Naber kızlar...............
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
SAMYELİ...........15
SUNGER............15
SELİNA............15bitti
ELİXSİR...........15bitti
EBRAR.............15
SEVTUN............15bitti
DURU..............15
BONCUK............15
DERİN.............15
KARDELEN49........10
KARDELENBHR.......10
KAYRA.............10
KARDELOŞ..........10
LAGRİMA...........10bitti
GARİP.............10
GÜNEYCANAN........10
WAY...............10
NANELİŞKR.........10
ALEYNA............10
TOSTİ.............10
ANATOLİA..........10
SEMRA.............10
MİRANDA...........10
EGAL..............10
DERDA.............10
BİRSEN............8
SAMYELİ için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN49.........15
SUNGER.............15
SELİNA.............15bitti
SEVTUN.............15bitti
ELİXSİR............15bitti
KAYRA..............15
BANU...............15
EBRAR..............15
LAGRİMA............15bitti
DERİN..............10
BONCUK.............10
GARİP..............10
GÜNEYCANAN.........10
TOSTİ..............10
WAY................10
NANELİŞKR..........10
KARDELOŞ...........10
KARDELENBHR........10
DURU...............10
ANATOLİA...........10
ALEYNA.............10
SEMRA..............10
MİRANDA............10
EGAL...............10
DERDA..............10
BİRSEN.............8
SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi
BANU..............15
SAMYELİ...........15
EBRAR.............15
SELİNA............15bitti
SEVTUN............15bitti
ELİXSİR...........15bitti
GARİP.............15
NANELİŞKR.........15
ALEYNA............15
BONCUK............10
DERİN.............10
KARDELEN49........10
KARDELOŞ..........10
KARDELENBHR.......10
DURU..............10
KAYRA.............10
LAGRİMA...........10bitti
GÜNEYCANAN........10
TOSTİ.............10
WAY...............10
ANATOLİA..........10
SEMRA.............10
MİRANDA...........10
EGAL..............10
DERDA.............10
BİRSEN............8
canım gökçem..bilmezmiyim senin o günlerini..Allahım yavrunu sana bagışlasın...ne demek nede olsa oldu askolsun öyle düşünür müyüz hiç seni çok iyi anlıyorum..bebiş olmakla iş bitmiyo kardeşimden biliyorum..onlar dünyanın en güzel şeyi fakat yorucu da anneler için...Allah sanada kolaylık versin cano seni seviyomm biliyon dimii özledim bide çok öptüm
kuzuu geçmiş olsun yaa.nedir bu bel agrıları bizde.benim biraz hafifledi ama önceki güne göre...inş doktor gereken neyse yapar iyileşirsin cnm.öptüm senibu arada bel mel derken çalışmaları aksatma heee
tamamdır canooo...Allahım kabul etsin şimdiden...
oyy kıyamam canım benim bende agladım yaffmüge anlının programında da andılar duygulandım..Allahım şehitlerimizden razı olsun topraklarımızı korudular nur içinde yatsınlar.
Allah zihin açıklıgı versin bebişim öptüm seni.
ne demek senden de ALLAH razı olsun garibim...daha iyisindir inşallah...
kızlar kaçtım ben..eve geldim biraz işim vardı şimdi dükkana gidiyorum hoşçakalınnnn
ah kuzu konusuyoz konusuyoz bir ara geliyor işte ama artık daha uzun aralıklarla geliyor artık geçti zaten aynı gece hemde eboşum iyileşti ben de iyileştim kardelen49um da saolsun bana terapi uyguladı kıyamam benimle uğraştı tüm gece msn de
evet senden oldusana ayrı bir gönül bağım var biliyorsun ama iyisin şükürler olsun dualarım hep seninle inan bana:26:
evet kuzu hep konuşuyoruz ama insanız sonuçta geliyor gidiyor ara ara ama şimdi iyiyim ama tetiklenirse geri gelir bu durum eboşuma kardeloşuma da buradan laf gondermıs olayım
evet kuzu canım çok sıkıldı valla gel döv beni gerçekten hakedıyorum galiba hemen gönderiyom o şeyi de hemennnnn
durum duana amin diyorum ve rabbim gönlünün muradı olacak kucağını ve gönüllerinizi dolduracak ışığını evinizin her bir köşesinde hissedeceğiniz bir yavru göndersin sana en kısa zamanda inşallah
nanaelim allahım seni de maddi manevi tüm sıkıntılardan kurtarsın eşini ikna edebilmen için yardımcın olsun ama inşallah kendiliğinden geliversin miniğin
kuzum duana gönülden amin diyorum allahım emeklerini boşa çıkarmasın bitanem tedavilerinin sonucu pozitif olsun inşallah evinin huzuru mutluluğu yüzünün akı olacak bir yavru göndersin sana allahım en kısa zamanda
allah allah nıye ole oldun acaba kuzum ne zman doncen acaba hastaneden merak ettım sımdı kendı saglıgın onemlı bıtanem sakın ıhmal etme
ah kuzu demek gıdıyorsun gonlunun huzuru kardesını gormeye benden ısmımle selam solersen cok seevınırım opuyorum senı
canımın ıcı allahım gonlune huzur zıhnıne acıklık versın ınsallah hersey gonlunce olur
sende ıyıkı varsın canım arkadasım sakın ama sakın sızı uzdum falan dıye de dusunme hepızımızın hıssettıklerını ama soleyemedıklerını solemıssın sadece dedıgın gıbı bır gun gelecek yavrumuz ama allahım yuce allahım cok yakın bır zamanda hayırlı saglıklı sıhhatlı bır hamılelık gecırıp daha sonrasında da yavrumuzu saglıcakla kucagımıza almayı hakkımızda hayrlı kılsın
demek cıkıyorsun kuzum ıslerını halledebıldınmı merak ettım yada yazdında benmı kacırdım kuzu öpüyorum seni çok
ÇANAKKALE ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN ALLAH ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLESİN VE BİZLERİDE ONLARIN ŞEFAATİNE LAYIK KILSIN EMANET ETTİKLERİ BU VATANA SAHİP ÇIKABİLENLERDEN OLALIM İNŞALLAH
kızlar uzun zamandır solemek ıstıyorum ya ben bu smıleylerı kullanmayı cok sevmıyorum ınsallah saka yaptıklarım falan anlasılıyordur yazı ya sonucta belkı farklı anlasılır sonuna gulen smıley falan kullanmadıgım ıcın bole bır durum olursa mutlka soleyın
bu arada gunlerdır almak ıstedıgım çok yuksek topuklu uzun cızmelerı sonunda aldım yasasınnnnnnnnnnnnnnnn
canım yaa helal olsun
burda hepimiz aynı dertteyizz
biz anlarızz birbirimiziiin halinden üzülme ne olursuun
canım ne demek ama yazdıklarını okuyunca içimden bir şey kopup giti bu arada yılmak yok yıkılmak hiç yok canım allahım tez zamanda yavrunu sana yollar işşallah ben hepinize dua ediyorum inan her namazda tabe kabul olursa:59
# banu145145
# pelin67 hoş geldiniz bebekiler ne var ne yok:
vay vay vay,doçentliği hakediyon kız sen
mr verdi canım,gece onu çektircem.
hiç öyle düşünme garip cim,hepimizin yaşadığı durumlar bunlar ve elbetteki burda paylaşcaz,hepimizin yaşadığı şeyler çünkü bunlar ve birbirimizi çok çok iyi anlarız,hiç bu konuda endişen olmasın.
benim bel ağrısı kronikleşti deribncim,omurilikde az bi açıklık var gibi dedi ama mr da kesin sonuç alırmışız,gece çektircem.
iyi bari,şimdi iyiysen,gece bende gelemedim,izin vermedi kociş
yoksa bende yardım ederdim adaşıma,tek başşına uğraşılır mı senle:90:
ah banu cum,belki böylesi hayırlı canım,bilemiyoz işte ne ne zaman hayırlı,rabbim gönlümüzdekileri hakkı8mızda hayırlı kılarak,en kısa zamanda nasib etsin.
çok geçmiş olsun tatlım.
Güzel bacılarım hepinizin yüreklerine sağlık,Allah hepinizden razı olsun,özlemini çektiğiniz bebişlerinizle birlikte ne muradınız varsa nasip etsin inşallah
Sabah saat 9'dan bu yana samatya da idim..Annemi götürdüm omzunda şikayeti vardı tahlil film derken akşamı ettik..Eve yeni gelebildim o yüzden dualara yetişemedim
Şimdi mutfağa geçip yemek yapıcam işim bitince burada olurum tekrar tekrar teşekkür ediyorum Rabbim güzel gönüllerinize göre versin canlarım.....
kız ben 50 kiloyum sıksan yarım kilo yağ çıkmaz keşke azcık daha kilo alabilsem.kendimi maydanoz sapı gibi hissediyom.ama ailecek böyleyiz anam diyom zaten biz maydanozgillerden geldik diye
canım benim ne demek hepimiz burda birbirimize desteğiz.kimse yanlız kalmaz burda tabiki paylaşacaksın her anını.hakkımız varsa helal hoş olsun canım.
kociş gelcek şimdi seni merak ettimde girdim.akşam çekilcekmişsin mr.hayırlısı inş bişe çıkmasın tek.ben doçentlik mi estfll canım sen varken bana düşmez.maaşa da az kalmış12 gün nedir kii
inş canım tabiki dua ederiz.rabbim hayırlısıyla versin bebişini göbüşüne inşşş.
inş canım en kısa zamanda inş
canım ne üzmesi ya aşk olsun moralini bozma allahım inş hepimizin yüzünü güldürecek bende senin gibi düşünyorum ama üzülmenin bi faydası yok allahım ol derse olacak inş
canım pzylasımın için tslkr çok güzel bi paylaşım yapmişsin tekrar tskler
ay canım allah analı babalı büyütmak nasip etsin inş allah bizede nasıp eder inş en kısa zamanda
amin canım bütün okunan dualara canı gönülden amin diyorum
kızlar kusura bakmayın dua vakti gelemedim kaynanam misafirliğe gidelim dedi o yüzden burda olamadım
canım ne olur moralini bozma inş sonuçların güzel çıkar sen ona bakma dr ne diyecek bakalım sen dr bişi demeden üzülme ok
kusura bakma geçenlerde cvp yazamadım bebek yok şu anda çok üzgünüm bayadırda aranızda bulunamadım ailevi sorunlar oldu işte neyse canlarım hepinizi öpüyorum iyi geceler herkeseo hayırlı haberi en kısa sürede vericem inşl sizlere bu arda hamile olan arkadaşlarımız var herkesin eline sağ salim versin allahım tüm isteyenlerle birlikte hoşcakalın arkadaşlar
ya kızlar yaa,güya gece 2 deydi randevum ve ben fırsattan istifade oturcaktım sizle,ama aradılar şimdi,biri gelmedi heralde,ben mr çektirmeye gidiyorum
ebroşum ve kardelenim,altta sizleri görüyorum .
canım listede hemen değiştiricem gerçi şuanda laptopda değilim artık yarın hallederim zaman gerçektende çabuk geçiyo yaa
cananım inşallah nasip olurda gidersiniz mükemmel biyer herkesin gidip görmesi gerek
bi baharda buluşucazda nezaman canım ben azcık gece kuşuyum gündüz vaktim olmuyoyaa
garibim canım arkadaşım kardeşim nedemek yaa senden olmadı merak etme dün bütün gün öyleydim ben zaten eşim çocuk gibi avuttu diyebilirim ama senin yazınıda okuyunca içimdekiler boşaldı bianda .hakkım helal olsun nedemek kuzum seviyorum seni bende iyki sizinleyim
kayram canım kardeşim saol güzel düşüncelerin için bi mukabele diyorum bende
bugün kardeşciğimleydim akşama kadar gezdik çok yoruldum ama değdi selamını ileticem balım saol
buarada sende cici çizmelerini güzel günlerde giy kuzum
ay nasıl ilaçmış obanum yaa kıyamam allahım korudu seni gerçektende artık bukadar yıpratma kendini yazık ediyoruz kendimize yaa allahım kayından versin canım uğraştırmadan
bende biraz duygusaldım buara canım saol kalplerimiz bir konuşuruz sen iyileşde
buarada unutuyorum hep sonra geliyo aklıma boğazın nasıl canım
iyiyim bitanem sen nasılsın bi konuşamadık seninlede moralin iyi değilmi canım
canım öncelikle geçmiş olsun anneciğine iyidir inşallah sağlığı
dualar içinde mevla sendende razı olsun kabul buyursun inşallah vesile olsun bacım
canım allahım kötü hastalıklarla imtihan etmesin inşallah şifa olur ilaçlar
ay okuyunca baya endişelendim canım hemen telaş etme şunu bilki doktorlar kötüyüde iyiyide anında söylüyolar yani bişey olsa söylerdi mevlam şifa versin sanada tüm şifa bekliyenlere
canım nerelerdesin sen ya merak ettim seni demek olmadı hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum
canım hadi hayırlısı kolay gelsin sana dönünce görüşürüz girersen tabi
kızlar gecmıse baktım ama yarın yazıcam hıc ıyı degılım herzamankı gıbı asılmıcak sorunllarım varmıs gıbı gelıyor allahım sonumu hayır etsın kör bı kuyudayım sankı yrn görüşürüz kendınıze ıyı bakın
selam kızlar hayırlı sabahlar.
boncuğum dün çok ağlamışsın üzüldüm ama sonrasında rabbim sana kendini hissettirmiş ve sende çok güzel bir karar almışsın bu yüzden sevindim.allahım aldığın kararları uygulamak nasip etsin.böyle plan yapınca her ay üzülmezsin hem belli mi olur kimisi tedaviye karar veriyo bikaç ay sonrası için ama tedaviye gitmeye gerek kalmıyo.çünkü beynini şartlandırıyo tedaviye,kafasında tasarlamadığı için hamile kalıyo.biz çok kuruntu yapıyoz ondan kalamıyoz zaten.
dün bizde hastaneye gittik eşimde nokta nokta saç dökülmesi olmuş,saç kıran diye tahmin etmiştim ilerlemeden gösterelim dr a diye günlerdir zor ikna ettim.dr kan tahlili aldı herşey normal dedi 2 melhem bide hap verdi.2-3 ay sürer tedavi hemen düzelmez dökülen yerlerdeki saçlar dedi.çok mu stres yaptın bişeye kafayı taktın dedi dr.üzüldüm bi yandan.eşimde çocuk istiyor benim kadar,ama yine suçu kendimde aradım acaba ben çokmu belli ediyorum çırpınışımı oda benim yüzümden diye mi tasalanıyo diyorum.bu yüzden stres yaptı diye diye üzüldüm.inş ilaçlar bi işe yararda saçları çıkar yine.
belli etmediğimi hiç sanmıyorum ama aşırıya mı kaçıyorum diye düşündüm.bide sperm sorunu varya,kendince eksiklenipte ondan mı strese giriyo diyorum.inş düzelir.
ebrar abla sen listeyi hazırlamamışsın ama ben samyeline 15 banuya 15 sungere 15 okudum canım.tezcanlıyım bişey olurda okuyamazsam diye erkenden okumak istedim.listeyi ona göre ayarlarsın.yinede eksik olursa yaz okurum.
selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
1 saattir listeyle uğraşıyorum haksızlık olmamasına özen gösteriyorum elimden geldiğince sayılarda bazı farklılıklar olabilir hakkınızı helal edin .
elixsir,sevtun ve selainam okumuş olduğunuzu düşünerek aynı sayıyı yazdım size
zaten selinam yazmış okudum diye
idare edin artık beni olurmu
merhaba prensesler bu siteyi uzun zamndır takip ediyorum ama yani üye oldum bende sizler gibi aynı umudu taşıyorum aynı duyguları paylaşıyorum o yüzden kendimi burda buldum inş. herşeyin hayırlısı olur.........:)
bence de arstırma yapma bılıyorum zaman gelıyor arastırmadan uramıyoruz ama yapacak bırsey yok bence sabret bı ılacını kullan bakalım :26::26:cok kafaya mı takıyorum yosa cok yoruldugum için hemen çöküyormuyum bilemiyorum.. neyse daha iyiyim.. sağolun..
google den araştırma yapmıcam bidaha..
evet kuzu ben demsıtım demı onulagrima,biraz fazla streslisin canım yaaa,hemen umutsuzluğa kapılma,iltihap olan bi arkadaşım,ilaç kullandığı ayın ertesinde hamile kalmıştı,du bakalım bi.
inşallah canımü,elbetteki ederiz.
ben de senin dediğin yemeği yaptım pelincim
ay istemiyomm fizik tedavi falan,omurilikte açıklık var gibi dedi,bi tanesi diğerlerinden ayrı gibi,banada gösterdi,mr da belli olurmuş,ben sevmiyorum oraya girmeyi yaaaaaa:18:
alemsin selina yaa,gerçekten alem kızsın he.:97:
binbir sorunu olanlar bile hamile kalıyooo,takma kafana bu kadar,rabbimin elinde neticede herşey.
ne sarması kız,yapma,bu saatte sarma mı olur diyen sen değil miydin bana:95:
menemen yaptım,nasıl
hayırdır,hamilelikten mi şüpheleniyon way?
ebroş gelmemiş galiba .
saol bebeısım gıydım ve evde salındım durdum butun gun adamın karsısında cocuk gıbıydım yanı sende gezmısın yorulmusun ama olsun guzel yorgunluklar bunlar canım kardesıne selam soledın demek cok mutlu oldumcanım listede hemen değiştiricem gerçi şuanda laptopda değilim artık yarın hallederim zaman gerçektende çabuk geçiyo yaa
cananım inşallah nasip olurda gidersiniz mükemmel biyer herkesin gidip görmesi gerek
bi baharda buluşucazda nezaman canım ben azcık gece kuşuyum gündüz vaktim olmuyoyaa
garibim canım arkadaşım kardeşim nedemek yaa senden olmadı merak etme dün bütün gün öyleydim ben zaten eşim çocuk gibi avuttu diyebilirim ama senin yazınıda okuyunca içimdekiler boşaldı bianda .hakkım helal olsun nedemek kuzum seviyorum seni bende iyki sizinleyim
kayram canım kardeşim saol güzel düşüncelerin için bi mukabele diyorum bende
bugün kardeşciğimleydim akşama kadar gezdik çok yoruldum ama değdi selamını ileticem balım saol
buarada sende cici çizmelerini güzel günlerde giy kuzum
ay nasıl ilaçmış obanum yaa kıyamam allahım korudu seni gerçektende artık bukadar yıpratma kendini yazık ediyoruz kendimize yaa allahım kayından versin canım uğraştırmadan
bende biraz duygusaldım buara canım saol kalplerimiz bir konuşuruz sen iyileşde
buarada unutuyorum hep sonra geliyo aklıma boğazın nasıl canım
iyiyim bitanem sen nasılsın bi konuşamadık seninlede moralin iyi değilmi canım
canım öncelikle geçmiş olsun anneciğine iyidir inşallah sağlığı
dualar içinde mevla sendende razı olsun kabul buyursun inşallah vesile olsun bacım
canım allahım kötü hastalıklarla imtihan etmesin inşallah şifa olur ilaçlar
ay okuyunca baya endişelendim canım hemen telaş etme şunu bilki doktorlar kötüyüde iyiyide anında söylüyolar yani bişey olsa söylerdi mevlam şifa versin sanada tüm şifa bekliyenlere
canım nerelerdesin sen ya merak ettim seni demek olmadı hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum
canım hadi hayırlısı kolay gelsin sana dönünce görüşürüz girersen tabi
sen yıne mı ıyı degılsın kusum ya ne dıyeyım kı bılemıyorum allahım hepımıze yardım etsın:26::26:kızlar gecmıse baktım ama yarın yazıcam hıc ıyı degılım herzamankı gıbı asılmıcak sorunllarım varmıs gıbı gelıyor allahım sonumu hayır etsın kör bı kuyudayım sankı yrn görüşürüz kendınıze ıyı bakın
tamam kuzu dıkkat etcem smıley kullanmaya bazen bole bulmak zorlasıyor bıde her sayfa da yerlerı degısıyor gıcık oluyorum ya bu arada sana bısey dıcem sen adet oldunmuu bu mıde bulantısı halsızlık falan dıcem ama test yapmısmıydıncanım takma valla hep rahat ol bebiş daha çabuk gelsin..
benimde bazen içimden smile kullanmak gelmiyo..ama daha bi iyi oluyo kullanınca cnm sen bilirsin tabi.
kardeloşum inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..gece gece mr he..çok geçmiş olsun kuzu...
aminn cnm benim..rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısıysa nasip etsin bebişini..
canım geçmiş olsun..çok takmışsın ama kafaya ..aşırı da arastırma doktorunun verdigi ilaçları kullan bişeyin kalmaz inşallah..
of cano buradayım yaa.suanda zor yazıyom yorgunum uykum var...gözlerim kapanıyo resmen..annemdeydik maç vardı ya...anca işlerimi halledip gelebildim..şimdide hemen yatıyom iyi de degilim zaten..bütün günü midem bulandı...belimi zaten biliyon..bide bi acaiplikler var kuzu yaaa vücudumda..etlerim acıyo resmeninan abartmıyorum...eklemlerim heran kırılacak gibi.bıcaklar saplanıyo etlerime sanki...nedir bu anlamadım...neyke konusuruz cano kimseler yok bende kaçim bari çok öptüm seni iyi geceler...
canım cok ama cok sevındım bu durumuna evet ebnde ınanıyorum ınsallah da yanılmama bu duygumda bence dusundugun kesınlıkle dogru bu bır ısaret belkı hepımıze ısretler yolluyor yaradan ama bız goremıyoruz ve kendımızı bosuna uzuyoruz bıtanem ama su an ıyısın ya onemlı olan buah ebusum sınanıyorum ve bunu cok acı bi şekilde yasıyorum eşime cok yansıtıyorum kafamdan senoryolar çiziyorum hemen kendıme gelmem lazım
günaydın kızlar dün başımdan geçen bişiyi anlatıcam sizlere benım küçük bı odam var ders calısıyorum orda dün gündüz yıne gectım oraya derse baktıkca agladım aklımda malum sey vardı öyle agladımkı sızmısım oldugum yere gözlerımı açtım saatın farkında degılım saatte tlfnda yoktu zaten yanımda tlfnu dıger odaya şarja takmıstım öyle ağlamısımkı bı ışık aradım agzımdan şu sözler döküldü o an ALLAHIM DEDİm NEOLURSUN BANA Bİ IŞIK Bİ İŞARET GÖNDERKİ DAYANMA GÜCÜM OLSUN DAYANIMKI SONUNDA MURADIMA ERİCEĞİMİ BİLİM DEDİM yemin ederım sözüm bittiği anda ezan başladı öyle şaşırdımkı bundan büyük işaretmi olur sizce kızlar belkı normal gelıyodur size ama benim için çok büyük bişydi işaret olarak ezan sesı demek oluyorkı dedım boncuk ümıdını yıtırme ALLAH büyük elbet sonumuz aydınlık olucak dedım sınanıyoruz çünkü ALLAHIM bizi seviyor dedım. kızlar bebeklerimizde bızı sevıcek ve yakında gelıcekler ben inanıyorum sizde ınanın
ha sole bıtanem yaaa olacak ınsallah bızde halayını cekcezkardeloşum hersey üst üste geldı aslında soğuk kanlıydım ılk ıstedıgım sıralardakı gıbı her adet oldugumda aglamıyordum rahattım ama ıste sorunlar üst üste gelınce ınsan ne hale gelıyor
yenı kararlarda aldık esımle temmuzda doktora baslıcam bı kez daha takıp yaptırıcam sonra doktorun tavsıyesıne göre hıstereskopi yaptırıcam sonrada bu yıla 3 tane farklı merkezlerde asılama sıgdırıcam tabı boş geçen aylarda bol bol kür uygulucaz en büyük destegımde dualar olucak dua etcem bol bol....elımden gelenı yapıcam önümdekı bıryıl baktım olmadı ALLAHIM tüpbebekle nasıpetmıstır belkı dıyıp seneye yaza baslıcam tedavıye gönül ısterkı gerek kalmaz ama hayırlısı beklıcez ve görcez
canım esıne gecmıs olsun dılıyorum canım onlarda ıster ıstemz uzuluyor ya ben hep dıyorum eksık olan taraf daha bı suclanıyor kendımden bılıyorum cunku esım en ufak bır ımada bulunsa ne yapardım dıye dusunuyorum allahtan kı o konunun ustune hıc ama hıc basmıyor allah ondan razı olsun bence sende ıstesen de bellı etme derım benselam kızlar hayırlı sabahlar.
boncuğum dün çok ağlamışsın üzüldüm ama sonrasında rabbim sana kendini hissettirmiş ve sende çok güzel bir karar almışsın bu yüzden sevindim.allahım aldığın kararları uygulamak nasip etsin.böyle plan yapınca her ay üzülmezsin hem belli mi olur kimisi tedaviye karar veriyo bikaç ay sonrası için ama tedaviye gitmeye gerek kalmıyo.çünkü beynini şartlandırıyo tedaviye,kafasında tasarlamadığı için hamile kalıyo.biz çok kuruntu yapıyoz ondan kalamıyoz zaten.
dün bizde hastaneye gittik eşimde nokta nokta saç dökülmesi olmuş,saç kıran diye tahmin etmiştim ilerlemeden gösterelim dr a diye günlerdir zor ikna ettim.dr kan tahlili aldı herşey normal dedi 2 melhem bide hap verdi.2-3 ay sürer tedavi hemen düzelmez dökülen yerlerdeki saçlar dedi.çok mu stres yaptın bişeye kafayı taktın dedi dr.üzüldüm bi yandan.eşimde çocuk istiyor benim kadar,ama yine suçu kendimde aradım acaba ben çokmu belli ediyorum çırpınışımı oda benim yüzümden diye mi tasalanıyo diyorum.bu yüzden stres yaptı diye diye üzüldüm.inş ilaçlar bi işe yararda saçları çıkar yine.
inşallah kardeloşum ınsallah hepımızınkı gelır en kısa zamanda
sağol cnm ınsallah selınam
buarada cok geçmiş olsun ya sen söyleyınce benımde kafama takıldı benım esımınde saçı azaldı aıledekılerın sacı cok gür ırsi desem benımkıde stres yapıyor galıba dün bana dedıkı bende ısyerınde kendımı yıyorum eve gelıyorum umursamaz davranıyorum sen üzülme dıye dedı bende sanıyordum benımkı takmıyo en cok ben üzülüyüyorum bak bende kendımı sucladım sımdı bızde gıdelım doktora desem hayatta kabul etmez
canım ınsallah bırsey yoktur ya benımde belım kasıklarım bugun costu valla sunu bıle dusunuyorum acaba yapısıklık oldu da adet oluyorum da ben mı goremıyorum dıyorum:18::18::18:canım üzülme lütfen googelde okuyupta kendini niye yıpratıyosun sen doktorun sözlerine kulak ver inş bişey cıkmaz hem biliyosun rabbim ol dedimi hic bişey önünde duramaz sadece zamanı var herşeyin...hayırlısıyla en kısa zamanda gelir inş melegin...
canım gel tabi ne demek biraz gec oldu ama olsun sen bügünde gelebilirsin
amin canım inş hala devam ediyo sıkıldım artık bi düzene girsin başka bişey istemiyorum... sende inş hap kullanmana gerek kalmadan adet olursun tatlım...
canım ben iyiyim sagol msjını görmeden cıkmışım kusra bakma sen nasılsın...
evet eboşum ya bi karşılaşamadık ...bende iyi olmaya calışıyorum adetim hala devam ediyo kafama takıldı neden böyle oldu diye... bitmesse pazartesi günü doktora gitcem inş...seninde iyi olmana cok sevindim tatlım hic üzülme hep gül tamammı
canım benim üzülme lütfen aşılmıycak sorun yoktur allahımın izniyle bütün sorunlar aşılır inş yeterki güclü olup inanalım tatlım
derinim adet oldunmu sen bi test yapsana bende hamileyken senin gibiydim her yerim agrıyodu inş vardır bişeyler güzel haberlerini bekliyoruz öpüyorum seni cok...
canım böyle ol işte bak bı ışıkta göstermiş allahım... sabredecez canım başka caremiz yok inş cok beklemeden gelir bebişin hayırlısıyla...
sanada hayırlı sabahlar canım...gecmiş olsun allahım şifalar varsin aslında bizden cok kocişlerimiz akıllarına takıyo bebiş meselesini ama belli etmiyorlar iclerine atıncada böyle oluyo malasef inş en kısa zamanda rabbim hepimizin yüzünü güldürür...
selam kızlar nasılsınız...benim adetim hala bitmedi takmıyım diyorum ama elimde degil inş kötü bişey yoktur...bitmesse pazartesi günü doktora gitcem bakalım niye böyle düzensizleşti adetim ...
ınsallah faydası olur canım senın hala agrılarınmı var kuzum ya bı gıtseler artık sende rahat etsen yaaa hıcmı caresı bı yontemı yokmusselam kısslarr nasılsınızz o dualı suyu bende denicem pozitif sonuc alırsam isteyene yaptırırıım aslında poztif sonuc alıcamada inanıyorum
bu ay geçsin bir hayırlısıylaa ilaçlarım bitsiin hazırlatıyorum zaten yakında yollar bana
kardeloşuum çektirdın sanırıım o acıklık sorunmuymus anlamadım demekki o ağrı yapıyorduu
fizik tedavisine bende gitmediim şimdilik yakıyla ağrımı azcıık hafifletiyorum
canım sen kendıne dıkkat et ama lutfen bu yıl bana kotu geldı falan deme herseye ragmen pozıtıf dusunelım pozıtıf olsun ınsallahHadi hayırlısı canım bakalım benimde salı belli olucak.
Yapma canım herşey yoluna giricek.
Sorma ya bende aynı şeyi düşündüm klomen vereydi ya.
Geçmiş olsun sonuçlar ne zaman.
Boğazım daha iyi ama iltihap hala devam ediyor hala bile midem kötü bağırsağım hareketli bakalım salı ne diyecek doktor.
Boncukcum ne oluyo kız yapma bu aralar nazara geldik valla.
hosgeldın canım aramıza ne kadar zamandır bebek beklıyorsunmerhaba prensesler bu siteyi uzun zamndır takip ediyorum ama yani üye oldum bende sizler gibi aynı umudu taşıyorum aynı duyguları paylaşıyorum o yüzden kendimi burda buldum inş. herşeyin hayırlısı olur.........:)
geçmiş olsun canım kırmızılar gelmiş.inş bi dahaki sefere gelir bebişin.bu arada kek çoktaann bitti ama bugun ıspanaklı börek var buyur gel.
allahım dualarımızı kabul etsin canım.dediğim gibi yine de eksik olursa okurum.bakalım melhemler işe yarasın tek ama verdiği hap aşırı sersemletti.yatarken iç uyku yapar demişti dr.ama çok kuvvetli herhalde.dr a sordum yarım atabilir rahatsız ediyosa dedi.zaten bit kadar hap bide yarısını nasıl bölceksek yarım içicek artık.
hoşgeldin canım aramıza.inş çok bekletmez bebeğin.
kızlar annem bendeydi işte,yeğenimde vardı 8 yaşında,çocuk odası yani şimdilik yer minderleri olan odada pc oynadı.çocuk orda dururken kafasında plan proje yapmış.sora mutfağa geldi bişeyler yerken bana diyo hala siz hemen taşının bari diye.neden dedim çocuğun olcak ya onun odası yok dedi.nerden çıktı çocuk muhabbeti dedim.bilmem senin çocuğun olcak diyo.şaşırdım.o odadaki minderleri kaldırırız boş durmasın diye minder yaptık diyom hıı tamam o zaman dedi.dolap almanıza gerek yok orda birsürü var diyo.bende o dolaplar eniştenin malzemeleri dolu iş kıyafetleri dolu ona yer yok bebek odası alırız dolabını da alırız dedim.ama hala şaşkınım acaba gerçekten içine mi doğdu çok merak ediyorum.annemde diyo evde de başka bişey içine doğdu oda olursa yandık o zaman diyo.japonyadaki haberleri göstermiş tv den benim yeğende demiş ooo nisan mayıs haziran temmuz diye saymış temmuzda burdada felaket olcak demiş.töbe töbe allahım korusun tabi çocuk aklı.işte böyle kızlar.
boncugumm benimm kıyamam sana aglama öyle yaaa canımm...ah ebusum sınanıyorum ve bunu cok acı bi şekilde yasıyorum eşime cok yansıtıyorum kafamdan senoryolar çiziyorum hemen kendıme gelmem lazım
günaydın kızlar dün başımdan geçen bişiyi anlatıcam sizlere benım küçük bı odam var ders calısıyorum orda dün gündüz yıne gectım oraya derse baktıkca agladım aklımda malum sey vardı öyle agladımkı sızmısım oldugum yere gözlerımı açtım saatın farkında degılım saatte tlfnda yoktu zaten yanımda tlfnu dıger odaya şarja takmıstım öyle ağlamısımkı bı ışık aradım agzımdan şu sözler döküldü o an ALLAHIM DEDİm NEOLURSUN BANA Bİ IŞIK Bİ İŞARET GÖNDERKİ DAYANMA GÜCÜM OLSUN DAYANIMKI SONUNDA MURADIMA ERİCEĞİMİ BİLİM DEDİM yemin ederım sözüm bittiği anda ezan başladı öyle şaşırdımkı bundan büyük işaretmi olur sizce kızlar belkı normal gelıyodur size ama benim için çok büyük bişydi işaret olarak ezan sesı demek oluyorkı dedım boncuk ümıdını yıtırme ALLAH büyük elbet sonumuz aydınlık olucak dedım sınanıyoruz çünkü ALLAHIM bizi seviyor dedım. kızlar bebeklerimizde bızı sevıcek ve yakında gelıcekler ben inanıyorum sizde ınanın
evet cnm ya salı gösterirsin daha rahat olur çok geçmiş olsun tekrardan...kan testi verseydin ya,en kesin sonucu öyle alırsınız.
muayene ederek mi,tahminen mi olabilir dediler ayrıca,merak ettim.
zaten kocişim baya bi dalga geçti,sen şimdi kızların yanına git falan diye.
10 dakikada bitti benim işim gece,bu defa o kadar korkmadım hem,daha genişti içerisi.
ya boncuğum,görende seni menapoza girdi sanır kuzu,neden bu kadar karamsarlık,hayırdır,birileri bişey mi dedi ki,bu kadar üzgünsün?
bitti geldim canım,pazartesi alcam sonucu,galibada salı gösteririm,çünkü oraya git,mr ı al,geri hastaneye çık,uzun hikaye olur.
sen napıyon,iş durumunda son durum ne?
canım arkadasım biraz daha rahatlamış gördüm seni çok şükür...sana bişy diyim mi cnm..takiplerle fazla ugraşma bence...1 kere yaptır bakalım önümüzdeki ay...olmadı ki inş olur ilk denemede,olmazsa aşılamaya geç hemen..hakkında ennnn hayırlısı neyse o olsün gülümkardeloşum hersey üst üste geldı aslında soğuk kanlıydım ılk ıstedıgım sıralardakı gıbı her adet oldugumda aglamıyordum rahattım ama ıste sorunlar üst üste gelınce ınsan ne hale gelıyor
yenı kararlarda aldık esımle temmuzda doktora baslıcam bı kez daha takıp yaptırıcam sonra doktorun tavsıyesıne göre hıstereskopi yaptırıcam sonrada bu yıla 3 tane farklı merkezlerde asılama sıgdırıcam tabı boş geçen aylarda bol bol kür uygulucaz en büyük destegımde dualar olucak dua etcem bol bol....elımden gelenı yapıcam önümdekı bıryıl baktım olmadı ALLAHIM tüpbebekle nasıpetmıstır belkı dıyıp seneye yaza baslıcam tedavıye gönül ısterkı gerek kalmaz ama hayırlısı beklıcez ve görcez
selinacım çok geçmiş olsun takma kafaya cnm düzelir o ...valla eşlerimiz belkide bizden çok takıyo herşeyi yaa..sende kendini suçlama napıcan ki saklasan olmaz saklamasan olmaz..o senin eşin yani.selam kızlar hayırlı sabahlar.
ooo mızmızada bak sen.ben eskisi gibi takip edemiyom kimsenin izini süremiyorum iyi olmuş yakaladıgınız..herkes özgür tabi bişy diyemiyom artık...ne demek özürlü hissediyorum sacmalama onalr utansın bizi hiçe saydıkları için...ay mızmıza hakikatten sinirlendim şimdi...ben dedigin gibi degilde,kendimi kullanılmış hissediyorum tek kelimeyle..üzücü yani...demekki gereginden fazla deger veriyoruz diyorum ya bazen..buna bi kez daha inandım şimdi...bıkacına baktım kardelosum mızmız cocuguna ısım bıle koymus haberımız yokdıdgokta gırıyor ama kımseye yazmıyor sanırım ben gücenıyorum kardeloşum neden böyle ınsanlar acaba bızım nazarımız deger dıyemı korkuyorlar bız gelın bızle vakıt gecırın demıyoruzkı sadece bızı merakta bırakmayın haftada bırde olsa yazın dıyoruz cokmu zor bunlar böyle yapınca ben kendımı özürlü hıssedıyorum hamıs kalmadan önce bızden ıyı arkadasları yoktu aman nedımkı allah analı babalı büyütsün yavrularını
olmadım bebegim yaa..ama dün yaptım merak etme..gündüz eve ugradım ya dün,aldım gelirken ama beklemeden yaptım hemen..tabisi çıkmadı bişy..hayırlısı artık..2 aya kadar yolu var benimkinin o yüzden rahatımcanım üzülme lütfen googelde okuyupta kendini niye yıpratıyosun sen doktorun sözlerine kulak ver inş bişey cıkmaz hem biliyosun rabbim ol dedimi hic bişey önünde duramaz sadece zamanı var herşeyin...hayırlısıyla en kısa zamanda gelir inş melegin...
canım gel tabi ne demek biraz gec oldu ama olsun sen bügünde gelebilirsin
amin canım inş hala devam ediyo sıkıldım artık bi düzene girsin başka bişey istemiyorum... sende inş hap kullanmana gerek kalmadan adet olursun tatlım...
canım ben iyiyim sagol msjını görmeden cıkmışım kusra bakma sen nasılsın...
evet eboşum ya bi karşılaşamadık ...bende iyi olmaya calışıyorum adetim hala devam ediyo kafama takıldı neden böyle oldu diye... bitmesse pazartesi günü doktora gitcem inş...seninde iyi olmana cok sevindim tatlım hic üzülme hep gül tamammı
canım benim üzülme lütfen aşılmıycak sorun yoktur allahımın izniyle bütün sorunlar aşılır inş yeterki güclü olup inanalım tatlım
derinim adet oldunmu sen bi test yapsana bende hamileyken senin gibiydim her yerim agrıyodu inş vardır bişeyler güzel haberlerini bekliyoruz öpüyorum seni cok...
canım böyle ol işte bak bı ışıkta göstermiş allahım... sabredecez canım başka caremiz yok inş cok beklemeden gelir bebişin hayırlısıyla...
sanada hayırlı sabahlar canım...gecmiş olsun allahım şifalar varsin aslında bizden cok kocişlerimiz akıllarına takıyo bebiş meselesini ama belli etmiyorlar iclerine atıncada böyle oluyo malasef inş en kısa zamanda rabbim hepimizin yüzünü güldürür...
selam kızlar nasılsınız...benim adetim hala bitmedi takmıyım diyorum ama elimde degil inş kötü bişey yoktur...bitmesse pazartesi günü doktora gitcem bakalım niye böyle düzensizleşti adetim ...
dnü yaptım test cano çıkmadı.daha dogrusu kuruyunca gölgelendi gene tüm testlerimde oldugu gibi..anlamıyom benim idrarımda bişy mi var yafcano hayırdır ya neyin varki sen bi test daha yap kuzum nolur nolmaz çayı içmiyosun inşallah
buarada işlerinizi hallettinizmi canım herşey yolunda inşallah
way cim umutların inş boşa çıkmaz cnm...hayırlı haberler alırsın inş...ya bakalım pazartesi ye kadar ne olacak devam edecekmi ederse öle yapacağım etmezse umutlanıp sonra boş çıkınca umutlar çok üzülüyorum onun için balakım ne olacak
selam cnm hoşgelmişsin aramıza..herzaman beklerizmerhaba prensesler bu siteyi uzun zamndır takip ediyorum ama yani üye oldum bende sizler gibi aynı umudu taşıyorum aynı duyguları paylaşıyorum o yüzden kendimi burda buldum inş. herşeyin hayırlısı olur.........:)
aa çocuktan al haberi derler kıss..hadi inşallahhh malum olmuştur
geçmiş olsun canım kırmızılar gelmiş.inş bi dahaki sefere gelir bebişin.bu arada kek çoktaann bitti ama bugun ıspanaklı börek var buyur gel.
allahım dualarımızı kabul etsin canım.dediğim gibi yine de eksik olursa okurum.bakalım melhemler işe yarasın tek ama verdiği hap aşırı sersemletti.yatarken iç uyku yapar demişti dr.ama çok kuvvetli herhalde.dr a sordum yarım atabilir rahatsız ediyosa dedi.zaten bit kadar hap bide yarısını nasıl bölceksek yarım içicek artık.
hoşgeldin canım aramıza.inş çok bekletmez bebeğin.
kızlar annem bendeydi işte,yeğenimde vardı 8 yaşında,çocuk odası yani şimdilik yer minderleri olan odada pc oynadı.çocuk orda dururken kafasında plan proje yapmış.sora mutfağa geldi bişeyler yerken bana diyo hala siz hemen taşının bari diye.neden dedim çocuğun olcak ya onun odası yok dedi.nerden çıktı çocuk muhabbeti dedim.bilmem senin çocuğun olcak diyo.şaşırdım.o odadaki minderleri kaldırırız boş durmasın diye minder yaptık diyom hıı tamam o zaman dedi.dolap almanıza gerek yok orda birsürü var diyo.bende o dolaplar eniştenin malzemeleri dolu iş kıyafetleri dolu ona yer yok bebek odası alırız dolabını da alırız dedim.ama hala şaşkınım acaba gerçekten içine mi doğdu çok merak ediyorum.annemde diyo evde de başka bişey içine doğdu oda olursa yandık o zaman diyo.japonyadaki haberleri göstermiş tv den benim yeğende demiş ooo nisan mayıs haziran temmuz diye saymış temmuzda burdada felaket olcak demiş.töbe töbe allahım korusun tabi çocuk aklı.işte böyle kızlar.
oo çok sevindim cnm yaa..valla ikiz olmaya kıss hadi hayırlısıevde internet yokkayınvalidemdeyiz. neyse kısaca konuya gireyim doktordan geldim nihayet kan verdim ve sonucum 85 ten 235 e çıktış sonucum:)) müjdeyi verebilirsiniz dedi doktorumuz. ama şöle bişey var 2 kata çıkması lazımdı demişti ya benimki 3 katı olduğu için cumartesi tekrar gelin ultrasonda bakıcam dedi çoğul gebelikte olabilir dedi tabi biz şokkkk.. baklım artık kızlar hayırlısı inşallah..
ne tarçını kıs Allah iyiligini versinben bi duşa girip geliyorum..saçlarıma tarçın sürdümde daha fazla bekleyemicem..
hadi bakalım sevtuş hayırlı haberler al inşallah.EBRARCIM BBEKİM BEN OKUDUN EKLEYEBİLRİSİN
bu arad doktor pazartesi çarşamba cuma ordaymış ya pazartesi yada çarşamba gidicem allahtan bri şey olmazsa söylerim size ne zaman randevu alıcagımı daha belli degil
kardelencim,derimcim,nasilsiniz kizlar?:80::80:
duvar bana bakıyo bende duvara sen nasılsın
bende iyiyim cok sukur canim,benimde senden farkli bir durumum yok sayilir
kardelencim,derimcim,nasilsiniz kizlar?:80::80:
iz bugün doktora gittik herşey yolunda çok şükür pazartesi aşılamam kesinleşti
sağol canım iyidir sen nasılsın
Kardelenbhr aşılaman pazartesi değilmi bizde bekliyoruz heyecanla inşallah pozitif sonuçlanır canım
Boncuğum beklediğin işaret gelmiş bak artık üzülme daha fazla:13:
Kayram hayırdır ağrın yoktu inşallah önemli bişey değildir yumurtlama olamazmı acaba:26:
Selinacım çocuğa bizim isimlerimizide versen bizede bişeyler söyler mi acabaŞaka bi yana Kayrama katılıyorum inşallah ilk söylediği doğru olsun da ikincisi doğru olmasın Allah muhafaza
Pelincim adetin fazla sürmüş hayırdır inşallah düşüklerden sonra düzen şaşıyo bazen
sağol canım iyidir sen nasılsın
Kardelenbhr aşılaman pazartesi değilmi bizde bekliyoruz heyecanla inşallah pozitif sonuçlanır canım
Boncuğum beklediğin işaret gelmiş bak artık üzülme daha fazla:13:
Kayram hayırdır ağrın yoktu inşallah önemli bişey değildir yumurtlama olamazmı acaba:26:
Selinacım çocuğa bizim isimlerimizide versen bizede bişeyler söyler mi acabaŞaka bi yana Kayrama katılıyorum inşallah ilk söylediği doğru olsun da ikincisi doğru olmasın Allah muhafaza
Pelincim adetin fazla sürmüş hayırdır inşallah düşüklerden sonra düzen şaşıyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?