# KK Pro ÜyeDerinSu
# kardelen5233+
# birsen29+
# ebrar_53+
# kardelen49
dedim neler yapıyolar hatunlar gülün diye hikaye yazdım galiba kimsa gülmemişki yorum yapan olmamışneyse ben eger randevu alabilirsem çarşamba veyada pazartesi gidicem rabbimden bir şey olmasa ben çıkıyorum dedim merak etmesinler bir görünüyüm bir kayboluyum dedimdi kardeşim in işi var görüşürz sonra
# KK Pro ÜyeDerinSu
# kardelen5233+
# birsen29+
# ebrar_53+
# kardelen49
dedim neler yapıyolar hatunlar gülün diye hikaye yazdım galiba kimsa gülmemişki yorum yapan olmamışneyse ben eger randevu alabilirsem çarşamba veyada pazartesi gidicem rabbimden bir şey olmasa ben çıkıyorum dedim merak etmesinler bir görünüyüm bir kayboluyum dedimdi kardeşim in işi var görüşürz sonra
bu sefer kesin çıktımmmmmmmmm
kardelen49um napıyosun cnm sesin çıkmıyor.
iyidir derincim tv de ibrahim tatlıses belgeseli var ona daldım sen neler yapıyosun
saol kuzum ağzına sağlıkablacım bana bitti yazabilirsiin
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah müjde verirsin ama çokda kaptırma tamammı üzülme sonundaya bakalım pazartesi ye kadar ne olacak devam edecekmi ederse öle yapacağım etmezse umutlanıp sonra boş çıkınca umutlar çok üzülüyorum onun için balakım ne olacak
canım allahım daha iyi etsin seni inşallah daha iyi olacaksın duada ekliycem tabi sağlık sıhhat diyeEbrarcım canım iyiolmaya çalışıorum ama bu sene bana hiç iyi gelmedi dualarınızda benim için sağlıkta isteyin heriş başı sağlık kızlar.
canım galiba sakinleştirici vermiş hani stres için onlar öyle yapıyo insanı yavaş yavaş alışır bünyesi
geçmiş olsun canım kırmızılar gelmiş.inş bi dahaki sefere gelir bebişin.bu arada kek çoktaann bitti ama bugun ıspanaklı börek var buyur gel.
allahım dualarımızı kabul etsin canım.dediğim gibi yine de eksik olursa okurum.bakalım melhemler işe yarasın tek ama verdiği hap aşırı sersemletti.yatarken iç uyku yapar demişti dr.ama çok kuvvetli herhalde.dr a sordum yarım atabilir rahatsız ediyosa dedi.zaten bit kadar hap bide yarısını nasıl bölceksek yarım içicek artık.
hoşgeldin canım aramıza.inş çok bekletmez bebeğin.
kızlar annem bendeydi işte,yeğenimde vardı 8 yaşında,çocuk odası yani şimdilik yer minderleri olan odada pc oynadı.çocuk orda dururken kafasında plan proje yapmış.sora mutfağa geldi bişeyler yerken bana diyo hala siz hemen taşının bari diye.neden dedim çocuğun olcak ya onun odası yok dedi.nerden çıktı çocuk muhabbeti dedim.bilmem senin çocuğun olcak diyo.şaşırdım.o odadaki minderleri kaldırırız boş durmasın diye minder yaptık diyom hıı tamam o zaman dedi.dolap almanıza gerek yok orda birsürü var diyo.bende o dolaplar eniştenin malzemeleri dolu iş kıyafetleri dolu ona yer yok bebek odası alırız dolabını da alırız dedim.ama hala şaşkınım acaba gerçekten içine mi doğdu çok merak ediyorum.annemde diyo evde de başka bişey içine doğdu oda olursa yandık o zaman diyo.japonyadaki haberleri göstermiş tv den benim yeğende demiş ooo nisan mayıs haziran temmuz diye saymış temmuzda burdada felaket olcak demiş.töbe töbe allahım korusun tabi çocuk aklı.işte böyle kızlar.
canım çok sevindim hadi gözünaydın sağlıkla sıhhatle gelsin minişinevde internet yokkayınvalidemdeyiz. neyse kısaca konuya gireyim doktordan geldim nihayet kan verdim ve sonucum 85 ten 235 e çıktış sonucum:)) müjdeyi verebilirsiniz dedi doktorumuz. ama şöle bişey var 2 kata çıkması lazımdı demişti ya benimki 3 katı olduğu için cumartesi tekrar gelin ultrasonda bakıcam dedi çoğul gebelikte olabilir dedi tabi biz şokkkk.. baklım artık kızlar hayırlısı inşallah..
canım diğeri uzun diye bunu aldım ağzına sağlık yanlız sana bitanesinde 15 yazmıştım yanlışlık olmasın diye söyleyim dedimben dalga geçtim kndim koydun dün akşam :)ilk deneyimim başarı ile sonuçlandı.. ewet akıntı yapıyor beyaz beyaz normalde hiç yoktu benim akıntı gibi problemlerim.. yakmadı benimkini..dayanıklı kereta
saol canım ağzına yüreğine sağlıkEBRARCIM BBEKİM BEN OKUDUN EKLEYEBİLRİSİN
bu arad doktor pazartesi çarşamba cuma ordaymış ya pazartesi yada çarşamba gidicem allahtan bri şey olmazsa söylerim size ne zaman randevu alıcagımı daha belli degil
saol canım ya listeyi öne çekmeniz bile yeterli yeterki geride kalmasın gözüksün ben herzaman diyorum zaten çok iyi oluyo eline sağlıkebrarcım işine karışmış gibi olmadım inşallah okuyanları ekledim ben elixir lagrima ve sevtun vardı okuyanlar
garibim insanlık hali herzaman aynı olmuyoruz iyi olmana sevindim canımiyiyim cok sukur canim,sen nasil oldun canim,belin daha iyidir insallah?:26:
amiiiin kayracim amiiin,cok haklisin, seytan iste ugrarisiyor bazen,rabbim korusun bizi
cok sogolasiniz canim,rabbim dertlerimizin dermanini da versin insallah
insallah sevtuncum,ne demek kabul olurmu,efendimiz (sav)müslumanin müslumana yaptigi dua kabul olur demiyormuuu,rabbim kabul eder insallah canim
allah razi olsun canim benim
canim benim cok gecmis olsun annecigine,rabbim sifa versin
cok sagolasiniz canim benim
öyle canim,hersey rabimin taktiri,o ol derse olur..
canim rabbim sIkIntilarini gidersin
ilk defa gece emar cekildigini duydum canimneden cekiliyorsun canim emari?önemli birsey yoktur insallah?:26:
bende seni seviyorum ebrarcimbenimde bunaldigim bir anda yazdigim seyler iste ama sizler rahatlattiniz beni,rabbim sizden razi olsun
canim benim,uzulme,allah kerimdir,sIkIntini bilmiyorum ama,her ne sebepten ise rabbim sIkintini gidersin
canim benim cok gecmis olsun esine,rabbim sifa versin..benim esimde öyle canim,onda da sperm problemi oldugu icin,cok uzuluyobeni uzugun gördukce daha cok uzuluyor..onun yaninda uzulmemeye calisiyorum ama olmuyor iste rabbim yuzumuzu guldursun insallah
allah razi olsun canim,o kadar ugrasiyorusun.
aramiza hosgeldin canim
hadi hayırlısı canım allahım emeklerini boşa çıkarmasıniz bugün doktora gittik herşey yolunda çok şükür pazartesi aşılamam kesinleşti
kardeloşum dimek korkudan gelemedin neyse olsun yaa mesaj çekmemende iyi olmuş benimki hemen kim o nolmuş diye soruyoarada sayfayı yenilemen gerekiyo,ama çözmüşün sanırım.
benim eşimde soslu yer canım,o yüzden uydurabildiğim kadar uyduruyorum.
dolapta taze fasülye vardı,bolca soğan doğradım,istersen içine domates de katabilirsin,bende kalmamıştı,sadece salça kattım,bol da sarmısak,ve çeşit çeşit baharat,tabiki zeytinyağı.
ayrı bi kaptada makarnayı haşladım,ben süzmüyorum makarnayı,yeterince koyuyorum suyunu,makarna haşlanınca fasülye tenceresine aktarıp,karıştırdım,sen üzerine de süslü şekilde koyabilirsin.
işte bu kadar.
afiyet olsun
amin,inşallah
ay ben artık sevmiyorum yaa biraz şımardı sanki eskiden bayılarak izlerdimay bende bayiliyorum oktay ustaya,cok tevazu sahibi birisiherzaman izleyemesemde arada izliyorum iste..ben daha acemiyim yemek konusunda canim,pek uyduramiyorum yaa
saol canım ağzına sağlık galiba 40 değilde 30 demek istedincanım içe doğmuştur belki inşlah olur canım ya
canım çok sevindim ya inş hayırla alırsınız kucağınıza
inş canım ama umutlan mıyorum canım umutlanırsan bellimi olur üzülürüm diye umut etmiyorum
canım burda yani benim olduğum yerde eczane yok onun için alamıyorum koçiş olmadığı için gidemiyorum almaya gecmezse doktora gideceğim bakalım bilmiyorum
ebrarcım ben duayı okudum10+10+10=40 bitti
anam yinemi kaçırdım seniben çıkıyorum artık,çok uykum geldi.
evet ya bazen degişiyo yerleri..ama kodlarını ezberleyebilsek iyi olcak eskiden kelime giriliyodu şimdi daha koly..rakam yapmışlar hepsini...adet olmadım canımtesti de dün yaptım cnm yok bişey.ya rahatsızım zaten.benim mideye bakarsan hep bulanıyo
iyiyim cnm biraz geç oldu ama inan alıpta oturamadım.alıntıları zor yazdım...
ohhh hadi bakalım hayırlısı baharcımm
merhaba flowers hoşgelmişsin...
canım eczanelerdeki yakıyı mı diyon...ben boynuma koydum bi kere de.baya bi oynatıyo damarları ..bence bilip bilmeden koyma yakı kuzum doktora sor...
aa süpermiş cnm..ama ende boya var malesef...:2:
aaa nereye kıss otur oturdugun yere bakam
kuzucukum benimm kıyamam sana pis pc nolcek
# KK Pro ÜyeDerinSu
# kardelen5233+
# birsen29+
# ebrar_53+
# kardelen49
kızlar hepinize iyigeceler ben çıkıyorum daha iğnemide yapıcam kendinize iyi bakın bye
kızlar hepinize iyigeceler ben çıkıyorum daha iğnemide yapıcam kendinize iyi bakın bye
geldim kardeloş way kız sen 3 tane 10 toplayınca 40 nasıl yapıyo anlatsana
bugün yapıcam cnm gececıyım sılıceklerım konusunda sızlerınde fıkrını alım yapcamderinim ebraraım hoşgeldinin kız kardeloş konuşmuşsunuz hakikaten hamile olan bi ara gelemiyo sonra bahane bulup gelmeyi azaltıyo sonra kökten kesiyo ben boncuğa demiştim silinecekleri silersen olmazmı diye pazara kadar bekleyip silecek gelmeyenlerde hep başka yerlere aksatmadan geliyolar
aynen derınım herseyın farkındayızda kırıcı olmak ıstemıyoruzselam birsencim...sende hoşgeldin...hamileler hakkında dediklerine katılıyorum taklımbiz herşeyin farkındayızda işte insanları kırmak istemiyoruz olsun napalım alıştık artık.
bu seferlik böyle olsa olmazmı hem ben sizin en hayırı hamişinizim bana kıyak yapın
ınsallah kayram ınsallahsen yıne mı ıyı degılsın kusum ya ne dıyeyım kı bılemıyorum allahım hepımıze yardım etsın:26::26:
canım cok ama cok sevındım bu durumuna evet ebnde ınanıyorum ınsallah da yanılmama bu duygumda bence dusundugun kesınlıkle dogru bu bır ısaret belkı hepımıze ısretler yolluyor yaradan ama bız goremıyoruz ve kendımızı bosuna uzuyoruz bıtanem ama su an ıyısın ya onemlı olan bu
ha sole bıtanem yaaa olacak ınsallah bızde halayını cekcezbu arada bosverın hamıle olup da gırmeyenlerı ya herkes kendısı bılır yapacak bısey yok
kızlar ya kasıklarım patlıcak gıbı agrıyor valla sııstım yanı ne olcak bu halım benım ya acaba yapısıklık olmus olabılırmı kı allahım korusun bu arada ben aleynamı cok ama cok merak ettım kalp druna gıdecektı cumartesı yazarım sonucu demıstı ama yazmamıs yaaa ınsallah bısey cıkmamıstır
inşallah derıncım cok sagol güzel düşüncelerın dıleklerın ıcınboncugumm benimm kıyamam sana aglama öyle yaaa canımm...
ezan en güzel moral olmuş sana bak...Allah büyük inşallah rabbim yakında o dediklerine gerek kalmadan yüzünü güldürecek bende buna inanıyorum canım benim
canım arkadasım biraz daha rahatlamış gördüm seni çok şükür...sana bişy diyim mi cnm..takiplerle fazla ugraşma bence...1 kere yaptır bakalım önümüzdeki ay...olmadı ki inş olur ilk denemede,olmazsa aşılamaya geç hemen..hakkında ennnn hayırlısı neyse o olsün gülüm
.
ooo mızmızada bak sen.ben eskisi gibi takip edemiyom kimsenin izini süremiyorum iyi olmuş yakaladıgınız..herkes özgür tabi bişy diyemiyom artık...ne demek özürlü hissediyorum sacmalama onalr utansın bizi hiçe saydıkları için...ay mızmıza hakikatten sinirlendim şimdi...ben dedigin gibi degilde,kendimi kullanılmış hissediyorum tek kelimeyle..üzücü yani...demekki gereginden fazla deger veriyoruz diyorum ya bazen..buna bi kez daha inandım şimdi...
evet banum nazar degdı galıbaBoncukcum ne oluyo kız yapma bu aralar nazara geldik valla.
ALLAH ALLAH SASIRDIM cnm cocuktan al haberı bellımı olur kız ınsallah bılmıstır ınsallah yakında müjdeyı verırsın
kızlar annem bendeydi işte,yeğenimde vardı 8 yaşında,çocuk odası yani şimdilik yer minderleri olan odada pc oynadı.çocuk orda dururken kafasında plan proje yapmış.sora mutfağa geldi bişeyler yerken bana diyo hala siz hemen taşının bari diye.neden dedim çocuğun olcak ya onun odası yok dedi.nerden çıktı çocuk muhabbeti dedim.bilmem senin çocuğun olcak diyo.şaşırdım.o odadaki minderleri kaldırırız boş durmasın diye minder yaptık diyom hıı tamam o zaman dedi.dolap almanıza gerek yok orda birsürü var diyo.bende o dolaplar eniştenin malzemeleri dolu iş kıyafetleri dolu ona yer yok bebek odası alırız dolabını da alırız dedim.ama hala şaşkınım acaba gerçekten içine mi doğdu çok merak ediyorum.annemde diyo evde de başka bişey içine doğdu oda olursa yandık o zaman diyo.japonyadaki haberleri göstermiş tv den benim yeğende demiş ooo nisan mayıs haziran temmuz diye saymış temmuzda burdada felaket olcak demiş.töbe töbe allahım korusun tabi çocuk aklı.işte böyle kızlar.
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
SAMYELİ...........15
SUNGER............15
SELİNA............15bitti
ELİXSİR...........15
EBRAR.............15
SEVTUN............15
DURU..............15
BONCUK............15
DERİN.............15
KARDELEN49........10
KARDELENBHR.......10
KAYRA.............10
KARDELOŞ..........10
LAGRİMA...........10
GARİP.............10
GÜNEYCANAN........10
WAY...............10
NANELİŞKR.........10
ALEYNA............10
TOSTİ.............10
ANATOLİA..........10
SEMRA.............10
MİRANDA...........10
EGAL..............10
DERDA.............10
BİRSEN............8
SAMYELİ için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN49.........15
SUNGER.............15
SELİNA.............15bitti
SEVTUN.............15
ELİXSİR............15
KAYRA..............15
BANU...............15
EBRAR..............15
LAGRİMA............15
DERİN..............10
BONCUK.............10
GARİP..............10
GÜNEYCANAN.........10
TOSTİ..............10
WAY................10
NANELİŞKR..........10
KARDELOŞ...........10
KARDELENBHR........10
DURU...............10
ANATOLİA...........10
ALEYNA.............10
SEMRA..............10
MİRANDA............10
EGAL...............10
DERDA..............10
BİRSEN.............8
SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi
BANU..............15
SAMYELİ...........15
EBRAR.............15
SELİNA............15bitti
SEVTUN............15
ELİXSİR...........15
GARİP.............15
NANELİŞKR.........15
ALEYNA............15
BONCUK............10
DERİN.............10
KARDELEN49........10
KARDELOŞ..........10
KARDELENBHR.......10
DURU..............10
KAYRA.............10
LAGRİMA...........10
GÜNEYCANAN........10
TOSTİ.............10
WAY...............10
ANATOLİA..........10
SEMRA.............10
MİRANDA...........10
EGAL..............10
DERDA.............10
BİRSEN............8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?