- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
niden acep recep:76:peloşum görüşürüz kuzum kolay gelsin
aksen demek gezmelere takıldın bende aynı senin gibiyim gündüzü bitirdim şimdi akşam gezmesi var kociş gelince
buarada msn açılmıyııııııııııııııııı
kardeloş çay daha taze doldurdum sanada canım buyur
niden acep recep:76:
hımmm,ellerine sağlık:126::126::126:
ay hani kayseride 3 çocuk kaybolmuştuya malesef öldürmüşler
allah kahretsin bu insanları yaa çok acı allahım kimseye vermesin
iyidir inşallah canımcım.
kayra dünden beri yok,ben en azından söyledim nereye gittiğimi,banane banane
o saat,bu saattir yedim selinam,şişko olcem yakında.
be be bennnnnnnn,ama artık bayatlamıştır o çay,yenisini yap bi zahmet
hoşbulduk canom,gesmelere takıldım bugün,iki yerden davet aldım,daha birine gidebildim,birinede akşam namazdan sonra bi uğricam.:82:
kanka,çok üzüldüğm yaaaaa
selinam selam kuzu küstünmü bana bugün götürmedim diyegel öpeyimde barışalım
kimmiş o kişi ki.biliyom zaten,dedim hatta aç durmasın diye git kahvaltını yap gel dedim,tamam gidiyom dedin gidiş o gidiş patlayıp gitcen.beni yanlız bıraktın.
selam kızlar nasılsınız.biraz dinlendim geldim yanınıza.ya abla bişe dicem sana.bi topikte arkadaş vardı düşükten sonra 2 ay fln düzensiz regl gördü yumurta takibinde hiç yumurtası oluşmadı.dr nisanda anca toparlanır bünyen demişti kan pıhtılaşması vardı ondada.ve hayıt drog kapsül kullanıyodu.hayıt otunu kaynatıp içmek zor oluyo ama kapsülü sende kullanabilirsin hormonların hepsini dengeliyo adet düzensizliği yumurtlama sorunları fln hepsi ortadan kalkıyo.bak o arkadaş şimdi hamile.lütfen sende kullanırmısın?
kimmiş o kişi ki.
hayırlı olsun inşallah
selina cım,bugün azcıkta temizlik yaptım
ben temizlik yaparken pc kapatıyorum,yoksa kalır işilerim mazallah.:86:
biliyom zaten,dedim hatta aç durmasın diye git kahvaltını yap gel dedim,tamam gidiyom dedin gidiş o gidiş patlayıp gitcen.beni yanlız bıraktın.
selam kızlar nasılsınız.biraz dinlendim geldim yanınıza.ya abla bişe dicem sana.bi topikte arkadaş vardı düşükten sonra 2 ay fln düzensiz regl gördü yumurta takibinde hiç yumurtası oluşmadı.dr nisanda anca toparlanır bünyen demişti kan pıhtılaşması vardı ondada.ve hayıt drog kapsül kullanıyodu.hayıt otunu kaynatıp içmek zor oluyo ama kapsülü sende kullanabilirsin hormonların hepsini dengeliyo adet düzensizliği yumurtlama sorunları fln hepsi ortadan kalkıyo.bak o arkadaş şimdi hamile.lütfen sende kullanırmısın?
evlat nedir bilmeyen ahlaksızlar onlarr.oda bir can ya nasıl kıyarlar anlamıyorum.ne garezleri vardı o çocuklar onlara ne yapmış olabilir ki.allahım ailesine sabır versin.gözünden sakındığı yavrularına caniler kıyıyor.ne diyeyim ki çok sinir bozucu yakalanıp idam edilmeli.!!!
çift çizgi topiğinde bebikim diye.
güle güle kirlet canım..bende yaptım perdeler makinadayken arada yazdım işte.salon ve çocuk odasıda çıktı aradan.geçende mutfağı yapmıştım.bi ara oturma odasıyla yatak odası inş.
kuzum evet ya hayıtı aldım biraz içtim içim almadı ya kapsül dediğin gibi iyi olur eczanedemi yoksa aktardamı satılıyoki kuzum saol beni düşündüğün için
ayrıca geç cevap verdim teldeydimde kardeşciğim aradı
içmiş kadar oldum ablacım sağolasıngaliba öyle oluyo kuzum yaa
hemen yolluyorum afiyet şeker olsun
iyidir inşallah canımcım.
kayra dünden beri yok,ben en azından söyledim nereye gittiğimi,banane banane
o saat,bu saattir yedim selinam,şişko olcem yakında.
be be bennnnnnnn,ama artık bayatlamıştır o çay,yenisini yap bi zahmet
hoşbulduk canom,gesmelere takıldım bugün,iki yerden davet aldım,daha birine gidebildim,birinede akşam namazdan sonra bi uğricam.:82:
ok abla selam söyle kardeşciğine.
eczane ve aktarlarda satılıyor abla
HAYIT DROG 100 gr
Droglar:
Hayıt meyvaları - Agni-casti fructus
Türkiyedeki Yayılışı:
Türkiyede Trakya, Batı ve Güney Anadoluda yaygındır.
Etki ve kullanılışı:
Dopaminerjik özellikleri olduğuna inanılır. Böylece peptit bir hormon olan prolaktin ifrazını inhibe eder. Adet düzensizliklerinin giderilmesinde etkilidir. Prolaktin konsantrasyonunu azaltan drog adet siklusunu normale dönüştürür. Adet öncesi sendromlarda, adet kanamalarındaki spazmlarda, menopozla ilgili bazı şikayetlerde ve süt veren kadınlarda süt eksikliğinde, adet dönemlerinde endokrin düzensizliklerinden kaynaklanan sinir ve cilt problemlerinde ve akne tedavisinde kullanılır. Progesteron konsantrasyonunu düzenler. Hayıt tedavisi östrojen ve antiöstrojen preparatları ile olan klasik tedaviden önce denenmelidir.
Dozaj:
1,5-3 g drog/gün
Kombinasyonları:
Cimicifuga ve Pulsatilla ile kombine edilebilir.
Yan etkileri, geçimsizlikleri, kontrendikasyonları:
Yan etki olmamakla beraber bazı alerjik reaksiyonlar görülmüştür. Drogun kesilmesi ile birlikte kaybolan başağrısı ve adet kanamalarında artış görülmüştür.
iyi akşamlar kızlar kociş gelmeden bakim dedim.kimsecikler yok.
garipcim alıntın uzundu o yüzden almadım,marifetli hatunmuyumöyleyim sanırım. bende eşim için eşimde benim için her zaman iyi ki tanışmışız deriz.şanslıyız sanırım ikimizde.
bu arada tarif irmik helvasıydı.vereyim yaparsın belki.
250gr tere yağ ,1 paket çam fıstığı(dolmalık fıstıkyani),2 su bardağı irmik. bunlar kavrulur.
başka bir kapta; 2 su bardağı süt,2su bardağı su,2 su bardağı şeker.bunlarda kaynatılır.
kaynayan kavrulanın üzerine dökülür.yanlız dökerken bi elinde tencerenin kapağı olsun hemen kapatırsın aşırı sıçrar etrafı batırma sonrasuyunu çekince kapatır dinlendirir yersin afiyetle.
GÜNEYCANAN için AYETEL KÜRSİ listesi
SELİNA......................15
ELİXSİR.....................15
EBRAR......................15
DURU........................15
BONCUK....................15
DERİN.......................15
KARDELEN49.............15
KARDELENBHR...........15
KAYRA......................15
LAGRİMA...................15
GARİP.......................15
ECE..........................15bitti
ALEYNA....................15
TOSTİ......................15
RANA.......................15
BANU.......................10
NANELİŞKR...............10
KARDELOŞ................10
ANATOLİA................10
MİRANDA..................10
SAMYELİ...................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN.......................8
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
SELİNA.......................15
ELİXSİR......................15
EBRAR........................15
DURU..........................15
BONCUK......................15
DERİN.........................15
KARDELEN49...............15
KARDELENBHR.............15
KAYRA........................15
LAGRİMA....................15
GÜNEYCANAN.............15
ECE...........................15bitti
ALEYNA......................15
TOSTİ........................15
RANA.........................15
BANU..........................10
NANELİŞKR..................10
KARDELOŞ...................10
ANATOLİA....................10
MİRANDA.....................10
SAMYELİ......................10
EGAL...........................10
DERDA.........................10
BİRSEN.........................8
DİLEĞİM ANNE OLMAK TOPİCİNİN KANKALARI için AYETEL KÜRSİ listesi
GARİP............................20
GÜNEYCANAN.................20
SELİNA..........................15
ELİXSİR.........................15
DURU............................15
BONCUK........................15
ECE..............................15bitti
DERİN...........................10
KAYRA...........................10
SAMYELİ........................10
KARDELOŞ......................10
BANU.............................10
NANELİŞKR.....................10
EBRAR...........................10
RANA............................10
ALEYNA..........................10
KARDELEN49...................10
KARDELENBHR.................10
DURU.............................10
KAYRA...........................10
LAGRİMA........................10
TOSTİ...........................10
ANATOLİA......................10
MİRANDA.......................10
EGAL.............................10
DERDA...........................10
BİRSEN...........................8
öyle kardelencim,önce sağlık,kendim iyi olmadan bebeişlede ilgilenemem zaten.
kesinlikle israrda çımaz,ayın 31 i yada nisan 1 den öncede kanda baktırma,bana kalırsa adet gününde baktır derim işin doğrusu,erken öğrenilen hamileliklerde değr düşük göründüğünden,bu defada acaba katlancak mı,acaba büyür mü stresi alıyo insanı çünkü.
inşallah hamilesindir.
kızlar ben kaçıyorum,boncuğum alttasın ama kalamıyorum canım.
kayram ve derinim sizlerle görüşemedik bu akşam,inşallah herşey yolundadır.
iksir ve garip ve ece ylede rastlaşamadık bu akşam,inşallah herkez çok iyidir.
arkadaşlar geçmişe bakıyorumda yine bunalıma bağlamışsınız yapmayın.Bu hayat bizlere verilmiş bi hediye kıymetini bilin.Dün bana abla diyenler anne baba oldu bende yaşıyorum aynı şeyleri ama lütfen üzülmeyin bi ömür bu probleme takılıp kalmakla geçmez her sabah kalktığımızda milyonlarca insandan daha şanslı olarak uyanıyoruz ümidimizi yitirmek yok.DİLEĞİMİZ ANNE OLMAK...
İyi geceler arkadaslar, uzun süre dısardan takip ettikten sonra sonunda üye oldum :) 20 aylık evliyim, 7 aydır bebek için ugrasıyoruz bizde ama sonuc yine hüsran. gördüğüm kadarıyla dua falan okuyorsunuz, bu konuda yardımcı olabilirim benide okuma listesine ekleyip bilgide verirseniz elimden geleni yaparım.. cok yakın zamanda bir hocadan öğrendiğimide size aktarmak istiyorum, cocugu olmayanlara bunu önerdi, bir bardak suya 100 adet insirah duası ve 1 adette fatiha duası önce dileğinizi söyleyip bunları okuyorsunuz sonra sifa niyetine suyu içiyorsunuz, bu ay denedim ve neden se feci sekilde ümitliyim, yinede allah bilir :)
kızlar ksusura bakmayın bende pat diye girdim foruma selam bile diyemedim duayı görünce forumdan akarken hemen daldım napalım bebek özlemi çektiğimz için herşeyden medet umuyorum dualarda önceliğim inşallaa...herkese merhaba....
ahhh ahhhh bende ANNE olabilecekmiyimki benimde bebisim olacakmidir
hosbuldum abla almanyadan katiliyorum 1 senedir evliyim ama bir tülü cocugu tuturamiyomyasin daha 23, pffffffff
kızlar merhaba. biz eve geldik. allahıma çok şükür dikiş ii geçmiş. sadece bugün tamponları çıkarırken canım çok yandı. bebeğede ultrasonda batı, bebekte ii dedi.15 nisanda kontrolümüz var. şimdilik ben çıkıyorum,biraz dinleneyim. hepinizden allah razı olsun, dualarınızı eksik etmediniz...
canımm benn sahalara geri döndümm artıkımm
canım evet elde olmuyoda olması gerek bunu başarmamız gerek yaa
buarada facede bişey paylaştım bi izleyin ya çok duygulandım ben şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?