Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım içe doğmuştur belki inşlah olur canım ya
canım çok sevindim ya inş hayırla alırsınız kucağınıza
inş canım ama umutlan mıyorum canım umutlanırsan bellimi olur üzülürüm diye umut etmiyorum

canım burda yani benim olduğum yerde eczane yok onun için alamıyorum koçiş olmadığı için gidemiyorum almaya gecmezse doktora gideceğim bakalım bilmiyorum

ebrarcım ben duayı okudum10+10+10=40 bitti

birsen çıkamadın mı geçmişten hala.
aman bırak yaa,çok kaldın,ben anlatim sana gelde.

Son düzenleme:
saçların rengini açıyormuş... tarçını saç kremi ile karıştırıyorsun saçlarına sürüp streçfilmle kapatıyorsun 5 6 saat bekliyorsun ama saçında boya olmayacak ve kumral saçalr için uygunmuş..1 2 saat tuttum hafifden açılmış gölgeli gibi olmuş saçlaırm hoşuam gitti.. öyle işte..
ne tarçını kıs Allah iyiligini versinne işe yarıyomuş tarçın?.

bende iyiyim saol cnm tv misafir öle anca yazıyorum bide annemi pc başından kaldıramıyorum :)
estagfirullah,aleykum selam canim,iyiyim cok sukur,ya sen nasilsin?

oooo diminazar değmesin şekerim... :) nasılsın??
garip+ flowerss kardelenbhr+ kardelen5233+ lagrima+ kardelen49+

ooo kalabalığızzz

Ebrarım merhaba canım. Haftaya cumaya Allah nasip ederse dikişim olacak. Banada dua okur muyuz canım?

iyiyim canım yarın doktora gidicem büyük ihtimal pazartesi aşılamam yapılacak dua edin bana oldumu

hamıslerın çoguda ugramıyor merakettıklerıme bakım bakalım ugruyoda burayamı gelmıyorlar acaba

geldim kardeloş way kız sen 3 tane 10 toplayınca 40 nasıl yapıyo anlatsana

kızlar benim uykum geldi,gideyim artıkın.
ebroş,karşılaşamadık bugün diyodum kiiiii,geldin mi acep recep

Son düzenleme:
evet ya bazen degişiyo yerleri..ama kodlarını ezberleyebilsek iyi olcak eskiden kelime giriliyodu şimdi daha koly..rakam yapmışlar hepsini...adet olmadım canımtesti de dün yaptım cnm yok bişey.ya rahatsızım zaten.benim mideye bakarsan hep bulanıyo
kardelencim,derimcim,nasilsiniz kizlar?:80::80:
iyiyim cnm biraz geç oldu ama inan alıpta oturamadım.alıntıları zor yazdım...

iz bugün doktora gittik herşey yolunda çok şükür pazartesi aşılamam kesinleşti
ohhh hadi bakalım hayırlısı baharcımm
slm kızlar aranıza yeni katıldım merhaba....
merhaba flowers hoşgelmişsin...
canım eczanelerdeki yakıyı mı diyon...ben boynuma koydum bi kere de.baya bi oynatıyo damarları ..bence bilip bilmeden koyma yakı kuzum doktora sor...

peki birsen cim,bu alıntıların altını doldurcan mı,yoksa boşla idare edelim mi

aa süpermiş cnm..ama ende boya var malesef...:2:
kızlar benim uykum geldi,gideyim artıkın.
ebroş,karşılaşamadık bugün diyodum kiiiii,geldin mi acep recep
aaa nereye kıss otur oturdugun yere bakam
ya ben yine geçmişi okuyamıyorum sürekli atıyo beni deli olcam sonunda
kaç kere açtım attıyaa

kuzucukum benimm kıyamam sana pis pc nolcek

Son düzenleme:
yanlış alıntıya yannış cevp yazmışın kıssss
gidiyom yaaaa,uykum var,zaten siz gelene kadar gecenin yarısı oldu.

ya ben yine geçmişi okuyamıyorum sürekli atıyo beni deli olcam sonunda
kaç kere açtım attıyaa

ben çıkıyorum artık,çok uykum geldi.

derinim ebraraım hoşgeldinin kız kardeloş konuşmuşsunuz hakikaten hamile olan bi ara gelemiyo sonra bahane bulup gelmeyi azaltıyo sonra kökten kesiyo ben boncuğa demiştim silinecekleri silersen olmazmı diye pazara kadar bekleyip silecek gelmeyenlerde hep başka yerlere aksatmadan geliyolar

# KK Pro ÜyeDerinSu
# kardelen5233+
# birsen29+
# ebrar_53+
# kardelen49
dedim neler yapıyolar hatunlar gülün diye hikaye yazdım galiba kimsa gülmemişki yorum yapan olmamış neyse ben eger randevu alabilirsem çarşamba veyada pazartesi gidicem rabbimden bir şey olmasa ben çıkıyorum dedim merak etmesinler bir görünüyüm bir kayboluyum dedimdi kardeşim in işi var görüşürz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…