Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım bilemiyorum ama sanada demiştimya kafamda tuhaf bişey oldu diye annemlere gidince baktırdım tansiyonum baya yüksekti .neyse geçer inşallah takma sen bunu

hhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canıııımmmmmmmmmmmmm benım allahım sıfa versın sana kuzum benımmm kendımı hıc affetmıcem
bu arada yarım lımon yemeyı denermısın cok ıyı gelır

kızlar herkese merheba nasılsınız.... öncelikle beni merak eden ebrara ve kayraya cok teşekkür ederim ALLAH razı olsun sizden kızlar gecmişi bastan sona okudum beni merak eden sizleri gördümkızlar korktugum olmadı cok şükür dr muayne etti bişi yok dedi ama yinede ekg cekelim dedi kalpten bende cektirdim hemen ALLAHIMA sonsuz şükürler olsun ekg de bişi cıkmadı ordan annemlere gittim dün akşam geldim eşim evde oldugundan ara ara gecmişi okuyarak anca bu saaate kaldım

,ebrar_53+,elixsir+,kardelenbhr,lagrima,KAYRAM29+,sevtun2,selam kızlar nasılsınız gecmişe bakamıycam bügün kulagım cok kotü agrıyo bugunlerde her şey beni buluyo ya
gecmiş olsun pelin kulak agrısıda zordur bilirim canım
sagol canım cok şükür bişi cıkmadı ALLAH razı olsun senden beni merak etmişsin sen nasılsın
sagol ablacım ALLAH sendende razı olsun beni merak etmişsin sen nasılsın

elkxir duayı bizler okuyabilirmiyiz eyer okuyanbilirsek bize yaz canım ben yaparım
boncugum üzmüşsün kendini canım ama hepimiz aynıyız o yuzden seni cok iyi anlıyorum ama ezan sesini duyman cok büyük bi işaret cok yakında İNŞALLAH hamile haberini alırız canım
gecmiş olsun kardelen emar sonucun ne zamn cıkıyo
gecmiş olsun selina sıkıntıdan cıkar sackıran abimdede cıkmıştı eşlerimizde umursamaz duruyolar ama daha cok üzlüyolar galiba
RAHİM AĞZI İLTİHABI (SERVİSİT) ve reaktif hücresel değişiklik yazıyor..google dan araştırdım hiç iç açıcı şeyler yazmıyor kalbim çarpıp duruyor..
lagrıma gecmiş olsun sadece iltihapsa fitille antibiyotikle gecer ALLAHIN izniyle canım üzme canını
garipcim oluyo bazen patladıgımız zamnlar hepimizn olmuştur ailenlede yazın hasret giderirsiniz İNŞALLAH

BBÜTÜN DUALARA BUTUN KALBİMLE AMİN DİYORUM ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH AMİN
Ebrarım merhaba canım. Haftaya cumaya Allah nasip ederse dikişim olacak. Banada dua okur muyuz canım?

ALLAH yardımcın olsun samyeli İNŞALLAH bebeyini kucagına almak nasip olur canım

hhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canıııımmmmmmmmmmmmm benım allahım sıfa versın sana kuzum benımmm kendımı hıc affetmıcem
bu arada yarım lımon yemeyı denermısın cok ıyı gelır

aaa olurmu hiç ya nedemek olacağı varmış senlik yada başkasıyla alakalı bir durum yok kuzum
şuanda limon yiyorum zaten çok zor oluyo ama

çok sevindim bitanem yaa çok şükür bak ben sana demiştim aslında herşey stresden oluyo kuzum ama için rahat etmiştir
merak ettim tabiki yaa ama şükürki hiçbişey çıkmamış canım
ben idare ederim tansiyonum yükseldi onu düşürmeye çalışıyorum iyce yaşlandım galiba ben

aslında yazılacak çok şey var,ama canım arkadaşlarımı üzmekte istemiyorum,cevap hakkımı kullanmadan durmakta bana göre değil.
benim giriş tarihim nisan 2010 ve o tarihten bu tarihe kadar yazdığım hiç bir yazı birbiriyle tutarsız ve çelişkili değil,genelde pozitif bi insanım ama bildiğim,bana göre doğru olanlarıda söylerim,insanlara göre doğru olanlarıda anlamaya çalışırım.
bundan rahatsız olanlar çekip gittiyse,bu benim suçum değil,kimseye gidin demedim,daha duyarlı olalım dedim sadece.
bu neden ikinci üçüncü şahısları rahatsız ediyo anlamadım,ama eğer ettiysede neden benle muhatap olmaya çalışılıyo,yazmadığımda rahatsız olunuyo,bunuda anlamadım.
kimsenin hayatı,kimsenin sağlığı dört dörtlük değil ve burda acitasyon yaparak kimseyi üzmeyede kimsenin hakkı yok,bunun da farkında sanırım arkadaş.
ben yürekli olan yazsın yazısına mukabil çok şey yazabilirim ama arkadaşımız hamile olduğundan ve kendi hayatımda stres çok eksik kalması gereken bişey olduğundan burda noktayı koyuyorum.
BİLİYORUM Kİ BENİ TANIYAN ARKADAŞLAR GERÇEKTEN TANIYOLAR VE HALA TANIYAMAYANLARDA ARTIK BENİ ENTERESE ETMİYO.
VERDİĞİM HER RAHATSIZLIK BENİM İÇİN ÜZÜNTÜ KAYNAĞIDIR AMA BUNU DÜZELTMEK İÇİNDE ELİMDEN GELENİ YAPARIM,HAKEDEN HAKETMEYEN DEĞİL,İNSAN OLARAK BUNA ÖZEN GÖSTERİRİM,AMA TABİKİ BUNUNDA Bİ SINIRI VAR.

bagnucum gecmiş olsun canım
hepinize iyi geceler ben pek iyi değilim ya tansiyonum yükseldi halada yüksek kendimi pek iyi hissetmiyorum geçmişe bakamıycam fazlada kalamıycam sadece selam veriyim dedim

canım bilemiyorum ama sanada demiştimya kafamda tuhaf bişey oldu diye annemlere gidince baktırdım tansiyonum baya yüksekti .neyse geçer inşallah takma sen bunu

abla gecmiş olsun tansiyona sarmısak iyi diyolar ama

sor canım,isminde baya zor he

Öncelikle teşekkür ederim. 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. Geçen hafta doktora gittim. Bana adetinin 2. yada 3.günü gel hormon testi yapalım dedi. Bu konu hakkında bilginiz var mı? Adetliyken muayene etmez doktor değil mi? Birde hormon testinin fiyatları hakkında bilginiz varmı diye soracaktım.

rica ederim,bildikjlerimizi paylaşmaya çalışıyoz.
üçüncü günü fsh lh ve ploraktine bakılıyo ve ploraktin için aç gitmelisin,yoksa yüksek çıkabiliyo ve bu da hamilelik için etkili bi hormon muş.
fiyatları bilmiyorum,bizimki sigortayla karşılanıyo çünkü.
adetliyken bazı dr karından muayene etsede,bazısı vajinal yapabiliyo.

Cevapladığın için teşekkürler.

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KAYRAM*************************16 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**********************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************SEMRAOZSOY******************

Son düzenleme:
canım tabıkı de merak ettım konustuk gercı ama yazayımda ben sana demıstım ama bısey cıkmayacak dıye
aaa olurmu hiç ya nedemek olacağı varmış senlik yada başkasıyla alakalı bir durum yok kuzum
şuanda limon yiyorum zaten çok zor oluyo ama
canım ayrıldıgımızda tansıyonun dusmustu cok sukur ıyı geceler
Kayra cım,benim yüzümden seni üzdükleri için çok çok özür diliyorum kendi adıma.
bunu duymamıs olayım bıtanem yazdıklarının sonuna kadar arkasındayım senın cok ıyı tanıdıgım kanısındayım sen hıc bırsey ıcın uzulme bu arada ıyı calısmalar

Son düzenleme:

malesef çalışma olamadı ki
gece geç yatınca,sbahta elektrikler kesilince kaldı,neyse kısmeti yok demekki bebişin,olsaydı şimdiye kadarda olurdu,hiç aksatmadık sayılır çalışmaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…