kardelenbhr dua edicem canım inan topikte hamile haberi aldıkça öyle seviniyorumki inşallah hepimiz de bebeklerimize kavuşuruz bu sene artık
kayracim,lagmiracim,kardelen49 sizler nasilsiniz kizlar:26:
slm kızlar aranıza yeni katıldım merhaba....
slm kızlar aranıza yeni katıldım merhaba....
selam tatlımiyiyim sen nasılsın??? tv ye bakıyordum ögrmedim kusurabakma..
merhabaa..hoşgeldin aramızaaaaaaa...
selam fıstıklar nasılsınızz bakımm
kayram sorma cnm bu ağrıma care yok
seninde ağrın varmıss geçer inş canım
kızlar yardım edin ya nasıl kullanıypsunuz bu yazışma programını ben çözemedim((((
aleykum selam fistikiyiyiz cok sukur,ya sen nasilsin:26:
canim yine basladimi agrilarin,rabbim sifani versin
sağol cnm bende iyiyim ALLAHA cok şükürr yok aağrım arada oluyor herzaman değil cnm
hımmm,hayırlısı bakalım,evde idrar testi yapsan keşke bi.hafiften var canım daha bide hafif hafif mude ağrıları basladı pek rahatım yok gece mide ağrısına çok zor uyudum bulandı resmen ya offfff
canım üzülme ne olur sen böle kendini üzmeye devam edersen hasta olursaya takma kafana hiç bişiyi
ah canım ya ta bu kadar ağlanırmı gözlerine yazık canım allahım buyuk bak sana ne güzel işaret vermış üzülme artık tamam mı
canım burda sağlık ocağında test yapmıyorlar baş donmem vardı tansiyonum filan normal olduğu halde bide hafif mide bulantısı ebede adet olduğun halde hamiş olabilrsin dedi bas dönmesi boşa olmaz dedi filan işte ondan soruyorum canım
ah canım ya çok gecmiş olsun takıyordur canım hiç takmazmı oda üzülüyordur inş tedavi ile düzelir canım
canım benimde bu ay gecikmeli oldu ve ilk gün sadece lekelenme sonrada biraz oldu ama çokda az değildi bilmiyorum işte bi sana sorayım dedim inş canım inş vardır bu aralar ona çok ihtiyaçım var çok zor günlerdeyim allahım yardımcı olsun inş
canım ne kusuru farkettim zaten görmediğini bende iyi olmaya çalışıyorum işte sen neler yapıyorsun
hsb canım seni yine yakalayamadım ya neyse sonra görüşürüz canım kib aeo by öpüldün
ne diyelim ki canım,herkezin paşa keyfi bilir.haklısın kardeloş nedımkı neyapalım herkesın kendı seçımı çok zaman gecırdık ama boş zamanlarmıs
AH AH BENIMDE annişim gelsede yapsam böreklerafıyet olsun selinam
ınsallah sevtunum çok sagol cnm
ınsallah pelınım hepımızınkı cok bekletmeden gelır cok sagol
yerım ben o gökçeyıöp yerıme cnm
waycım cok sagol tatlım artık daha ıyıyım üzülmek yok hayatın tadını cıkartıcam:)
ben kactım canlarım kendınıze ıyı bakın
bende bilmiyorum ki iksircim,düz yatınca bi ağrı oluyodu,geçmiyodu uzun süre,bakcaz işte,salıya ne dicek.benimkide yakıyla geçerse,bende denicem.selam kısslarr nasılsınızz o dualı suyu bende denicem pozitif sonuc alırsam isteyene yaptırırıım aslında poztif sonuc alıcamada inanıyorum
bu ay geçsin bir hayırlısıylaa ilaçlarım bitsiin hazırlatıyorum zaten yakında yollar bana
kardeloşuum çektirdın sanırıım o acıklık sorunmuymus anlamadım demekki o ağrı yapıyorduu
fizik tedavisine bende gitmediim şimdilik yakıyla ağrımı azcıık hafifletiyorum
gelcektim,ama surat asdardı o zaman,dedim dolunayın etkisine sokmim adamıcano hayırdır ya neyin varki sen bi test daha yap kuzum nolur nolmaz çayı içmiyosun inşallah
buarada işlerinizi hallettinizmi canım herşey yolunda inşallah
canım ya kesinlikle sınanıyoruz imtihan işte
buarada başından geçen herkese nasip olmaz kıymetni bil kuzum senin kalbin çok temiz bunun karşılığını alıcaksın inanıyorum .yeterki duaya devam
cano rahat geçmesine sevindim dimek kocişin dalga geçiyo nasıl biliyolar bizi yaa
gece bekledimde gelmedin buarada
canım çok geçmiş olsun doktora gitmeniz iyi olmuş inşallah ilaçların faydası olur
valla insanın başına herşey stresden geliyo allah sonumuzu hayır etsin yaa
kuzum canımsın saol ben okudum yazdığını ona göre hazırladım ağzına yüreğine sağlık
peloşum peki çokmu adetin yani kanaman kuzum?inşallah biter ya bilirim o derdi iki kez başıma geldi insan nefret ediyo kan görmekten
ben iyiyim şükür canım kardeşimde geldi ya keyfim yernde şükür
canım hayrolsun yaa yanlız üstüne görmede normal adet gibi olmuyo bildiğim çok az oluyo kuzum
sen bi test yaptırda kafan rahatlasın
sungercim sen bilirsin canım okutabilirsen tabiki olur benim için sorun yok
eğer okutamazsanda dağıtırım
buarada adet olmuşsun hayırlısı olsun inşallah birdahaki sefere canım
hanımlar hepinizi öpüyorum benim çıkmam gerek 1 saat listeyle uğraştım ev her yer her yerde bide pazara gidicem
buarada aleynam doktora gidecekti hayırlı haberler verir inşallah bize
banumuda merak ediyorum inşallah daha iyidir
ELAEZELİMDE yok iyce merak ettim onu yaa iyidir inşallah
teşekkür ederim banu cum,sonuç salı ya galiba.Hadi hayırlısı canım bakalım benimde salı belli olucak.
Yapma canım herşey yoluna giricek.
Sorma ya bende aynı şeyi düşündüm klomen vereydi ya.
Geçmiş olsun sonuçlar ne zaman.
Boğazım daha iyi ama iltihap hala devam ediyor hala bile midem kötü bağırsağım hareketli bakalım salı ne diyecek doktor.
Boncukcum ne oluyo kız yapma bu aralar nazara geldik valla.
hoş geldin neslihanmerhaba prensesler bu siteyi uzun zamndır takip ediyorum ama yani üye oldum bende sizler gibi aynı umudu taşıyorum aynı duyguları paylaşıyorum o yüzden kendimi burda buldum inş. herşeyin hayırlısı olur.........:)
hayırlı olsun,ama bence normal değerin,çok yüksek değil.evde internet yokkayınvalidemdeyiz. neyse kısaca konuya gireyim doktordan geldim nihayet kan verdim ve sonucum 85 ten 235 e çıktış sonucum:)) müjdeyi verebilirsiniz dedi doktorumuz. ama şöle bişey var 2 kata çıkması lazımdı demişti ya benimki 3 katı olduğu için cumartesi tekrar gelin ultrasonda bakıcam dedi çoğul gebelikte olabilir dedi tabi biz şokkkk.. baklım artık kızlar hayırlısı inşallah..
burda olsaydın kesin duyardın canım,bissürü millet gece çektiriyo,gündüze randevu alırsan,aylar sonraya kalabiliyo çünkü.iyiyim cok sukur canim,sen nasil oldun canim,belin daha iyidir insallah?:26:
amiiiin kayracim amiiin,cok haklisin, seytan iste ugrarisiyor bazen,rabbim korusun bizi
cok sogolasiniz canim,rabbim dertlerimizin dermanini da versin insallah
insallah sevtuncum,ne demek kabul olurmu,efendimiz (sav)müslumanin müslumana yaptigi dua kabul olur demiyormuuu,rabbim kabul eder insallah canim
allah razi olsun canim benim
canim benim cok gecmis olsun annecigine,rabbim sifa versin
cok sagolasiniz canim benim
öyle canim,hersey rabimin taktiri,o ol derse olur..
canim rabbim sIkIntilarini gidersin
ilk defa gece emar cekildigini duydum canimneden cekiliyorsun canim emari?önemli birsey yoktur insallah?:26:
bende seni seviyorum ebrarcimbenimde bunaldigim bir anda yazdigim seyler iste ama sizler rahatlattiniz beni,rabbim sizden razi olsun
canim benim,uzulme,allah kerimdir,sIkIntini bilmiyorum ama,her ne sebepten ise rabbim sIkintini gidersin
canim benim cok gecmis olsun esine,rabbim sifa versin..benim esimde öyle canim,onda da sperm problemi oldugu icin,cok uzuluyobeni uzugun gördukce daha cok uzuluyor..onun yaninda uzulmemeye calisiyorum ama olmuyor iste rabbim yuzumuzu guldursun insallah
allah razi olsun canim,o kadar ugrasiyorusun.
aramiza hosgeldin canim
heee yaaaa,sarma nereee,menemen nere,çaktırma,haberi yok,olsa neler derdi,ama bu akşam telafi ettim,taze fasülyeli makarna yaptım o na,tabi dolaptan.bence de arstırma yapma bılıyorum zaman gelıyor arastırmadan uramıyoruz ama yapacak bırsey yok bence sabret bı ılacını kullan bakalım :26::26:
evet kuzu ben demsıtım demı onudemek zavalı enıstem sarmadan menemene gecıs yaptı he neyse canım bu aralar askınız deprestı malum onu da fıyetle yemıstır kuzu bu arada mr cektırdın demek ınsallah hayrlı sonuclarla donersın kuzum
saol bebeısım gıydım ve evde salındım durdum butun gun adamın karsısında cocuk gıbıydım yanı sende gezmısın yorulmusun ama olsun guzel yorgunluklar bunlar canım kardesıne selam soledın demek cok mutlu oldum
sen yıne mı ıyı degılsın kusum ya ne dıyeyım kı bılemıyorum allahım hepımıze yardım etsın:26::26:
tamam kuzu dıkkat etcem smıley kullanmaya bazen bole bulmak zorlasıyor bıde her sayfa da yerlerı degısıyor gıcık oluyorum ya bu arada sana bısey dıcem sen adet oldunmuu bu mıde bulantısı halsızlık falan dıcem ama test yapmısmıydınsen kuzum ya bu arada sılerını halledebıldınmı
canım cok ama cok sevındım bu durumuna evet ebnde ınanıyorum ınsallah da yanılmama bu duygumda bence dusundugun kesınlıkle dogru bu bır ısaret belkı hepımıze ısretler yolluyor yaradan ama bız goremıyoruz ve kendımızı bosuna uzuyoruz bıtanem ama su an ıyısın ya onemlı olan bu
ha sole bıtanem yaaa olacak ınsallah bızde halayını cekcezbu arada bosverın hamıle olup da gırmeyenlerı ya herkes kendısı bılır yapacak bısey yok
canım esıne gecmıs olsun dılıyorum canım onlarda ıster ıstemz uzuluyor ya ben hep dıyorum eksık olan taraf daha bı suclanıyor kendımden bılıyorum cunku esım en ufak bır ımada bulunsa ne yapardım dıye dusunuyorum allahtan kı o konunun ustune hıc ama hıc basmıyor allah ondan razı olsun bence sende ıstesen de bellı etme derım ben
canım ınsallah bırsey yoktur ya benımde belım kasıklarım bugun costu valla sunu bıle dusunuyorum acaba yapısıklık oldu da adet oluyorum da ben mı goremıyorum dıyorum:18::18::18:
ınsallah faydası olur canım senın hala agrılarınmı var kuzum ya bı gıtseler artık sende rahat etsen yaaa hıcmı caresı bı yontemı yokmus
canım sen kendıne dıkkat et ama lutfen bu yıl bana kotu geldı falan deme herseye ragmen pozıtıf dusunelım pozıtıf olsun ınsallah
hosgeldın canım aramıza ne kadar zamandır bebek beklıyorsun
kız gercekmı bu bole seyler deme yaa ben cok tırstım sımdı allahım korusun yaaaa tabiki ilk dediği olsun inşallah da ikinci dediğinden allahım korusun :26::26::26::26::26:
kızlar ya kasıklarım patlıcak gıbı agrıyor valla sııstım yanı ne olcak bu halım benım ya acaba yapısıklık olmus olabılırmı kı allahım korusun bu arada ben aleynamı cok ama cok merak ettım kalp druna gıdecektı cumartesı yazarım sonucu demıstı ama yazmamıs yaaa ınsallah bısey cıkmamıstır
canım,ben açtım,sonra kalkmak zorunda kaldım,anca yazıyorum,kusura bakma e mikardelencim,derimcim,nasilsiniz kizlar?:80::80:
hayırlısıyla olur inşallah derincim,azcık daha bekle bakalım.boncugumm benimm kıyamam sana aglama öyle yaaa canımm...
ezan en güzel moral olmuş sana bak...Allah büyük inşallah rabbim yakında o dediklerine gerek kalmadan yüzünü güldürecek bende buna inanıyorum canım benim
evet cnm ya salı gösterirsin daha rahat olur çok geçmiş olsun tekrardan...
bende napayım kuzu ya,iş durumu mafişyan bişy yok ortada daha..krediyi de alamadım hayla.pazartesi salı belkide hiç o krediyi alıp dükkanımı açacagıma dair inancım gitmek üzere...hayırlısı inş Allahtan ümit kesilmez napalım...hayırlı degildir belkide...çalıştıgım yeri alamam heralde cnm bide...çok istiyodu o geçen yaz.benim verecegim rakam olmaz ona uymaz o yüzden demedim hiç.:26:
canım arkadasım biraz daha rahatlamış gördüm seni çok şükür...sana bişy diyim mi cnm..takiplerle fazla ugraşma bence...1 kere yaptır bakalım önümüzdeki ay...olmadı ki inş olur ilk denemede,olmazsa aşılamaya geç hemen..hakkında ennnn hayırlısı neyse o olsün gülüm
selinacım çok geçmiş olsun takma kafaya cnm düzelir o ...valla eşlerimiz belkide bizden çok takıyo herşeyi yaa..sende kendini suçlama napıcan ki saklasan olmaz saklamasan olmaz..o senin eşin yani.
ooo mızmızada bak sen.ben eskisi gibi takip edemiyom kimsenin izini süremiyorum iyi olmuş yakaladıgınız..herkes özgür tabi bişy diyemiyom artık...ne demek özürlü hissediyorum sacmalama onalr utansın bizi hiçe saydıkları için...ay mızmıza hakikatten sinirlendim şimdi...ben dedigin gibi degilde,kendimi kullanılmış hissediyorum tek kelimeyle..üzücü yani...demekki gereginden fazla deger veriyoruz diyorum ya bazen..buna bi kez daha inandım şimdi...
olmadım bebegim yaa..ama dün yaptım merak etme..gündüz eve ugradım ya dün,aldım gelirken ama beklemeden yaptım hemen..tabisi çıkmadı bişy..hayırlısı artık..2 aya kadar yolu var benimkinin o yüzden rahatımsenin adette bitmek bilmemiş kuzum yaa hay Allahım niye böyle oldu acaba...kaç gündür devam ediyoki..dedigin gibi görün doktora mutlaka cnm.
dnü yaptım test cano çıkmadı.daha dogrusu kuruyunca gölgelendi gene tüm testlerimde oldugu gibi..anlamıyom benim idrarımda bişy mi var yafvalla o çayı da bi türlü içemedim cnm yaa...dün hazırlamaya kalktım hatta uzanmıştım..gittim mutfaga başka bişy yapıp gelmişim bugün geldi aklıma...korkuttun beni içemiyom bi türlü delüş
way cim umutların inş boşa çıkmaz cnm...hayırlı haberler alırsın inş...
selam cnm hoşgelmişsin aramıza..herzaman bekleriz
aa çocuktan al haberi derler kıss..hadi inşallahhh malum olmuşturama son hissettiginde yanılsa iyi olur korktum yaf
oo çok sevindim cnm yaa..valla ikiz olmaya kıss hadi hayırlısı
ne tarçını kıs Allah iyiligini versinne işe yarıyomuş tarçın?
hadi bakalım sevtuş hayırlı haberler al inşallah.
kıslarr ben işlerimi hallediyim..yemeye bişyler hazırlıcam..duaların kime okunduguna bakıp çıkıcaktım göya kaldım okurken...yemegi halledip duaları da okuyayım...
hoş geldinslm kızlar aranıza yeni katıldım merhaba....
iyi geçti canım,çok sıkıntılı olmadı,zaten uzun sürmedi çok şükür.kardeloş naptın nasıl geçti mr geçmişe sonra bak önce kendinden haber ver canım:26:
sizin yazdıklarını nerden takip ediyorum peki???
hımmm,hayırlısı bakalım,evde idrar testi yapsan keşke bi.
ne diyelim ki canım,herkezin paşa keyfi bilir.
bende bilmiyorum ki iksircim,düz yatınca bi ağrı oluyodu,geçmiyodu uzun süre,bakcaz işte,salıya ne dicek.benimkide yakıyla geçerse,bende denicem.
tarifini ve markasını alim bi ara.
gelcektim,ama surat asdardı o zaman,dedim dolunayın etkisine sokmim adamı
bi dedim msj atim,sonra çok geç diye vazcaydım
teşekkür ederim banu cum,sonuç salı ya galiba.
hoş geldin neslihan
hayırlı olsun,ama bence normal değerin,çok yüksek değil.
burda olsaydın kesin duyardın canım,bissürü millet gece çektiriyo,gündüze randevu alırsan,aylar sonraya kalabiliyo çünkü.
heee yaaaa,sarma nereee,menemen nere,çaktırma,haberi yok,olsa neler derdi,ama bu akşam telafi ettim,taze fasülyeli makarna yaptım o na,tabi dolaptan.
ilk denedim ama,güzel oldu.
canım,ben açtım,sonra kalkmak zorunda kaldım,anca yazıyorum,kusura bakma e mi
hayırlısıyla olur inşallah derincim,azcık daha bekle bakalım.
hoş geldin
iyi geçti canım,çok sıkıntılı olmadı,zaten uzun sürmedi çok şükür.
ben çay alıp geliyorum,herkeze selam.
3 yıllık evliyim 1 senedir de bebek hasreti çekiyorum allah cümlemize nasip eder inşallah o güzel annelik duygusunu tatmayı..
3 yıllık evliyim 1 senedir de bebek hasreti çekiyorum allah cümlemize nasip eder inşallah o güzel annelik duygusunu tatmayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?