Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar aranıza yeni katıldım merhaba....
hoş geldin canım allah hayırlısıyla bi evlat nasip etsin
selam fıstıklar nasılsınızz bakımm

kayram sorma cnm bu ağrıma care yok

seninde ağrın varmıss geçer inş canım
canım geçmiş olsun
kızlar geçmişe bi bakıyım kaybolursam polise haber verin gerçi dün giremedim bi
anam ogeçmişte polis bile bulamaz anam bi gün girme maaşallah yazışmalar alıp başını gidiyooooo
hanımlar ben kaçar komşuda doğum günü pastası varmış pasta diyince akan sular duruyo
hem pasta hemde yaş bende gelemmi çok severimmmmmm
bu seferlik böyle olsa olmazmı hem ben sizin en hayırı hamişinizim bana kıyak yapın
bütün kıyaklar senin istediğin kadar kullan
ya ben yine geçmişi okuyamıyorum sürekli atıyo beni deli olcam sonunda
kaç kere açtım attıyaa
senin kıymetini bilmiyoda ondan ebrarım bilse yapmaz
amin iii dinlenmeler bebişinle tabi
yalnız şunu öğrendim ne kadar doğru ne kadar yalnış bilemem

ama üzüldüm sadece birsi beni msnsinde engellemiş cok umrumda değil rahatsız ettiğimide düşünmüyorum kimseyi

canı sağolsun
kıyamam dünür sana
aranızdaki gerginlik için çok üzüldüm hem canına hem bebişine yazık lütfen hayat boş birbirinizi kırmaya değmez

selam canım adet günün geçtimi

geçmişi okurken bi anda anlamadığım bişekilde gerginlik çıkmış arkadaşlar gerçekten çok üzüldüm o bunu demiş o şöyle yapmış ben değil sen suçlu okadar kötü ki böyle düşünmek helede uğraşacak okadar çok dert varken ve hepsinden önemlisi hiç birbirini tanımayan bizler birbirimize sığınıp dert ortağı saymışken birbirimze dert değil çare olmalıyız hayat o kadar boş ki kalp kırmak için emin olun daha ciddi meseleler var sevtun un yazdıklarına çok üzüldüm son şansım yazmışya inşallah öyle olmaz allah dan başka kimse bilmez ne olacağını ben eminim ki sevtun da kayrada birbirinden iii insanlar yapmayın kırmayın kızmayın üzmeyin bizi olmaz mı yaşadıklarımız ders olmuyomu ki yenilerini yaşamaya devam ediyoz çok üzüldüm allah iiyiilikler versin hepimize kötülükleri uzaklaştırsın

mrb arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.inş hepimizin dileği duası kabul olur.biz de 4 aydır deniyoruz ve beklenmeyen adet 22 mart hesaplayıcılara göre ...

Arkadaşlar aranızda yada yakınınızda rahminde polip çıkan var mı? Doktor 7mm boyunda rahminde polip var alınması iyi olur dedi.Spermlerin geçişini engelleyebilir.Hamileliğin ilk aylarında bebek o polipin üstüne yapışırsa düşük olabilir dedi. Çok korkuyorum durduk yere ameliyat olmak istemiyorum. Birde Dr. da çok önemli rahme zarar verebilir.Bazılarıda adetle atılabilir diyor. Alınsa bile tekrarlama ihtimali varmış.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa görüşlerinizi bekliyorum.

mrb arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.inş hepimizin dileği duası kabul olur.biz de 4 aydır deniyoruz ve beklenmeyen adet 22 mart hesaplayıcılara göre ...
hayırlısı canım

valla canım konu hakkında bi bilgim yok ama bir tek dr la kalma başka drlarada gittin mi

bu arada14 nisan adet tarihim nisan listesine beni de ekleyin bana dua edin arkadaşlar yarın birde dr gidecem geçen ay ki tedavi işe yaramadı bu ay tekrar yeni bi tedavi uygulayacak bakalım hayırlısı bu ay umutluydum aslında 3 gün de günüm geçince tamam demiştim ama olmadı işte kısmet

evet canım geçti bu ayın 13 ünde oldum.

hayırlısı canım

valla canım konu hakkında bi bilgim yok ama bir tek dr la kalma başka drlarada gittin mi

İki doktora gittim ikiside aynı şeyi söylediler. Dr.lar için ameliyat çok kolay sen birde olana sor :)) çok korkuyorum narkoz yemek kolaymı ya. Allah kimsenin başına vermesin

merhaba banucum iyidir senden naber son durumun iyi inşallah:80:
Artık iyi diyicem iyi olmak için canm.

,KAYRAM29,banu145145,aleyna84,birsen29,

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr slm dedik

birsoşum özledim kız seni nasılsın buarada kardelenler basmış lafına bittim alemsin ya
hadi öptüm iyi geceler
sgl canım bende sizi özledim isterim hep kalıyım burda ama yorulunca bide fazla oturamayınca kalamıyom sende kendine iyi bak migreninede dikat et
birsencim iyi geceler sanada bende 10 10 10 30 a bayıldımiğneni bu saatemi bırakıyosun zor olmuyomu aynı saatte yapmak gerekiyoya hergün
teşekkürler kardelen49 bildiğim kadar ile iyisin inşallah bide bebeiş gelir daha iyi olursun iğnemi genelde yatarken yapıyorum ama 12-1 arası yattığım için hatta bu aralar geceleri uyuyamıyorum ancak o saatte yapıyorum ama mümkün olursa akşam 9-10 arasında yapmaya çalışacam ilgin için sgl canım
kızlar iyi pazarlar geceki yazdıklarınızı okudumda ama en çok birsenin alıntıları alıp boş bırakmasına güldüm
napıyım kardelenbhr ancak yetişiyom ev çocuk aile kalabalık sorunumuz bitmiyo en azından geçmişi okuduğumu anlamışsınızdır neyse kusura bakmayın bu sefer bi daha olmaz desem inanma gerçi yazık bana bakalım uğraşıyoz
ya canım acelem vardı çıkacaktım ondan yanlış yapmışım yaaaa
neyse toplamaya sıfır verdim ama bi daha olursa karnene zayıf düşer
evet boncuğum ben katılıyorum sana gelmeyenleri sil bide gelmeyip geri geliyolar napıyonuz diye soruyolar ya sinir oluyorum ama takmayalım
sevtuncum canım herşeyi kafaya takıp üzülmeyin ya inanın yorum yapmayı istemedim çünkü ben üzülünce bebişte üzülüyo dkkat et kendine
günaydınnnnnnn canım arkadaşlarım..nasılsınız????
iyiyiz sen nasılsın farelerin nasıl kız anane
demek geçici emekli oldun canım hayırlı olsun aman bebiş iyi olsunda iş olmasada olur
kayracım sen nasılsın konunuzla ilgili yorum yapmıyacam kusura bakmayın ama aklıma geldikçe ben üzülüyorum malum bebişte üzülüyo

cok sagol canım ya sunizitim azdı şimdi de julagıma vurdu yarın doktora gitcem sen nasılsın tatlım...

sagol kardelenim...sanda gecmiş olsun kız dikkat et kendine canım...
geçmiş olsun canım dikkat et burnun ve yüzün ıslak kalmasın
sağol canım benim amin inşallah bana dua etmeyi unutmayın
kardelenbhr canım dualarımzı seninle inşallah 15 gün sonra güzel haberler veririsn halay çekeriz nerde yaptıracan aşılamayı

# samyeli26+
# banu145145
# kardelen49
# KAYRAM29+
# Halise_
# aleyna84+ buyrun hanımlar çay kahve ne alırdınız

,KAYRAM29,banu145145,aleyna84,birsen29,

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr slm dedik
slm yenı gordum yazdıgını ıyıyım eskılerden sen tanımam mumkun degıl canım kusura bakma
canım yapma da bence cok baska seyler baska yerlere cekıldı alakam olmadıgı halde konunun ıcıne dahıl edıldım olsun onemlı degıl sen sakın ama sakın okudukalrına aldırma hatta untu emremızı uzmeye kımsenın hakkı yok bıtanem
# samyeli26+
# banu145145
# kardelen49
# KAYRAM29+
# Halise_
# aleyna84+ buyrun hanımlar çay kahve ne alırdınız

ben cay da ıcmem kahvede ne yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…