Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

,ebrar_53+,elixsir+,kardelenbhr,lagrima,KAYRAM29+,sevtun2,selam kızlar nasılsınız gecmişe bakamıycam bügün kulagım cok kotü agrıyo bugunlerde her şey beni buluyo ya
peloşum geçmiş olsun kuzum allah şifa versin üşüttünmü yoksa su filanmı kaçtıki ?
selam ablacııımmmmmm

oyyyyyyyy kuzum geçmişş olsun yaaa ne oldu bakim sana
selam kuzum nasıl oldun ?
pelincim geçmiş olsun bende banyoyu temizliyodum 2 kere çok kötü düştüm heryerim ağrıyo resmen yere yapıştım

geçmiş olsun canım dikkat et ya allah korusun biyerine bişey olsaydı yaa

bende iyi olmaya çalışıyorum canım böyle gerginlik olunca ister istemez moralim bozuluyo
gerçektende yazılanlar yanlış anlaşılıyo bazen yüz yüze konuşmak gibi değil
bende tatlıya bağlanmasını isterim inanki

valla ortam sakinler eminimde üzülüyo insan işte
sen sen sen uzulme tamammı
kardelenbhrcım sende canım zaten tedavın var bak allah korusun kotunetkılenır

selam cnm..iyiyizz sen nasılsınn??? geçmiş olsun sabahda benim ağrıyordu ama geçti..
,ebrar_53+,elixsir+,kardelenbhr,lagrima,KAYRAM29+,sevtun2,selam kızlar nasılsınız gecmişe bakamıycam bügün kulagım cok kotü agrıyo bugunlerde her şey beni buluyo ya

ben konuya vakıf olamadım ama iptalini isteme.. daha sakin olun..burda kal ama birdaha muhatap olma istemediklerinde.. sanal ortamda bu tarz şeyler yaşanabilir ama biz alınganlık yapmazsak sorun kalmaz.. birbirinizi yanlış anlıyorda olabilirsiniz..
kimsenin senin yazılarından rahatsız oldugunu düşünmüyorum.. ben seviyorum seni ve yazılarını yani..okumaktan keyif de alıyorum.. hem bana yardımın çok dokundu..sinirlenme..derin derin nefes al.. benimde başka topiklerde hakkım yendi ama sebebi sanal ortam olması,yazarak anlaşmaya çalışmak,mimikler ses tonu vs olmaması..sizde böyle düşünün hepiniz iyi insanlarsınız....sanane sen karışma derseniz anlarım...

arkadaşlar birbirinizi üzmeyin lütfen gerek yok ya ortada yanlış anlaşılmalar var sanırsam
:26::26:

peloşum geçmiş olsun kuzum allah şifa versin üşüttünmü yoksa su filanmı kaçtıki ?

sağol ablacım cok şükür sen nasılsın
cok sagol canım ya sunizitim azdı şimdi de julagıma vurdu yarın doktora gitcem sen nasılsın tatlım...
iyiyim cnm sağolasıın

sagol kardelenim...sanda gecmiş olsun kız dikkat et kendine canım...

benim bildgim yapılan dualara asla başa kalkılmaz canım ben kalpten edilen duanın kabulünü biliyorum burda sizleri hiç görmedim suratlarınızı ama ben sizinle aglıyorum sizinle gülüyorum ben asla kendimi yanlış anlatmak istemem okadar insanlaral konuştum siz bilmeden ben duydum bazı arkadaşlarımın hamile oldugunu bir kere gelipte dedimmi filanca hamile degilmi senle okadar şeyler paylaştık ama sen ban kızıp hastane yaptıgın duayı kafama kakıyosun aferim sana ben dedim o gün ameliyat oldumu meraktan öldüm burda sitersen geçmişe gitte ne yazdıysam oku tamammı dedim hatta keşke telefonu olsada arasam ama malesef yanlış kişiye deger vermişim sen üzüldün yazdık üzüntüleri gene yanlış aanlaşıldık gene sesimiz çıkmadı biliyomusun istersen beddua et ban umrumda degil benim bebegim karnımda olabilir ama şansı yüzde 30 haberin varmı bende başka hastalıklarda çıktı üzülmeyin diye kimseye demedim ama iyiki söylememişim sen gene kafama kalkardın demi umrumda degil sadece neye üzülüyorum biliyomusun yanlış anlaşılmaya bu benim son şansım haberin varmı malesef bundan sonra bebegim olmucak benim bir tane bebekle kalıcam tabi durusa benimle 10 sene evlat hasretiyle yanıyo insan ben 2 tane kayıp ettim boşver yazmaya gerek yok şimdi dersinki kendini acındrıyo BU BENİM SON ŞANSIM ??????

kırılmam ıcın yetrınce sebeb var sevtuncum
kardelosla aranızdakı meselede benı ortaya atman ve alakan olmayan bır konuda suclaman bıle bunu gosterır bunun ıcın bıle ozur dılemen gerekıyor
ve msnemde sorun oldugunu en yakınım olanlar gercekten bılır merak etme sen rahat ol

bu son yorumumdur ınsan deger verdıklerını bır ıkı kısı yuzunden terk etmemelı ben atmezdım sahsen bu son yorumumdur allahım herkese sıfa versın ve hdefıne sag salım ulastırsın ısallah yorum yapmıcam artık opuyorum hepınızı

nasıl yani son şansınn

geç kaldın canım istedim bile malesef eline geçsin iptal edicek zaten ben neye üzülüyorum biliyomusun hep yanlış anlaşılma var ona
Insanlar okadar güzel konuşuyolarki bak bak kızdımmı sevtun hanım olduk ne oldu derya sana bir anlasam aranızdan ayrılıyorum artık hakkınızı helal edin sinirimden bebbegime bir şey olmasa bari aglamaktan çarpıntıdan ölüyorum eşimde kızdı zaten sabah o iptal etti yeter artık sana stres üzüntü yasak dedi ipimi çekti size iyi muhabbetler diliyorum ant verdirdi bir daha iptal olunca girmicen diye malesef sizleri tanıma güzeldi emesenimide degiştirdi zaten sizlere hayırlı bebekler diliyorum beni sevenler olursa biliyolar beni nerde bulucaklarını

bak canım böyle yapma üzülüyosun buda bebeğini etkiliyo hepimiz nekadar sevindik hamile haberini alınca kötü bişey olur allah muhafaza canım .hem niye üyeliğini iptal ediyosun gerek yokki arkadaşlarında dediği gibi burda sevdiklerinle konuşup dertleşirsin konuşmak istemediğinlede konuşmazsın .deryayıda yanlış anladığını düşünüyorum canım .boşuna birbirinizi üzmeyin kuzum yaa .sen iki canlısın yapma böyle

çok üzüldüm cidden ne olur son şansım falan diye düşünmee...Rabbim büyük..ne olur üzmeyin birbirinizi.. bukadar acımasız olmayın..geçer bunlarda stresiniz yanınıza kar kalır..karışmayayım diyorum ama üzülmeyin..kırmayın birbirinizi ya.. reel hayatta herkese kırılıp gücenin ama yüzyze oldugunuzdan hak geçmez helalleşirsiniz ama burası öyle değil.. neyse sende üzülme sevtum abl..bebeğine bişi olmasın inşallah.Rabbim korusun onları......

yanı sevtuncum bılıyorum yasadıklarını ben ve kesınlıkle ettıklerımı basına kakmadım sadece yanı ben bole dusunurken senın bır cumleyı kendı ustune alınıp benım ustume atlaman hoz olmadı ama sen bılırsın allahım ınsallah bunu durduracak emın ol bundan ve o cok hayırlı bır evlat olacak allahın ıznı ıle

cok sagol eboşum bilmiyorumki su kacırmadım ama sunizitim azdı heralde kulagıma vurdu yarın doktora gitcem inş...sen nasılsın tatlım...

sagol canım dedigim gibi kulagım agrıyo seninki gecmiş ne güzel bende yarın doktora gitcem inş sen nasılsın...

ne sebebmi varmış merak ettim bak kardelenle aranızda ne geçti ama bilmiyorum şunu biliyorum benim yazdıklarımı oku iyice sonrada sen yorum yapmışsın canım bende haliyle üstüme alınırım sen bile olsan sen bile alınırsın yeter uzatmaya gerek yokbende kimseyi satmak amacım degil zaten beni sevenleri ben bulurum nasıl olsa emesende sayılı kişiler var konuştugum adamlarımı seçerim bundan sonra olur biter ben hiç kırılmıyorumuyum he anlamadımmı zannediyosun hı sen bile artık emesende dürtmesem dürtmüyosun alıntı almıyosun okadar sayfaları okuyorum allah razı olsun yoprum yapanlardan ama sen bazen es geçiyosun ayşem yeter gitti peşinden ben siz böyle yaptıgınız sürece daha çok insanlar gider burdan haberiniz yok yaprak dökümü misaliben çıkıyorum arkamdan atıp tutmam serbest birdaha giripte okumayı düşünmüyorum allah herkezin yolunu açık etsin birde başkaarı için topigi terkedem demişşisn herşey burası degil canım isteyen heryered yazışır yeterki gönüller bir olsundah yorum yok benden çıkıyorum insanlar bir şeye karar verirken bir düşünüpte öyle versin

off off hiç gerek yok bunlara canlarım yaa lütfen hadi barışında bitsin bu tatsızlık
bizim içimiz yanıyo bu hasretten zaten nolursunuz yaa

bende iyiyim işte gerildim biraz ortamdan ardı ardına sigara yaktım ölee..miğdem ağrıdı...birazdan da herifimin arkadasına yemege gitcez cıkıphazırlancam...
canlarım kendinizi üzmeyin..hayat cidden çok ısa,üzmeye üzülmeye değmez..Allah a emanet olun..öpüyorum sizi...... bu arada sünizit için tuzlu su burnundan çek temizliyor hepsini..Allahım herkesle birlikte sanada şifalar versinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…