Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ah canım yaaa nasıl ıyılesecekmıs pekı dr bısey dedımı
amin amin amin dıorum oncelıkle
bıde hastalık falanmı arastırıyorsunuz bende fencıyım ya bayılırım ole seylere

ah canım yaaa nasıl ıyılesecekmıs pekı dr bısey dedımı

amin amin amin dıorum oncelıkle
bıde hastalık falanmı arastırıyorsunuz bende fencıyım ya bayılırım ole seylere

hastalık da olabilir,herşey olabilir yani sınır yok.mesela ilaç yapımında kullanılacak olan örnekleri inceliyoruz.içeriğine bakıyoruz.ilaç olabilirmi,hangi elementler kullanılmalı falan filan işte,biz baya alt yapısını inceliyoruz.ayyy sonunda bitirdim hesaplamaları.kafam çatlıycak gibi

kayram şey hani aşılamanın normal bir ilişkiden pek farkı yokmuş o yüzden umutda fazla olmuyo öyle aman aman bir halim yok

niye kız,ama belki normal ilişkide sperm yumurtaya ulaşamıyodur.doktor en azından onu yumurtaya yakın bi yere bırakıyo bence bu bile bişeydir yani.öle deme yaa benim umudum var,daha aşılamam olmadı ama şimdiden heyecanlanıyorum
inş.seninki de tutmuştur gülüm inşaallah,Rabbimin izniyle amiiiiinnnnn

valla super bır dızı ızlıyorum cok etkısınde kaldım adı frınge. sınır bılım departmanı falan bole labaratuvarda ınanılmaz seyler yasıyorlar . ondan olgımı cekıyor bole seyler kolay gelsın canım ama en azından hergun farklı seylerle karsılasma ıhtımalın var. sıkıcı degıl yanı ama zor tabıkı allah kolaylık versın canım

kızlar ben cıkıyorum
bır bucuk saate esım gelır bamya yaptım ama yanına bıseyler daha yapmalıyım görüşürüz öpüldünüz

canım amin inşallah tutar

evet hergün bir sürü cinslerle karşılaşıyoruz orası doğru,hiç sıkıcı olmuyo ama tabii yine de eğlenceli.
sen neler yapıyosun çalışıyomusun.

evet hergün bir sürü cinslerle karşılaşıyoruz orası doğru,hiç sıkıcı olmuyo ama tabii yine de eğlenceli.
sen neler yapıyosun çalışıyomusun.

su an yurt dısında oldugumuz ıcın ıstıfa edıp geldım ama turkıyeye seneye donuyorz o zaman tekrar baslıcam bende ogretmenım fen bılgısı ogretmenı bılımsel seylere bayılıyorum su fen okur yazarlıgı dedıklerı sey var ya bılırsın unıversıteden benım ılıklerıme kadar ıslemıs durumda bole ıste sımdılık dınlenmedeyım ve bebek ısını allah ızın verırse halletmem gerek cunku calısırken hıc bır kurum 9 ay yataman ıcın ızın verkmez benımkı rısklı gebelık oldugu ıcın yatmam gerek

kızlar ben cıkıyorum
bır bucuk saate esım gelır bamya yaptım ama yanına bıseyler daha yapmalıyım görüşürüz öpüldünüz

Güle güle canım.ooohhhhh mis gibi valla çok severim bamyayı.yanına da pilav ii gider canım.size afiyet olsun şimdiden.Allah'a emanet ol gülüm:80:

Anladım canım.Rabbim gönlüne göre versin inşaallah.En kısa zamanda meleğin gelir kucağına.Allah'ım hayırlısıyla fazla yatmadan sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip eder inş.
kızlar benim çıkmam gerekiyo.malum ülkeyi kurtarcaz.analize girmem gerekiyo.hepinizi çoooook öpüyorum.Rabbim yar ve yardımcınız olsun :79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…