hoş geldin canım allah hayırlısıyla bi evlat nasip etsinslm kızlar aranıza yeni katıldım merhaba....
canım geçmiş olsunselam fıstıklar nasılsınızz bakımm
kayram sorma cnm bu ağrıma care yok
seninde ağrın varmıss geçer inş canım
anam ogeçmişte polis bile bulamaz anam bi gün girme maaşallah yazışmalar alıp başını gidiyoooookızlar geçmişe bi bakıyım kaybolursam polise haber verin gerçi dün giremedim bi
hem pasta hemde yaş bende gelemmi çok severimmmmmmhanımlar ben kaçar komşuda doğum günü pastası varmış pasta diyince akan sular duruyo
bütün kıyaklar senin istediğin kadar kullanbu seferlik böyle olsa olmazmı hem ben sizin en hayırı hamişinizim bana kıyak yapın
senin kıymetini bilmiyoda ondan ebrarım bilse yapmazya ben yine geçmişi okuyamıyorum sürekli atıyo beni deli olcam sonunda
kaç kere açtım attıyaa
amin iii dinlenmeler bebişinle tabigünaydın kızlar...
günaydın dedim ama saat 1 oluyooo kızlar...
bugün geç kalktım...
artık evdeyim kızlar. dün işin son günüydü. rabbim nasip ederse bebeğimi sağsalim kucağıma alırsam 1 sene sonra gitcem işe....
kıyamam dünür sanayalnız şunu öğrendim ne kadar doğru ne kadar yalnış bilemem
ama üzüldüm sadece birsi beni msnsinde engellemiş cok umrumda değil rahatsız ettiğimide düşünmüyorum kimseyi
canı sağolsun
aranızdaki gerginlik için çok üzüldüm hem canına hem bebişine yazık lütfen hayat boş birbirinizi kırmaya değmezbenim bildgim yapılan dualara asla başa kalkılmaz canım ben kalpten edilen duanın kabulünü biliyorum burda sizleri hiç görmedim suratlarınızı ama ben sizinle aglıyorum sizinle gülüyorum ben asla kendimi yanlış anlatmak istemem okadar insanlaral konuştum siz bilmeden ben duydum bazı arkadaşlarımın hamile oldugunu bir kere gelipte dedimmi filanca hamile degilmi senle okadar şeyler paylaştık ama sen ban kızıp hastane yaptıgın duayı kafama kakıyosun aferim sana ben dedim o gün ameliyat oldumu meraktan öldüm burda sitersen geçmişe gitte ne yazdıysam oku tamammı dedim hatta keşke telefonu olsada arasam ama malesef yanlış kişiye deger vermişim sen üzüldün yazdık üzüntüleri gene yanlış aanlaşıldık gene sesimiz çıkmadı biliyomusun istersen beddua et ban umrumda degil benim bebegim karnımda olabilir ama şansı yüzde 30 haberin varmı bende başka hastalıklarda çıktı üzülmeyin diye kimseye demedimama iyiki söylememişim sen gene kafama kalkardın demi umrumda degil sadece neye üzülüyorum biliyomusun yanlış anlaşılmaya bu benim son şansım haberin varmı malesef bundan sonra bebegim olmucak benim bir tane bebekle kalıcam tabi durusa benimle 10 sene evlat hasretiyle yanıyo insan ben 2 tane kayıp ettim boşver yazmaya gerek yok şimdi dersinki kendini acındrıyo BU BENİM SON ŞANSIM ??????
merhaba arkadaşalar.Yeni katıldım aranıza.Sürekli takip ediyorum herkes derdini sölüyor vede yardımcı oluyorsunuz.Sizlere bi sorum olacak.adettim bitti fakat karnımda şişkinlik var,kasığımda arara ara sancı giriyor,midede bulantı vede iştahsızlık(yemek mesem bile hemen doyuyorum ve de sanki kokuyor gibi geliyor ardından mide bulantısı arara)var.belki psikolojiktir diyorum.Sizce??Teşekkürler arkadaşlar.
selam canım adet günün geçtimi