Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya sen ne dıyorsun allah askına sevtun herseyı kendı ustune alınmasan olmaz degılmı bızım kardelosla grusmemız burası ıle dınırlı degıl bunu unutma telde grusuyoruz msnde de burada konustuklarımız gun ıcınde konustuklarımızın onda bırı bıle etmez herseyı kendı ustune alınmamalısın bence ama sen bılırsın yıne de senı ıkna etmek ıcın aramızda konustuklarımızı acıklayacak degılım

yalnız şunu öğrendim ne kadar doğru ne kadar yalnış bilemem

ama üzüldüm sadece birsi beni msnsinde engellemiş cok umrumda değil rahatsız ettiğimide düşünmüyorum kimseyi

canı sağolsun

sen dua et olayı anlamıssın ben olayı bile anlamadım

ya sevtun hikaye anlatmış tamam mı kimsede yorum yapmamış hikaye ile ilgili sonra da sevtun niye yorum yapmadınız gülmediniz mi diye alınmış heralde kardelende güldüm ama kendim istediğim için güldüm başkaların gül demesiyle gülmem gibi bişey dedi bu yani

kardelenım ne alakası var kuzum yaaa tek derdım sevtun degıl kımsenın de degıl yanı ben anlamıyorum yaaa dun konustugumuz bırseyı de ben dahıyım falan demıstım onun esprısını kardelos cok ıyı anlar yaaa valla kımseyı de takamıcam kafama ben kımsenın sayesınde kımseyle tanısmadım allah ıstedı oldu herkes kendını buyutmesın gozunde bu kadar nherkesın derdı kendıne yeter valla benım detopıge grıp gırmeyecegım bellı degıl ama bunun kararını kesınlıkle baskaları sayesınde yapmam kendı dogrularıma gore hareket ederım her zman valla ben hıc bısey anlamadım olay bırden bana patladı saka gıbı yanı kardelos gelınce uygun acıklamayı yapacaktır ayrıca da kımse alı kıran bas kesen degıl zamanında kendısın de benı kırdıgı oldu sevtun hanımın ama ben yıne de selamet dılıyorum

yalnız şunu öğrendim ne kadar doğru ne kadar yalnış bilemem

ama üzüldüm sadece birsi beni msnsinde engellemiş cok umrumda değil rahatsız ettiğimide düşünmüyorum kimseyi

canı sağolsun

he o meseleyı de soleyeyım elıksır cım sen en baslarda kımseyle ılgılenmıyor dun ama ben hıc sesımı cıkarmadım toplu konusmada da bırbrımızı eklemıs bulunduk bende cok zor guvenıyorum ınsanlara ve senı engelledım rahatsz ettıgınden degıl yanı sonra baktım herkesın derdıne ortak olmaya calsııyorsun su anda benle ılgılı bole bır durum soz konusu degıl sana bunun kımın yetıstırdıgını de bılıyorum ama kımse gıbı degılım kı kımsenın arkasından konusmam deyıp ıs cevreyım ıstedıgıne ınanmakta serbetsın canım ama durumu bılde arkadan solenenlere ınanma

canım kayramcım maalesef yanlış anlamadan kaynaklanmış üzüldüm şimdi ya bazen üstü kapalı konuşmalar oluyo ya ozaman herkes üstüne alınıyo işte aslında mümkün olduğunca yanlış anlaşılmalara meydan vermeden yazışmak lazım değil mi boşten yere üzücü olaylar yaşanıyo

ya canım o su bu derken olay buyuyor da bana nıye patlıyor anlamadım ska gıbı gercekten de ıstedıgıme ıstedıgım yrumu yaparım herkes gıbı yanı gayet dogal bır durum ıcınde ısmı bıle gecmeyen bırseyde neden benı sucluyor acaba merak ettım dogrusu kı yazdıgım seyın uzaktan yakından alakası yok bazen arkadaslarla msn de konusuyoruz sonra ben buraya yazabılıyorum onla alakalı bırsey yanı umrumda degıl ınan bu saatten sonra herkesın ne yaptıgı bellı gayet

hepinize güzel bir pazar diliycemde galiba bi gerginlik var noluyo anlamadımki
sevtun niye üyelik iptal ediyo ?ben bi geçmişe gidiyim ya canım sıkıldı şimdi

canım herkesın yasamında kını herkes bılmek zorunda degıl ama degılmı yanı sonucta
ben benımle ılgılı olmayan ve anlamadıgım seylere yorum yapmıyorsam herkes te yapmamalı kımsenın hayatı kkdan ıbaret degıl

neyse önemli değil kayracım zaten bu söylenen şeyin ne olursa olsun bana sölenmeside benim onaylıcam birşey değildir

herkese merhaba uzun aradan sonra ben geldim ne olmuş yine ortam gerilmiş

canım neyse artık sevtunda hamile ya heralde hassas olduğu bir zamana denk geldi birbirimizi alttan alalım bazen haklı haksız aramayalım ben aramızda kötü niyetli insanlar olduğuna inanmıyorum yani şöyle olsun msnde konuştuklarımız ayrı burda konuşulanlar ayrı olsun gerçektende ben çok üzüldüm

neyse önemli değil kayracım zaten bu söylenen şeyin ne olursa olsun bana sölenmeside benim onaylıcam birşey değildir

canım ıstedıgını ıstedıgın gıbı dusunebılırsın ama ben durumu acıkladım kı senıne konusup tanıdıktan sonra da bole bırsey gerceklesmedı bılrısın anlamısındır da bunu bence de solenen sey herkesın ıcınde solenmelı gızlı kapılar ardında degıl bılırsınkı sanal ortam ve ınsanlar bırbırıne guvenmekte zorluk cekıyor hele de ben bu yusden anlayısla karsılayacagını dusunuyorum

canım benım senı gercekten uzmeyı hıc ıstemem benı bılen zaten bılır
hassas olabılır de sonucta bızde tedavı surecındeyz ve bıs de hassasız ben sevtunun yazdıklarını bıle okumadım yanı saka gıbı bır mevzuda ustume atlıyor bende alttan mı alıcam kac kere ahklı oldugum halde alttan aldım daha sabır beklemesın kımse benden bende ınsanım cunku

benim şaşkınlıgım insanlar kendi araların da yok ben bununla muhattap olmam engelledim diye benim adımın geçmesi yani bana sölesen insanlara güvenmiyorum msnmi veremem diyip daha iyi olurdu diye düşünüyorum sadece ama sorun değil uzatmak gerekmez

valla ortada yanlış anlaşılmalar var gibi aslında benim tarzım asla yorum yapmamaktır .
burda hepimiz belli yaşa gelmiş insanlarız sorunlarada çözüm bulabilcek kapasitedeyiz .
bu tatsızlıklar hiç hoşuma gitmiyo hepimizin burda olma amacı belli .hem üyelik iptali veya topici terketme bunlara gerek yokki .anlaşamadığınız insanlarla muhatap olmazsınız olur biter canlarım .gereksiz yere birbirinizi üzmeyin derim gerek yok çünkü .burda beraber gülüp ağlıyoruz yapmayın böyle lütfen gerçekten şuanda çok ama çok üzgünüm .zaten bu sorunlar hepimizi yeterince yıpratıyo gerek yok bu gibi tatsızlıklara canlarım .inşallah bu yanlış anlaşılmalar hallolur .galiba bu ara topicin üstünde karabulutlar dolaşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…