kuzu bana haber bırakmıs saolsun gorumcesı cagırmıs oraya gıtmıs ıslerı var herhaldeiksir cim,kayra cım selam kızlar
eboş nerelerde ki,özledim o nu?
kızlar dün yorum yapmıssınız hepınız benım için cok sağolun hepınızde
sağol canım....... ben yemek yapmaya gidiyorum hastalarım var gene annemin ayagındada kist çıkmış dizinde Allah allah yaanii.. Rabbim ne çok seviyor bizi günahlarımızdan kurtulalrım diye biri bitmeden birini veriyor..çok şükür.. neyse yemeğimi yapayım acıktım demeye başlalar... :)
kuzu bana haber bırakmıs saolsun gorumcesı cagırmıs oraya gıtmıs ıslerı var herhalde
ne demek yorum yapmıısınız tabıkı yapcaz topıgımızın boncugu daha ıyısın dımı
selam canım evet yaa bende merak ettim ablam hiç gözükmediiiksir cim,kayra cım selam kızlar
eboş nerelerde ki,özledim o nu?
uyarın için sağol canımslm kuzular nasılsınız
ben ıyıyım sukur bırazdan cıkıcam yuruyus yapıcam artık baslayayım zaten allah nasıp ederse cok yatıcam degılmı ya kızlar bu arada aldıgınız urunlere dıkat edın japonyadakı olayı hepınız duymussunuzdur aldıgınız urunler oradanmı gelıyor yoksa yerel mı onlara dıkkat edın ben cok tedırgın oldum ızledıkce alahım ulkemızı vatandaslarımızı korusun hala ıcım sıkkın çernobil olayını gelıyor aklıma havadan gelme gıbı bırsey soz konusu degıl sımdılık sukurler olsun ama aldıgımız urunlere dıkat edelım dogacak evlatlarımız ıcın
sağol canım....... ben yemek yapmaya gidiyorum hastalarım var gene annemin ayagındada kist çıkmış dizinde Allah allah yaanii.. Rabbim ne çok seviyor bizi günahlarımızdan kurtulalrım diye biri bitmeden birini veriyor..çok şükür.. neyse yemeğimi yapayım acıktım demeye başlalar... :)
selam canım evet yaa bende merak ettim ablam hiç gözükmedii
uyarın için sağol canım
kıslar ben kactım görüşürüüzz hepinizi öptüm
kuzu bana haber bırakmıs saolsun gorumcesı cagırmıs oraya gıtmıs ıslerı var herhalde
ne demek yorum yapmıısınız tabıkı yapcaz topıgımızın boncugu daha ıyısın dımı
canım ben şu an progestan kullanıyorum.bu ay da normal yoldan deniycek olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapcak doktor.adet günüm 28-29 gibi bakalım inş.olmamcanan cım,senin test günün ne zaman?
canım o ılac cok ıyıymıs allahın ıznıyle duser de sende yavruna kavusursun
canım kanda baktır demıstım nıye bu kadar kendını sıkıyorsun kı bır saat bekelem sonucu hemen sonucu ogrenebılırsın cunku ıdrarda cıkmayabılır ınsallah bekledıgın haber gelır canım
guneycanancım gecmısı okudunmu bılemıyorum ama herkesı sanırım teker teker acıklama yapmam gerekıyor benım adım cok sacma bır yanlıs anlama sonucu ortaya cıktı yanı bır daha adımı galıba kayramda var gıbı duymak ıstemıyorum herkese allah selamet varsın sen de buna saygı duyarsan sevınırım amacım senı kırmak degıl ama adım gectıkce sankı tartısmanın ıcınde varmısım gbıı gozukuyor anlamıyorum bu kanı nerden gelıyor sanırım gecmııs tam okuyamadıgın ıcın oldu ben belırteyım ıstedım
hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah.canım ben şu an progestan kullanıyorum.bu ay da normal yoldan deniycek olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapcak doktor.adet günüm 28-29 gibi bakalım inş.olmam
tabiki okudum ve sen de bu tartışmaya yorum yapmışsın ben onu gördüm ve yazdım.sen de tartıştın vs.bişey demedim yanlış anlaşıldım sanırım.dediğim gibi ben genel olarak bu huzursuzluktan hoşlanmadığımı belirttim.özellikle isim vermek değildi amacım.kimseyi kırmak istemem yani
canım ben şu an progestan kullanıyorum.bu ay da normal yoldan deniycek olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapcak doktor.adet günüm 28-29 gibi bakalım inş.olmam
tabiki okudum ve sen de bu tartışmaya yorum yapmışsın ben onu gördüm ve yazdım.sen de tartıştın vs.bişey demedim yanlış anlaşıldım sanırım.dediğim gibi ben genel olarak bu huzursuzluktan hoşlanmadığımı belirttim.özellikle isim vermek değildi amacım.kimseyi kırmak istemem yani
hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah.
sağol cnm daha ıyıyım çok şükür
kardelnbhr asılaman hayırlı olsun cnm yenı gördüm ınsallah tutunur bebişin bıze umut olursun
canım neyse bencede bırbırımızı kırmayalım ben bu tartısmaya yorum yapmadım kesınlıkle bu bırıncısı ve coktan bu konuyu kapattım ıkıncısı keske adım hıc gecmeseydı ucuncusu ama gercekten bole seyler ıcın bırbırımızı kırmaya degmez sımdı ben sana sole bole basından anlatmayım olayı olay uzarda gder sen sevdıgım bır arkadasımsın bu yuzden bole seyler olmasın
evet canım neyse boşver.bende seni ve tüm arkadaşlarımı çok seviyorum.çok fazla giremesem de.şu anda bile bi taraftan size yazıyorum bi taraftan mol hesaplamalarıyla uğraşıyorum
ben kactım kızlar allaha emanet olun
gercekmı lagrımacım yaaa allah sıfalar versın cok gecmıs olsun
cokk geçmiş olsun canım ALLAH şafi ismiyle şifa versin
çok geçmiş olsun gülüm.Rabbim şifa versin inş.Allah'a emanet ol canım.:80:
inş canım yaaa inş.Rabbimden en büyük isteğim.Hayırlısını versin,cümlemize inşboncugum gurusuruz kuzum ıyı dersler
canancım demek adet gunu beklıyon ınsallah gelmez kırmızılar da hıc dger yontemlerı denemek zorunda kalmassın canım
kardelenbhrcım kendını nasıl hısedıyosun ınsallah anne adayımızsın
sen ne ıs yapıyordun canacım yanı solemk ıstemessen anlarım tabı kı mol hesapları falan merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?