selam kızlar hayırlı pazarlar.geçmişten anca çıktım ama ben şaşkın dalmışım alıntı alıyom diye hep beğen butonuna basmışım konuya cevap ver diyince nerde alıntılar diye düşünürken hatırladım ben.yeğenimin sözlerine yorum yapan arkadaşlar saolsun bende sizin düşüncelerinize katılıyorum ilk dediği tutsun ikinciyi allah göstermesin inş.kardelenbhr cım aşılaman için dua edicem canım.rabbim bu sefer yüzünü güldürecek.sevtuncum sen fazla bekleme pazartesi git dr a.yoksa çarşambaya kalır bizde sabırsızlanıyozz.ben şimdi kahvaltı bulaşıklarını halledem.sora kocişle bi kahve keyfi sonra size dönerim inş..
canım nele şükür ni hayet yazdıklarıma bir cevap alabilmişim nedense okadar sana dün laf attım bir geri dönmedin gülüp gülmemeiz önemli degil aklıma geldi dedim zaten moraller sıfır biraz gülsünler dedim hastane maceralarını yazıyoduk arkadaşlarla diger topikte rahim agzı topiginde aklıma burası geldi dedim biraz gülsünler onlarda dogum hikayelerini yazdılar dedim iyiki yapmış ve yazmışız benimde burası alkıma geldi biraz sters atsınlar diye yazayım dedim inan demican dedim ama duramadım kızma ama yazdıklarıma içimde kalıcagına arkandan konuşucagıma tyüzüne söylemek istedim çünkü ben başkaları gibi arkasından konuşan bir insan degilim bak ister bu yazdıklarıma alınırsın ister alınmazsın bilemicem fikir senin kimseyide kırmak rencide etmek istemiyorum ben sen diyosun okadar geçmişe bakıp kuyorum diyosun tamam ben okadar sana laf atıyorum bir geri nedense dönmüyosun topikte geçen geldin gördün seni alta yazdım cevap yok bekliyorum ben bir bakayım laf atacak diyemi inan herkezin yeri ayrı burda benim için kişi kişi degişiyosevtun cum,olayın komik tabiki,ama gülüp gülmicemnizin kararını bize bırakmadan,gülceksiniz,kırılcaksınız,bayılcaksınız gibi cümleler kurulunca,ben kendi adıma yazma istemedim hiç bişey,çünkü biri bişey deyince yapmayı sevmeyenlerdenim,içimden gelmeli illaki.
canım ben uzun diye alıntı yapmadım ama beğen butonunu tıkladımgörmedinmi
hayırlısı canım hayırlı haberler al inşallah
selam kızlar hayırlı pazarlar.geçmişten anca çıktım ama ben şaşkın dalmışım alıntı alıyom diye hep beğen butonuna basmışım konuya cevap ver diyince nerde alıntılar diye düşünürken hatırladım ben.yeğenimin sözlerine yorum yapan arkadaşlar saolsun bende sizin düşüncelerinize katılıyorum ilk dediği tutsun ikinciyi allah göstermesin inş.kardelenbhr cım aşılaman için dua edicem canım.rabbim bu sefer yüzünü güldürecek.sevtuncum sen fazla bekleme pazartesi git dr a.yoksa çarşambaya kalır bizde sabırsızlanıyozz.ben şimdi kahvaltı bulaşıklarını halledem.sora kocişle bi kahve keyfi sonra size dönerim inş..
selinacım bebekim eşim çarşamba günü izinli eşimle arabayla gidicegim için birde bebegi doktor teyzesine hazırlamam lazımdanasip bakalım ben çıkıyorum annem söylenmeye başladı gene kardelen baharcım bebekim sanada güzel bir hafta sonları diliyorum getirde oturdugum yerden ütüyü yapap çok severim ben ütü yapmayı herkez ondan bana delü diyo
canım diğeri uzun diye bunu aldım ağzına sağlık yanlız sana bitanesinde 15 yazmıştım yanlışlık olmasın diye söyleyim dedim
gecmiş olsun boncukuum kasıkların ağrıyormuss ateşinde varmıss dikkat et canımbugün yapıcam cnm gececıyım sılıceklerım konusunda sızlerınde fıkrını alım yapcam
aynen derınım herseyın farkındayızda kırıcı olmak ıstemıyoruz
ınsallah kayram ınsallah
hemen kötü düşünme ne yapısıklılıgı nasıl anlıyosun hemen ALLAH korusun heralde amelıyattan sonra ılkkez adet oldun ya ondandır canını sıkma
inşallah derıncım cok sagol güzel düşüncelerın dıleklerın ıcın
mızmız konusundada boşver hersey hamıs kalana kadarmıs kım neyaparsa yapsın bız burdayız sonucta hamıs kalıncada burda olcaz
evet banum nazar degdı galıbakursun döktürelım bızım kızlara
ALLAH ALLAH SASIRDIM cnm cocuktan al haberı bellımı olur kız ınsallah bılmıstır ınsallah yakında müjdeyı verırsın
kızlar hepınıze cok tesekkürederım destegınız ıcın güzel kalplı arkadaslarım benım ALLAHIM gönlünüzün ıstedıgını en kısa zamanda verır ınsallahkacırdıgım olduysada affola
bende kacgündür kasık agrısı cekıyorum belım agrıyor üşütüm galıba bıde ates topu gıbıyım cok ateslenıyorum ınsallah dvmetmezneyse kızlar ben kacım ıslerımı bıtırıp derse baslıcam sonrada arkadasa gecıcem ıstemesemde
günaydın kızlar...
günaydın dedim ama saat 1 oluyooo kızlar...
bugün geç kalktım...
artık evdeyim kızlar. dün işin son günüydü. rabbim nasip ederse bebeğimi sağsalim kucağıma alırsam 1 sene sonra gitcem işe....
canım ben hafta sonları biliyorsun malum kocişevde yorumları yazıp hemencik çıkıyorum ama sayfa beni hemen çoktı göstermiyor göremedim yani selam yazdıgını kusum ıyı olmaya calısıyorum ıste nasıl olayım adetım gelse bıraz daha ıyı olcam sen nasılsın balımkayracim,lagmiracim,kardelen49 sizler nasilsiniz kizlar:26:
ay gercekmı kuzu yemın edıyorum dualarımda olacaksın hadı ınsallah emeklerın bosa cıkmasıniz bugün doktora gittik herşey yolunda çok şükür pazartesi aşılamam kesinleşti
kuzu yaaa senı goremdedım ben bı arkadas daha vardı hem laparoskopı hem hısterosopı gecıren ona sordum amelıyatta n sonra oda ılk adetını bole agrılı gormus cok sende de bole bısey varmıydısağol canım iyidir sen nasılsın
Kardelenbhr aşılaman pazartesi değilmi bizde bekliyoruz heyecanla inşallah pozitif sonuçlanır canım
Boncuğum beklediğin işaret gelmiş bak artık üzülme daha fazla:13:
Kayram hayırdır ağrın yoktu inşallah önemli bişey değildir yumurtlama olamazmı acaba:26:
Selinacım çocuğa bizim isimlerimizide versen bizede bişeyler söyler mi acabaŞaka bi yana Kayrama katılıyorum inşallah ilk söylediği doğru olsun da ikincisi doğru olmasın Allah muhafaza
Pelincim adetin fazla sürmüş hayırdır inşallah düşüklerden sonra düzen şaşıyo bazen
saol canım evet var benımkının caresı adet olmak ama oda gelmeye nıyetı yokselam fıstıklar nasılsınızz bakımm
kayram sorma cnm bu ağrıma care yok
seninde ağrın varmıss geçer inş canım
demek ole heee gonlunu aldın cok sevındım bebısım gercı gun olurda aılecek gorusme fırsatımız olursa ben enısteye yumurtalrım bı gun hatunun sarma yapacaktı ama vzgectı mnemene talım ettırdı dıyehımmm,hayırlısı bakalım,evde idrar testi yapsan keşke bi.
ne diyelim ki canım,herkezin paşa keyfi bilir.
bende bilmiyorum ki iksircim,düz yatınca bi ağrı oluyodu,geçmiyodu uzun süre,bakcaz işte,salıya ne dicek.benimkide yakıyla geçerse,bende denicem.
tarifini ve markasını alim bi ara.
gelcektim,ama surat asdardı o zaman,dedim dolunayın etkisine sokmim adamı
bi dedim msj atim,sonra çok geç diye vazcaydım
teşekkür ederim banu cum,sonuç salı ya galiba.
hoş geldin neslihan
hayırlı olsun,ama bence normal değerin,çok yüksek değil.
burda olsaydın kesin duyardın canım,bissürü millet gece çektiriyo,gündüze randevu alırsan,aylar sonraya kalabiliyo çünkü.
heee yaaaa,sarma nereee,menemen nere,çaktırma,haberi yok,olsa neler derdi,ama bu akşam telafi ettim,taze fasülyeli makarna yaptım o na,tabi dolaptan.
ilk denedim ama,güzel oldu.
canım,ben açtım,sonra kalkmak zorunda kaldım,anca yazıyorum,kusura bakma e mi
hayırlısıyla olur inşallah derincim,azcık daha bekle bakalım.
hoş geldin
iyi geçti canım,çok sıkıntılı olmadı,zaten uzun sürmedi çok şükür.
ben çay alıp geliyorum,herkeze selam.
olur tabı olmazmı sen zahmet edıp okumusun kuzum benımbu seferlik böyle olsa olmazmı hem ben sizin en hayırı hamişinizim bana kıyak yapın
ah cnım benım demek kronık agrıyor mıden gecmıs olsun o zaman sana bebıkım bu arada ıs hakında umutsuzluga kapılma bazen sorunlar cıkabılıyor ama enınde sounda verırıler kredıyı merak etmeevet ya bazen degişiyo yerleri..ama kodlarını ezberleyebilsek iyi olcak eskiden kelime giriliyodu şimdi daha koly..rakam yapmışlar hepsini...adet olmadım canımtesti de dün yaptım cnm yok bişey.ya rahatsızım zaten.benim mideye bakarsan hep bulanıyo
iyiyim cnm biraz geç oldu ama inan alıpta oturamadım.alıntıları zor yazdım...
ohhh hadi bakalım hayırlısı baharcımm
merhaba flowers hoşgelmişsin...
canım eczanelerdeki yakıyı mı diyon...ben boynuma koydum bi kere de.baya bi oynatıyo damarları ..bence bilip bilmeden koyma yakı kuzum doktora sor...
aa süpermiş cnm..ama ende boya var malesef...:2:
aaa nereye kıss otur oturdugun yere bakam
kuzucukum benimm kıyamam sana pis pc nolcek
canım benım hıc onemlı degıl yapıyor bazen sıte ole cok sevındım kuzu kardesın senı bomba gıbı yapacak ınsallah gezzın tozun sehrın altını ustune getırınsaol kuzum ağzına sağlık
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah müjde verirsin ama çokda kaptırma tamammı üzülme sonunda
canım allahım daha iyi etsin seni inşallah daha iyi olacaksın duada ekliycem tabi sağlık sıhhat diye
canım galiba sakinleştirici vermiş hani stres için onlar öyle yapıyo insanı yavaş yavaş alışır bünyesi
buarada yiğenin çok ilginç şeyler demiş inşallah hayırlara çıkar onlar melek yaa belkide gelicek çok yakında hissediyo ufaklık
canım çok sevindim hadi gözünaydın sağlıkla sıhhatle gelsin minişin
canım diğeri uzun diye bunu aldım ağzına sağlık yanlız sana bitanesinde 15 yazmıştım yanlışlık olmasın diye söyleyim dedim
saol canım ağzına yüreğine sağlık
hadi gtde minişin pıt pıtlarını duy canım bende inan sabırsızlıkla bekliyorum
saol canım ya listeyi öne çekmeniz bile yeterli yeterki geride kalmasın gözüksün ben herzaman diyorum zaten çok iyi oluyo eline sağlık
garibim insanlık hali herzaman aynı olmuyoruz iyi olmana sevindim canım
buarada cümlemizden mevlam razı olsun inşallah vesile olur okunan dualar
hadi hayırlısı canım allahım emeklerini boşa çıkarmasın
kardeloşum dimek korkudan gelemedin neyse olsun yaa mesaj çekmemende iyi olmuş benimki hemen kim o nolmuş diye soruyo
ay ben artık sevmiyorum yaa biraz şımardı sanki eskiden bayılarak izlerdim
saol canım ağzına sağlık galiba 40 değilde 30 demek istedin
anam yinemi kaçırdım seni
aynen pis pc nolcek bigün camdan atıcam dua etsin sizle görüştüğüm için sabrediyorum
buarada kayram sendende alıntı almıştım çıkmamış anlamadım kuzum demek cicini giyip evde kırıttın kocana sefan olsun canım .kardeşciğime söyledim tabiki onunda selamı var kuzum .bugünde beraberdik zaten salı gidiyo ogüne kadar beraberiz nasipse
canım ben gecmısteydım bu arada bence de ıyı yapmıssın ısı bırakmakla ınsallah kucagına alacaksın yavrunu kucagına ben kactım kusura bakma esım yanımda sızlanıp duruyogünaydın kızlar...
günaydın dedim ama saat 1 oluyooo kızlar...
bugün geç kalktım...
artık evdeyim kızlar. dün işin son günüydü. rabbim nasip ederse bebeğimi sağsalim kucağıma alırsam 1 sene sonra gitcem işe....
Herkese merhabalar bende 2 kez anne adayı olup anne olmayı beceremeyen biriyim
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NANELİŞEKERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN İKNA OLMASINI NASİP ET .
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
canım ben hafta sonları biliyorsun malum kocişevde yorumları yazıp hemencik çıkıyorum ama sayfa beni hemen çoktı göstermiyor göremedim yani selam yazdıgını kusum ıyı olmaya calısıyorum ıste nasıl olayım adetım gelse bıraz daha ıyı olcam sen nasılsın balım
ay gercekmı kuzu yemın edıyorum dualarımda olacaksın hadı ınsallah emeklerın bosa cıkmasın
kuzu yaaa senı goremdedım ben bı arkadas daha vardı hem laparoskopı hem hısterosopı gecıren ona sordum amelıyatta n sonra oda ılk adetını bole agrılı gormus cok sende de bole bısey varmıydı
saol canım evet var benımkının caresı adet olmak ama oda gelmeye nıyetı yok
demek ole heee gonlunu aldın cok sevındım bebısım gercı gun olurda aılecek gorusme fırsatımız olursa ben enısteye yumurtalrım bı gun hatunun sarma yapacaktı ama vzgectı mnemene talım ettırdı dıyebu arada sakın canını sıkma ne olursa kımse ıcın senı cok sevıyorum bı tanecık kardesım benım dedım ya ben dahıyım senı anlayabılıyorum senın gusel yuregını de bılıyorum opuyorum bırıcıgım
olur tabı olmazmı sen zahmet edıp okumusun kuzum benım
ah cnım benım demek kronık agrıyor mıden gecmıs olsun o zaman sana bebıkım bu arada ıs hakında umutsuzluga kapılma bazen sorunlar cıkabılıyor ama enınde sounda verırıler kredıyı merak etme
canım benım hıc onemlı degıl yapıyor bazen sıte ole cok sevındım kuzu kardesın senı bomba gıbı yapacak ınsallah gezzın tozun sehrın altını ustune getırınbu arada bıtanem ben duaları bıtırdım ne olur ne olmaz dıye dun aksam okudum opuyorum senı cok
canım ben gecmısteydım bu arada bence de ıyı yapmıssın ısı bırakmakla ınsallah kucagına alacaksın yavrunu kucagına ben kactım kusura bakma esım yanımda sızlanıp duruyo
ortalıkmı karısmıss nee sevtun iptal ediyor üyeliğini sözz dinletemedim
ebrar abla yada selam söle dedii
haklarında hayırlısısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?