Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam birsencim...sende hoşgeldin...hamileler hakkında dediklerine katılıyorum taklımbiz herşeyin farkındayızda işte insanları kırmak istemiyoruz olsun napalım alıştık artık.

sevtun cum,olayın komik tabiki,ama gülüp gülmicemnizin kararını bize bırakmadan,gülceksiniz,kırılcaksınız,bayılcaksınız gibi cümleler kurulunca,ben kendi adıma yazma istemedim hiç bişey,çünkü biri bişey deyince yapmayı sevmeyenlerdenim,içimden gelmeli illaki.

cnm valla ben geçmişi işten gelince hızlıca okumaya çalıştıgım için bazen çok uzun yazıları es geçiyorum ne yalan diyeyim..şöyle bi başından okuyorum sonra bakarım deyip geçiyorum okumadım şahsen...görüşürüz canım iyi geceler

iyidir derincim tv de ibrahim tatlıses belgeseli var ona daldım sen neler yapıyosun

heee..adamcagz ayaklanamadı daha yazık..bugünde hangi kanalı açsam o vardı sıktılar ama bence yaa..hastaneden haberleri neysede...magazinler hep onunla dolu eski filmleri aşkları vs..ne sacma..sanki türkiye yeni tanıyo iboyu..
bende napim yatıcam birazdan bi bakayım size dedim.

ablacım bana bitti yazabilirsiin
saol kuzum ağzına sağlık
ya bakalım pazartesi ye kadar ne olacak devam edecekmi ederse öle yapacağım etmezse umutlanıp sonra boş çıkınca umutlar çok üzülüyorum onun için balakım ne olacak
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah müjde verirsin ama çokda kaptırma tamammı üzülme sonunda
Ebrarcım canım iyiolmaya çalışıorum ama bu sene bana hiç iyi gelmedi dualarınızda benim için sağlıkta isteyin heriş başı sağlık kızlar.
canım allahım daha iyi etsin seni inşallah daha iyi olacaksın duada ekliycem tabi sağlık sıhhat diye
canım galiba sakinleştirici vermiş hani stres için onlar öyle yapıyo insanı yavaş yavaş alışır bünyesi
buarada yiğenin çok ilginç şeyler demiş inşallah hayırlara çıkar onlar melek yaa belkide gelicek çok yakında hissediyo ufaklık
canım çok sevindim hadi gözünaydın sağlıkla sıhhatle gelsin minişin
ben dalga geçtim kndim koydun dün akşam :)ilk deneyimim başarı ile sonuçlandı.. ewet akıntı yapıyor beyaz beyaz normalde hiç yoktu benim akıntı gibi problemlerim.. yakmadı benimkini..dayanıklı kereta
canım diğeri uzun diye bunu aldım ağzına sağlık yanlız sana bitanesinde 15 yazmıştım yanlışlık olmasın diye söyleyim dedim
saol canım ağzına yüreğine sağlık
hadi gtde minişin pıt pıtlarını duy canım bende inan sabırsızlıkla bekliyorum
ebrarcım işine karışmış gibi olmadım inşallah okuyanları ekledim ben elixir lagrima ve sevtun vardı okuyanlar
saol canım ya listeyi öne çekmeniz bile yeterli yeterki geride kalmasın gözüksün ben herzaman diyorum zaten çok iyi oluyo eline sağlık
garibim insanlık hali herzaman aynı olmuyoruz iyi olmana sevindim canım
buarada cümlemizden mevlam razı olsun inşallah vesile olur okunan dualar
iz bugün doktora gittik herşey yolunda çok şükür pazartesi aşılamam kesinleşti
hadi hayırlısı canım allahım emeklerini boşa çıkarmasın
kardeloşum dimek korkudan gelemedin neyse olsun yaa mesaj çekmemende iyi olmuş benimki hemen kim o nolmuş diye soruyo
ay bende bayiliyorum oktay ustaya,cok tevazu sahibi birisiherzaman izleyemesemde arada izliyorum iste..ben daha acemiyim yemek konusunda canim,pek uyduramiyorum yaa
ay ben artık sevmiyorum yaa biraz şımardı sanki eskiden bayılarak izlerdim
saol canım ağzına sağlık galiba 40 değilde 30 demek istedin
ben çıkıyorum artık,çok uykum geldi.
anam yinemi kaçırdım seni

aynen pis pc nolcek bigün camdan atıcam dua etsin sizle görüştüğüm için sabrediyorum

buarada kayram sendende alıntı almıştım çıkmamış anlamadım kuzum demek cicini giyip evde kırıttın kocana sefan olsun canım .kardeşciğime söyledim tabiki onunda selamı var kuzum .bugünde beraberdik zaten salı gidiyo ogüne kadar beraberiz nasipse

kızlar hepinize iyigeceler ben çıkıyorum daha iğnemide yapıcam kendinize iyi bakın bye

canım ben uzun diye alıntı yapmadım ama beğen butonunu tıkladımgörmedinmi
hayırlısı canım hayırlı haberler al inşallah

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

SAMYELİ...........15
SUNGER............15
SELİNA............15bitti
ELİXSİR...........15bitti
EBRAR.............15
SEVTUN............15bitti
DURU..............15
BONCUK............15
DERİN.............15bitti
KARDELEN49........10
KARDELENBHR.......10
KAYRA.............10
KARDELOŞ..........10
LAGRİMA...........10bitti
GARİP.............10
GÜNEYCANAN........10
WAY...............10bitti
NANELİŞKR.........10
ALEYNA............10
TOSTİ.............10
ANATOLİA..........10
SEMRA.............10
MİRANDA...........10
EGAL..............10
DERDA.............10
BİRSEN............8

SAMYELİ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN49.........15
SUNGER.............15
SELİNA.............15bitti
SEVTUN.............15bitti
ELİXSİR............15bitti
KAYRA..............15
BANU...............15
EBRAR..............15
LAGRİMA............15bitti
DERİN..............10bitti
BONCUK.............10
GARİP..............10
GÜNEYCANAN.........10
TOSTİ..............10
WAY................10bitti
NANELİŞKR..........10
KARDELOŞ...........10
KARDELENBHR........10
DURU...............10
ANATOLİA...........10
ALEYNA.............10
SEMRA..............10
MİRANDA............10
EGAL...............10
DERDA..............10
BİRSEN.............8

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

BANU..............15
SAMYELİ...........15
EBRAR.............15
SELİNA............15bitti
SEVTUN............15bitti
ELİXSİR...........15bitti
GARİP.............15
NANELİŞKR.........15
ALEYNA............15
BONCUK............10
DERİN.............10bitti
KARDELEN49........10
KARDELOŞ..........10
KARDELENBHR.......10
DURU..............10
KAYRA.............10
LAGRİMA...........10bitti
GÜNEYCANAN........10
TOSTİ.............10
WAY...............10bitti
ANATOLİA..........10
SEMRA.............10
MİRANDA...........10
EGAL..............10
DERDA.............10
BİRSEN............8

Son düzenleme:
bugün yapıcam cnm gececıyım sılıceklerım konusunda sızlerınde fıkrını alım yapcam

selam birsencim...sende hoşgeldin...hamileler hakkında dediklerine katılıyorum taklımbiz herşeyin farkındayızda işte insanları kırmak istemiyoruz olsun napalım alıştık artık.
aynen derınım herseyın farkındayızda kırıcı olmak ıstemıyoruz

bu seferlik böyle olsa olmazmı hem ben sizin en hayırı hamişinizim bana kıyak yapın

ınsallah kayram ınsallah
hemen kötü düşünme ne yapısıklılıgı nasıl anlıyosun hemen ALLAH korusun heralde amelıyattan sonra ılkkez adet oldun ya ondandır canını sıkma

inşallah derıncım cok sagol güzel düşüncelerın dıleklerın ıcın
mızmız konusundada boşver hersey hamıs kalana kadarmıs kım neyaparsa yapsın bız burdayız sonucta hamıs kalıncada burda olcaz
Boncukcum ne oluyo kız yapma bu aralar nazara geldik valla.
evet banum nazar degdı galıbakursun döktürelım bızım kızlara

ALLAH ALLAH SASIRDIM cnm cocuktan al haberı bellımı olur kız ınsallah bılmıstır ınsallah yakında müjdeyı verırsın
kızlar hepınıze cok tesekkürederım destegınız ıcın güzel kalplı arkadaslarım benım ALLAHIM gönlünüzün ıstedıgını en kısa zamanda verır ınsallahkacırdıgım olduysada affola
bende kacgündür kasık agrısı cekıyorum belım agrıyor üşütüm galıba bıde ates topu gıbıyım cok ateslenıyorum ınsallah dvmetmez neyse kızlar ben kacım ıslerımı bıtırıp derse baslıcam sonrada arkadasa gecıcem ıstemesemde

Son düzenleme:

ablacım okudum bende allah kabul etsin banu ve sünger arkadaşımızın hamile haberlerini almayı semacıgımında bebişini kucagına aldıgı haberini duymayı rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…