benim şaşkınlıgım insanlar kendi araların da yok ben bununla muhattap olmam engelledim diye benim adımın geçmesi yani bana sölesen insanlara güvenmiyorum msnmi veremem diyip daha iyi olurdu diye düşünüyorum sadece ama sorun değil uzatmak gerekmez
kesınlıkle o cumleyı kullanmadıgımı solemek ısterım oncelıkle ayrıca sende ahtrlarsın canım msn verme olayı dıye bırsy olmadı ıcınde sevtun arkadasımızın da bulundugu topulu gorusmede bır cok kısı ekledı benı bende o anda ne dıyebılırdım bunun takdırını de sana bırakıyorum
canım benım senı gercekten uzmeyı hıc ıstemem benı bılen zaten bılır
hassas olabılır de sonucta bızde tedavı surecındeyz ve bıs de hassasız ben sevtunun yazdıklarını bıle okumadım yanı saka gıbı bır mevzuda ustume atlıyor bende alttan mı alıcam kac kere ahklı oldugum halde alttan aldım daha sabır beklemesın kımse benden bende ınsanım cunku
canım sen uzulme lutfen senın uzulmen su anda ugramak zorunda oldugum haksızlıktan cok daha fazla uzer benı herkes yaptıgını bulur ne dıyeyım allahım selamet versın herkesevalla ortada yanlış anlaşılmalar var gibi aslında benim tarzım asla yorum yapmamaktır .
burda hepimiz belli yaşa gelmiş insanlarız sorunlarada çözüm bulabilcek kapasitedeyiz .
bu tatsızlıklar hiç hoşuma gitmiyo hepimizin burda olma amacı belli .hem üyelik iptali veya topici terketme bunlara gerek yokki .anlaşamadığınız insanlarla muhatap olmazsınız olur biter canlarım .gereksiz yere birbirinizi üzmeyin derim gerek yok çünkü .burda beraber gülüp ağlıyoruz yapmayın böyle lütfen gerçekten şuanda çok ama çok üzgünüm .zaten bu sorunlar hepimizi yeterince yıpratıyo gerek yok bu gibi tatsızlıklara canlarım .inşallah bu yanlış anlaşılmalar hallolur .galiba bu ara topicin üstünde karabulutlar dolaşıyo
aa evet doğru şimdi hatırladım haklısın suc bende
neyse düşünmeye değmezz bize morel lazım sitres değil
elixir tamam uzamasın artık ya lütfen canım
canım sen uzulme lutfen senın uzulmen su anda ugramak zorunda oldugum haksızlıktan cok daha fazla uzer benı herkes yaptıgını bulur ne dıyeyım allahım selamet versın herkese
yok canım uzatmıyorum ben cıkıyom zaten görüşürüüz
ya bencede artık herkes bırbırını anladı oldu bıttı mahalle kavgasına dondurmeyelım olayı bence artık ben sunu anlayamıyorum yanı herkesın zamanı gelıyor bırbırıyle palastıgı seyler oluyro bunlar acaba tehdıt unsuru olarak mı donuyor ınsana eger boleyse herkese gecmıs olsun selametle der ceker gderım yanı ne bu bole derdıme dert katacaksa yanı ısım olmaz ama ben sevdıgım guvendıgım ınsanlar olarak gruyorum ve bazı seyler benı cok uzdgu halde merak ettıgım ıcın gırıyorum sızlerı gormeye ama ılgınc yanı kendı adının bıle gecmedı bır olayda bole atlamak ınsanın ustune hos degılaa evet doğru şimdi hatırladım haklısın suc bende
neyse düşünmeye değmezz bize morel lazım sitres değil
bencede ole guselım ne sıkıntıya sokcam yaaa ben zaten hep edıyorum hepınıze bugun benı suclayan sevtun hanıma bıle amelıayathane kapısında dua etmıslıgım var halada ederım herkes kendı bılır tanımam etmem bu gune kadar hayatımda yoktu bundan sonrada olmayıverırtabiki hepimiz insanız burada olmamızın tek sebebi ortak derdimizin olması ve sadece bu derdi çekenlerin birbirini anladığını bildiğimiz için derleşmek lütfen dah fazla büyütmeyelim ve sadece bbirbirimize dua edlim oldu mu sende sıkıntıta sokma kendini
kuzum bence ciddi anlamda ortada yanlış anlaşılma var seninde üzülmeni istemiyorum
kimse üzülmesin yaa gerçektende gerek yok balım
ben bu tarz tatsızlıklarda hep üzülüyorum istemiyorum çünkü tatsızlık olsun biz çok güzel vakitler geçiren insanlarız ben hepinizle çok mutluyum ama bazen diyorumki böyle olunca topiği kapattır gitsin
ebrarcım biraz bekleyelim bakalım ortam bir sakinleşsin
canım benım senı gercekten uzmeyı hıc ıstemem benı bılen zaten bılır
hassas olabılır de sonucta bızde tedavı surecındeyz ve bıs de hassasız ben sevtunun yazdıklarını bıle okumadım yanı saka gıbı bır mevzuda ustume atlıyor bende alttan mı alıcam kac kere ahklı oldugum halde alttan aldım daha sabır beklemesın kımse benden bende ınsanım cunku
selam ablacııımmmmmmToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 kardelenbhr+ pelin67+ elixsir+ lagrima+ KAYRAM29+ sevtun2+
hoşgeldiniz hanımlar
oyyyyyyyy kuzum geçmişş olsun yaaa ne oldu bakim sana,ebrar_53+,elixsir+,kardelenbhr,lagrima,KAYRAM29+,sevtun2,selam kızlar nasılsınız gecmişe bakamıycam bügün kulagım cok kotü agrıyo bugunlerde her şey beni buluyo ya
kuzum yaa yoksam bebişmi var kasık ağrısı ondanmıki bitanem inşallah buay müjde verirsin canım .gece burdaolucakmışsın sevindim vallabugün yapıcam cnm gececıyım sılıceklerım konusunda sızlerınde fıkrını alım yapcam
aynen derınım herseyın farkındayızda kırıcı olmak ıstemıyoruz
ınsallah kayram ınsallah
hemen kötü düşünme ne yapısıklılıgı nasıl anlıyosun hemen ALLAH korusun heralde amelıyattan sonra ılkkez adet oldun ya ondandır canını sıkma
inşallah derıncım cok sagol güzel düşüncelerın dıleklerın ıcın
mızmız konusundada boşver hersey hamıs kalana kadarmıs kım neyaparsa yapsın bız burdayız sonucta hamıs kalıncada burda olcaz
evet banum nazar degdı galıbakursun döktürelım bızım kızlara
ALLAH ALLAH SASIRDIM cnm cocuktan al haberı bellımı olur kız ınsallah bılmıstır ınsallah yakında müjdeyı verırsın
kızlar hepınıze cok tesekkürederım destegınız ıcın güzel kalplı arkadaslarım benım ALLAHIM gönlünüzün ıstedıgını en kısa zamanda verır ınsallahkacırdıgım olduysada affola
bende kacgündür kasık agrısı cekıyorum belım agrıyor üşütüm galıba bıde ates topu gıbıyım cok ateslenıyorum ınsallah dvmetmezneyse kızlar ben kacım ıslerımı bıtırıp derse baslıcam sonrada arkadasa gecıcem ıstemesemde
saol tostim ağzına yüreğine sağlıkablacım okudum bende allah kabul etsin banu ve sünger arkadaşımızın hamile haberlerini almayı semacıgımında bebişini kucagına aldıgı haberini duymayı rabbim nasip etsin
olabilir selinam ya insanlık hali inşallah ilk dediği gerçek olur kuzumselam kızlar hayırlı pazarlar.geçmişten anca çıktım ama ben şaşkın dalmışım alıntı alıyom diye hep beğen butonuna basmışım konuya cevap ver diyince nerde alıntılar diye düşünürken hatırladım ben.yeğenimin sözlerine yorum yapan arkadaşlar saolsun bende sizin düşüncelerinize katılıyorum ilk dediği tutsun ikinciyi allah göstermesin inş.kardelenbhr cım aşılaman için dua edicem canım.rabbim bu sefer yüzünü güldürecek.sevtuncum sen fazla bekleme pazartesi git dr a.yoksa çarşambaya kalır bizde sabırsızlanıyozz.ben şimdi kahvaltı bulaşıklarını halledem.sora kocişle bi kahve keyfi sonra size dönerim inş..
anladım tatlışım saol ağzına sağlık şuanlık eksik yokda adet olup okuyamıyanlar olursa bildiririm35 okudum canım zaten...normalde 45 okuyordum ya ondan 10 tane eksik deim.. daha varsa okuyabilirim...
günaydın kızlar...
günaydın dedim ama saat 1 oluyooo kızlar...
bugün geç kalktım...
artık evdeyim kızlar. dün işin son günüydü. rabbim nasip ederse bebeğimi sağsalim kucağıma alırsam 1 sene sonra gitcem işe....
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 kardelenbhr+ pelin67+ elixsir+ lagrima+ KAYRAM29+ sevtun2+
hoşgeldiniz hanımlar
cok sagol canım ya sunizitim azdı şimdi de julagıma vurdu yarın doktora gitcem sen nasılsın tatlım...selam ablacııımmmmmm
oyyyyyyyy kuzum geçmişş olsun yaaa ne oldu bakim sana
pelincim geçmiş olsun bende banyoyu temizliyodum 2 kere çok kötü düştüm heryerim ağrıyo resmen yere yapıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?