canım bilemiyorum ama sanada demiştimya kafamda tuhaf bişey oldu diye annemlere gidince baktırdım tansiyonum baya yüksekti .neyse geçer inşallah takma sen bunu
gecmiş olsun pelin kulak agrısıda zordur bilirim canım,ebrar_53+,elixsir+,kardelenbhr,lagrima,KAYRAM29+,sevtun2,selam kızlar nasılsınız gecmişe bakamıycam bügün kulagım cok kotü agrıyo bugunlerde her şey beni buluyo ya
sagol canım cok şükür bişi cıkmadı ALLAH razı olsun senden beni merak etmişsin sen nasılsınbence de arstırma yapma bılıyorum zaman gelıyor arastırmadan uramıyoruz ama yapacak bırsey yok bence sabret bı ılacını kullan bakalım :26::26:
evet kuzu ben demsıtım demı onudemek zavalı enıstem sarmadan menemene gecıs yaptı he neyse canım bu aralar askınız deprestı malum onu da fıyetle yemıstır kuzu bu arada mr cektırdın demek ınsallah hayrlı sonuclarla donersın kuzum
saol bebeısım gıydım ve evde salındım durdum butun gun adamın karsısında cocuk gıbıydım yanı sende gezmısın yorulmusun ama olsun guzel yorgunluklar bunlar canım kardesıne selam soledın demek cok mutlu oldum
sen yıne mı ıyı degılsın kusum ya ne dıyeyım kı bılemıyorum allahım hepımıze yardım etsın:26::26:
tamam kuzu dıkkat etcem smıley kullanmaya bazen bole bulmak zorlasıyor bıde her sayfa da yerlerı degısıyor gıcık oluyorum ya bu arada sana bısey dıcem sen adet oldunmuu bu mıde bulantısı halsızlık falan dıcem ama test yapmısmıydınsen kuzum ya bu arada sılerını halledebıldınmı
canım cok ama cok sevındım bu durumuna evet ebnde ınanıyorum ınsallah da yanılmama bu duygumda bence dusundugun kesınlıkle dogru bu bır ısaret belkı hepımıze ısretler yolluyor yaradan ama bız goremıyoruz ve kendımızı bosuna uzuyoruz bıtanem ama su an ıyısın ya onemlı olan bu
ha sole bıtanem yaaa olacak ınsallah bızde halayını cekcezbu arada bosverın hamıle olup da gırmeyenlerı ya herkes kendısı bılır yapacak bısey yok
canım esıne gecmıs olsun dılıyorum canım onlarda ıster ıstemz uzuluyor ya ben hep dıyorum eksık olan taraf daha bı suclanıyor kendımden bılıyorum cunku esım en ufak bır ımada bulunsa ne yapardım dıye dusunuyorum allahtan kı o konunun ustune hıc ama hıc basmıyor allah ondan razı olsun bence sende ıstesen de bellı etme derım ben
canım ınsallah bırsey yoktur ya benımde belım kasıklarım bugun costu valla sunu bıle dusunuyorum acaba yapısıklık oldu da adet oluyorum da ben mı goremıyorum dıyorum:18::18::18:
ınsallah faydası olur canım senın hala agrılarınmı var kuzum ya bı gıtseler artık sende rahat etsen yaaa hıcmı caresı bı yontemı yokmus
canım sen kendıne dıkkat et ama lutfen bu yıl bana kotu geldı falan deme herseye ragmen pozıtıf dusunelım pozıtıf olsun ınsallah
hosgeldın canım aramıza ne kadar zamandır bebek beklıyorsun
kız gercekmı bu bole seyler deme yaa ben cok tırstım sımdı allahım korusun yaaaa tabiki ilk dediği olsun inşallah da ikinci dediğinden allahım korusun :26::26::26::26::26:
kızlar ya kasıklarım patlıcak gıbı agrıyor valla sııstım yanı ne olcak bu halım benım ya acaba yapısıklık olmus olabılırmı kı allahım korusun bu arada ben aleynamı cok ama cok merak ettım kalp druna gıdecektı cumartesı yazarım sonucu demıstı ama yazmamıs yaaa ınsallah bısey cıkmamıstır
sagol ablacım ALLAH sendende razı olsun beni merak etmişsin sen nasılsıncano hayırdır ya neyin varki sen bi test daha yap kuzum nolur nolmaz çayı içmiyosun inşallah
buarada işlerinizi hallettinizmi canım herşey yolunda inşallah
canım ya kesinlikle sınanıyoruz imtihan işte
buarada başından geçen herkese nasip olmaz kıymetni bil kuzum senin kalbin çok temiz bunun karşılığını alıcaksın inanıyorum .yeterki duaya devam
cano rahat geçmesine sevindim dimek kocişin dalga geçiyo nasıl biliyolar bizi yaa
gece bekledimde gelmedin buarada
canım çok geçmiş olsun doktora gitmeniz iyi olmuş inşallah ilaçların faydası olur
valla insanın başına herşey stresden geliyo allah sonumuzu hayır etsin yaa
kuzum canımsın saol ben okudum yazdığını ona göre hazırladım ağzına yüreğine sağlık
peloşum peki çokmu adetin yani kanaman kuzum?inşallah biter ya bilirim o derdi iki kez başıma geldi insan nefret ediyo kan görmekten
ben iyiyim şükür canım kardeşimde geldi ya keyfim yernde şükür
canım hayrolsun yaa yanlız üstüne görmede normal adet gibi olmuyo bildiğim çok az oluyo kuzum
sen bi test yaptırda kafan rahatlasın
sungercim sen bilirsin canım okutabilirsen tabiki olur benim için sorun yok
eğer okutamazsanda dağıtırım
buarada adet olmuşsun hayırlısı olsun inşallah birdahaki sefere canım
hanımlar hepinizi öpüyorum benim çıkmam gerek 1 saat listeyle uğraştım ev her yer her yerde bide pazara gidicem
buarada aleynam doktora gidecekti hayırlı haberler verir inşallah bize
banumuda merak ediyorum inşallah daha iyidir
ELAEZELİMDE yok iyce merak ettim onu yaa iyidir inşallah
ahh canım ahh bende ne arasan var ama halime bin şükürr rabbim ne zaman isterse ozaman verir
hem ne kısırlığıı kıss ben kaç kez kaldım gebe belki sadece düşüğe sebep olurr gerçi doktor bölr birşey de demedi ama ben netten öle okuduum doktorun sanada antibiyotk verirr
üzülme dert etmee
yaa kıslaar ben ebrar ablamada söledim ama
benim bir tanıdıgım amasyadan bir arkadaşıma dua yolladı bu duayı 7 gün ilişkye girmeden önce iç dedi ama duayı suya koyuyorsunuzz kıss gebe kaldıı
bende denicem ama iltihapı kurutmam lazım öncee
bir söyliyim dedim bana devamlı söylüyordu sanada yollayım die ama kısmet olmadı arkadaşta ısrar edince yolla dedim arkadasıma kimde sorun varsa o içsin demiştii
kıss hamileyim dicince cok sevindiim denemek için can atıyorum ama zamanı var işte ilaçlar bir bitsindee aslında arkadasım büyücü fln değil yalnıs anlamayın ücretlide katiyen yapmıyor ALLAH rızası için vesile olur die yapıyoo sağolsun düşükler içinde üzerinde tanısıcak muska hazırlıyor bende isticem ondan hayırlısı bakalım paylaşmak istedim
şimdi bir tanıdıgıma daha söledim sağolsun yollaadı cok heycanlılar onunda eşinde sorun vardı sipermi yokmuss hiç saırıım bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
boncugum üzmüşsün kendini canım ama hepimiz aynıyız o yuzden seni cok iyi anlıyorum ama ezan sesini duyman cok büyük bi işaret cok yakında İNŞALLAH hamile haberini alırız canımah ebusum sınanıyorum ve bunu cok acı bi şekilde yasıyorum eşime cok yansıtıyorum kafamdan senoryolar çiziyorum hemen kendıme gelmem lazım
günaydın kızlar dün başımdan geçen bişiyi anlatıcam sizlere benım küçük bı odam var ders calısıyorum orda dün gündüz yıne gectım oraya derse baktıkca agladım aklımda malum sey vardı öyle agladımkı sızmısım oldugum yere gözlerımı açtım saatın farkında degılım saatte tlfnda yoktu zaten yanımda tlfnu dıger odaya şarja takmıstım öyle ağlamısımkı bı ışık aradım agzımdan şu sözler döküldü o an ALLAHIM DEDİm NEOLURSUN BANA Bİ IŞIK Bİ İŞARET GÖNDERKİ DAYANMA GÜCÜM OLSUN DAYANIMKI SONUNDA MURADIMA ERİCEĞİMİ BİLİM DEDİM yemin ederım sözüm bittiği anda ezan başladı öyle şaşırdımkı bundan büyük işaretmi olur sizce kızlar belkı normal gelıyodur size ama benim için çok büyük bişydi işaret olarak ezan sesı demek oluyorkı dedım boncuk ümıdını yıtırme ALLAH büyük elbet sonumuz aydınlık olucak dedım sınanıyoruz çünkü ALLAHIM bizi seviyor dedım. kızlar bebeklerimizde bızı sevıcek ve yakında gelıcekler ben inanıyorum sizde ınanın
gecmiş olsun kardelen emar sonucun ne zamn cıkıyokan testi verseydin ya,en kesin sonucu öyle alırsınız.
muayene ederek mi,tahminen mi olabilir dediler ayrıca,merak ettim.
zaten kocişim baya bi dalga geçti,sen şimdi kızların yanına git falan diye.
10 dakikada bitti benim işim gece,bu defa o kadar korkmadım hem,daha genişti içerisi.
ya boncuğum,görende seni menapoza girdi sanır kuzu,neden bu kadar karamsarlık,hayırdır,birileri bişey mi dedi ki,bu kadar üzgünsün?
bitti geldim canım,pazartesi alcam sonucu,galibada salı gösteririm,çünkü oraya git,mr ı al,geri hastaneye çık,uzun hikaye olur.
sen napıyon,iş durumunda son durum ne?
gecmiş olsun selina sıkıntıdan cıkar sackıran abimdede cıkmıştı eşlerimizde umursamaz duruyolar ama daha cok üzlüyolar galibaselam kızlar hayırlı sabahlar.
boncuğum dün çok ağlamışsın üzüldüm ama sonrasında rabbim sana kendini hissettirmiş ve sende çok güzel bir karar almışsın bu yüzden sevindim.allahım aldığın kararları uygulamak nasip etsin.böyle plan yapınca her ay üzülmezsin hem belli mi olur kimisi tedaviye karar veriyo bikaç ay sonrası için ama tedaviye gitmeye gerek kalmıyo.çünkü beynini şartlandırıyo tedaviye,kafasında tasarlamadığı için hamile kalıyo.biz çok kuruntu yapıyoz ondan kalamıyoz zaten.
dün bizde hastaneye gittik eşimde nokta nokta saç dökülmesi olmuş,saç kıran diye tahmin etmiştim ilerlemeden gösterelim dr a diye günlerdir zor ikna ettim.dr kan tahlili aldı herşey normal dedi 2 melhem bide hap verdi.2-3 ay sürer tedavi hemen düzelmez dökülen yerlerdeki saçlar dedi.çok mu stres yaptın bişeye kafayı taktın dedi dr.üzüldüm bi yandan.eşimde çocuk istiyor benim kadar,ama yine suçu kendimde aradım acaba ben çokmu belli ediyorum çırpınışımı oda benim yüzümden diye mi tasalanıyo diyorum.bu yüzden stres yaptı diye diye üzüldüm.inş ilaçlar bi işe yararda saçları çıkar yine.
lagrıma gecmiş olsun sadece iltihapsa fitille antibiyotikle gecer ALLAHIN izniyle canım üzme canınıRAHİM AĞZI İLTİHABI (SERVİSİT) ve reaktif hücresel değişiklik yazıyor..google dan araştırdım hiç iç açıcı şeyler yazmıyorkalbim çarpıp duruyor..
garipcim oluyo bazen patladıgımız zamnlar hepimizn olmuştur ailenlede yazın hasret giderirsiniz İNŞALLAHinsallah ugurboncugum,dilerim rabbim hepimize hayirli evlatlar versin,bu duygudan bizi mahrum etmesin..destegin icin cok tesekkur ederim iyiki varsincanim yeni adet tarihim 16 nisan..
cok saglasin iyi dileklerin icin canim,iyiki varsiniz,insanlarin dediklerini takmiyorum desem yalan olur,elimde degil uzuluyorum istebende en cok esime uzuluyorum cok istedigini bildigim icin bu beni yiyip bitiriyor..neyse alllah buyuk bizimde olur birgun insallah
evet canim haklisin bu da bizim imtianimiz,rabbim hepimize sabirlik versin insallah,desteklerin icin cok tesekkur ederim
amiiin kayracim cok iyisiniz,iyiki varsiniz,iyiki sizleri tanimisim..bizim bebegimizin olacagi gunler yakindir insallah,dilerim rabbim bu duyguyu hepimize yasatsin
sagolasin selinacim,haklisin dua etmekten baska caremiz yok,ancak öyle kendimizi rahtlatabiliriz,cok tesekkurler destegin icin,rabbim hepimizin yuzunu guldursun
haklisin canim hepimiz ayni trenin yolcusuyuz,rabbim bu yolculugumuzda bize yardim etsin,en yakin zamanda bu yolun sonunda bizi yavrularimiza kavustursun..destegin icin cok tesekkur ederim,iyiki varsinizbu arada benim ailem turkiyede canim,esimin aileside emekli olduklari icin giris cikis yapiyorlar,kisin gelip biraz kalip gidiyorlar,cogunluk turkiyedeler..burda esimle biz yanliziz,birkac akrabamiz var sadece
sagolasin canim benim,iyiki varsiniz
amiiin canim,rabbim hepimize nasip etsin insallah,destegin icin cok tesekkur ederim
gönlu guzel arkadasim benim,uzulme,seni ben uzdu isem özur dilerim,böyle olsun istemezdim..bende dun cok kötuydum,agladigim bir anda icimi size bosaltmak istedim,yanlisti belki,yapmamam gerekirdi ama oldu iste,dilerim rabbim ümit ettiklerimize bizi nail eylesin,hayirli evlatlar versin,yuzumuzu guldursun..
destegin ve paylasimin icin cok tesekkur ederim lagmiracim,cok sagolasin,rabbim hepimizin yuzunu guldursun,hayirli evlatlar versin..seni uzudu isem hakkini helal et canim
canim cok gecmis olsun rabbim safi ismi ile sifa versin
cok sagolasin canim,haklisin yapamasamda bebek odakli yasamamayi deneyebilirim..bundan sonra öyle kararlar aldim zaten,rabbim kararlarimi uygulamak nasip etsin
cok sagolasin canim
ümit oldu yazilarin bana,cok tesekkur ederim canim,rabbim gökceyi hayirli evlat eylesin
dualara yurekten amin diyorum,rabbim 3 arkadasimizinda yuzunu guldursun,dualari vesile eylesin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DURUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NANELİŞEKERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN İKNA OLMASINI NASİP ET .
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
BBÜTÜN DUALARA BUTUN KALBİMLE AMİN DİYORUM ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH AMİN
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ANATOLİAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
Ebrarım merhaba canım. Haftaya cumaya Allah nasip ederse dikişim olacak. Banada dua okur muyuz canım?
hhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canıııımmmmmmmmmmmmm benım allahım sıfa versın sana kuzum benımmm kendımı hıc affetmıcem
bu arada yarım lımon yemeyı denermısın cok ıyı gelır
bagnucum gecmiş olsun canımKızlar aşağıdakiler büyük ihtimallae geçmişe gömüldünüz hepinizi öpüyorum.
100 puanlık uzman sorusunu bilerek ve içim ferahlıyarak yatağıma uzuyorum herzamnki gibi hastayım artık utanıyorum hem sizden hem eşimden Allahım şifa versin inşallah.
EBRAR bugün senin çok yakınındydım keşke dedim pazar olmasaydıda görüşseydik.
Herkese güzel bir gece dilerimmmmmm....
hepinize iyi geceler ben pek iyi değilim ya tansiyonum yükseldi halada yüksek kendimi pek iyi hissetmiyorum geçmişe bakamıycam fazlada kalamıycam sadece selam veriyim dedim
canım bilemiyorum ama sanada demiştimya kafamda tuhaf bişey oldu diye annemlere gidince baktırdım tansiyonum baya yüksekti .neyse geçer inşallah takma sen bunu
iyi akşamlar herkese. izninizle size bir şey sorabilirmiyim?
sor canım,isminde baya zor he
rica ederim,bildikjlerimizi paylaşmaya çalışıyoz.Öncelikle teşekkür ederim. 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. Geçen hafta doktora gittim. Bana adetinin 2. yada 3.günü gel hormon testi yapalım dedi. Bu konu hakkında bilginiz var mı? Adetliyken muayene etmez doktor değil mi? Birde hormon testinin fiyatları hakkında bilginiz varmı diye soracaktım.
rica ederim,bildikjlerimizi paylaşmaya çalışıyoz.
üçüncü günü fsh lh ve ploraktine bakılıyo ve ploraktin için aç gitmelisin,yoksa yüksek çıkabiliyo ve bu da hamilelik için etkili bi hormon muş.
fiyatları bilmiyorum,bizimki sigortayla karşılanıyo çünkü.
adetliyken bazı dr karından muayene etsede,bazısı vajinal yapabiliyo.
canım tabıkı de merak ettım konustuk gercı ama yazayımda ben sana demıstım ama bısey cıkmayacak dıyekızlar herkese merheba nasılsınız.... öncelikle beni merak eden ebrara ve kayraya cok teşekkür ederim ALLAH razı olsun sizden kızlar gecmişi bastan sona okudum beni merak eden sizleri gördümkızlar korktugum olmadı cok şükür dr muayne etti bişi yok dedi ama yinede ekg cekelim dedi kalpten bende cektirdim hemen ALLAHIMA sonsuz şükürler olsun ekg de bişi cıkmadı ordan annemlere gittim dün akşam geldim eşim evde oldugundan ara ara gecmişi okuyarak anca bu saaate kaldım
gecmiş olsun pelin kulak agrısıda zordur bilirim canım
sagol canım cok şükür bişi cıkmadı ALLAH razı olsun senden beni merak etmişsin sen nasılsın
sagol ablacım ALLAH sendende razı olsun beni merak etmişsin sen nasılsın
elkxir duayı bizler okuyabilirmiyiz eyer okuyanbilirsek bize yaz canım ben yaparım
boncugum üzmüşsün kendini canım ama hepimiz aynıyız o yuzden seni cok iyi anlıyorum ama ezan sesini duyman cok büyük bi işaret cok yakında İNŞALLAH hamile haberini alırız canım
gecmiş olsun kardelen emar sonucun ne zamn cıkıyo
gecmiş olsun selina sıkıntıdan cıkar sackıran abimdede cıkmıştı eşlerimizde umursamaz duruyolar ama daha cok üzlüyolar galiba
lagrıma gecmiş olsun sadece iltihapsa fitille antibiyotikle gecer ALLAHIN izniyle canım üzme canını
garipcim oluyo bazen patladıgımız zamnlar hepimizn olmuştur ailenlede yazın hasret giderirsiniz İNŞALLAH
BBÜTÜN DUALARA BUTUN KALBİMLE AMİN DİYORUM ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH AMİN
ALLAH yardımcın olsun samyeli İNŞALLAH bebeyini kucagına almak nasip olur canım
canım ayrıldıgımızda tansıyonun dusmustu cok sukur ıyı geceleraaa olurmu hiç ya nedemek olacağı varmış senlik yada başkasıyla alakalı bir durum yok kuzum
şuanda limon yiyorum zaten çok zor oluyo ama
bunu duymamıs olayım bıtanem yazdıklarının sonuna kadar arkasındayım senın cok ıyı tanıdıgım kanısındayım sen hıc bırsey ıcın uzulme bu arada ıyı calısmalarKayra cım,benim yüzümden seni üzdükleri için çok çok özür diliyorum kendi adıma.
canım tabıkı de merak ettım konustuk gercı ama yazayımda ben sana demıstım ama bısey cıkmayacak dıye
canım ayrıldıgımızda tansıyonun dusmustu cok sukur ıyı geceler
bunu duymamıs olayım bıtanem yazdıklarının sonuna kadar arkasındayım senın cok ıyı tanıdıgım kanısındayım sen hıc bırsey ıcın uzulme bu arada ıyı calısmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?