- 3 Nisan 2010
- 417
- 0
- 96
ben kactım kızlar allaha emanet olun
ah canım yaaa nasıl ıyılesecekmıs pekı dr bısey dedımıvalla gerçek bende şaka olmasını çokisterdimnese hayırlısı olsun napalım....günahlarımızdan arınıyoruz ailecek :)
amin... sağol valla ailecek şifaya ihtiyacımız var.. acaba nazamı değiyor anneme anlamadım ki :) bir ay önce kolunu kırdı şimdide dizi allah allah..
sağol tatlım ... aminnn inş...
amin amin amin dıorum oncelıkleinş canım yaaa inş.Rabbimden en büyük isteğim.Hayırlısını versin,cümlemize inş
canım ben araştırma merkezinde çalışıyorum.kimyasal araştırmalar yapıyoruz.kimyasalın içindeyim yani.memurum güya ama kafamı kaldıramıyorum
boncugum gurusuruz kuzum ıyı dersler
canancım demek adet gunu beklıyon ınsallah gelmez kırmızılar da hıc dger yontemlerı denemek zorunda kalmassın canım
kardelenbhrcım kendını nasıl hısedıyosun ınsallah anne adayımızsın
bilmem öyle heyecan flan yok canım
masallah cok sakınsın allah bozmasın ben olsam saatlerı sayardım ama bolesı daha ıyı tabıkı benımkı kendıme zarar
ah canım yaaa nasıl ıyılesecekmıs pekı dr bısey dedımı
amin amin amin dıorum oncelıkle
bıde hastalık falanmı arastırıyorsunuz bende fencıyım ya bayılırım ole seylere
kayram şey hani aşılamanın normal bir ilişkiden pek farkı yokmuş o yüzden umutda fazla olmuyo öyle aman aman bir halim yok
anladım canım olsun hangısınde neyın tutacagı hıc bellı olmaz tatlım ALLAHIN ıznı ıle olacak
kayram şey hani aşılamanın normal bir ilişkiden pek farkı yokmuş o yüzden umutda fazla olmuyo öyle aman aman bir halim yok
hastalık da olabilir,herşey olabilir yani sınır yok.mesela ilaç yapımında kullanılacak olan örnekleri inceliyoruz.içeriğine bakıyoruz.ilaç olabilirmi,hangi elementler kullanılmalı falan filan işte,biz baya alt yapısını inceliyoruz.ayyy sonunda bitirdim hesaplamaları.kafam çatlıycak gibi
ah canım yaaa nasıl ıyılesecekmıs pekı dr bısey dedımı
amin amin amin dıorum oncelıkle
bıde hastalık falanmı arastırıyorsunuz bende fencıyım ya bayılırım ole seylere
niye kız,ama belki normal ilişkide sperm yumurtaya ulaşamıyodur.doktor en azından onu yumurtaya yakın bi yere bırakıyo bence bu bile bişeydir yani.öle deme yaa benim umudum var,daha aşılamam olmadı ama şimdiden heyecanlanıyorum
inş.seninki de tutmuştur gülüm inşaallah,Rabbimin izniyle amiiiiinnnnn
valla super bır dızı ızlıyorum cok etkısınde kaldım adı frınge. sınır bılım departmanı falan bole labaratuvarda ınanılmaz seyler yasıyorlar . ondan olgımı cekıyor bole seyler kolay gelsın canım ama en azından hergun farklı seylerle karsılasma ıhtımalın var. sıkıcı degıl yanı ama zor tabıkı allah kolaylık versın canım
bişi demedimiş cuma gene gitcekmiş...
evet hergün bir sürü cinslerle karşılaşıyoruz orası doğru,hiç sıkıcı olmuyoama tabii yine de eğlenceli.
sen neler yapıyosun çalışıyomusun.
kızlar ben cıkıyorum
bır bucuk saate esım gelır bamya yaptım ama yanına bıseyler daha yapmalıyım görüşürüz öpüldünüz
su an yurt dısında oldugumuz ıcın ıstıfa edıp geldım ama turkıyeye seneye donuyorz o zaman tekrar baslıcam bende ogretmenım fen bılgısı ogretmenı bılımsel seylere bayılıyorum su fen okur yazarlıgı dedıklerı sey var ya bılırsın unıversıteden benım ılıklerıme kadar ıslemıs durumda bole ıste sımdılık dınlenmedeyım ve bebek ısını allah ızın verırse halletmem gerek cunku calısırken hıc bır kurum 9 ay yataman ıcın ızın verkmez benımkı rısklı gebelık oldugu ıcın yatmam gerek
allah allah ya dr lar da bır hos ınsallah ılacla yok olabılır bırsey dır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?