Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelenbhr dua edicem canım inan topikte hamile haberi aldıkça öyle seviniyorumki inşallah hepimiz de bebeklerimize kavuşuruz bu sene artık

amin inşalla canım bugün zekai tahire gitmiştim kan vermek için 2 kadın doğum yapmış kucaklarında bebekleri ile çıktılar bir duygulandım Allahım nekadar şanslı olduklarını biliyorlar mı acaba dedim uzandım baktım ama bebeği göremedim

selam fıstıklar nasılsınızz bakımm

kayram sorma cnm bu ağrıma care yok

seninde ağrın varmıss geçer inş canım

hımmm,hayırlısı bakalım,evde idrar testi yapsan keşke bi.
ne diyelim ki canım,herkezin paşa keyfi bilir.
bende bilmiyorum ki iksircim,düz yatınca bi ağrı oluyodu,geçmiyodu uzun süre,bakcaz işte,salıya ne dicek.benimkide yakıyla geçerse,bende denicem.
tarifini ve markasını alim bi ara.
gelcektim,ama surat asdardı o zaman,dedim dolunayın etkisine sokmim adamı
bi dedim msj atim,sonra çok geç diye vazcaydım
teşekkür ederim banu cum,sonuç salı ya galiba.
hoş geldin neslihan
hayırlı olsun,ama bence normal değerin,çok yüksek değil.
burda olsaydın kesin duyardın canım,bissürü millet gece çektiriyo,gündüze randevu alırsan,aylar sonraya kalabiliyo çünkü.
heee yaaaa,sarma nereee,menemen nere,çaktırma,haberi yok,olsa neler derdi,ama bu akşam telafi ettim,taze fasülyeli makarna yaptım o na,tabi dolaptan.
ilk denedim ama,güzel oldu.
kardelencim,derimcim,nasilsiniz kizlar?:80::80:
canım,ben açtım,sonra kalkmak zorunda kaldım,anca yazıyorum,kusura bakma e mi
hayırlısıyla olur inşallah derincim,azcık daha bekle bakalım.
slm kızlar aranıza yeni katıldım merhaba....
hoş geldin

kardeloş naptın nasıl geçti mr geçmişe sonra bak önce kendinden haber ver canım:26:
iyi geçti canım,çok sıkıntılı olmadı,zaten uzun sürmedi çok şükür.
ben çay alıp geliyorum,herkeze selam.

estagfirullah canim,ben gecmiste oldugunu dusunmustumgece daha cabuk oluyor ise,aylarca sira beklemekten daha iyidir,en iyisini yapmissin canim..insallah sonuclarin guzel cikar
bu arada taze fasulyeli makarna nasil oluyor canim?benim esim makarna cok sever,bu aralar soslu makarna tairfleri arastiriyorum daataze fasulyeli ilk duydum

Son düzenleme:
3 yıllık evliyim 1 senedir de bebek hasreti çekiyorum allah cümlemize nasip eder inşallah o güzel annelik duygusunu tatmayı..

evet canım ya gittik bende de eşimde de bi şey çıkmadı ama olmuyo işte çalışan biri değilim evdeyim çok boş vaktim var :)) ve çok kafama takıyorum her ay aynı şeyler belkide stres bilemiyom artık nasip
ama çooooooooook istiyorum bi bebişim olsun artık..

slm kızlar # garip
# kardelen49
# flowerss
# kardelen5233+
# kardelenbhr vay yafu topiği kardelenler basmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…