slm kızlar # garip
# kardelen49
# flowerss
# kardelen5233+
# kardelenbhr vay yafu topiği kardelenler basmış
slm kızlar # garip
# kardelen49
# flowerss
# kardelen5233+
arada sayfayı yenilemen gerekiyo,ama çözmüşün sanırım.kızlar yardım edin ya nasıl kullanıypsunuz bu yazışma programını ben çözemedim((((
benim eşimde soslu yer canım,o yüzden uydurabildiğim kadar uyduruyorum.estagfirullah canim,ben gecmiste oldugunu dusunmustumgece daha cabuk oluyor ise,aylarca sira beklemekten daha iyidir,en iyisini yapmissin canim..insallah sonuclarin guzel cikar
bu arada taze fasulyeli makarna nasil oluyor canim?benim esim makarna cok sever,bu aralar soslu makarna tairfleri arastiriyorum daataze fasulyeli ilk duydum
amin,inşallah3 yıllık evliyim 1 senedir de bebek hasreti çekiyorum allah cümlemize nasip eder inşallah o güzel annelik duygusunu tatmayı..
evet canım ya gittik bende de eşimde de bi şey çıkmadı ama olmuyo işte çalışan biri değilim evdeyim çok boş vaktim var :)) ve çok kafama takıyorum her ay aynı şeyler belkide stres bilemiyom artık nasip
ama çooooooooook istiyorum bi bebişim olsun artık..
slm kızlar # garip
# kardelen49
# flowerss
# kardelen5233+
canım nasılsınemremiz nasıl
yaa basarız biz böyle arada
evet canım,kardelenler topiği zaten burası
slm kızlar # garip
# kardelen49
# flowerss
# kardelen5233+
arada sayfayı yenilemen gerekiyo,ama çözmüşün sanırım.
benim eşimde soslu yer canım,o yüzden uydurabildiğim kadar uyduruyorum.
dolapta taze fasülye vardı,bolca soğan doğradım,istersen içine domates de katabilirsin,bende kalmamıştı,sadece salça kattım,bol da sarmısak,ve çeşit çeşit baharat,tabiki zeytinyağı.
ayrı bi kaptada makarnayı haşladım,ben süzmüyorum makarnayı,yeterince koyuyorum suyunu,makarna haşlanınca fasülye tenceresine aktarıp,karıştırdım,sen üzerine de süslü şekilde koyabilirsin.
işte bu kadar.
afiyet olsun
amin,inşallah
hosgeldin birsencim,nasilsin?emrecik nasil?:26:
sagolasin canim,cok degisikmisbekarken bizim evde cok yenmezdi makarna,ama esim seviyor simdi,sossuz yemek istemiyor..bende yeni yenii ögreniyorum iste,goole teyzeden arastiriyorum
sgl garipcim emrecik iyi sen nasılsın
afiyet olsun canım.tarif güzelmiş kardeloş teşekkürler makarnayı da çok severim zaten
ama genede çektirtmeliydi dr un,ya kanallar tıkalıysa ve boşuna tedavi görüyosan.çektirmedim canım yani dktor hiç öyle bir şey demedi ama adetim düzenli günü günü şaşmaz
toptan cevap yazıyım emre bey iyi topiği basabilirsiniz izin verdim napak şimdi 3 kardelenle başa çıkamam yorulurum
ben yemekleri genelde uyduruk yapıyorum canım,ama tabiki arada çok özel şeylerde gerekebiliyo,o zaman oktay amca ya,yada google teyzeye başvurabiliyorum.hosgeldin birsencim,nasilsin?emrecik nasil?:26:
sagolasin canim,cok degisikmisbekarken bizim evde cok yenmezdi makarna,ama esim seviyor simdi,sossuz yemek istemiyor..bende yeni yenii ögreniyorum iste,goole teyzeden arastiriyorum
afiyet olsun canım.
ama genede çektirtmeliydi dr un,ya kanallar tıkalıysa ve boşuna tedavi görüyosan.
inşallah yokturda öyle bişey,genede ilk bunu yaptırmaları gerekiyo dr ların.
aman yorulma,seni zaten yeterince yoruyolar evde.:97:
ben yemekleri genelde uyduruk yapıyorum canım,ama tabiki arada çok özel şeylerde gerekebiliyo,o zaman oktay amca ya,yada google teyzeye başvurabiliyorum.
ay bende bayiliyorum oktay ustaya,cok tevazu sahibi birisiherzaman izleyemesemde arada izliyorum iste..ben daha acemiyim yemek konusunda canim,pek uyduramiyorum yaa
zamanla uydurursun garipcim,hem uyduramasan bile bissürü tarif var,nolcek ki
hanımlar ben kaçar komşuda doğum günü pastası varmış pasta diyince akan sular duruyo
hanımlar ben kaçar komşuda doğum günü pastası varmış pasta diyince akan sular duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?