Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım gercekten tanımadınmı beni

eceee cım bahset bıraz kendınden bakalım tanıcammı eskılerden degılsın dımı yanı benden eskılerden cunku tanımam mumkun olmaz o zaman

pelincim geçmiş olsun bende banyoyu temizliyodum 2 kere çok kötü düştüm heryerim ağrıyo resmen yere yapıştım
Ayy canım çok geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallah yarın tüm dualarım seninle inşallah tutunsun bebişin sana........çok duygulandım Allahım inşallah bebişi tutsun inşallahhhhh...

Çok geçmiş olsun pelincim muhakkak git orta kulaksa daha fena olmadan git.

,KAYRAM29,banu145145,aleyna84,birsen29,

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr slm dedik
Slmmmm canımmm anca geldim iki tur geçmiş yaptım napıyım yaniii.
Bir tahminim var ama neden ismin değişti.

# samyeli26+
# banu145145
# kardelen49
# KAYRAM29+
# Halise_
# aleyna84+ buyrun hanımlar çay kahve ne alırdınız

Kremalı kahveeeee 3 şekerli olsunn.

yok canııım bende biliyorum bi kere kim olduğunu
canım biliyorum sizin bildiğinizi akşam söylediklerim hariç ok
eceee cım bahset bıraz kendınden bakalım tanıcammı eskılerden degılsın dımı yanı benden eskılerden cunku tanımam mumkun olmaz o zaman

canım sen beni biliyorsun canım yeni düşük yaptım desem bilirmisin bilirsen sakın yazma ok

canım öbürkünü sevmiyordum nikimi bunu aldım ok
yok kuzum benimde bebiş yok daha :

yaaaa canım dr gidiyormusun peki

tamam banucum söylüyorum kıyamadım çokmu ağrıyormu tamam söylüyorum bennnnnnnnnnnnnnn WAY
BİLEN OLDUMU YANİ HATIRLAYAN

Son düzenleme:
gidiyorum ececim prolaktinyüksek onu düşürelim dedi ilaç verdi onu kullandım çarşamba tekrar gidicem bakalım bilmiorum neolcek sen neler yapıon

Kızlar benim hergün bir yerim ağrıyor bu ne ya kardeşimin fikri tüpbebekten sonra kafayı yedin sanırım ondan diyo ama tahlillerde bir garip çıkıyor sedimantasyonuma baktırdım gene tepede anlamadım psikolojikmi fizyoljikmi o içtiğim ilaç beni mahvetti ya böbreğimdede taş vardı ama dr sotede sakın elleme demişti valla inşaata başlıycam ben böbrekte safrada bir iki bina dikerim heralde

Kız açıklasanaaaaaaaaa

gidiyorum ececim prolaktinyüksek onu düşürelim dedi ilaç verdi onu kullandım çarşamba tekrar gidicem bakalım bilmiorum neolcek sen neler yapıon

hım inş düzelir canım ben hiç bişi yapmıyorum koçiş yok yalnızım bebiş zaten bir kaç ay olmayacak mecburen işte

tamam banucum söylüyorum kıyamadım çokmu ağrıyormu tamam söylüyorum bennnnnnnnnnnnnnn WAY
BİLEN OLDUMU YANİ HATIRLAYAN

Ben bildim nerden bildim msnde banada yapmıştınız boncukla iyi olmuş yaaa yazarken zor oluyordu.:::)))
Valla ağrıyor keşke benimkide şaka olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…