Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

buara benimde öyle peloşum sinüzit fena başımda ağırlık var resmen
allahım şifa versin canım git tabi ihmal etme

sevtunum yaa olmuyo böyle birbirinizi yanlış anlıyosunuz üzmeyin lütfen kendinizi

ben dıyecegımı dedımkızlar herkes herkese yorum yapmayabılır yanı bunlaramı takılcaz allah askına benımdeyorumlarıma bazı kısıler cevap vermıyo bosvereleım bunları benım hakım herkese helal olsun etmeyenlerın de canı saolsun kardelen tekrar dıyom bak tedavıdesın olumsuz etkılene bılırsın sakın uzulme ebosum sen de bak soz verdın

hanımlar benim çıkmam gerek kociş işe gidecek yemek hazırlıycam herkese iyi akşamlar
kardelencim yarın için ALLAH yardımcın olsun inşallah tutar bebişin bu sefer

neyse artık herşeyin hayırlısı neyapalım

ablam görüşürüz kolay gelsin bende yemek yapıyoomm

kardelencim inş hayırlısıyla yarın güzel geçer bebişin gelirr

kız o nedemk ole sıgara yaktım falan allah senı emı kızacam sımdı kızamıyom da hassassın bu donemde malum yapma ole seyler ben kapattım gıttı zaten
pelınım bu arada katılıyorum tuzlu su cek hatta sırıngayla drıne vermek gerekıyormus ama yıede dr agıt cunku kulak agrısı baska bıseyden olabılur

ben seni seviyorum ama nerde bulacağımı bilmiyrum :)) belki iptal etmezler..inşallah etmezler.. ççok uzattınız tartışmayı..değmez bence...kimsenin kimseyi iüzüp kırmaya hakkı yok.. ben cıkıyorum artam sakinleşir umarım geldiğimde... öptümmmmmm

neyse artık herşeyin hayırlısı neyapalım
ınsallah hersey gusel olacak balım ınsallahhh allahım emeklerını bosa cıkarmasın ınsallah gusel haberlerınıalalım burdan:26::26::26::26::26:
kızlar bende cıkacagım esımle yemek yapcaz daaaaaaa yıyecez daha cok ısımız var opuyorum hepınızı allaha emanet olun

doktor bırak dedide bakalım bırakabiliriz inşallah.. önce berim herifin bırakması lazım.. ben bırakıyorumda o bırakmıyorr... (( bana kızabilirsin hassaslık yok bende kaşarlandım :))))))))

doktor bırak dedide bakalım bırakabiliriz inşallah.. önce berim herifin bırakması lazım.. ben bırakıyorumda o bırakmıyorr... (( bana kızabilirsin hassaslık yok bende kaşarlandım :))))))))

yok kuzum ya saka bı yana rahatsızlıgını yenı ogrendın ya o donemı bılırım cunku ondan dedım ahssassın dıye ınsallah bırakırsın canım benım bır arkadasım bıraktıgı ay hamıle kaldı ınsallah sıgarayı bırkman buna veısle olur

konu kapanmış gibi sevindim..içtiğim sigaralar yanıma kar kaldı :)))) .. hepinizi ben cidden seviyorum..kırmayın birbirinizi.. öptüm hepinizi..derin nefes alın rahatlayın..müsait olsaydım fenksui felsefesinden bahsederdim sizlere yada yoga falan yapardık :))) ay çıkıyorum çıkıyorum dedim bi çıkamadım hadi kış kış bana....

ay ciddenmi??? hemen herifime baskıya başlıyorum.. nto kafa nato mermer ama anlamıyorki :))))

evet ortam gergin ama ben pek bişey anlamadıgım icin karışmak istemedim...bencede birbirinizi üzmeyin kızlar yanlış anlaşılma omuştur hadi barışın bakıyım...sagol canım dedigini yapacam sende allaha emanet ol

canım ya tlfonla konuşuyodum o yüzden gec yazdım...sanada gecmiş olsun eboşum allahım şifa versin sanada doktora gitmeden gecmiyo agrılarım canım evde ilac iciyorum ama banamısın demiyo inan...

güle güle canım görüşmek üzre sende allaha emanet ol
herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız

ben bi gecmişe okuyayım

h.g canım nasılsın...

kardelencim yarın aşılaman yapılıyomuş cok sevindim canım inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana hayırlı haberlerini bekliyoruz..

kızlar bende cıkıyorum kulagım agrıyo biraz uzanıyım kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

merhaba arkadaşalar.Yeni katıldım aranıza.Sürekli takip ediyorum herkes derdini sölüyor vede yardımcı oluyorsunuz.Sizlere bi sorum olacak.adettim bitti fakat karnımda şişkinlik var,kasığımda arara ara sancı giriyor,midede bulantı vede iştahsızlık(yemek mesem bile hemen doyuyorum ve de sanki kokuyor gibi geliyor ardından mide bulantısı arara)var.belki psikolojiktir diyorum.Sizce??Teşekkürler arkadaşlar.

Teyzelerım nasılsınızzzzzzzz benım dogumuma cok az kaldı bılıyormusunuz sızlerı annem cok ozledı nerelerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…