slm yenı gordum yazdıgını ıyıyım eskılerden sen tanımam mumkun degıl canım kusura bakma
canım yapma da bence cok baska seyler baska yerlere cekıldı alakam olmadıgı halde konunun ıcıne dahıl edıldım olsun onemlı degıl sen sakın ama sakın okudukalrına aldırma hatta untu emremızı uzmeye kımsenın hakkı yok bıtanem
ben cay da ıcmem kahvede ne yapcaz
canım gercekten tanımadınmı beni
yok canım daha anlamamişlar canımbak seni deşifre ettim ama anlamışlarmıdır
selam kızlarrrr afiyet olsunnnnn :))
yok kuzum gercekten tanıyamadım kusura bakma yaa
yok canım daha anlamamişlar canım
as canım hsg nasılsın
iyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyo pek giremiyorum varmı bi haber yeni bebişler falannnn
hım ok birazdan yazacağım kim olduğumu ok bi tek birsen tanıdı beni
Ayy canım çok geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallah yarın tüm dualarım seninle inşallah tutunsun bebişin sana........çok duygulandım Allahım inşallah bebişi tutsun inşallahhhhh...pelincim geçmiş olsun bende banyoyu temizliyodum 2 kere çok kötü düştüm heryerim ağrıyo resmen yere yapıştım
Çok geçmiş olsun pelincim muhakkak git orta kulaksa daha fena olmadan git.evet ortam gergin ama ben pek bişey anlamadıgım icin karışmak istemedim...bencede birbirinizi üzmeyin kızlar yanlış anlaşılma omuştur hadi barışın bakıyım...sagol canım dedigini yapacam sende allaha emanet ol
canım ya tlfonla konuşuyodum o yüzden gec yazdım...sanada gecmiş olsun eboşum allahım şifa versin sanada doktora gitmeden gecmiyo agrılarım canım evde ilac iciyorum ama banamısın demiyo inan...
Slmmmm canımmm anca geldim iki tur geçmiş yaptım napıyım yaniii.,KAYRAM29,banu145145,aleyna84,birsen29,
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr slm dedik
# samyeli26+
# banu145145
# kardelen49
# KAYRAM29+
# Halise_
# aleyna84+ buyrun hanımlar çay kahve ne alırdınız
yok canım daha yasenden ne haber var inş bebiş vardırne zamandır görüşemiyoruz
bak sakın yazma benim kim olduğumu baska bilen olacakmı bakalım
canım biliyorum sizin bildiğinizi akşam söylediklerim hariç okyok canııım bende biliyorum bi kere kim olduğunu
eceee cım bahset bıraz kendınden bakalım tanıcammı eskılerden degılsın dımı yanı benden eskılerden cunku tanımam mumkun olmaz o zaman
canım öbürkünü sevmiyordum nikimi bunu aldım okAyy canım çok geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallah yarın tüm dualarım seninle inşallah tutunsun bebişin sana........çok duygulandım Allahım inşallah bebişi tutsun inşallahhhhh...
Çok geçmiş olsun pelincim muhakkak git orta kulaksa daha fena olmadan git.
Slmmmm canımmm anca geldim iki tur geçmiş yaptım napıyım yaniii.
Bir tahminim var ama neden ismin değişti.
Kremalı kahveeeee 3 şekerli olsunn.
yok kuzum benimde bebiş yok daha :
canım biliyorum sizin bildiğinizi akşam söylediklerim hariç ok
canım sen beni biliyorsun canım yeni düşük yaptım desem bilirmisin bilirsen sakın yazma ok
gidiyorum ececim prolaktinyüksek onu düşürelim dedi ilaç verdi onu kullandım çarşamba tekrar gidicem bakalım bilmiorum neolcek sen neler yapıon
tamam banucum söylüyorum kıyamadım çokmu ağrıyormu tamam söylüyorum bennnnnnnnnnnnnnn WAY
BİLEN OLDUMU YANİ HATIRLAYAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?