Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gercekmı lagrımacım yaaa allah sıfalar versın cok gecmıs olsun

kuzu bana haber bırakmıs saolsun gorumcesı cagırmıs oraya gıtmıs ıslerı var herhalde

ne demek yorum yapmıısınız tabıkı yapcaz topıgımızın boncugu daha ıyısın dımı

heee msn açınca gördüm,banada yazmış görümceme gidiyorum,merak etmeyin diye

iksir cim,kayra cım selam kızlar
eboş nerelerde ki,özledim o nu?
selam canım evet yaa bende merak ettim ablam hiç gözükmedii
uyarın için sağol canım

kıslar ben kactım görüşürüüzz hepinizi öptüm

cokk geçmiş olsun canım ALLAH şafi ismiyle şifa versin

kuzu bana haber bırakmıs saolsun gorumcesı cagırmıs oraya gıtmıs ıslerı var herhalde

ne demek yorum yapmıısınız tabıkı yapcaz topıgımızın boncugu daha ıyısın dımı

sağol cnm daha ıyıyım çok şükür
kardelnbhr asılaman hayırlı olsun cnm yenı gördüm ınsallah tutunur bebişin bıze umut olursun

canan cım,senin test günün ne zaman?
canım ben şu an progestan kullanıyorum.bu ay da normal yoldan deniycek olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapcak doktor.adet günüm 28-29 gibi bakalım inş.olmam

tabiki okudum ve sen de bu tartışmaya yorum yapmışsın ben onu gördüm ve yazdım.sen de tartıştın vs.bişey demedim yanlış anlaşıldım sanırım.dediğim gibi ben genel olarak bu huzursuzluktan hoşlanmadığımı belirttim.özellikle isim vermek değildi amacım.kimseyi kırmak istemem yani

çok geçmiş olsun gülüm.Rabbim şifa versin inş.Allah'a emanet ol canım.:80:

hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah.

canım neyse bencede bırbırımızı kırmayalım ben bu tartısmaya yorum yapmadım kesınlıkle bu bırıncısı ve coktan bu konuyu kapattım ıkıncısı keske adım hıc gecmeseydı ucuncusu ama gercekten bole seyler ıcın bırbırımızı kırmaya degmez sımdı ben sana sole bole basından anlatmayım olayı olay uzarda gder sen sevdıgım bır arkadasımsın bu yuzden bole seyler olmasın

evet canım neyse boşver.bende seni ve tüm arkadaşlarımı çok seviyorum.çok fazla giremesem de.şu anda bile bi taraftan size yazıyorum bi taraftan mol hesaplamalarıyla uğraşıyorum

boncugum gurusuruz kuzum ıyı dersler
canancım demek adet gunu beklıyon ınsallah gelmez kırmızılar da hıc dger yontemlerı denemek zorunda kalmassın canım
kardelenbhrcım kendını nasıl hısedıyosun ınsallah anne adayımızsın

evet canım neyse boşver.bende seni ve tüm arkadaşlarımı çok seviyorum.çok fazla giremesem de.şu anda bile bi taraftan size yazıyorum bi taraftan mol hesaplamalarıyla uğraşıyorum

sen ne ıs yapıyordun canacım yanı solemk ıstemessen anlarım tabı kı mol hesapları falan merak ettım

valla gerçek bende şaka olmasını çokisterdim nese hayırlısı olsun napalım....günahlarımızdan arınıyoruz ailecek :)
gercekmı lagrımacım yaaa allah sıfalar versın cok gecmıs olsun

amin... sağol valla ailecek şifaya ihtiyacımız var.. acaba nazamı değiyor anneme anlamadım ki :) bir ay önce kolunu kırdı şimdide dizi allah allah..
cokk geçmiş olsun canım ALLAH şafi ismiyle şifa versin

sağol tatlım ... aminnn inş...
çok geçmiş olsun gülüm.Rabbim şifa versin inş.Allah'a emanet ol canım.:80:

inş canım yaaa inş.Rabbimden en büyük isteğim.Hayırlısını versin,cümlemize inş
sen ne ıs yapıyordun canacım yanı solemk ıstemessen anlarım tabı kı mol hesapları falan merak ettım

canım ben araştırma merkezinde çalışıyorum.kimyasal araştırmalar yapıyoruz.kimyasalın içindeyim yani.memurum güya ama kafamı kaldıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…