peloşum geçmiş olsun kuzum allah şifa versin üşüttünmü yoksa su filanmı kaçtıki ?,ebrar_53+,elixsir+,kardelenbhr,lagrima,KAYRAM29+,sevtun2,selam kızlar nasılsınız gecmişe bakamıycam bügün kulagım cok kotü agrıyo bugunlerde her şey beni buluyo ya
selam kuzum nasıl oldun ?selam ablacııımmmmmm
oyyyyyyyy kuzum geçmişş olsun yaaa ne oldu bakim sana
pelincim geçmiş olsun bende banyoyu temizliyodum 2 kere çok kötü düştüm heryerim ağrıyo resmen yere yapıştım
hoşbulduk ebrarcım..nasılsın? ortam baya gergin.. umarım düzelir en kısa zamanda.. yazılarak anlaşılmaya çalışılan ortamlarda bu tarz anlaşmazlıkların olması normal aslında, bizim daha duyarlı olmamız lazım..kimse kimseye alınmasın darılmasın..sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaribiz burda bulunmamızdaki tek maksat dertleşmek konuşmak.. sıkılıp , kızmayın kimseye ..herkesin kendi çapına göre sıkıntıları var bizde mazur görelim.. hayırlısı olsun bakalımmm....
kuzum bence ciddi anlamda ortada yanlış anlaşılma var seninde üzülmeni istemiyorum
kimse üzülmesin yaa gerçektende gerek yok balım
ben bu tarz tatsızlıklarda hep üzülüyorum istemiyorum çünkü tatsızlık olsun biz çok güzel vakitler geçiren insanlarız ben hepinizle çok mutluyum ama bazen diyorumki böyle olunca topiği kapattır gitsin
sen sen sen uzulme tamammıvalla ortam sakinler eminimde üzülüyo insan işte
,ebrar_53+,elixsir+,kardelenbhr,lagrima,KAYRAM29+,sevtun2,selam kızlar nasılsınız gecmişe bakamıycam bügün kulagım cok kotü agrıyo bugunlerde her şey beni buluyo ya
sen nerden biliyosunki ben seni ispiyonladım he boş boş konuşup duruyosun sen benim ne yaşaduıguımı bil,iyomusunki boş boş konuşuyosun benim sinirlerimi ayaga kaldırmayı zaten elim ayagım titriyo bu olayın önceside var sonrasıda merak etme iptalimi istedim zaten birdaha görüşmeyiz olur biter çok ta tın sanki ben seni ne zaman kırdım desene her yazdıgımıza geröçekten cevap yazmıcaz kimsaede zorlayamaz beni bunu bil bilip bilmeden boş bıoş konuşma istersen yüzüme de arkandan iş çevirme senburayıda sen degil ben keşfettim ben dedim burda birsürü insanlar var diye peki laf açıkmışken bende diyeyim bari sizlere merak ediyosanız beni burda istemeyen yazdıklarımdan rahatsız olanlar varmış kimler oldugunu bilmek istiyorum ben artık sizi rahatsız etmicem sadece bazı şeylere kırıdıgımı söyledim olat kardelen degil sen bile olsan üstüne alınırsın bilip bilmeden konuşma ben arkasından iş çeviricek kadar virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus degilim tamammı haberin olsun kimleri engelle engelmele zaten belli kimlerin hayatımda yeri olduklar iptal oldum olucak yeter artık kırdıklarınız be yetti canıma ben üsten aldıkça altan siz tekmeliyosunuz okadara emesende konuşuyoruz özel olarak biriniz çıpıp desn sevtunun agzı açık diye tamamı geçen eliksir kimle konuşuyosun dedi bende deryayla dedim hangi derya dedi seni söyledim ordan anlaşılmış olamzamı bir insanın anlaması için okadarmı akılsız olabilir ben anlamıcammı sanki demi bende çok kişiyi engelledim haberin yok beni rahatsız edeni yani bunu bil boş boş konuşupta benim canımı sıkma ispiyoncu degilim ben tamamım okadar kişiyle konuşuyorum burda emesende biri çıkıpta desinki sevtun böyle dedi duydum yürekli biri had,i bende bunu diyorum size
sağol ablacım cok şükür sen nasılsınpeloşum geçmiş olsun kuzum allah şifa versin üşüttünmü yoksa su filanmı kaçtıki ?
selam kuzum nasıl oldun ?
geçmiş olsun canım dikkat et ya allah korusun biyerine bişey olsaydı yaa
cok sagol canım ya sunizitim azdı şimdi de julagıma vurdu yarın doktora gitcem sen nasılsın tatlım...
iyiyim cnm sağolasıın
sagol kardelenim...sanda gecmiş olsun kız dikkat et kendine canım...
nasıl yani son şansınnbenim bildgim yapılan dualara asla başa kalkılmaz canım ben kalpten edilen duanın kabulünü biliyorum burda sizleri hiç görmedim suratlarınızı ama ben sizinle aglıyorum sizinle gülüyorum ben asla kendimi yanlış anlatmak istemem okadar insanlaral konuştum siz bilmeden ben duydum bazı arkadaşlarımın hamile oldugunu bir kere gelipte dedimmi filanca hamile degilmi senle okadar şeyler paylaştık ama sen ban kızıp hastane yaptıgın duayı kafama kakıyosun aferim sana ben dedim o gün ameliyat oldumu meraktan öldüm burda sitersen geçmişe gitte ne yazdıysam oku tamammı dedim hatta keşke telefonu olsada arasam ama malesef yanlış kişiye deger vermişim sen üzüldün yazdık üzüntüleri gene yanlış aanlaşıldık gene sesimiz çıkmadı biliyomusun istersen beddua et ban umrumda degil benim bebegim karnımda olabilir ama şansı yüzde 30 haberin varmı bende başka hastalıklarda çıktı üzülmeyin diye kimseye demedimama iyiki söylememişim sen gene kafama kalkardın demi umrumda degil sadece neye üzülüyorum biliyomusun yanlış anlaşılmaya bu benim son şansım haberin varmı malesef bundan sonra bebegim olmucak benim bir tane bebekle kalıcam tabi durusa benimle 10 sene evlat hasretiyle yanıyo insan ben 2 tane kayıp ettim boşver yazmaya gerek yok şimdi dersinki kendini acındrıyo BU BENİM SON ŞANSIM ??????
geç kaldın canım istedim bile malesef eline geçsin iptal edicek zatenselam cnm..iyiyizz sen nasılsınn??? Geçmiş olsun sabahda benim ağrıyordu ama geçti..
ben konuya vakıf olamadım ama iptalini isteme.. Daha sakin olun..burda kal ama birdaha muhatap olma istemediklerinde.. Sanal ortamda bu tarz şeyler yaşanabilir ama biz alınganlık yapmazsak sorun kalmaz.. Birbirinizi yanlış anlıyorda olabilirsiniz..
Kimsenin senin yazılarından rahatsız oldugunu düşünmüyorum.. Ben seviyorum seni ve yazılarını yani..okumaktan keyif de alıyorum.. Hem bana yardımın çok dokundu..sinirlenme..derin derin nefes al.. Benimde başka topiklerde hakkım yendi ama sebebi sanal ortam olması,yazarak anlaşmaya çalışmak,mimikler ses tonu vs olmaması..sizde böyle düşünün hepiniz iyi insanlarsınız....sanane sen karışma derseniz anlarım...
benim bildgim yapılan dualara asla başa kalkılmaz canım ben kalpten edilen duanın kabulünü biliyorum burda sizleri hiç görmedim suratlarınızı ama ben sizinle aglıyorum sizinle gülüyorum ben asla kendimi yanlış anlatmak istemem okadar insanlaral konuştum siz bilmeden ben duydum bazı arkadaşlarımın hamile oldugunu bir kere gelipte dedimmi filanca hamile degilmi senle okadar şeyler paylaştık ama sen ban kızıp hastane yaptıgın duayı kafama kakıyosun aferim sana ben dedim o gün ameliyat oldumu meraktan öldüm burda sitersen geçmişe gitte ne yazdıysam oku tamammı dedim hatta keşke telefonu olsada arasam ama malesef yanlış kişiye deger vermişim sen üzüldün yazdık üzüntüleri gene yanlış aanlaşıldık gene sesimiz çıkmadı biliyomusun istersen beddua et ban umrumda degil benim bebegim karnımda olabilir ama şansı yüzde 30 haberin varmı bende başka hastalıklarda çıktı üzülmeyin diye kimseye demedimama iyiki söylememişim sen gene kafama kalkardın demi umrumda degil sadece neye üzülüyorum biliyomusun yanlış anlaşılmaya bu benim son şansım haberin varmı malesef bundan sonra bebegim olmucak benim bir tane bebekle kalıcam tabi durusa benimle 10 sene evlat hasretiyle yanıyo insan ben 2 tane kayıp ettim boşver yazmaya gerek yok şimdi dersinki kendini acındrıyo BU BENİM SON ŞANSIM ??????
benim bildgim yapılan dualara asla başa kalkılmaz canım ben kalpten edilen duanın kabulünü biliyorum burda sizleri hiç görmedim suratlarınızı ama ben sizinle aglıyorum sizinle gülüyorum ben asla kendimi yanlış anlatmak istemem okadar insanlaral konuştum siz bilmeden ben duydum bazı arkadaşlarımın hamile oldugunu bir kere gelipte dedimmi filanca hamile degilmi senle okadar şeyler paylaştık ama sen ban kızıp hastane yaptıgın duayı kafama kakıyosun aferim sana ben dedim o gün ameliyat oldumu meraktan öldüm burda sitersen geçmişe gitte ne yazdıysam oku tamammı dedim hatta keşke telefonu olsada arasam ama malesef yanlış kişiye deger vermişim sen üzüldün yazdık üzüntüleri gene yanlış aanlaşıldık gene sesimiz çıkmadı biliyomusun istersen beddua et ban umrumda degil benim bebegim karnımda olabilir ama şansı yüzde 30 haberin varmı bende başka hastalıklarda çıktı üzülmeyin diye kimseye demedimama iyiki söylememişim sen gene kafama kalkardın demi umrumda degil sadece neye üzülüyorum biliyomusun yanlış anlaşılmaya bu benim son şansım haberin varmı malesef bundan sonra bebegim olmucak benim bir tane bebekle kalıcam tabi durusa benimle 10 sene evlat hasretiyle yanıyo insan ben 2 tane kayıp ettim boşver yazmaya gerek yok şimdi dersinki kendini acındrıyo BU BENİM SON ŞANSIM ??????
cok sagol eboşum bilmiyorumki su kacırmadım ama sunizitim azdı heralde kulagıma vurdu yarın doktora gitcem inş...sen nasılsın tatlım...peloşum geçmiş olsun kuzum allah şifa versin üşüttünmü yoksa su filanmı kaçtıki ?
selam kuzum nasıl oldun ?
geçmiş olsun canım dikkat et ya allah korusun biyerine bişey olsaydı yaa
selam cnm..iyiyizz sen nasılsınn??? geçmiş olsun sabahda benim ağrıyordu ama geçti..
ben konuya vakıf olamadım ama iptalini isteme.. daha sakin olun..burda kal ama birdaha muhatap olma istemediklerinde.. sanal ortamda bu tarz şeyler yaşanabilir ama biz alınganlık yapmazsak sorun kalmaz.. birbirinizi yanlış anlıyorda olabilirsiniz..
kimsenin senin yazılarından rahatsız oldugunu düşünmüyorum.. ben seviyorum seni ve yazılarını yani..okumaktan keyif de alıyorum.. hem bana yardımın çok dokundu..sinirlenme..derin derin nefes al.. benimde başka topiklerde hakkım yendi ama sebebi sanal ortam olması,yazarak anlaşmaya çalışmak,mimikler ses tonu vs olmaması..sizde böyle düşünün hepiniz iyi insanlarsınız....sanane sen karışma derseniz anlarım...
selam cnm..iyiyizz sen nasılsınn??? Geçmiş olsun sabahda benim ağrıyordu ama geçti..
ben konuya vakıf olamadım ama iptalini isteme.. Daha sakin olun..burda kal ama birdaha muhatap olma istemediklerinde.. Sanal ortamda bu tarz şeyler yaşanabilir ama biz alınganlık yapmazsak sorun kalmaz.. Birbirinizi yanlış anlıyorda olabilirsiniz..
Kimsenin senin yazılarından rahatsız oldugunu düşünmüyorum.. Ben seviyorum seni ve yazılarını yani..okumaktan keyif de alıyorum.. Hem bana yardımın çok dokundu..sinirlenme..derin derin nefes al.. Benimde başka topiklerde hakkım yendi ama sebebi sanal ortam olması,yazarak anlaşmaya çalışmak,mimikler ses tonu vs olmaması..sizde böyle düşünün hepiniz iyi insanlarsınız....sanane sen karışma derseniz anlarım...
ne sebebmi varmış merak ettim bak kardelenle aranızda ne geçti ama bilmiyorum şunu biliyorum benim yazdıklarımı oku iyice sonrada sen yorum yapmışsın canım bende haliyle üstüme alınırım sen bile olsan sen bile alınırsın yeter uzatmaya gerek yokbende kimseyi satmak amacım degil zaten beni sevenleri ben bulurum nasıl olsa emesende sayılı kişiler var konuştugum adamlarımı seçerim bundan sonra olur biter ben hiç kırılmıyorumuyum he anlamadımmı zannediyosun hı sen bile artık emesende dürtmesem dürtmüyosun alıntı almıyosun okadar sayfaları okuyorum allah razı olsun yoprum yapanlardan ama sen bazen es geçiyosun ayşem yeter gitti peşinden ben siz böyle yaptıgınız sürece daha çok insanlar gider burdan haberiniz yok yaprak dökümü misalikırılmam ıcın yetrınce sebeb var sevtuncum
kardelosla aranızdakı meselede benı ortaya atman ve alakan olmayan bır konuda suclaman bıle bunu gosterır bunun ıcın bıle ozur dılemen gerekıyor
ve msnemde sorun oldugunu en yakınım olanlar gercekten bılır merak etme sen rahat ol
cok sagol eboşum bilmiyorumki su kacırmadım ama sunizitim azdı heralde kulagıma vurdu yarın doktora gitcem inş...sen nasılsın tatlım...
sagol canım dedigim gibi kulagım agrıyo seninki gecmiş ne güzel bende yarın doktora gitcem inş sen nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?