Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

samyeli canım şimdi senin günün geçmiş oluyor..sen bu ay aşılama yaptırmıştın değilmi...ayyyyyyyy çifte halaylar çekeriz inşallah...birsenciğim sende veririsin artık....

kızlar benim dün kırmızılar geldi..umutlar birdahaki aya kaldı....

inşallah bulut halayın birini bırakmadan diğerine başlarız kız derda napıyon beni özlemiyonmu yoksam

bgn cok sessız kızlar burası:umursamaz:bende kacım artık ıyıgeceler hepınızeopuyorumnanaktan
ebrarım derınım gökcem doğum yaptı negüzel dımı darısı bızlerın herkesın basına demırbaslıktan terfı edelım artıkkaydirigubbakcemiledelikafaduldenbasıda ebrarım ceksın ınsallah:Saruboceq:

sunayım teşekkü ederim caım
samyelim ve birsenim dilerim müjdeler veririsiniz bizlere
buncuğum sen nereye balım

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyigeceler ebrara söylersiniz duamı okudum hayırlı güzel haberler duymak dileğiyle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kızlar,gökçe doğurmuş,maşallah,rabbim evladıyla sağlıklı,mutlu yaşam nasib etsin inş.
benim boynum burda outmaktan oldu galiba,akşam mr çektirdim,çok korkunç bi yerdi,neyseki sadece beş dakika sürdü.
sizden haberler var mı?
ben birazdan uğramaya çalışırım gene.

anladım canım valla bu akşam olması lazım ebrar bilir gelince söler canım
bende kaçar kızlar eşim geldi hava soğuk ben hasta oldum yatıyım dinleniyim hepinize iyi geceleer

KARDELEN 49 için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.....................20bitti
DERİN......................15
KARDELEN..............15
ALEYNA...................20
DERDA.....................20bitti
TURKUAZ..................20bitti
LEYLA.......................20bitti
TUĞÇE......................20bitti
HALE........................20
AFED........................20bitti
BULUT.......................20
NANELİŞKR...............20
HAYAL......................20bitti
SAMYELİ..................10biti
MAVİŞ.......................10Bitti
SU 41.......................20bitti
BİRSEN.....................13bitti
BONCUK...................10bitti

LİSTEMİZ TAMAMDIR
DUAMIZ CUMA AKŞAMI

Son düzenleme:
ebrarcım iyi geceler ben duamı bitirdim okudum sizden haber yok tatlım ben okuyup yolladım hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…