Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kesınlıkle o cumleyı kullanmadıgımı solemek ısterım oncelıkle ayrıca sende ahtrlarsın canım msn verme olayı dıye bırsy olmadı ıcınde sevtun arkadasımızın da bulundugu topulu gorusmede bır cok kısı ekledı benı bende o anda ne dıyebılırdım bunun takdırını de sana bırakıyorum

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

SAMYELİ...........15
SUNGER............15
SELİNA............15bitti
ELİXSİR...........15bitti
EBRAR.............15
SEVTUN............15bitti
DURU..............15
BONCUK............15
DERİN.............15bitti
KARDELEN49........10
KARDELENBHR.......10
KAYRA.............10
KARDELOŞ..........10
LAGRİMA...........10bitti
GARİP.............10
GÜNEYCANAN........10
WAY...............10bitti
NANELİŞKR.........10
ALEYNA............10
TOSTİ.............10bitti
ANATOLİA..........10
SEMRA.............10
MİRANDA...........10
EGAL..............10
DERDA.............10
BİRSEN............8

SAMYELİ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN49.........15
SUNGER.............15
SELİNA.............15bitti
SEVTUN.............15bitti
ELİXSİR............15bitti
KAYRA..............15
BANU...............15
EBRAR..............15
LAGRİMA............15bitti
DERİN..............10bitti
BONCUK.............10
GARİP..............10
GÜNEYCANAN.........10
TOSTİ..............10bitti
WAY................10bitti
NANELİŞKR..........10
KARDELOŞ...........10
KARDELENBHR........10
DURU...............10
ANATOLİA...........10
ALEYNA.............10
SEMRA..............10
MİRANDA............10
EGAL...............10
DERDA..............10
BİRSEN.............8

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

BANU..............15
SAMYELİ...........15
EBRAR.............15
SELİNA............15bitti
SEVTUN............15bitti
ELİXSİR...........15bitti
GARİP.............15
NANELİŞKR.........15
ALEYNA............15
BONCUK............10
DERİN.............10bitti
KARDELEN49........10
KARDELOŞ..........10
KARDELENBHR.......10
DURU..............10
KAYRA.............10
LAGRİMA...........10bitti
GÜNEYCANAN........10
TOSTİ.............10bitti
WAY...............10bitti
ANATOLİA..........10
SEMRA.............10
MİRANDA...........10
EGAL..............10
DERDA.............10
BİRSEN............8

aa evet doğru şimdi hatırladım haklısın suc bende

neyse düşünmeye değmezz bize morel lazım sitres değil

tabiki hepimiz insanız burada olmamızın tek sebebi ortak derdimizin olması ve sadece bu derdi çekenlerin birbirini anladığını bildiğimiz için derleşmek lütfen dah fazla büyütmeyelim ve sadece bbirbirimize dua edlim oldu mu sende sıkıntıta sokma kendini

canım sen uzulme lutfen senın uzulmen su anda ugramak zorunda oldugum haksızlıktan cok daha fazla uzer benı herkes yaptıgını bulur ne dıyeyım allahım selamet versın herkese

canım sen uzulme lutfen senın uzulmen su anda ugramak zorunda oldugum haksızlıktan cok daha fazla uzer benı herkes yaptıgını bulur ne dıyeyım allahım selamet versın herkese

kuzum bence ciddi anlamda ortada yanlış anlaşılma var seninde üzülmeni istemiyorum
kimse üzülmesin yaa gerçektende gerek yok balım
ben bu tarz tatsızlıklarda hep üzülüyorum istemiyorum çünkü tatsızlık olsun biz çok güzel vakitler geçiren insanlarız ben hepinizle çok mutluyum ama bazen diyorumki böyle olunca topiği kapattır gitsin

aa evet doğru şimdi hatırladım haklısın suc bende

neyse düşünmeye değmezz bize morel lazım sitres değil
ya bencede artık herkes bırbırını anladı oldu bıttı mahalle kavgasına dondurmeyelım olayı bence artık ben sunu anlayamıyorum yanı herkesın zamanı gelıyor bırbırıyle palastıgı seyler oluyro bunlar acaba tehdıt unsuru olarak mı donuyor ınsana eger boleyse herkese gecmıs olsun selametle der ceker gderım yanı ne bu bole derdıme dert katacaksa yanı ısım olmaz ama ben sevdıgım guvendıgım ınsanlar olarak gruyorum ve bazı seyler benı cok uzdgu halde merak ettıgım ıcın gırıyorum sızlerı gormeye ama ılgınc yanı kendı adının bıle gecmedı bır olayda bole atlamak ınsanın ustune hos degıl
bencede ole guselım ne sıkıntıya sokcam yaaa ben zaten hep edıyorum hepınıze bugun benı suclayan sevtun hanıma bıle amelıayathane kapısında dua etmıslıgım var halada ederım herkes kendı bılır tanımam etmem bu gune kadar hayatımda yoktu bundan sonrada olmayıverır

ebrarcım biraz bekleyelim bakalım ortam bir sakinleşsin

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 kardelenbhr+ pelin67+ elixsir+ lagrima+ KAYRAM29+ sevtun2+
hoşgeldiniz hanımlar

,ebrar_53+,elixsir+,kardelenbhr,lagrima,KAYRAM29+,sevtun2,selam kızlar nasılsınız gecmişe bakamıycam bügün kulagım cok kotü agrıyo bugunlerde her şey beni buluyo ya

sen nerden biliyosunki ben seni ispiyonladım he boş boş konuşup duruyosun sen benim ne yaşaduıguımı bil,iyomusunki boş boş konuşuyosun benim sinirlerimi ayaga kaldırmayı zaten elim ayagım titriyo bu olayın önceside var sonrasıda merak etme iptalimi istedim zaten birdaha görüşmeyiz olur biter çok ta tın sanki ben seni ne zaman kırdım desene her yazdıgımıza geröçekten cevap yazmıcaz kimsaede zorlayamaz beni bunu bil bilip bilmeden boş bıoş konuşma istersen yüzüme de arkandan iş çevirme sen burayıda sen degil ben keşfettim ben dedim burda birsürü insanlar var diye peki laf açıkmışken bende diyeyim bari sizlere merak ediyosanız beni burda istemeyen yazdıklarımdan rahatsız olanlar varmış kimler oldugunu bilmek istiyorum ben artık sizi rahatsız etmicem sadece bazı şeylere kırıdıgımı söyledim olat kardelen degil sen bile olsan üstüne alınırsın bilip bilmeden konuşma ben arkasından iş çeviricek kadar virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus degilim tamammı haberin olsun kimleri engelle engelmele zaten belli kimlerin hayatımda yeri olduklar iptal oldum olucak yeter artık kırdıklarınız be yetti canıma ben üsten aldıkça altan siz tekmeliyosunuz okadara emesende konuşuyoruz özel olarak biriniz çıpıp desn sevtunun agzı açık diye tamamı geçen eliksir kimle konuşuyosun dedi bende deryayla dedim hangi derya dedi seni söyledim ordan anlaşılmış olamzamı bir insanın anlaması için okadarmı akılsız olabilir ben anlamıcammı sanki demi bende çok kişiyi engelledim haberin yok beni rahatsız edeni yani bunu bil boş boş konuşupta benim canımı sıkma ispiyoncu degilim ben tamamım okadar kişiyle konuşuyorum burda emesende biri çıkıpta desinki sevtun böyle dedi duydum yürekli biri had,i bende bunu diyorum size

hoşgeldiniz hanımlar
selam ablacııımmmmmm
,ebrar_53+,elixsir+,kardelenbhr,lagrima,KAYRAM29+,sevtun2,selam kızlar nasılsınız gecmişe bakamıycam bügün kulagım cok kotü agrıyo bugunlerde her şey beni buluyo ya
oyyyyyyyy kuzum geçmişş olsun yaaa ne oldu bakim sana

kuzum yaa yoksam bebişmi var kasık ağrısı ondanmıki bitanem inşallah buay müjde verirsin canım .gece burdaolucakmışsın sevindim valla
ablacım okudum bende allah kabul etsin banu ve sünger arkadaşımızın hamile haberlerini almayı semacıgımında bebişini kucagına aldıgı haberini duymayı rabbim nasip etsin
saol tostim ağzına yüreğine sağlık
olabilir selinam ya insanlık hali inşallah ilk dediği gerçek olur kuzum
35 okudum canım zaten...normalde 45 okuyordum ya ondan 10 tane eksik deim.. daha varsa okuyabilirim...
anladım tatlışım saol ağzına sağlık şuanlık eksik yokda adet olup okuyamıyanlar olursa bildiririm

aaa negüzel semoş hadi hayırlısı canım evde bol bol dinlenirsin sevindim canım yaa

hoşbulduk ebrarcım..nasılsın? ortam baya gergin.. umarım düzelir en kısa zamanda.. yazılarak anlaşılmaya çalışılan ortamlarda bu tarz anlaşmazlıkların olması normal aslında, bizim daha duyarlı olmamız lazım..kimse kimseye alınmasın darılmasın..sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaribiz burda bulunmamızdaki tek maksat dertleşmek konuşmak.. sıkılıp , kızmayın kimseye ..herkesin kendi çapına göre sıkıntıları var bizde mazur görelim.. hayırlısı olsun bakalımmm....

hoşgeldiniz hanımlar

selam ablacııımmmmmm

oyyyyyyyy kuzum geçmişş olsun yaaa ne oldu bakim sana
cok sagol canım ya sunizitim azdı şimdi de julagıma vurdu yarın doktora gitcem sen nasılsın tatlım...
pelincim geçmiş olsun bende banyoyu temizliyodum 2 kere çok kötü düştüm heryerim ağrıyo resmen yere yapıştım

sagol kardelenim...sanda gecmiş olsun kız dikkat et kendine canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…