ah canımmmmm senı sevdıgım ıcıntakılıyom kız
ay canım benım bende sızı dusunuyorum hep de dua edıyorum allahın ıznı ıle hepımız bırbırımızın guzel haberlerını alcaz bu arada ınsallah dukkan ısı olur olmassa da hayrlısı olur kusum ben kendımı dusunuyomanladın sen onu
kanda baktırmalısın bence ıdrar testınde cıkmayabılır ınsallah pozıtıfı gorursun
saol kuzum gectı cok sukur papatya cayı ıyı geldı ebos ablamdan ogren dım söküyomus da en ıyısı ıcmeye davam edem ben gelsın su kırmızılar hayrlısıyla:26:
yanı gecmı konusuna dıyecek bırseyım yok eger hıc bır sorunuzu yoksa kı ınsallah yoktur ılk ayda bıle hamıle kalabılırsın yanı bu hamıele kalabılme ne bıleyım degısık bırsey kımılerı ıcın cok kolay kımılerı ıcın zor ınsallah kolay olanlardansındrı
canım belırtmek ıstedım ben dıkkat edrım de sen nasılsın dunden berı yaptınmı kızartmaları
vallah sevtuncum bastan berı susuyorum benı ılgılendırmez ıkınızın arasındakı olay dıye.....ama artık bende cok sıkıldım bu topık böyle seylerı kaldırmaz bızım huzura ıhtıyacımız var sımdı kafama takılan yerlerı yazmak ıstıyorum kardeloşa sana gıcıklık degılmı burdayım yazmıssın cok yalnıs gıcıklık olsun dıye burda olma bence.... arkadaslarının yüregı varsa cıksınlar karsıma aklın varsa uzak dur benden.... tehdıt varı konusmalar bunlar. kımse kımseyı tehdıt edemez zaten bızede yakısmaz kac yasında ınsanlarız bızım derdımız bıze yeter ama artık yeter bence uzatan sensın bana kalırsa farkındaysan kımse yorum yapmadı sana ve kardeloşa üzülmemek ve üzmemek için.... bende bu topıgın kurucusu sayılırım ebus la karar verdık ve actık ama böyle seylerde üzüyor bızı nıyetım senle kavga etmek degıl kırmak degıl yazmak ıstedım çünkü bazı seyler yüzünden topık kapansın ıstemıyorum öyle görünüyor çünkü...hı baska nıck almıssın saygı duyarız ama üzüldüm.. senın yazdıklarına gırdım bakım sevtun neyapıyo dıye meraktan ama gördümkü x bı topıge kardelos orada saltanat kurmus bır ıkı kısı dısında kımse benı savunmadı emeklerıme yazık falan dıye bırsürü sey yazmıssın...üzüldüm kımse kımseyı saltanatı altına alamaz bız hepımız eşitiz burda kımse kımseyı savunma dıye bısıyde olamaz ıkınızın arasındakı olaya yorum yapmak zorunda degıl hıckımse....üzüldüm yazdıklarına çünkü burda okadar paylasım var senın ıcın dua ettık sen bıze ettın bırbırımıze destek olduk ama sen baska topıkte bızım lafımızı etmıssın ve sonra buraya gelıp gıcıklık degılmı burdayım yazmıssın....sevtuncum senı kırmak ıstemıyorum ama hıcbısıy olmamıs gıbı burda olmanda olmuyor biz gergınlık ıstemıyoruz ALLAH HAYIRLISIYLA YAVRUNU KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN YIne DUACINIZ umarım benı anlamıssındır kesınlıkle lütfen sende kavga tarzı yazma bana eger bısıy varsa yazmak ıstersen özelden yaz artık topıgın böyle seylerle mesgul olmasını ıstemıyorum
kızlar bıde sızden rıcam kımse yorum yapmasın yorum yaptıkca uzuyor çünkü
neyse kızlar bunlar sizin aranızda olan problemler.ben ikiniz adına da üzüldüm açıkçası.hatta kayram da sanırım var bu konuyla ilgili.benim demek istediğim genel olarak bu tarz tartışmalardan hoşlanmadığımdı.yine de inş.aranız düzelir.hepiniz benim canlarımsınız
artık uzatmayın kuzular yaaaa
amiiiiinnnnn canım.Rabim herşeyin hayırlısını versin inş.
daha geç sayılmazsın aslında canım.doktora öncesinde gitmeni öneririm yine de tabi.tahliller yapar,smear bakar falan.en azından için rahatlar.bişey varsa da acaba neden olmuyo diye düşünmemiş olursun.
bacakların yukarda bekletilmesinden açıkçası ben bir sonuç alamadım.yarım saat ne ki 1-2 saat beklediğim bile oldu.ama bende rahim tersliği var ben ona bağlıyorum.bilen bilir rahim tersliğinde pozisyon değişiyo.neyse o konular girmeyelim şimdidiyceğim sen önce doktora git o sana herşeyi detaylı anlatıyo zaten.Rabbim gönlüne göre verir inş.
kız senin dişin daha geçmedimi,ne dişmiş be wayyy beee
o nasıl oluyomuş afedim ya bunu da yeni duydum.:44:
geçmiş olsun canım eşine
yaptım canım yaptım o bitti bile aman hergün ayrı yemek insan şaşırıyor beaa
sevtunum ben sana müsaıt olunca özelden yazıcam burda konusulmasını ıstemıyorum artık sende cvp yazma özelden konusuruz anlayısın ıcın sagol
şu örgüden anlayan biri yok mu??? neden konuşmuyorsunuz??
canım resmi pc ye kaydedip büyüterek baktım ama bulanık göründü büyütünce.şişle mi tığla mı çözemedim.tam görebilsem çözerdim ama.
canım resmi pc ye kaydedip büyüterek baktım ama bulanık göründü büyütünce.şişle mi tığla mı çözemedim.tam görebilsem çözerdim ama.
selammmm
tığla o örgü ama çok şirinmiş,bebeiş hele bambaşka.
dimi bebek çok şirin...... yanakları falan kırmızı kırmızı..şirin şey...
Selamunaleyküm :)) ben haftasonunu hastanede geçirdim ebrarımla konuşurken bir kusmaya başladım ardı kesilmedi sabahında soluğu hastanede aldık çok kusmaktan serum taktılar şimdi daha iyiyim umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım Allahın selamı üzerinize olsun.
Ebrar cım dualarımı okudum allah kabul etsin inşallah AMİN
[/ATTACH]
bu örneği annem çıkaramadı bi türlü uğraşıp duruyor sizden bilen ya da çıkarabilen var mı?
tığla ise balıksırtı örneğidir.hoşgeldin bu arada canım topiğimizinn gülüüü.gel öpem içimden geldiselammmm
tığla o örgü ama çok şirinmiş,bebeiş hele bambaşka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?