cnm tmm ozaman haftaya olan duaya ebrar ekler senıtabiki aranızda olamam gerektiğini bilyorum o yüzden dualarımla yanınızda olmak istedim zaten dediğim gibi isterseniz dualarımla yardımcı olmak isterim tabi
hamişlık belırtısımı acabakayramcım bugün karnımda şişlik ve inanılmaz bel ağrısı var duaları okudum
kız alınganlık yapmaayy öğlen geldim selam verdim kimsecikler almadı selamımı:44:
banum ınsallah bıran önce yapılır netın ve müjdeyle gelırsın kibKızlar 3 gündür giremiyorum şuan annemdeyim adslim arızalı hla yapılmadı kaçgündür telefon açıorum ama yapmadılar geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir kardelenbahr iyisindir inşalah ebrar tansiyonun nasıl ben hastahanelerdeyim aşılama dedi çapa olmazsa raporu vericekler gelişmeleri kısa bir özet yaparsanız sevinirim hemen hemen 70 sayfaya yakın okuyamadım.Yarınki dua
çin şimdiden amin diyorum benim için okuyanlarada Allah razı olsun hakkınızı helal edin hepinizi öptüm belki bir ara gene bakarım.
canım ben annemle konusurken burayı unutmusumkusura bakma sen daha ıyısın dımı
hosbulduk kuzum ama dedıgım gıbı msn de de gordum senı ama annemle konustugum ıcın slm veremedım arada bole gunler cok ıyı oluyor allahım muhabbetınızı bozmasın
senı obur senıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
canım ne kadar mutlu oldum bılemessın ve bı okadar da duygulandım ısmımı unutmadıgın ıcın allah razı olsun senden yavrunla esınle bır omur boyu mutlu yasayın ınsaallah hayırlı ugurlu olsun canım
gercekten bak kuzu dayanamayıp yıyorsan da pısman olma pısman olacagına ıkı hareket yap
canım boncugum acıklama yapmıs zaten ama ben almıs bulundum bır kere arkadasımın dedıgı gıbı devamlı gırıp duaları aksatmamak gerekıyor sayılı okuyoruz bu yuzden aksayınca sorun oluyor sende devam edersen aramızda gormekten mutluluk duyarız
hoşgeldin canım.geçmiş olsun inş normale dönmüştür şeker testin.kendini yorma.görüşmek üzere.kızlar kusura bakmayın uzun süredir firemedim iyisinizidr inş geçmişe bakıcam bi ara inş herşey yolundadır
ya beni eski tanıyanlar bilir eve iş aldım onunla uğraşıyorum bitiremedim bir hafta oyaladı beni
bide şeker testim yüksek çıktı testi tekrarladılar 3 gün hastanedeğdim kusuıra bakmayın siz ihmal ettim
şükür hastane işim bitti evdeki işide yarıladım
hepinizi tek tek öpüyorum geçmişe bakıcam mutlaka
ebraraım duayı bitti yaz balım akşam okuycam inş
duayada şimdiden amin diyorum emvlam yez vakitte herkezin yüzünü güldürsün inş
ohh güle güle kirlet canım.şimdiden allah yardımcın olsun canım.inş dikişler sorunsuzca dikilecek ve hayırlısıyla 40 haftayı geride bırakıp yavrunu alıcaksın kucağına.dualarım seninle canım.kendine iyi bak.yine haberdar edersin bizi.:80:merhaba kızlar, nasılsınız?
Bugün evde temizlik vardı. Merak etmeyin temizliği ben yapmadım. mis gibi koktu ev. Bu akşam bidaha girermiyim bilemiyorum. Hakkınızı helal edin. yarın için bana dua edin kızlar...
Dikiş inşallah sorunsuz geçer. İyiki varsınız...
sevindim canım,bebiş olarak geri dönüşümü olur inşallah.amiin canım inş.hoşgeldin bu arada
evt ormantik bi gündü canım.amin inş gelsin hepimizin minişiii.yok kız selena fln koymam anasının adından olmasın:76:
hoşgeldin
bugün daha iyisin inşallah iksir cim.iyi gelmez mi canım hemencik geçti sağolasın bebikiiim
ooooo cicişim gelmiş hoş gelmiş
boncukum gerçekten güzelmişş
h.b. canım nasılsın
ALLAHIN selamı üzerinize olsun kızlaar
saatin geç olup,kilo yapacağından korkmadan yemen ama belkide senin kilo sorunun yoktur,kendi açımdan baktım heralde,kusura bakma.ayyy ciddi olamazsın yani sabah tartıdaki 500gr fazlalık ondanmıkiihalbuki küçücüktüüü
de de ama neden bu maşallah canım :) gece gece canımın çiğ köfe çekip yememmi :)
ben geldimmm hoşgeldimmm... günaydınnn hatta tünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün??? gününüz çokkk güzel olsun inşallah...
canım,arkadaşlarım cevap vermişler zaten durumu.mrh arkadaşlar bu duaları belli bi grup olarak aranızda mı yapıyorsunuz ?
yardım ve dualarımla aranızda olmak için yazdım ama kimse cewaplamadı sanırım belli bi grpsunuz inş dualarınız kabul olur ALLAHA emanet olunnnnn..!!!
kahvaltı yapmamıştım bugün kayra cım.canım ben annemle konusurken burayı unutmusumkusura bakma sen daha ıyısın dımı
hosbulduk kuzum ama dedıgım gıbı msn de de gordum senı ama annemle konustugum ıcın slm veremedım arada bole gunler cok ıyı oluyor allahım muhabbetınızı bozmasın
senı obur senıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
canım ne kadar mutlu oldum bılemessın ve bı okadar da duygulandım ısmımı unutmadıgın ıcın allah razı olsun senden yavrunla esınle bır omur boyu mutlu yasayın ınsaallah hayırlı ugurlu olsun canım
gercekten bak kuzu dayanamayıp yıyorsan da pısman olma pısman olacagına ıkı hareket yap
canım boncugum acıklama yapmıs zaten ama ben almıs bulundum bır kere arkadasımın dedıgı gıbı devamlı gırıp duaları aksatmamak gerekıyor sayılı okuyoruz bu yuzden aksayınca sorun oluyor sende devam edersen aramızda gormekten mutluluk duyarız
banu cum hayırlısıyla aşılamada tutar inşallah canım,ne gün olcak belli oldu mu?Kızlar 3 gündür giremiyorum şuan annemdeyim adslim arızalı hla yapılmadı kaçgündür telefon açıorum ama yapmadılar geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir kardelenbahr iyisindir inşalah ebrar tansiyonun nasıl ben hastahanelerdeyim aşılama dedi çapa olmazsa raporu vericekler gelişmeleri kısa bir özet yaparsanız sevinirim hemen hemen 70 sayfaya yakın okuyamadım.Yarınki dua
çin şimdiden amin diyorum benim için okuyanlarada Allah razı olsun hakkınızı helal edin hepinizi öptüm belki bir ara gene bakarım.
arkadaşlar iyi akşamlar bilginize çooook ihtiyacım var,25 aralık-25 ocak-21 şubat son adet tarihlerim otomatik hesaplayıcı 22 martı gösteriyor ve hala olmadım.şu an 3 gün gecikmiş oluyor az önce pyro clinic idrar testi yaptım tek çizgi çıktı :2::2::2: :testin yanlış çıkma olasılığı var mı ?şu an hala adet belirtim yok.ve gecikmemi 22 marta göre mi düşünmeliyim yoksa normal 25 marta göre mi???şimdiden çok teşekkür ediyorum paylaşımlarınız için:18::18::18:
kimse yok muuuuu
merhaba kızlar, nasılsınız?
Bugün evde temizlik vardı. Merak etmeyin temizliği ben yapmadım. mis gibi koktu ev. Bu akşam bidaha girermiyim bilemiyorum. Hakkınızı helal edin. yarın için bana dua edin kızlar...
Dikiş inşallah sorunsuz geçer. İyiki varsınız...
sevindim canım,bebiş olarak geri dönüşümü olur inşallah.
bugün daha iyisin inşallah iksir cim.
saatin geç olup,kilo yapacağından korkmadan yemen ama belkide senin kilo sorunun yoktur,kendi açımdan baktım heralde,kusura bakma.
canım,arkadaşlarım cevap vermişler zaten durumu.
sen ciddiyetle yaklaşmışındır illaki,ama bi süre gelip,dua zamanı ortadan kaybolan çok olunca,baştan bu uyarılar mecburen yapılıyo.
yanlış anlamıcanı umarız.
kahvaltı yapmamıştım bugün kayra cım.
banu cum hayırlısıyla aşılamada tutar inşallah canım,ne gün olcak belli oldu mu?
ebroşun tansiyon geçti şükür,o da seni merak ediyodu,tabi bizde.
herkeze iyi akşamlar kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?