- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
hanımlar ben kaçar komşuda doğum günü pastası varmış pasta diyince akan sular duruyo
canım içe doğmuştur belki inşlah olur canım ya
geçmiş olsun canım kırmızılar gelmiş.inş bi dahaki sefere gelir bebişin.bu arada kek çoktaann bitti ama bugun ıspanaklı börek var buyur gel.
allahım dualarımızı kabul etsin canım.dediğim gibi yine de eksik olursa okurum.bakalım melhemler işe yarasın tek ama verdiği hap aşırı sersemletti.yatarken iç uyku yapar demişti dr.ama çok kuvvetli herhalde.dr a sordum yarım atabilir rahatsız ediyosa dedi.zaten bit kadar hap bide yarısını nasıl bölceksek yarım içicek artık.
hoşgeldin canım aramıza.inş çok bekletmez bebeğin.
kızlar annem bendeydi işte,yeğenimde vardı 8 yaşında,çocuk odası yani şimdilik yer minderleri olan odada pc oynadı.çocuk orda dururken kafasında plan proje yapmış.sora mutfağa geldi bişeyler yerken bana diyo hala siz hemen taşının bari diye.neden dedim çocuğun olcak ya onun odası yok dedi.nerden çıktı çocuk muhabbeti dedim.bilmem senin çocuğun olcak diyo.şaşırdım.o odadaki minderleri kaldırırız boş durmasın diye minder yaptık diyom hıı tamam o zaman dedi.dolap almanıza gerek yok orda birsürü var diyo.bende o dolaplar eniştenin malzemeleri dolu iş kıyafetleri dolu ona yer yok bebek odası alırız dolabını da alırız dedim.ama hala şaşkınım acaba gerçekten içine mi doğdu çok merak ediyorum.annemde diyo evde de başka bişey içine doğdu oda olursa yandık o zaman diyo.japonyadaki haberleri göstermiş tv den benim yeğende demiş ooo nisan mayıs haziran temmuz diye saymış temmuzda burdada felaket olcak demiş.töbe töbe allahım korusun tabi çocuk aklı.işte böyle kızlar.
canım çok sevindim ya inş hayırla alırsınız kucağınızaevde internet yokkayınvalidemdeyiz. neyse kısaca konuya gireyim doktordan geldim nihayet kan verdim ve sonucum 85 ten 235 e çıktış sonucum:)) müjdeyi verebilirsiniz dedi doktorumuz. ama şöle bişey var 2 kata çıkması lazımdı demişti ya benimki 3 katı olduğu için cumartesi tekrar gelin ultrasonda bakıcam dedi çoğul gebelikte olabilir dedi tabi biz şokkkk.. baklım artık kızlar hayırlısı inşallah..
inş canım ama umutlan mıyorum canım umutlanırsan bellimi olur üzülürüm diye umut etmiyorumboncugumm benimm kıyamam sana aglama öyle yaaa canımm...
ezan en güzel moral olmuş sana bak...Allah büyük inşallah rabbim yakında o dediklerine gerek kalmadan yüzünü güldürecek bende buna inanıyorum canım benim
evet cnm ya salı gösterirsin daha rahat olur çok geçmiş olsun tekrardan...
bende napayım kuzu ya,iş durumu mafişyan bişy yok ortada daha..krediyi de alamadım hayla.pazartesi salı belkide hiç o krediyi alıp dükkanımı açacagıma dair inancım gitmek üzere...hayırlısı inş Allahtan ümit kesilmez napalım...hayırlı degildir belkide...çalıştıgım yeri alamam heralde cnm bide...çok istiyodu o geçen yaz.benim verecegim rakam olmaz ona uymaz o yüzden demedim hiç.:26:
canım arkadasım biraz daha rahatlamış gördüm seni çok şükür...sana bişy diyim mi cnm..takiplerle fazla ugraşma bence...1 kere yaptır bakalım önümüzdeki ay...olmadı ki inş olur ilk denemede,olmazsa aşılamaya geç hemen..hakkında ennnn hayırlısı neyse o olsün gülüm
selinacım çok geçmiş olsun takma kafaya cnm düzelir o ...valla eşlerimiz belkide bizden çok takıyo herşeyi yaa..sende kendini suçlama napıcan ki saklasan olmaz saklamasan olmaz..o senin eşin yani.
ooo mızmızada bak sen.ben eskisi gibi takip edemiyom kimsenin izini süremiyorum iyi olmuş yakaladıgınız..herkes özgür tabi bişy diyemiyom artık...ne demek özürlü hissediyorum sacmalama onalr utansın bizi hiçe saydıkları için...ay mızmıza hakikatten sinirlendim şimdi...ben dedigin gibi degilde,kendimi kullanılmış hissediyorum tek kelimeyle..üzücü yani...demekki gereginden fazla deger veriyoruz diyorum ya bazen..buna bi kez daha inandım şimdi...
olmadım bebegim yaa..ama dün yaptım merak etme..gündüz eve ugradım ya dün,aldım gelirken ama beklemeden yaptım hemen..tabisi çıkmadı bişy..hayırlısı artık..2 aya kadar yolu var benimkinin o yüzden rahatımsenin adette bitmek bilmemiş kuzum yaa hay Allahım niye böyle oldu acaba...kaç gündür devam ediyoki..dedigin gibi görün doktora mutlaka cnm.
dnü yaptım test cano çıkmadı.daha dogrusu kuruyunca gölgelendi gene tüm testlerimde oldugu gibi..anlamıyom benim idrarımda bişy mi var yafvalla o çayı da bi türlü içemedim cnm yaa...dün hazırlamaya kalktım hatta uzanmıştım..gittim mutfaga başka bişy yapıp gelmişim bugün geldi aklıma...korkuttun beni içemiyom bi türlü delüş
way cim umutların inş boşa çıkmaz cnm...hayırlı haberler alırsın inş...
selam cnm hoşgelmişsin aramıza..herzaman bekleriz
aa çocuktan al haberi derler kıss..hadi inşallahhh malum olmuşturama son hissettiginde yanılsa iyi olur korktum yaf
oo çok sevindim cnm yaa..valla ikiz olmaya kıss hadi hayırlısı
ne tarçını kıs Allah iyiligini versinne işe yarıyomuş tarçın?
hadi bakalım sevtuş hayırlı haberler al inşallah.
kıslarr ben işlerimi hallediyim..yemeye bişyler hazırlıcam..duaların kime okunduguna bakıp çıkıcaktım göya kaldım okurken...yemegi halledip duaları da okuyayım...
hımmm,hayırlısı bakalım,evde idrar testi yapsan keşke bi.
ne diyelim ki canım,herkezin paşa keyfi bilir.
bende bilmiyorum ki iksircim,düz yatınca bi ağrı oluyodu,geçmiyodu uzun süre,bakcaz işte,salıya ne dicek.benimkide yakıyla geçerse,bende denicem.
tarifini ve markasını alim bi ara.
gelcektim,ama surat asdardı o zaman,dedim dolunayın etkisine sokmim adamı
bi dedim msj atim,sonra çok geç diye vazcaydım
teşekkür ederim banu cum,sonuç salı ya galiba.
hoş geldin neslihan
hayırlı olsun,ama bence normal değerin,çok yüksek değil.
burda olsaydın kesin duyardın canım,bissürü millet gece çektiriyo,gündüze randevu alırsan,aylar sonraya kalabiliyo çünkü.
heee yaaaa,sarma nereee,menemen nere,çaktırma,haberi yok,olsa neler derdi,ama bu akşam telafi ettim,taze fasülyeli makarna yaptım o na,tabi dolaptan.
ilk denedim ama,güzel oldu.
canım,ben açtım,sonra kalkmak zorunda kaldım,anca yazıyorum,kusura bakma e mi
hayırlısıyla olur inşallah derincim,azcık daha bekle bakalım.
hoş geldin
iyi geçti canım,çok sıkıntılı olmadı,zaten uzun sürmedi çok şükür.
ben çay alıp geliyorum,herkeze selam.
ne tarçını kıs Allah iyiligini versinne işe yarıyomuş tarçın?.
estagfirullah,aleykum selam canim,iyiyim cok sukur,ya sen nasilsin?
garip+ flowerss kardelenbhr+ kardelen5233+ lagrima+ kardelen49+
ooo kalabalığızzz
canımcım,çok geçmiş olsun
kardelen cimbence banu dada dr muhtemel tarihi söylemiştir,ama takipte daha erken gelişirse,adetin erken günlerinde yapacaktır illaki,ben öyle düşündüm en azından
hamile olabilirsin,kan testi ver bence.
canımcım,bu aralar iyi haber verme zamanım değil ki,daha yeni apdestlendim hemide,döllenme bile çok uzak bi ihtimal
bu aralar hayatımdaki en iyi haber,kocişimin balayı modunda olması
ahhhhhh ahhh,sen niye ağlamaya başladın gene yaaa,dövcem seni,hem bana söz verdiğin şeyide göndermemişin zaten,ağlarsan böyle olu
gözün aydın,değerin çok düşük değil,tam normal seviyelerinde gibi görünüyo.
dr lar 100 altlarında hep tedirgin davranıyolar,stres yapıp,kendini yıpratma.
benim dr um,değer 24 olduğu halde 25, günümde nasıl sevinmişti,benim kadar sevindiğini hissetmiştim,ama yükselmediğindede sanki kendi bebeği tehlikede gibi üzülmüştü.
mesela birsoş,çok düşüktü değeri,ben kendimden hesapla,çok düşük değeri,yürümez bu hamilelik demiştim ama,maşallah emre miz utandırdı bizi.
boşuna mı maaş istiyo aleyna cım,yetiştiriyo kendini.
maaş deyince,bugün ayın kaçı ki
ne biliyon,belki sperm yumurtlama gününe kadar yaşıcak orda,rabbimin elinde değil mi ki
üzülmek için sebep arıyosunuz kendinize,belki yumurtan erken gelişti,belki geç gelişcek,daha çalışcaksınız belki,nerden nasıl üzülsek diye,elinizde sebep ypokken sebep buluyosunuz kızlar,daha genceciksiniz,yapmayın bunu kendinize.
ah gökçe cim,çok haklısın,rabbim bizlerinde hasretlerini dindirsin artık,şu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul etsin.
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DURUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NANELİŞEKERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN İKNA OLMASINI NASİP ET .
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ANATOLİAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
Ebrarım merhaba canım. Haftaya cumaya Allah nasip ederse dikişim olacak. Banada dua okur muyuz canım?
iyiyim canım yarın doktora gidicem büyük ihtimal pazartesi aşılamam yapılacak dua edin bana oldumu
hamıslerın çoguda ugramıyor merakettıklerıme bakım bakalım ugruyoda burayamı gelmıyorlar acaba
bıkacına baktım kardelosum mızmız cocuguna ısım bıle koymus haberımız yokdıdgokta gırıyor ama kımseye yazmıyor sanırım ben gücenıyorum kardeloşum neden böyle ınsanlar acaba bızım nazarımız deger dıyemı korkuyorlar bız gelın bızle vakıt gecırın demıyoruzkı sadece bızı merakta bırakmayın haftada bırde olsa yazın dıyoruz cokmu zor bunlar böyle yapınca ben kendımı özürlü hıssedıyorum hamıs kalmadan önce bızden ıyı arkadasları yoktu aman nedımkı allah analı babalı büyütsün yavrularını
tuğçe de geliyo sık sık,ama bize çok çok nadir uğruyo,bi selam veriyo,kaçıyo,o an latta olanlara bile bişey yazmıyo,genel yazıyo,bende bu duruma çok alınıyorum,çünkü çok zaman geçirdik beraber,çok dertleştik,böyle olmamalıydı.
kahvaltı yapmay gittim boncuk,yaptım geldim şimdi.
evde internet yokkayınvalidemdeyiz. neyse kısaca konuya gireyim doktordan geldim nihayet kan verdim ve sonucum 85 ten 235 e çıktış sonucum:)) müjdeyi verebilirsiniz dedi doktorumuz. ama şöle bişey var 2 kata çıkması lazımdı demişti ya benimki 3 katı olduğu için cumartesi tekrar gelin ultrasonda bakıcam dedi çoğul gebelikte olabilir dedi tabi biz şokkkk.. baklım artık kızlar hayırlısı inşallah..
canım içe doğmuştur belki inşlah olur canım ya
canım çok sevindim ya inş hayırla alırsınız kucağınıza
inş canım ama umutlan mıyorum canım umutlanırsan bellimi olur üzülürüm diye umut etmiyorum
canım burda yani benim olduğum yerde eczane yok onun için alamıyorum koçiş olmadığı için gidemiyorum almaya gecmezse doktora gideceğim bakalım bilmiyorum
ebrarcım ben duayı okudum10+10+10=40 bitti
geldim kardeloş way kız sen 3 tane 10 toplayınca 40 nasıl yapıyo anlatsana
geldim kardeloş way kız sen 3 tane 10 toplayınca 40 nasıl yapıyo anlatsana
bu seferlik böyle olsa olmazmı hem ben sizin en hayırı hamişinizim bana kıyak yapınpeki birsen cim,bu alıntıların altını doldurcan mı,yoksa boşla idare edelim mi
bu seferlik böyle olsa olmazmı hem ben sizin en hayırı hamişinizim bana kıyak yapın
ya ben yine geçmişi okuyamıyorum sürekli atıyo beni deli olcam sonunda
kaç kere açtım attıyaa
valla ya iyiki komşular vareee komsuda peşer bizede düşer
bu saatte pasta mı yicen.
ah zayıf olmanın avantajları işte.
evet ya bazen degişiyo yerleri..ama kodlarını ezberleyebilsek iyi olcak eskiden kelime giriliyodu şimdi daha koly..rakam yapmışlar hepsini...adet olmadım canımtesti de dün yaptım cnm yok bişey.ya rahatsızım zaten.benim mideye bakarsan hep bulanıyotamam kuzu dıkkat etcem smıley kullanmaya bazen bole bulmak zorlasıyor bıde her sayfa da yerlerı degısıyor gıcık oluyorum ya bu arada sana bısey dıcem sen adet oldunmuu bu mıde bulantısı halsızlık falan dıcem ama test yapmısmıydınsen kuzum ya bu arada sılerını halledebıldınmı
iyiyim cnm biraz geç oldu ama inan alıpta oturamadım.alıntıları zor yazdım...kardelencim,derimcim,nasilsiniz kizlar?:80::80:
ohhh hadi bakalım hayırlısı baharcımmiz bugün doktora gittik herşey yolunda çok şükür pazartesi aşılamam kesinleşti
merhaba flowers hoşgelmişsin...slm kızlar aranıza yeni katıldım merhaba....
canım eczanelerdeki yakıyı mı diyon...ben boynuma koydum bi kere de.baya bi oynatıyo damarları ..bence bilip bilmeden koyma yakı kuzum doktora sor...bende bilmiyorum ki iksircim,düz yatınca bi ağrı oluyodu,geçmiyodu uzun süre,bakcaz işte,salıya ne dicek.benimkide yakıyla geçerse,bende denicem.
tarifini ve markasını alim bi ara.
hayırlısıyla olur inşallah derincim,azcık daha bekle bakalım.
saçların rengini açıyormuş... tarçını saç kremi ile karıştırıyorsun saçlarına sürüp streçfilmle kapatıyorsun 5 6 saat bekliyorsun ama saçında boya olmayacak ve kumral saçalr için uygunmuş..1 2 saat tuttum hafifden açılmış gölgeli gibi olmuş saçlaırm hoşuam gitti.. öyle işte..
bende iyiyim saol cnm tv misafir öle anca yazıyorum bide annemi pc başından kaldıramıyorum :)
oooo diminazar değmesin şekerim... :) nasılsın??
peki birsen cim,bu alıntıların altını doldurcan mı,yoksa boşla idare edelim mi
aaa nereye kıss otur oturdugun yere bakamkızlar benim uykum geldi,gideyim artıkın.
ebroş,karşılaşamadık bugün diyodum kiiiii,geldin mi acep recep
kaç kere açtım attıyaa
yanlış alıntıya yannış cevp yazmışın kıssssevet ya bazen degişiyo yerleri..ama kodlarını ezberleyebilsek iyi olcak eskiden kelime giriliyodu şimdi daha koly..rakam yapmışlar hepsini...adet olmadım canımtesti de dün yaptım cnm yok bişey.ya rahatsızım zaten.benim mideye bakarsan hep bulanıyo
iyiyim cnm biraz geç oldu ama inan alıpta oturamadım.alıntıları zor yazdım...
ohhh hadi bakalım hayırlısı baharcımm
merhaba flowers hoşgelmişsin...
canım eczanelerdeki yakıyı mı diyon...ben boynuma koydum bi kere de.baya bi oynatıyo damarları ..bence bilip bilmeden koyma yakı kuzum doktora sor...
aa süpermiş cnm..ama ende boya var malesef...:2:
aaa nereye kıss otur oturdugun yere bakam
kuzucukum benimm kıyamam sana pis pc nolcek
kaç kere açtım attıyaa
ben çıkıyorum artık,çok uykum geldi.
yanlış alıntıya yannış cevp yazmışın kıssss
gidiyom yaaaa,uykum var,zaten siz gelene kadar gecenin yarısı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?