Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

niden acep recep:76:
kardeloş çay daha taze doldurdum sanada canım buyur

hımmm,ellerine sağlık:126::126::126:

ay hani kayseride 3 çocuk kaybolmuştuya malesef öldürmüşler
allah kahretsin bu insanları yaa çok acı allahım kimseye vermesin

biliyom zaten,dedim hatta aç durmasın diye git kahvaltını yap gel dedim,tamam gidiyom dedin gidiş o gidiş patlayıp gitcen.beni yanlız bıraktın.

selam kızlar nasılsınız.biraz dinlendim geldim yanınıza.ya abla bişe dicem sana.bi topikte arkadaş vardı düşükten sonra 2 ay fln düzensiz regl gördü yumurta takibinde hiç yumurtası oluşmadı.dr nisanda anca toparlanır bünyen demişti kan pıhtılaşması vardı ondada.ve hayıt drog kapsül kullanıyodu.hayıt otunu kaynatıp içmek zor oluyo ama kapsülü sende kullanabilirsin hormonların hepsini dengeliyo adet düzensizliği yumurtlama sorunları fln hepsi ortadan kalkıyo.bak o arkadaş şimdi hamile.lütfen sende kullanırmısın?

kimmiş o kişi ki.
hayırlı olsun inşallah
selina cım,bugün azcıkta temizlik yaptım
ben temizlik yaparken pc kapatıyorum,yoksa kalır işilerim mazallah.:86:

ay hani kayseride 3 çocuk kaybolmuştuya malesef öldürmüşler
allah kahretsin bu insanları yaa çok acı allahım kimseye vermesin

evlat nedir bilmeyen ahlaksızlar onlarr.oda bir can ya nasıl kıyarlar anlamıyorum.ne garezleri vardı o çocuklar onlara ne yapmış olabilir ki.allahım ailesine sabır versin.gözünden sakındığı yavrularına caniler kıyıyor.ne diyeyim ki çok sinir bozucu yakalanıp idam edilmeli.!!!

kimmiş o kişi ki.
hayırlı olsun inşallah
selina cım,bugün azcıkta temizlik yaptım
ben temizlik yaparken pc kapatıyorum,yoksa kalır işilerim mazallah.:86:

çift çizgi topiğinde bebikim diye.
güle güle kirlet canım..bende yaptım perdeler makinadayken arada yazdım işte.salon ve çocuk odasıda çıktı aradan.geçende mutfağı yapmıştım.bi ara oturma odasıyla yatak odası inş.

kuzum evet ya hayıtı aldım biraz içtim içim almadı ya kapsül dediğin gibi iyi olur eczanedemi yoksa aktardamı satılıyoki kuzum saol beni düşündüğün için
ayrıca geç cevap verdim teldeydimde kardeşciğim aradı

sorma ya benimde içim yandı allahından bulsun assınlar bunları tek çözüm bu yaa

bende yarın güneşlikleri çıkartırcam eşime,inşallah caymazsa.
geçen gün beni küstürünce,ceza olarak söylemiştim ama yarın çamura yatabilir:86::86::86:

ok abla selam söyle kardeşciğine.
eczane ve aktarlarda satılıyor abla

HAYIT DROG 100 gr
Droglar:
Hayıt meyvaları - Agni-casti fructus
Türkiyedeki Yayılışı:
Türkiyede Trakya, Batı ve Güney Anadoluda yaygındır.
Etki ve kullanılışı:
Dopaminerjik özellikleri olduğuna inanılır. Böylece peptit bir hormon olan prolaktin ifrazını inhibe eder. Adet düzensizliklerinin giderilmesinde etkilidir. Prolaktin konsantrasyonunu azaltan drog adet siklusunu normale dönüştürür. Adet öncesi sendromlarda, adet kanamalarındaki spazmlarda, menopozla ilgili bazı şikayetlerde ve süt veren kadınlarda süt eksikliğinde, adet dönemlerinde endokrin düzensizliklerinden kaynaklanan sinir ve cilt problemlerinde ve akne tedavisinde kullanılır. Progesteron konsantrasyonunu düzenler. Hayıt tedavisi östrojen ve antiöstrojen preparatları ile olan klasik tedaviden önce denenmelidir.
Dozaj:
1,5-3 g drog/gün
Kombinasyonları:
Cimicifuga ve Pulsatilla ile kombine edilebilir.
Yan etkileri, geçimsizlikleri, kontrendikasyonları:
Yan etki olmamakla beraber bazı alerjik reaksiyonlar görülmüştür. Drogun kesilmesi ile birlikte kaybolan başağrısı ve adet kanamalarında artış görülmüştür.

galiba öyle oluyo kuzum yaa
hemen yolluyorum afiyet şeker olsun
içmiş kadar oldum ablacım sağolasın
hmm evett naber kardeloşum nasılsın bakam

süpersin sen yaa canım kardeşim benim araştırmışda ablasına yazmış
ben eczaneden alıyım ozaman yaa inşallah şifa olur

allah esinle muhabbetinizi artirsin canim canim ben irmik helvasini cok severimama yapmasini bilmiyordum,su an diyetteyimama tarifini not alicam,ve biraz kilo verdikten sonra yapip afiyetle yiyecegimcok tesekkur ederim,sagolasin selinam

ebrarim ben dualari okudum canim,rabbim vesile kilsin insallah

canim inan sizlerle muhabbet etmeyi özledim,ama tasinma telasim oldugu icin denk gelemiyoruz bir turlu

cok haklisin kardelencim,guzel söze ne denir,allah razi olsun

canim hosgeldin aramiza,paylasim icin tesekkurler

arf sende hosgeldin aramiza

ahhh ahhhh bende ANNE olabilecekmiyimki benimde bebisim olacakmidir

hosbuldum abla almanyadan katiliyorum 1 senedir evliyim ama bir tülü cocugu tuturamiyom yasin daha 23, pffffffff

canim uzulme allah buyuk olursun insallah,umitvar ol.bu arada almanyada yasiyorsun demek,bende almanyadayim.aramiza hosgeldin

canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim,insallah 9 aylik sureci en guzel sekilde atlatir,bebegini kucagina alirsin

canımm benn sahalara geri döndümm artıkımm

hosgeldin canim,aramiza

canım evet elde olmuyoda olması gerek bunu başarmamız gerek yaa
buarada facede bişey paylaştım bi izleyin ya çok duygulandım ben şuan

ama benim facem yok,ne olcek simdiii:97::97:

elixsircim eskisi gibi cok girmiyorsun kk,nasilsin canim?karsilasamadik seninle?

kayracim senide merak ettim,iyisin insallah?

offffff yine kimse yok forumda,bir denk gelemedik sizlerle kizlarneyse ben cikayimda sonra yine görusuruz insallahhepinize cok selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…