buara benimde öyle peloşum sinüzit fena başımda ağırlık var resmencok sagol eboşum bilmiyorumki su kacırmadım ama sunizitim azdı heralde kulagıma vurdu yarın doktora gitcem inş...sen nasılsın tatlım...
sagol canım dedigim gibi kulagım agrıyo seninki gecmiş ne güzel bende yarın doktora gitcem inş sen nasılsın...
ne sebebmi varmış merak ettim bak kardelenle aranızda ne geçti ama bilmiyorum şunu biliyorum benim yazdıklarımı oku iyice sonrada sen yorum yapmışsın canım bende haliyle üstüme alınırım sen bile olsan sen bile alınırsın yeter uzatmaya gerek yokbende kimseyi satmak amacım degil zaten beni sevenleri ben bulurum nasıl olsa emesende sayılı kişiler var konuştugum adamlarımı seçerim bundan sonra olur biter ben hiç kırılmıyorumuyum he anlamadımmı zannediyosun hı sen bile artık emesende dürtmesem dürtmüyosun alıntı almıyosun okadar sayfaları okuyorum allah razı olsun yoprum yapanlardan ama sen bazen es geçiyosun ayşem yeter gitti peşinden ben siz böyle yaptıgınız sürece daha çok insanlar gider burdan haberiniz yok yaprak dökümü misaliben çıkıyorum arkamdan atıp tutmam serbest birdaha giripte okumayı düşünmüyorum allah herkezin yolunu açık etsin birde başkaarı için topigi terkedem demişşisn herşey burası degil canım isteyen heryered yazışır yeterki gönüller bir olsun dah yorum yok benden çıkıyorum insanlar bir şeye karar verirken bir düşünüpte öyle versin
ben dıyecegımı dedımkızlar herkes herkese yorum yapmayabılır yanı bunlaramı takılcaz allah askına benımdeyorumlarıma bazı kısıler cevap vermıyo bosvereleım bunları benım hakım herkese helal olsun etmeyenlerın de canı saolsun kardelen tekrar dıyom bak tedavıdesın olumsuz etkılene bılırsın sakın uzulme ebosum sen de bak soz verdın
bende iyiyim işte gerildim biraz ortamdan ardı ardına sigara yaktım ölee..miğdem ağrıdı...birazdan da herifimin arkadasına yemege gitcez cıkıphazırlancam...
canlarım kendinizi üzmeyin..hayat cidden çok ısa,üzmeye üzülmeye değmez..Allah a emanet olun..öpüyorum sizi...... bu arada sünizit için tuzlu su burnundan çek temizliyor hepsini..Allahım herkesle birlikte sanada şifalar versinnnnnnn
hanımlar benim çıkmam gerek kociş işe gidecek yemek hazırlıycam herkese iyi akşamlar
kardelencim yarın için ALLAH yardımcın olsun inşallah tutar bebişin bu sefer
geç kaldın canım istedim bile malesef eline geçsin iptal edicek zatenben neye üzülüyorum biliyomusun hep yanlış anlaşılma var ona
Insanlar okadar güzel konuşuyolarki bak bak kızdımmı sevtun hanım olduk ne oldu derya sana bir anlasam aranızdan ayrılıyorum artık hakkınızı helal edin sinirimden bebbegime bir şey olmasa bari aglamaktan çarpıntıdan ölüyorum eşimde kızdı zaten sabah o iptal etti yeter artık sana stres üzüntü yasak dedi ipimi çekti size iyi muhabbetler diliyorum ant verdirdi bir daha iptal olunca girmicen diye malesefsizleri tanıma güzeldi emesenimide degiştirdi zaten sizlere hayırlı bebekler diliyorum beni sevenler olursa biliyolar beni nerde bulucaklarını
ablam görüşürüz kolay gelsin bende yemek yapıyoomm
kardelencim inş hayırlısıyla yarın güzel geçer bebişin gelirr
ınsallah hersey gusel olacak balım ınsallahhh allahım emeklerını bosa cıkarmasın ınsallah gusel haberlerınıalalım burdan:26::26::26::26::26:neyse artık herşeyin hayırlısı neyapalım
kız o nedemk ole sıgara yaktım falan allah senı emı kızacam sımdı kızamıyom da hassassın bu donemde malum yapma ole seyler ben kapattım gıttı zaten
pelınım bu arada katılıyorum tuzlu su cek hatta sırıngayla drıne vermek gerekıyormus ama yıede dr agıt cunku kulak agrısı baska bıseyden olabılur
doktor bırak dedide bakalım bırakabiliriz inşallah.. önce berim herifin bırakması lazım.. ben bırakıyorumda o bırakmıyorr...(( bana kızabilirsin hassaslık yok bende kaşarlandım :))))))))
herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
ben bi gecmişe okuyayım
yok kuzum ya saka bı yana rahatsızlıgını yenı ogrendın ya o donemı bılırım cunku ondan dedım ahssassın dıye ınsallah bırakırsın canım benım bır arkadasım bıraktıgı ay hamıle kaldı ınsallah sıgarayı bırkman buna veısle olur
evet ortam gergin ama ben pek bişey anlamadıgım icin karışmak istemedim...bencede birbirinizi üzmeyin kızlar yanlış anlaşılma omuştur hadi barışın bakıyım...sagol canım dedigini yapacam sende allaha emanet olbende iyiyim işte gerildim biraz ortamdan ardı ardına sigara yaktım ölee..miğdem ağrıdı...birazdan da herifimin arkadasına yemege gitcez cıkıphazırlancam...
canlarım kendinizi üzmeyin..hayat cidden çok ısa,üzmeye üzülmeye değmez..Allah a emanet olun..öpüyorum sizi...... bu arada sünizit için tuzlu su burnundan çek temizliyor hepsini..Allahım herkesle birlikte sanada şifalar versinnnnnnn
buara benimde öyle peloşum sinüzit fena başımda ağırlık var resmen
allahım şifa versin canım git tabi ihmal etme
sevtunum yaa olmuyo böyle birbirinizi yanlış anlıyosunuz üzmeyin lütfen kendinizi
güle güle canım görüşmek üzre sende allaha emanet olınsallah hersey gusel olacak balım ınsallahhh allahım emeklerını bosa cıkarmasın ınsallah gusel haberlerınıalalım burdan:26::26::26::26::26:
kızlar bende cıkacagım esımle yemek yapcaz daaaaaaa yıyecezdaha cok ısımız var opuyorum hepınızı allaha emanet olun
herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
ben bi gecmişe okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?