Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inşallah saol cnm :) allah isteyen her kadına anneliği tatdırsın :)

[/ATTACH]

bu örneği annem çıkaramadı bi türlü uğraşıp duruyor sizden bilen ya da çıkarabilen var mı?

öncelikle teşekkür ederim beni merak ettigin için canım sag olasın sayfama girdigimde zaten seni gördüm anladım senin oldugunu ama yazıyı yazınca baktım tabi yoksa sana karşı bir lafım yok yani sakın beni yanlış anlama yemin ederim bak yazıyı yazdım yolladım sonra dedim bakıyım kimler var girmiş nasıl ona haber gitmiş dedim ama geç kalındı çünkü yeni yazdım yollamıştım önce bunu anlamanı isterim seni kırmak asla aklımın ucundan bile geçmedi bilesinsenin degerin bir başka zaten bura deger vermesem sana beni yenile diye yazı yazmazdım gıcık lafınada gelincede inan kasten bir şey yoktu bu lafta sayfada görünce yazdıklarına helede öteki topikte okadar burda ne kadar degerli kişiler varsa ordakile laf edilince haliyle üzüldüm ben burası orası mekik dokudum canım bazıları gibi çıkmadım sizleri unutmadım okadar düşüncesiz degilim canım benim agırıma giden beni acıtasyonla suçladı o çok agırıma gitti ne demişler bir insanın damarına basmazsan o insandan zarar gelmez derler bizle ben isteseydim öteki nikimle girerdim ama girmedim yeni aldın nikimi inan ogün çok kırıldım lafı uzatmak istemiyorum oma o arkadaş beni çok kırdı kendisi bilmiyoki onada kırılan çok kişiler var ama demiyolar bir benmi oldum kötü neden demiyolar çıkıpta benimde kalbimi zamanında kırdı diye ben bunu bazı kişilerde duydum
bak canım buranın yeri bende bambaşka öteki tarafada gidiyorum burayı asla unutmadım unutmamda hakkınız çok geçti eger girme dersende girmem canım kusura bakma rahatsızlık verdigim için okadar kişi özelime mesaj attı sen ne yapıyosun çıkma selam sabah vermezsin olur biter diye kavgayı ben başlatmadım canım hep o başlattı ama herseferinde ihale bana kaldı ona çok üzülüyorum bilerekten yazdım o lafları sayıları bile bilerek koydum kendimi bilerekten belli ettim ama sana soruyorum sen benim yerime koy kendini bri samimi topik te takılıyosun samımısın tabi ordaki arkadaşlarına laf edilse üzülmezmisin ben burda acımı hafiflettim her dua ettgimde canımla başımla ettim inan aklımda fikrimde asla kötülük yoktur hakkım kat kat helal olsun açık oldugunda bile tamamladım aman yarım kalmasın diye ebrar bile yardım ettim yeri gelice hakkım kat kat helal olsun inan ama beni yanlış anlamana çok üzüldüm eger dedigin gibi kavga bende etmek istemiyorum çünkü kendiminde çok sorunları var inan çok yoruldum ama sana soruyorum lafı uzatmak istemiyorum okadar girdim yazılanları okudum hep bana sataşma var gerilere git bir bak bakalım nasıl yazılmış sırf benim yüzmden bu topigin huzuru kaçıyorsa bende çıkarım bir dahada ugramam merak etmeyesiniz ama yanlış kişiyi üzüyosunuz artık bir şey demiyorum ne desemde yanlış anlaşılıyo sorun tehtit etmek degil inan bana haksızlık ediliyo niye yazdım uzatmaya gerek yok boşverin sadece sen yorum yap kimse degil beni genede istersen beni nerde bulucagını biliyosun hepinizin yolu açık olsun yaradanım herkeze evlat nasip etsin işşallah hakkım varsada kat kat helal olsun bir daha girmem olur biter huzurumuzu bozdugum için hakkınızı helal edin bensiz burası güzel olur merak etmeyin sizde hakkınızı bana helal edin ama sizler için lafım kastım yoktu inanın buna arkadaşlar allahım bundan sonra mutlulugunuzu dayim etsin ne deyim ban diyen arkadaşlar çıksınlar desinler sevtun dogru diyo bizide kırdı diye ben ona kızdım canım ama nerde demezlerki beni neden yanlız bırakıyosunuz burda neden arkamda degilsiniz deyin ne olur beni teselli edenler duyum sesimi ben sizleri diyemiyorum çünkü öyle bir yapım yok ama demeyin ben çıkıyım olur biter ya o lafı ondan dedim birşey bilmesem ben bu lafı yazmam buruya 1 kiş degil 5 kiş degil kaç kiş deyim sana ama boşver uzatmaya gerek yok bir daha girmiyorum yorumda yapmıorum banada senden başkası yorum yapmazsa senirimim çünkü her yorum yapıldıgnca cevap vermek hiç istemiyorum

Son düzenleme:
sevtunum ben sana müsaıt olunca özelden yazıcam burda konusulmasını ıstemıyorum artık sende cvp yazma özelden konusuruz anlayısın ıcın sagol

sevtunum ben sana müsaıt olunca özelden yazıcam burda konusulmasını ıstemıyorum artık sende cvp yazma özelden konusuruz anlayısın ıcın sagol

tamam canım dedigin gibi olsun okurum işşallah özelden ama daha mesaj hakkım dolmadıgından yazdım canım kusura bakma açıklama geregi dudugum için buruya yazdım yoksa yazmıcaktım başka kastım yok yane bebekim bende beni yanlış anlamadıguın için teşekkür ederim işşallah measj sayısı dolsun görüşürz sen yaz yolla ben dolunca cevanbı yollarım sana istedigin olursada güzellikle cevap veririm allahıma emanet ol canım kusura bakma inan uzatmıya gerk yok zaten ama şunu bilki ben o yazıyı kasıtlı yazmadım burda kimseye tek kişiye yazdım ama yanlış anlaşılmış sadece onun için dedim anladın şimdiden teşekkür edrim canım kusura bakma genede rahatsızlık verdigim içincanım bunu kendimde bir borç bilirim kusura bakma söylemeden yapamıcam rahim agzı açıklıgına girin bakın 975 sayfa tek kişiye kasıtım oldugunu anlarsınız sizlere degil arkadaşlar birde son kez dedim orda yazdım beni dedim kimse arka çkmadı dedim ama yalanda degildi kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum sadece ban diyen kişilereydi lafım isteyen okusun dursun kusura bakmayın bu son yazışım buruaya böyel şeyler artık yazmak isytemiyorum çok uzadı mevzu kendim adınada mesaj yazmamı iyice okursanız bazı kişiler okusunda anlasın diye yazdım degerimi açıklamak duydum kendinize iyi bakın zan altında kalmak istemedigimden açıklamak istedim bir dahada yorum yok bu konuda söz bu sön isteyen çekebilir her yere beni tanıyanlar anlarlar zaten kalbimde bir kötülük yok diye sagılarımla sevtun kulunuz

tıgla örmüşler... google bebek örgüleri yazınca cıkıyor cnm.. ah bi çözebilsen annemi pek mesud etmiş olcan :)
canım resmi pc ye kaydedip büyüterek baktım ama bulanık göründü büyütünce.şişle mi tığla mı çözemedim.tam görebilsem çözerdim ama.

Selamunaleyküm :)) ben haftasonunu hastanede geçirdim ebrarımla konuşurken bir kusmaya başladım ardı kesilmedi sabahında soluğu hastanede aldık çok kusmaktan serum taktılar şimdi daha iyiyim umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım Allahın selamı üzerinize olsun.

Ebrar cım dualarımı okudum allah kabul etsin inşallah AMİN

miranda geçmiş olsun,bazı hamileler sen gibi serum yiyolarmış,çok mide bulanmasından,ama bi iyi tarafı var ki,mide bulantısı olan hamilelik,sağlıklı hamilelik oluyomuş,hep öyle duyuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…