canım inan aklımdaydım bazı sebeplerden dolayı yazamadım iyi olmana sevindim umudunu yitime sakın dualarım seninle işşallah ilk seferde tutucak burda biri var ilki aşılamayla oldu ikincisinide 40 çıktıktan sonra hamile kalmış garip nasıl olsa süt koruyo demiş şimdi bir kızı bir oglu var pek dadlukızlar günayın iyi geçti sevtuncum doktorum umutlu ama bakalım hayırlısı pıt pıtları duymuşsun sağlıkla kucağınada alırsın inşallah dua et oldumu benim ve hepimiz için
oooooooooafedi devranım gelmiş hoş gelmiş nasılsın bebekim görümeyelimerhaba arkadaşlar naslsnız görüşmeyeli .
canım inan aklımdaydım bazı sebeplerden dolayı yazamadım iyi olmana sevindim umudunu yitime sakın dualarım seninle işşallah ilk seferde tutucak burda biri var ilki aşılamayla oldu ikincisinide 40 çıktıktan sonra hamile kalmış garip nasıl olsa süt koruyo demiş şimdi bir kızı bir oglu var pek dadluallahım emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim benim bende bugün yegenını gene görmeye gittim hamdolsun çok iyi işşallah sende görüceksin o pıt pıtları ben buna inanıyorum
oooooooooafedi devranım gelmiş hoş gelmiş nasılsın bebekim görümeyeli
paşam hoşgldn cnm çok sevndm senin adına tatlm.
darısı işşallah tez zamanda sizlere kardeşim hep dua ediyorum sizler için yaradan sesimi duyar işşallah kabul olur dualarım
bilirim bilirimmm hadi inşallah canım...
kendin kullanma bence kist falan yapar bilip bilmeden içe derim...
Allah gönlüne göre versin cnm.evet bacaklar yukarda beklemek şansı arttırıyomuş..
lagrima kız torunlar ne yapıyo kusura bakma bebek görmeyede gelemedikama neyse gönüller bir olsun kız koltukları ne yaptın kurudumu
tmm ptesi zaten hastaneye idicem gene ozaman sorarım doktora... sağol..
kusurabaktım sevtun ablacım bebeklerim büyüdü diğerleride yolda sanırım.. geçen alt altta üst üste gördüm de :) diğerleride büyüdüler işte..yuvarlanıp gidiyoruz :) koltuklarım kurudu cnm akşama kadar camkapı açık oturdum dondum ama kurudular .. ooo mis gibi oldu koltuklarım..3 halım kaldı yıkanmayan işte onlarıda yaza kapının önünde yıkıcam :) sen nasılsın??
merhaba kızlarr sizler nasılsınız????? elektiriklerim yoktu yeni geldi... eşimde hasta içerde yatıyo.. ne sıkıcı bir gün...
selam kızlar hatta hepınıze tünaydın diyim yeni kalka bıldım ancasabaha kadar uyumadım uyuyamadım ya heycandan süpeden acabalardan??? bugunde gune hasta olmayarak basladım ınsallah olmamda bebiş gelir
canım allahım şifa versin elşine bu arada ben çıkıyorum birazda öteki topige yazayım işlerim varda
selam kızlar hatta hepınıze tünaydın diyim yeni kalka bıldım ancasabaha kadar uyumadım uyuyamadım ya heycandan süpeden acabalardan??? bugunde gune hasta olmayarak basladım ınsallah olmamda bebiş gelir
aferim çok akıllısın sen inan aklına gelecegini biliyodum sen nekarad akıllısın okadar diyorum lafı uzatma ama nerde anca uzat ben link aldım evet tek istedigim nikimi zaten degiştiricektim bu arada millet benim oldugumu bilmiyo haberin varmı ordakiler aklın varsa benden uzak durusun aklını başına al derim ben linke gelince 2 tane vardı bende canım bunu unutma içim kötü olsaydı ikinci linkle grerdim ruhun duymazdı o seven arkadaşlarınada selam söyle yürekleri varsa çıksınlar karşıma desinler kim olduklarınıkendime yorum yapmaya gelincede ben adım gibi biliyodum inan senin okuyacagını ben kendimi kendim belli ettim isteseydim ruhun duymazdı bak bakalım pasanın yanında hangi sayılar var ben okadar akılsızmıyım bile bile koydum yeni üye olmama gelincede inan niki yokkettim 2 üyeligimide iptal ettim ama sen okadar gene güzel şeyler yazmışsınki almak zorunda kaldım malesef ohta iyi yapmışım bunuda unutma sırf burda sen yoksun buranın kurucusu ebrar o üzüldügü için link aldım sana yeni aldıgımı işşallah aklıma gelen kişi söylememiştir ben bilerek yorum yaptım yazdıklarımı bile bile sen anla diye anlamaman içinde elimden geelni yapardım bile bile kendimi gözterdim sen degil ben basına bela olurum benden uzak dur artık savaş istiyosan savaşırım seve seve heryere istedigimi yazarım kimseyi ilgilendirmez tamamaı sırf insanlar üzülmesin diye girdim hep senin ve başkaları beni istemiyosalar ban iletsinler zahmet olmazsa ona göre alıntı almam artık burdayım ugurboncugum canım benim adımı listede degiştirimisin canım konuşmadıklarımla muhattap olmam olur biter bir daha bana laf atanla muhattap olmak istemiyorum sırf buruya ebrar için girdim eşim dediki sen neden iptal ediyosunki nikini dedi o istedigigi için burdayım bir yerede gitmeyi düşünmüyorum selamı sabahı keseriz olur biter senin yüzünden bende kafasızlıkki okadar emek verdim buruya ben senin yüzünden çıkmıyorum tamammı son lafım var sana benden uzak dur yorum yapma artık ben ver ben namı deger sevtun 2 ve kardelen 1980 varmı diiyecegin kardelen 1980 tarih,ine bak bakalım ne tarih yazıyo onunlada girerdim ama sana gıcıklık degilmi işte burdayım ben bu işte ustayım
neyse kızlar bunlar sizin aranızda olan problemler.ben ikiniz adına da üzüldüm açıkçası.hatta kayram da sanırım var bu konuyla ilgili.benim demek istediğim genel olarak bu tarz tartışmalardan hoşlanmadığımdı.yine de inş.aranız düzelir.hepiniz benim canlarımsınızcanan cım,hoş geldin canım.
sevtun konusu biraz uzun hikaye,konunun tarafıo olarak ben yazmak istedim cevabı,ikimizide anlamak için,geçmişi okumak gerekir ki,çok uzun zaten,buna gereke yok artık.
sadece şunu söylüyorum,sevtun gidiyorum falan yazınca,eminim üzülmüşsünüzdür arkadaşı olarak,ama gitmedi merak etmeyin,başka topiclerde konunun alakası olmayan insanlara bi güzel anlatıyo,olup olmayan şeyler,hatta o kadar yapmış ki,başka bi nick alıp,kendi kendine bile yorumlar yapmış.
ben mi takip ettim,kesinlikle hayır,ama illakide bizide sevenler var.
yalnız şunu bilmeli ki insanlar,yeni bir nick alındığında,ayın kaçında alınmış,bu gözüküyo,haberleri yoksa yani.
kusura bakma,senin alıntında yaptım açıklamayı,konuylada hiç alakan yok ama,gitti diyede üzülünce haber vermek istedim.
artık uzatmayın kuzular yaaaabu arada demeyi unuttum burası nasıl benim arkadaşlarımla konuştugum kişiler varsada ordada var konuştugum kişiler sen başka topilere yazıyosunda ben yazıncamı kötü oluyo arkadaşlarım hakkında dogru konuş sakın laf etme burası orası aynı benim ,için bir dahada yorum yapma benim yazdıklarıma kimsede yapmasın sakınbenle muhattap olmasasn 9olma umrumda degil ama her topiginde degeri var benim için sakın diyim benimle ugraşma o çok sevdigin arkadaşlarınıda selam söylüyorum burdan ban saygı duyarsanız sevinirim bundan sonrada başkaları için burayı terketmeyi düşünmüyorum çünkü degen biri olsa neyse ama deymedigi için sizler yeresiniz bana birde öteki topikteki kankilerim
amiiiiinnnnn canım.Rabim herşeyin hayırlısını versin inş.Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bize
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...
daha geç sayılmazsın aslında canım.doktora öncesinde gitmeni öneririm yine de tabi.tahliller yapar,smear bakar falan.en azından için rahatlar.bişey varsa da acaba neden olmuyo diye düşünmemiş olursun.slm kızlar bende 5 yıllık evliyim artık bebişin zamanı geldi geçiyo yaşım oldu 29 eşimde çok istiyor bebek için daha yeni başlıcaz çalışmalara :)) geç kaldıkmı acaba şimdi bi korku sardı ya olmazsa öncesinde mi doktora gitsek yoksa hamile kalıncamı sizce doğru olan hangisi...
birde çok araştırdım hamile kalmak için yarımsaat bacaklar yukarda beklemekmi gerekiyo bu gerçekten işe yarıyomu
kız senin dişin daha geçmedimi,ne dişmiş be wayyy beeehamdolsun canım rabbime şükür iyiyim iyi olmayada gayret ediyorum işte şu dişimde agrımasa arada iyi olucakta aman agrırsa agrısın ne yapcen başa gelen çekilir demi derda nerelerde acaba görünmüyo merak ettim hatunu heişşallah iyidir sorun yoktur darısı sizlerin başına işşallah canlarım benim dualarım hep sizinle
o nasıl oluyomuş afedim ya bunu da yeni duydum.:44:hayırlısı olsn cnm inşallah sevinirsn bende doktora başladm işte süt hormonum yüksek çktı dktr ondan kalamıyosn dedi 40 çktı haftada bir dostinex içiyorum.
tmm ptesi zaten hastaneye idicem gene ozaman sorarım doktora... sağol..
kusurabaktım sevtun ablacım bebeklerim büyüdü diğerleride yolda sanırım.. geçen alt altta üst üste gördüm de :) diğerleride büyüdüler işte..yuvarlanıp gidiyoruz :) koltuklarım kurudu cnm akşama kadar camkapı açık oturdum dondum ama kurudular .. ooo mis gibi oldu koltuklarım..3 halım kaldı yıkanmayan işte onlarıda yaza kapının önünde yıkıcam :) sen nasılsın??
merhaba kızlarr sizler nasılsınız????? elektiriklerim yoktu yeni geldi... eşimde hasta içerde yatıyo.. ne sıkıcı bir gün...
sağol canım inşallahcanım hayırdır neden yatacaksın hastanede ben gecen gün okumadım gecmişi ve sanırım kacırdım onu
canım nasılsın bende seni öptüm tatlım
ah canım ya çok gecmiş olsun kıyamam ben sana inş bır an önce gecer gexer canım
hadi hayırlısı canım inş tutar sen bol bol yat dinlen ok bebiş cabuk tutunsun sana
canım helel olsun ya nereye gidiyorsun herkes gidiyor bakıyorumda
ah canım ya üzüldün demi öle deyince kıayamam inş en kısa zamanda olurda mutlu olursun )(cümlemiz inş)
canım sorun yoktur sitrestenolmuştur mutlaka inş sorun olmaz
canım way ı değiştirirsen sevinirim eecee yap olurmu ben bunu kullanacağım inş
canım kendine çok dikkat et sıcak tutu kendini özellikle kullandığın bütün sular sıcak olsun
as canım nasılsın kib öpüldün nanaktan
hangi diziye baktın canım
canım adetin gecmeden pek çıkmaz ama genede sen bilirsin inş hamişsindir
canım o ılac cok ıyıymıs allahın ıznıyle duser de sende yavruna kavusursunhayırlısı olsn cnm inşallah sevinirsn bende doktora başladm işte süt hormonum yüksek çktı dktr ondan kalamıyosn dedi 40 çktı haftada bir dostinex içiyorum.
canım kanda baktır demıstım nıye bu kadar kendını sıkıyorsun kı bır saat bekelem sonucu hemen sonucu ogrenebılırsın cunku ıdrarda cıkmayabılır ınsallah bekledıgın haber gelır canımselam kızlar hatta hepınıze tünaydın diyim yeni kalka bıldım ancasabaha kadar uyumadım uyuyamadım ya heycandan süpeden acabalardan??? bugunde gune hasta olmayarak basladım ınsallah olmamda bebiş gelir
guneycanancım gecmısı okudunmu bılemıyorum ama herkesı sanırım teker teker acıklama yapmam gerekıyor benım adım cok sacma bır yanlıs anlama sonucu ortaya cıktı yanı bır daha adımı galıba kayramda var gıbı duymak ıstemıyorum herkese allah selamet varsın sen de buna saygı duyarsan sevınırım amacım senı kırmak degıl ama adım gectıkce sankı tartısmanın ıcınde varmısım gbıı gozukuyor anlamıyorum bu kanı nerden gelıyor sanırım gecmııs tam okuyamadıgın ıcın oldu ben belırteyım ıstedımneyse kızlar bunlar sizin aranızda olan problemler.ben ikiniz adına da üzüldüm açıkçası.hatta kayram da sanırım var bu konuyla ilgili.benim demek istediğim genel olarak bu tarz tartışmalardan hoşlanmadığımdı.yine de inş.aranız düzelir.hepiniz benim canlarımsınız
artık uzatmayın kuzular yaaaa
amiiiiinnnnn canım.Rabim herşeyin hayırlısını versin inş.
daha geç sayılmazsın aslında canım.doktora öncesinde gitmeni öneririm yine de tabi.tahliller yapar,smear bakar falan.en azından için rahatlar.bişey varsa da acaba neden olmuyo diye düşünmemiş olursun.
bacakların yukarda bekletilmesinden açıkçası ben bir sonuç alamadım.yarım saat ne ki 1-2 saat beklediğim bile oldu.ama bende rahim tersliği var ben ona bağlıyorum.bilen bilir rahim tersliğinde pozisyon değişiyo.neyse o konular girmeyelim şimdidiyceğim sen önce doktora git o sana herşeyi detaylı anlatıyo zaten.Rabbim gönlüne göre verir inş.
kız senin dişin daha geçmedimi,ne dişmiş be wayyy beee
o nasıl oluyomuş afedim ya bunu da yeni duydum.:44:
geçmiş olsun canım eşine
neyse kızlar bunlar sizin aranızda olan problemler.ben ikiniz adına da üzüldüm açıkçası.hatta kayram da sanırım var bu konuyla ilgili.benim demek istediğim genel olarak bu tarz tartışmalardan hoşlanmadığımdı.yine de inş.aranız düzelir.hepiniz benim canlarımsınız
artık uzatmayın kuzular yaaaa
amiiiiinnnnn canım.Rabim herşeyin hayırlısını versin inş.
daha geç sayılmazsın aslında canım.doktora öncesinde gitmeni öneririm yine de tabi.tahliller yapar,smear bakar falan.en azından için rahatlar.bişey varsa da acaba neden olmuyo diye düşünmemiş olursun.
bacakların yukarda bekletilmesinden açıkçası ben bir sonuç alamadım.yarım saat ne ki 1-2 saat beklediğim bile oldu.ama bende rahim tersliği var ben ona bağlıyorum.bilen bilir rahim tersliğinde pozisyon değişiyo.neyse o konular girmeyelim şimdidiyceğim sen önce doktora git o sana herşeyi detaylı anlatıyo zaten.Rabbim gönlüne göre verir inş.
kız senin dişin daha geçmedimi,ne dişmiş be wayyy beee
o nasıl oluyomuş afedim ya bunu da yeni duydum.:44:
geçmiş olsun canım eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?