bende anlamadım kardeleniim şaşırdım kaldım:26::26:ya niye böyle oluyo çok sinirlendim şimdi
bende anlamadım kardeleniim şaşırdım kaldım:26::26:
olay çok büyütülecek şey değil ki
benim dedigim bir kulagınızdan giriyo bir kulagınızdan çıkıyomu lafı kime yolladıgını anladım ben derya hanım tepe tepe kullanın burayı top,igi allah razı olsunki hakkım herkeze helal olsun kimseyle bir sorunum yok ama artık yoruldum laf sokanlardan üyeligimi iptal ediyorum demiştim canımı sıkan olursa iptal ederim diey sende benim sayemde buruya katıldın sanada helal olsun ne deyim size hayatınızda başarılar diliyorum ben artık yokum ?????????
sen dua et olayı anlamıssın ben olayı bile anlamadım
yalnız şunu öğrendim ne kadar doğru ne kadar yalnış bilemem
ama üzüldüm sadece birsi beni msnsinde engellemiş cok umrumda değil rahatsız ettiğimide düşünmüyorum kimseyi
canı sağolsun
kardelenım ne alakası var kuzum yaaa tek derdım sevtun degıl kımsenın de degıl yanı ben anlamıyorum yaaa dun konustugumuz bırseyı de ben dahıyım falan demıstım onun esprısını kardelos cok ıyı anlar yaaa valla kımseyı de takamıcam kafama ben kımsenın sayesınde kımseyle tanısmadım allah ıstedı oldu herkes kendını buyutmesın gozunde bu kadar nherkesın derdı kendıne yeter valla benım detopıge grıp gırmeyecegım bellı degıl ama bunun kararını kesınlıkle baskaları sayesınde yapmam kendı dogrularıma gore hareket ederım her zman valla ben hıc bısey anlamadım olay bırden bana patladı saka gıbı yanı kardelos gelınce uygun acıklamayı yapacaktır ayrıca da kımse alı kıran bas kesen degıl zamanında kendısın de benı kırdıgı oldu sevtun hanımın ama ben yıne de selamet dılıyorum
ya sevtun hikaye anlatmış tamam mı kimsede yorum yapmamış hikaye ile ilgili sonra da sevtun niye yorum yapmadınız gülmediniz mi diye alınmış heralde kardelende güldüm ama kendim istediğim için güldüm başkaların gül demesiyle gülmem gibi bişey dedi bu yani
canım kayramcım maalesef yanlış anlamadan kaynaklanmış üzüldüm şimdi ya bazen üstü kapalı konuşmalar oluyo ya ozaman herkes üstüne alınıyo işte aslında mümkün olduğunca yanlış anlaşılmalara meydan vermeden yazışmak lazım değil mi boşten yere üzücü olaylar yaşanıyo
canım herkesın yasamında kını herkes bılmek zorunda degıl ama degılmı yanı sonucta
ben benımle ılgılı olmayan ve anlamadıgım seylere yorum yapmıyorsam herkes te yapmamalı kımsenın hayatı kkdan ıbaret degıl
neyse önemli değil kayracım zaten bu söylenen şeyin ne olursa olsun bana sölenmeside benim onaylıcam birşey değildir
canım neyse artık sevtunda hamile ya heralde hassas olduğu bir zamana denk geldi birbirimizi alttan alalım bazen haklı haksız aramayalım ben aramızda kötü niyetli insanlar olduğuna inanmıyorum yani şöyle olsun msnde konuştuklarımız ayrı burda konuşulanlar ayrı olsun gerçektende ben çok üzüldüm
canım ıstedıgını ıstedıgın gıbı dusunebılırsın ama ben durumu acıkladım kı senıne konusup tanıdıktan sonra da bole bırsey gerceklesmedı bılrısın anlamısındır da bunu bence de solenen sey herkesın ıcınde solenmelı gızlı kapılar ardında degıl bılırsınkı sanal ortam ve ınsanlar bırbırıne guvenmekte zorluk cekıyor hele de ben bu yusden anlayısla karsılayacagını dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?