etsın:26::26:
tamam kuzu dıkkat etcem smıley kullanmaya bazen bole bulmak zorlasıyor bıde her sayfa da yerlerı degısıyor gıcık oluyorum ya bu arada sana bısey dıcem sen adet oldunmuu bu mıde bulantısı halsızlık falan dıcem ama test yapmısmıydın sen kuzum ya bu arada sılerını halledebıldınmı
canım cok ama cok sevındım bu durumuna evet ebnde ınanıyorum ınsallah da yanılmama bu duygumda bence dusundugun kesınlıkle dogru bu bır ısaret belkı hepımıze ısretler yolluyor yaradan ama bız goremıyoruz ve kendımızı bosuna uzuyoruz bıtanem ama su an ıyısın ya onemlı olan bu
ha sole bıtanem yaaa olacak ınsallah bızde halayını cekcezbu arada bosverın hamıle olup da gırmeyenlerı ya herkes kendısı bılır yapacak bısey yok
canım esıne gecmıs olsun dılıyorum canım onlarda ıster ıstemz uzuluyor ya ben hep dıyorum eksık olan taraf daha bı suclanıyor kendımden bılıyorum cunku esım en ufak bır ımada bulunsa ne yapardım dıye dusunuyorum allahtan kı o konunun ustune hıc ama hıc basmıyor allah ondan razı olsun bence sende ıstesen de bellı etme derım ben

canım ınsallah bırsey yoktur ya benımde belım kasıklarım bugun costu valla sunu bıle dusunuyorum acaba yapısıklık oldu da adet oluyorum da ben mı goremıyorum dıyorum:18::18::18:
ınsallah faydası olur canım senın hala agrılarınmı var kuzum ya bı gıtseler artık sende rahat etsen yaaa hıcmı caresı bı yontemı yokmus
canım sen kendıne dıkkat et ama lutfen bu yıl bana kotu geldı falan deme herseye ragmen pozıtıf dusunelım pozıtıf olsun ınsallah
hosgeldın canım aramıza ne kadar zamandır bebek beklıyorsun

kız gercekmı bu bole seyler deme yaa ben cok tırstım sımdı allahım korusun yaaaa tabiki ilk dediği olsun inşallah da ikinci dediğinden allahım korusun :26::26::26::26::26:
kızlar ya kasıklarım patlıcak gıbı agrıyor valla sııstım yanı ne olcak bu halım benım ya acaba yapısıklık olmus olabılırmı kı allahım korusun bu arada ben aleynamı cok ama cok merak ettım kalp druna gıdecektı cumartesı yazarım sonucu demıstı ama yazmamıs yaaa ınsallah bısey cıkmamıstır

boncugumm benimm kıyamam sana aglama öyle yaaa canımm...
ezan en güzel moral olmuş sana bak...Allah büyük inşallah rabbim yakında o dediklerine gerek kalmadan yüzünü güldürecek bende buna inanıyorum canım benim
evet cnm ya salı gösterirsin daha rahat olur çok geçmiş olsun tekrardan...
bende napayım kuzu ya,iş durumu mafişyan bişy yok ortada daha..krediyi de alamadım hayla.pazartesi salı belkide hiço krediyi alıp dükkanımı açacagıma dair inancım gitmek üzere...hayırlısı inş Allahtan ümit kesilmez napalım...hayırlı degildir belkide...çalıştıgım yeri alamam heralde cnm bide...çok istiyodu o geçen yaz.benim verecegim rakam olmaz ona uymaz o yüzden demedim hiç.:26:
canım arkadasım biraz daha rahatlamış gördüm seni çok şükür...sana bişy diyim mi cnm..takiplerle fazla ugraşma bence...1 kere yaptır bakalım önümüzdeki ay...olmadı ki inş olur ilk denemede,olmazsa aşılamaya geç hemen..hakkında ennnn hayırlısı neyse o olsün gülüm
selinacım çok geçmiş olsun takma kafaya cnm düzelir o ...valla eşlerimiz belkide bizden çok takıyo herşeyi yaa..sende kendini suçlama napıcan ki saklasan olmaz saklamasan olmaz..o senin eşin yani.
ooo mızmızada bak sen.ben eskisi gibi takip edemiyom kimsenin izini süremiyorum iyi olmuş yakaladıgınız..herkes özgür tabi bişy diyemiyom artık...ne demek özürlü hissediyorum sacmalama onalr utansın bizi hiçe saydıkları için...ay mızmıza hakikatten sinirlendim şimdi...ben dedigin gibi degilde,kendimi kullanılmış hissediyorum tek kelimeyle..üzücü yani...demekki gereginden fazla deger veriyoruz diyorum ya bazen..buna bi kez daha inandım şimdi...
olmadım bebegim yaa..ama dün yaptım merak etme..gündüz eve ugradım ya dün,aldım gelirken ama beklemeden yaptım hemen..tabisi çıkmadı bişy..hayırlısı artık..2 aya kadar yolu var benimkinin o yüzden rahatımsenin adette bitmek bilmemiş kuzum yaa hay Allahım niye böyle oldu acaba...kaç gündür devam ediyoki..dedigin gibi görün doktora mutlaka cnm.
cano hayırdır ya neyin varki sen bi test daha yap kuzum nolur nolmaz çayı içmiyosun inşallah
buarada işlerinizi hallettinizmi canım herşey yolunda inşallah
dnü yaptım test cano çıkmadı.daha dogrusu kuruyunca gölgelendi gene tüm testlerimde oldugu gibi..anlamıyom benim idrarımda bişy mi var yafvalla o çayı da bi türlü içemedim cnm yaa...dün hazırlamaya kalktım hatta uzanmıştım..gittim mutfaga başka bişy yapıp gelmişimbugün geldi aklıma...korkuttun beni içemiyom bi türlü delüş
ya bakalım pazartesi ye kadar ne olacak devam edecekmi ederse öle yapacağım etmezse umutlanıp sonra boş çıkınca umutlar çok üzülüyorum onun için balakım ne olacak
way cim umutların inş boşa çıkmaz cnm...hayırlı haberler alırsın inş...
selam cnm hoşgelmişsin aramıza..herzaman bekleriz
aa çocuktan al haberi derler kıss..hadi inşallahhh malum olmuşturama son hissettiginde yanılsa iyi olurkorktum yaf
oo çok sevindim cnm yaa..valla ikiz olmaya kıss hadi hayırlısı
ben bi duşa girip geliyorum..saçlarıma tarçın sürdümde daha fazla bekleyemicem..
ne tarçını kıs Allah iyiligini versinne işe yarıyomuş tarçın?
hadi bakalım sevtuş hayırlı haberler al inşallah.

kıslarr ben işlerimi hallediyim..yemeye bişyler hazırlıcam..duaların kime okunduguna bakıp çıkıcaktım göya kaldım okurken...yemegi halledip duaları da okuyayım...

kardelencim,derimcim,nasilsiniz kizlar?:80::80:

sağol canım iyidir sen nasılsın

Kardelenbhr aşılaman pazartesi değilmi bizde bekliyoruz heyecanla inşallah pozitif sonuçlanır canım
Boncuğum beklediğin işaret gelmiş bak artık üzülme daha fazla:13:
Kayram hayırdır ağrın yoktu inşallah önemli bişey değildir yumurtlama olamazmı acaba:26:
Selinacım çocuğa bizim isimlerimizide versen bizede bişeyler söyler mi acabaŞaka bi yana Kayrama katılıyorum inşallah ilk söylediği doğru olsun da ikincisi doğru olmasın Allah muhafaza
Pelincim adetin fazla sürmüş hayırdır inşallah düşüklerden sonra düzen şaşıyo bazen

iz bugün doktora gittik herşey yolunda çok şükür pazartesi aşılamam kesinleşti

öylemiii,ne kadar sevindim canim benim,insallah rabbim ümit ettiklerine nail eylesin

bende iyiyim canim cok sukur,

evet canım amin inşalla dua et oldumu

kardelenbhr dua edicem canım inan topikte hamile haberi aldıkça öyle seviniyorumki inşallah hepimiz de bebeklerimize kavuşuruz bu sene artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…