Kızlar benim hergün bir yerim ağrıyor bu ne ya kardeşimin fikri tüpbebekten sonra kafayı yedin sanırım ondan diyo ama tahlillerde bir garip çıkıyor sedimantasyonuma baktırdım gene tepede anlamadım psikolojikmi fizyoljikmi o içtiğim ilaç beni mahvetti ya böbreğimdede taş vardı ama dr sotede sakın elleme demişti valla inşaata başlıycam ben böbrekte safrada bir iki bina dikerim heralde
Kız açıklasanaaaaaaaaa
hım inş düzelir canım ben hiç bişi yapmıyorum koçiş yok yalnızım bebiş zaten bir kaç ay olmayacak mecburen işte
Ben bildim nerden bildim msnde banada yapmıştınız boncukla iyi olmuş yaaa yazarken zor oluyordu.:::)))
Valla ağrıyor keşke benimkide şaka olsaydı.
ben yanlıs bılmısım canım gecenlerde tostı dusuk yapmıstı ya o zannettım ben senı he demek yenı nık aldın ıyı olmus canım nasılsıntamam banucum söylüyorum kıyamadım çokmu ağrıyormu tamam söylüyorum bennnnnnnnnnnnnnn WAY
BİLEN OLDUMU YANİ HATIRLAYAN
allah sıfalar versıngidiyorum ececim prolaktinyüksek onu düşürelim dedi ilaç verdi onu kullandım çarşamba tekrar gidicem bakalım bilmiorum neolcek sen neler yapıon
canım sedımantasyon bıldıgım kadarıyla romatızma ıle de ılgılı bırsey o olabılırmı acaba bu arada amelıyat ne zaman canımKızlar benim hergün bir yerim ağrıyor bu ne ya kardeşimin fikri tüpbebekten sonra kafayı yedin sanırım ondan diyo ama tahlillerde bir garip çıkıyor sedimantasyonuma baktırdım gene tepede anlamadım psikolojikmi fizyoljikmi o içtiğim ilaç beni mahvetti ya böbreğimdede taş vardı ama dr sotede sakın elleme demişti valla inşaata başlıycam ben böbrekte safrada bir iki bina dikerim heralde
Kız açıklasanaaaaaaaaa
Gördüm ama bu önce yazdığımah canım ya allah yardımcın olsun acıkladım ya canım
of canım ya ilaç aldınmı
Kızlar aşağıdakiler büyük ihtimallae geçmişe gömüldünüz hepinizi öpüyorum.
100 puanlık uzman sorusunu bilerek ve içim ferahlıyarak yatağıma uzuyorum herzamnki gibi hastayım artık utanıyorum hem sizden hem eşimden Allahım şifa versin inşallah.
EBRAR bugün senin çok yakınındydım keşke dedim pazar olmasaydıda görüşseydik.
Herkese güzel bir gece dilerimmmmmm....
ben yanlıs bılmısım canım gecenlerde tostı dusuk yapmıstı ya o zannettım ben senı he demek yenı nık aldın ıyı olmus canım nasılsın
allah sıfalar versın
canım sedımantasyon bıldıgım kadarıyla romatızma ıle de ılgılı bırsey o olabılırmı acaba bu arada amelıyat ne zaman canım
ben yanlıs bılmısım canım gecenlerde tostı dusuk yapmıstı ya o zannettım ben senı he demek yenı nık aldın ıyı olmus canım nasılsın
allah sıfalar versın
canım sedımantasyon bıldıgım kadarıyla romatızma ıle de ılgılı bırsey o olabılırmı acaba bu arada amelıyat ne zaman canım
Ameliyat tahlil sonuçlarından dolayı olmuyo iltihap yüksek çıkıyor onbine düşmesi lazımmış benim onbeşbin valla şaştım kaldım ameliyat olsa bebek işi uzuyor zaten bu arada salı günü aşılama olcakmı olmıycakmı belli olucak olursa bu ağrılarla nasıl olucak olmazsa ne olucak valla kafam binbeşyüz bir sürü soru var hiçbirinin cevabı yok bu yaşıma kadar iyiydim tam bu işlere kalktım çıkmayan hastalık kalmadı vardır rabbimin bir bildiği diyorum ama isyanda ediyorum bazen bak selam verdin kafanı şişirdim canım.
canım ya senin durumunu gecen duydum çok üzüldüm canım ya inş düzelir böle bişi olmaz canım yaAmeliyat tahlil sonuçlarından dolayı olmuyo iltihap yüksek çıkıyor onbine düşmesi lazımmış benim onbeşbin valla şaştım kaldım ameliyat olsa bebek işi uzuyor zaten bu arada salı günü aşılama olcakmı olmıycakmı belli olucak olursa bu ağrılarla nasıl olucak olmazsa ne olucak valla kafam binbeşyüz bir sürü soru var hiçbirinin cevabı yok bu yaşıma kadar iyiydim tam bu işlere kalktım çıkmayan hastalık kalmadı vardır rabbimin bir bildiği diyorum ama isyanda ediyorum bazen bak selam verdin kafanı şişirdim canım.
Kızlar bu sefer cidden kaçtım hepinize muckkkk aşağıdakilrer hala geçmişin ağır kollarından gelemediler :::)))
tamam canım allahım sıfalar versınKızlar bu sefer cidden kaçtım hepinize muckkkk aşağıdakilrer hala geçmişin ağır kollarından gelemediler :::)))
iyi işte canım idare ediyorum aynı monotonluk sen nasılsın canım
ne alemde kırmızılar canımtamam canım allahım sıfalar versın
ıyı olmaya calısıyom canım adet beklıyom bende
kızlar hepinize iyigeceler kalmak isterim ama hem yorgunluk hem sabah erken kalkacam benden sonra gelenlere selam söyleyin iyigeceler bye
canımın ıcı neden yukselmıs ne zaman oldu yaaa nolur ogelenden dolayı demehepinize iyi geceler ben pek iyi değilim ya tansiyonum yükseldi halada yüksek kendimi pek iyi hissetmiyorum geçmişe bakamıycam fazlada kalamıycam sadece selam veriyim dedim
canımın ıcı neden yukselmıs ne zaman oldu yaaa nolur ogelenden dolayı deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?