Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlar hayırlı pazarlar.geçmişten anca çıktım ama ben şaşkın dalmışım alıntı alıyom diye hep beğen butonuna basmışım konuya cevap ver diyince nerde alıntılar diye düşünürken hatırladım ben.yeğenimin sözlerine yorum yapan arkadaşlar saolsun bende sizin düşüncelerinize katılıyorum ilk dediği tutsun ikinciyi allah göstermesin inş.kardelenbhr cım aşılaman için dua edicem canım.rabbim bu sefer yüzünü güldürecek.sevtuncum sen fazla bekleme pazartesi git dr a.yoksa çarşambaya kalır bizde sabırsızlanıyozz.ben şimdi kahvaltı bulaşıklarını halledem.sora kocişle bi kahve keyfi sonra size dönerim inş..

canım benim ALLAH razı olsun bende ütü yapıyorum canım çıktı

canım nele şükür ni hayet yazdıklarıma bir cevap alabilmişim nedense okadar sana dün laf attım bir geri dönmedin gülüp gülmemeiz önemli degil aklıma geldi dedim zaten moraller sıfır biraz gülsünler dedim hastane maceralarını yazıyoduk arkadaşlarla diger topikte rahim agzı topiginde aklıma burası geldi dedim biraz gülsünler onlarda dogum hikayelerini yazdılar dedim iyiki yapmış ve yazmışız benimde burası alkıma geldi biraz sters atsınlar diye yazayım dedim inan demican dedim ama duramadım kızma ama yazdıklarıma içimde kalıcagına arkandan konuşucagıma tyüzüne söylemek istedim çünkü ben başkaları gibi arkasından konuşan bir insan degilim bak ister bu yazdıklarıma alınırsın ister alınmazsın bilemicem fikir senin kimseyide kırmak rencide etmek istemiyorum ben sen diyosun okadar geçmişe bakıp kuyorum diyosun tamam ben okadar sana laf atıyorum bir geri nedense dönmüyosun topikte geçen geldin gördün seni alta yazdım cevap yok bekliyorum ben bir bakayım laf atacak diyemi inan herkezin yeri ayrı burda benim için kişi kişi degişiyo ama dayanamadıgım bir şey var hani diyolarya bazıları okadar laf atıyoruz bir dönmüyosunuz diye kızıyolar bende diyorum bazen işi olabilir insanın herşeyide okumaya bilir ama o kadar laf ediyoruz selam sabah veriyoruz geri dönen yok neden acaba ben 31 yaşına kadınım okadar dikkat ediyorumki alıntı alırken aman kırımasınlar aman ben bunu nasıl teselli ederim diye ama her seferinde yanlış anlaşılmışım sen iyide olabilir kötüde olabilir her konuda haklıda olabilirsin ama şunu unutma hani diyolarya kul hakkı var diye burdan kaç kişi senin yüzünden ayrıldı ister kız ister kızma oda kul hakkına girmiyomu sana soruyorum mecburda degilsin beni alıntı yapmaya bana yazmaya ama çok agırıma gidem bir şey var herkezi alıntı alıp cevap yazıyosun ben okadar laf atmam razgmen bir sefer ban dönmüyosun açıyorum sayfayı diyorum bakalın neler var okadar zamanım olmadıgı halde girip teker teker okuyorum anam bir yandan kızıyo yatsana bebege birşey olur diye bir sürü kızıyo onun diyo başına oturuyosun belin agrıcak ben sana iş yaptırmıyorum senin yaptıgına bak diye çok kızıyo ban yedigim azarda cabası tabiama diyorum arkadaşlar demesinler bu kız hamile kaldıda topige girmiyor diye elimden geldigi kadar yapmaya çalışıyorum duaları ilk ben okuyorum diyorum yarrabbim arkadaşlarıma eli ayagı saglıklı saatli evlatlar ver ,dyorum ister inanın ister inanmayın her seferinde diyorum yarrabbim beni mutlu ettin ebrar kulunu banu kulunu duru kuluna evlatlar ver onların seneleri çok diye dua aediyorum her namazda ve kardelenlerede ve diger arkadaşlarada diyorum aklıma kim gelirse ama rabbim kabul edecek biliyorum ben buna inanıyorum senle eskiden herşeyimiz güğzeldi her topige girmemde laf atardın muhabet koyuydu şimdi ne olduda ban laf atıp alıntı almıyosun deki ozaman kardeşim ben senle bir daha görüşmüyüm bende opzaman yazmayım sana en azından deger veriyorum derim ama nerde okadar insan varki burda hamile kalanlarla seviniyorum adet tarihleri verildikçe tüh diyorum bu bebekte eşimle ilk test yaptık aklıma 3 kişi geldi dedim rabbim ebrara banuya ve duruyada ver yarrabbim benim gibi mutlu olsunlar çünkü seneler adamı bitiriyor ben kendimde biliyorum çünkü diger arkadaşlarımada dua ediyorum ama seneler yokmu o kahrolası seneler
pelin hamile kaldı bir sevindim kendim kaldim gibi ama bebegini kaybettigi zaman çok agladım ah yavrum nede üzülmüştür şimdi demitim allahım kimseye evlat acısı vermesin yaradanım çok zor yolun yarısına gelipte ellerin boş kalması çok zor ben birdaha kimseye neden beni alıntı yapmadın neden böyle şöyle diye yazmıcam demicemde haberiniz olsun bundan sonra canımı acıtmayın ne olur çünkü benim canım çok acıdı bu yaşımda önceleri okadar iyi oldukta şimdi ne oldu size soruyorum başkaları gibi bendemi topigi terkedeyim başka yerlere takılayım onumu istiyosunuz burdan hariç rahim agzı açıklıgına birde ekim annelererine girip yazıyorum inanmaya bakar ben bazı kişiler gibi nankör degilim adam satıcak kadarda kansız degilim heryere yazıyorum annem olsun eşim olsun hiç iş yaptırmıyo yemegim önüme geliyo anacım hep yapıyo yavrusunun 2 evladı öldü buda ölmesin diye ama ben okadar dikkat etmeme ragmen genede girip yazıyorum kimsenin hatrı kalmasın diyorum ama yanlışmı yapıyorum acaba ??????
neyse ben çıkıyorum kimseye kızmaya hakkımda yok kimsenin beni üzmeye hakkıda yok isteyen üstüne alır isteyen almaz benim kalbimde kötülük yok bunuda bilesiniz sizi tehtit gibi olmasın eger bir daha biriniz kırsın üzsün inanın üyeligimi iptal edicem haberiniz olsun yorum yapmanızıda istemiyorum saygı duyarsanız sevinirim çünkü yapsanızda cevap yazmayı düşünmüyorum
canım ben uzun diye alıntı yapmadım ama beğen butonunu tıkladımgörmedinmi
hayırlısı canım hayırlı haberler al inşallah

işşallah kardeşim inan görmemişim birde way galiba gülmüş inanın biraz stersini alıyım dediydim ama neyse

selinacım bebekim eşim çarşamba günü izinli eşimle arabayla gidicegim için birde bebegi doktor teyzesine hazırlamam lazımdanasip bakalım ben çıkıyorum annem söylenmeye başladı gene kardelen baharcım bebekim sanada güzel bir hafta sonları diliyorum getirde oturdugum yerden ütüyü yapap çok severim ben ütü yapmayı herkez ondan bana delü diyo

canım sevtunum üzülme lütfen burada hepimiz birbirimizin iyiliğini ve dua etmesini istiyoruz okadar sen bizi bırakmazsın biliyorum bebeğini ve kendini düşün oldu mu sadece dua et yeter

canım al bütün ütüler sana feda olsun nefret ediyorum ütüden ama sen şimdi yorulursun bebekde yorulur sana kıyarımda bebeğe kıyamam

35 okudum canım zaten...normalde 45 okuyordum ya ondan 10 tane eksik deim.. daha varsa okuyabilirim...
canım diğeri uzun diye bunu aldım ağzına sağlık yanlız sana bitanesinde 15 yazmıştım yanlışlık olmasın diye söyleyim dedim

günaydın kızlar...
günaydın dedim ama saat 1 oluyooo kızlar...
bugün geç kalktım...
artık evdeyim kızlar. dün işin son günüydü. rabbim nasip ederse bebeğimi sağsalim kucağıma alırsam 1 sene sonra gitcem işe....

gecmiş olsun boncukuum kasıkların ağrıyormuss ateşinde varmıss dikkat et canım

hadi inşallah canım

kayramm nbr altta gördüüm seni

kayracim,lagmiracim,kardelen49 sizler nasilsiniz kizlar:26:
canım ben hafta sonları biliyorsun malum kocişevde yorumları yazıp hemencik çıkıyorum ama sayfa beni hemen çoktı göstermiyor göremedim yani selam yazdıgını kusum ıyı olmaya calısıyorum ıste nasıl olayım adetım gelse bıraz daha ıyı olcam sen nasılsın balım
iz bugün doktora gittik herşey yolunda çok şükür pazartesi aşılamam kesinleşti
ay gercekmı kuzu yemın edıyorum dualarımda olacaksın hadı ınsallah emeklerın bosa cıkmasın
kuzu yaaa senı goremdedım ben bı arkadas daha vardı hem laparoskopı hem hısterosopı gecıren ona sordum amelıyatta n sonra oda ılk adetını bole agrılı gormus cok sende de bole bısey varmıydı
selam fıstıklar nasılsınızz bakımm

kayram sorma cnm bu ağrıma care yok

seninde ağrın varmıss geçer inş canım
saol canım evet var benımkının caresı adet olmak ama oda gelmeye nıyetı yok
demek ole heee gonlunu aldın cok sevındım bebısım gercı gun olurda aılecek gorusme fırsatımız olursa ben enısteye yumurtalrım bı gun hatunun sarma yapacaktı ama vzgectı mnemene talım ettırdı dıyebu arada sakın canını sıkma ne olursa kımse ıcın senı cok sevıyorum bı tanecık kardesım benım dedım ya ben dahıyım senı anlayabılıyorum senın gusel yuregını de bılıyorum opuyorum bırıcıgım
bu seferlik böyle olsa olmazmı hem ben sizin en hayırı hamişinizim bana kıyak yapın
olur tabı olmazmı sen zahmet edıp okumusun kuzum benım
ah cnım benım demek kronık agrıyor mıden gecmıs olsun o zaman sana bebıkım bu arada ıs hakında umutsuzluga kapılma bazen sorunlar cıkabılıyor ama enınde sounda verırıler kredıyı merak etme
canım benım hıc onemlı degıl yapıyor bazen sıte ole cok sevındım kuzu kardesın senı bomba gıbı yapacak ınsallah gezzın tozun sehrın altını ustune getırınbu arada bıtanem ben duaları bıtırdım ne olur ne olmaz dıye dun aksam okudum opuyorum senı cok
canım ben gecmısteydım bu arada bence de ıyı yapmıssın ısı bırakmakla ınsallah kucagına alacaksın yavrunu kucagına ben kactım kusura bakma esım yanımda sızlanıp duruyo

elıksırım ıyıyım canım ama streslı sen nasılsın
bu aradaboncugum senı de almıstım ama cıkmamıs canım demek kasıkların agrıyor heee gecmıs olsu canım bu arada artık uzulme bak rabbım sana ısaretlerın en guselını gondermıs

kızlar ben kacaar hade guzel pazarlar hepınıze

canım kayram sağol tatlı su balığım sizde benim dualarımdasınız samyelicim inşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın

Kayram benim adetim ağrılı olmamıştı her zamanki gibiydi sende aklına kötü şeyler getirme

kızlar hepinizden de Allah razı olsun, Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Cuma günü duaya katılamadım, ancak fırsat bulup okuyabildim. hepinize de çok teşekkür ediyorum
diğer arkadaşlarımızın duaları için de canı göülden amiiinnnn diyorum
Rabbim hepimize de daha fazla hasretlik çektirmesin...

benim dedigim bir kulagınızdan giriyo bir kulagınızdan çıkıyomu lafı kime yolladıgını anladım ben derya hanım tepe tepe kullanın burayı top,igi allah razı olsunki hakkım herkeze helal olsun kimseyle bir sorunum yok ama artık yoruldum laf sokanlardan üyeligimi iptal ediyorum demiştim canımı sıkan olursa iptal ederim diey sende benim sayemde buruya katıldın sanada helal olsun ne deyim size hayatınızda başarılar diliyorum ben artık yokum ?????????

ortalıkmı karısmıss nee sevtun iptal ediyor üyeliğini sözz dinletemedim

ebrar abla yada selam söle dedii

haklarında hayırlısısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…