Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar günayın iyi geçti sevtuncum doktorum umutlu ama bakalım hayırlısı pıt pıtları duymuşsun sağlıkla kucağınada alırsın inşallah dua et oldumu benim ve hepimiz için
canım inan aklımdaydım bazı sebeplerden dolayı yazamadım iyi olmana sevindim umudunu yitime sakın dualarım seninle işşallah ilk seferde tutucak burda biri var ilki aşılamayla oldu ikincisinide 40 çıktıktan sonra hamile kalmış garip nasıl olsa süt koruyo demiş şimdi bir kızı bir oglu var pek dadlu allahım emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim benim bende bugün yegenını gene görmeye gittim hamdolsun çok iyi işşallah sende görüceksin o pıt pıtları ben buna inanıyorum
merhaba arkadaşlar naslsnız görüşmeyeli .
oooooooooafedi devranım gelmiş hoş gelmiş nasılsın bebekim görümeyeli

iiiiiiiiiiiii cnm senin adınada çok sevndm.

lagrima kız torunlar ne yapıyo kusura bakma bebek görmeyede gelemedik ama neyse gönüller bir olsun kız koltukları ne yaptın kurudumu

tmm ptesi zaten hastaneye idicem gene ozaman sorarım doktora... sağol..
bilirim bilirimmm hadi inşallah canım...

kendin kullanma bence kist falan yapar bilip bilmeden içe derim...

Allah gönlüne göre versin cnm.evet bacaklar yukarda beklemek şansı arttırıyomuş..

kusurabaktım sevtun ablacım bebeklerim büyüdü diğerleride yolda sanırım.. geçen alt altta üst üste gördüm de :) diğerleride büyüdüler işte..yuvarlanıp gidiyoruz :) koltuklarım kurudu cnm akşama kadar camkapı açık oturdum dondum ama kurudular .. ooo mis gibi oldu koltuklarım..3 halım kaldı yıkanmayan işte onlarıda yaza kapının önünde yıkıcam :) sen nasılsın??
lagrima kız torunlar ne yapıyo kusura bakma bebek görmeyede gelemedik ama neyse gönüller bir olsun kız koltukları ne yaptın kurudumu

merhaba kızlarr sizler nasılsınız????? elektiriklerim yoktu yeni geldi... eşimde hasta içerde yatıyo.. ne sıkıcı bir gün...

selam kızlar hatta hepınıze tünaydın diyim yeni kalka bıldım anca sabaha kadar uyumadım uyuyamadım ya heycandan süpeden acabalardan??? bugunde gune hasta olmayarak basladım ınsallah olmamda bebiş gelir

canım allahım şifa versin elşine bu arada ben çıkıyorum birazda öteki topige yazayım işlerim varda

vallah sevtuncum bastan berı susuyorum benı ılgılendırmez ıkınızın arasındakı olay dıye.....ama artık bende cok sıkıldım bu topık böyle seylerı kaldırmaz bızım huzura ıhtıyacımız var sımdı kafama takılan yerlerı yazmak ıstıyorum kardeloşa sana gıcıklık degılmı burdayım yazmıssın cok yalnıs gıcıklık olsun dıye burda olma bence.... arkadaslarının yüregı varsa cıksınlar karsıma aklın varsa uzak dur benden.... tehdıt varı konusmalar bunlar. kımse kımseyı tehdıt edemez zaten bızede yakısmaz kac yasında ınsanlarız bızım derdımız bıze yeter ama artık yeter bence uzatan sensın bana kalırsa farkındaysan kımse yorum yapmadı sana ve kardeloşa üzülmemek ve üzmemek için.... bende bu topıgın kurucusu sayılırım ebus la karar verdık ve actık ama böyle seylerde üzüyor bızı nıyetım senle kavga etmek degıl kırmak degıl yazmak ıstedım çünkü bazı seyler yüzünden topık kapansın ıstemıyorum öyle görünüyor çünkü...hı baska nıck almıssın saygı duyarız ama üzüldüm.. senın yazdıklarına gırdım bakım sevtun neyapıyo dıye meraktan ama gördümkü x bı topıge kardelos orada saltanat kurmus bır ıkı kısı dısında kımse benı savunmadı emeklerıme yazık falan dıye bırsürü sey yazmıssın...üzüldüm kımse kımseyı saltanatı altına alamaz bız hepımız eşitiz burda kımse kımseyı savunma dıye bısıyde olamaz ıkınızın arasındakı olaya yorum yapmak zorunda degıl hıckımse....üzüldüm yazdıklarına çünkü burda okadar paylasım var senın ıcın dua ettık sen bıze ettın bırbırımıze destek olduk ama sen baska topıkte bızım lafımızı etmıssın ve sonra buraya gelıp gıcıklık degılmı burdayım yazmıssın....sevtuncum senı kırmak ıstemıyorum ama hıcbısıy olmamıs gıbı burda olmanda olmuyor biz gergınlık ıstemıyoruz ALLAH HAYIRLISIYLA YAVRUNU KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN YIne DUACINIZ umarım benı anlamıssındır kesınlıkle lütfen sende kavga tarzı yazma bana eger bısıy varsa yazmak ıstersen özelden yaz artık topıgın böyle seylerle mesgul olmasını ıstemıyorum
kızlar bıde sızden rıcam kımse yorum yapmasın yorum yaptıkca uzuyor çünkü

neyse kızlar bunlar sizin aranızda olan problemler.ben ikiniz adına da üzüldüm açıkçası.hatta kayram da sanırım var bu konuyla ilgili.benim demek istediğim genel olarak bu tarz tartışmalardan hoşlanmadığımdı.yine de inş.aranız düzelir.hepiniz benim canlarımsınız
artık uzatmayın kuzular yaaaa
amiiiiinnnnn canım.Rabim herşeyin hayırlısını versin inş.
daha geç sayılmazsın aslında canım.doktora öncesinde gitmeni öneririm yine de tabi.tahliller yapar,smear bakar falan.en azından için rahatlar.bişey varsa da acaba neden olmuyo diye düşünmemiş olursun.
bacakların yukarda bekletilmesinden açıkçası ben bir sonuç alamadım.yarım saat ne ki 1-2 saat beklediğim bile oldu.ama bende rahim tersliği var ben ona bağlıyorum.bilen bilir rahim tersliğinde pozisyon değişiyo.neyse o konular girmeyelim şimdi diyceğim sen önce doktora git o sana herşeyi detaylı anlatıyo zaten.Rabbim gönlüne göre verir inş.
kız senin dişin daha geçmedimi,ne dişmiş be wayyy beee
hayırlısı olsn cnm inşallah sevinirsn bende doktora başladm işte süt hormonum yüksek çktı dktr ondan kalamıyosn dedi 40 çktı haftada bir dostinex içiyorum.
o nasıl oluyomuş afedim ya bunu da yeni duydum.:44:

geçmiş olsun canım eşine

sağol canım inşallah

selam kıslar hayırlı günler diliyorum nasılsınızz

hayırlısı olsn cnm inşallah sevinirsn bende doktora başladm işte süt hormonum yüksek çktı dktr ondan kalamıyosn dedi 40 çktı haftada bir dostinex içiyorum.
canım o ılac cok ıyıymıs allahın ıznıyle duser de sende yavruna kavusursun
selam kızlar hatta hepınıze tünaydın diyim yeni kalka bıldım anca sabaha kadar uyumadım uyuyamadım ya heycandan süpeden acabalardan??? bugunde gune hasta olmayarak basladım ınsallah olmamda bebiş gelir
canım kanda baktır demıstım nıye bu kadar kendını sıkıyorsun kı bır saat bekelem sonucu hemen sonucu ogrenebılırsın cunku ıdrarda cıkmayabılır ınsallah bekledıgın haber gelır canım
guneycanancım gecmısı okudunmu bılemıyorum ama herkesı sanırım teker teker acıklama yapmam gerekıyor benım adım cok sacma bır yanlıs anlama sonucu ortaya cıktı yanı bır daha adımı galıba kayramda var gıbı duymak ıstemıyorum herkese allah selamet varsın sen de buna saygı duyarsan sevınırım amacım senı kırmak degıl ama adım gectıkce sankı tartısmanın ıcınde varmısım gbıı gozukuyor anlamıyorum bu kanı nerden gelıyor sanırım gecmııs tam okuyamadıgın ıcın oldu ben belırteyım ıstedım

slm kuzular nasılsınız
ben ıyıyım sukur bırazdan cıkıcam yuruyus yapıcam artık baslayayım zaten allah nasıp ederse cok yatıcam degılmı ya kızlar bu arada aldıgınız urunlere dıkat edın japonyadakı olayı hepınız duymussunuzdur aldıgınız urunler oradanmı gelıyor yoksa yerel mı onlara dıkkat edın ben cok tedırgın oldum ızledıkce alahım ulkemızı vatandaslarımızı korusun hala ıcım sıkkın çernobil olayını gelıyor aklıma havadan gelme gıbı bırsey soz konusu degıl sımdılık sukurler olsun ama aldıgımız urunlere dıkat edelım dogacak evlatlarımız ıcın

sağol canım....... ben yemek yapmaya gidiyorum hastalarım var gene annemin ayagındada kist çıkmış dizinde Allah allah yaanii.. Rabbim ne çok seviyor bizi günahlarımızdan kurtulalrım diye biri bitmeden birini veriyor..çok şükür.. neyse yemeğimi yapayım acıktım demeye başlalar... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…