- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
garip cim,sağlık olsunda,gönüller bir canım,elbet görüşürüz rabbim izin verdiği sürece.allah esinle muhabbetinizi artirsin canimcanim ben irmik helvasini cok severim ama yapmasini bilmiyordum,su an diyetteyim ama tarifini not alicam,ve biraz kilo verdikten sonra yapip afiyetle yiyecegim cok tesekkur ederim,sagolasin selinam
ebrarim ben dualari okudum canim,rabbim vesile kilsin insallah
canim inan sizlerle muhabbet etmeyi özledim,ama tasinma telasim oldugu icin denk gelemiyoruz bir turlu
cok haklisin kardelencim,guzel söze ne denir,allah razi olsun
canim hosgeldin aramiza,paylasim icin tesekkurler
arf sende hosgeldin aramiza
canim uzulme allah buyuk olursun insallah,umitvar ol.bu arada almanyada yasiyorsun demek,bende almanyadayim.aramiza hosgeldin
canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim,insallah 9 aylik sureci en guzel sekilde atlatir,bebegini kucagina alirsin
hosgeldin canim,aramiza
ama benim facem yok,ne olcek simdiii:97::97:
elixsircim eskisi gibi cok girmiyorsun kk,nasilsin canim?karsilasamadik seninle?
kayracim senide merak ettim,iyisin insallah?
ne acı kardelenim,rabbim ailelerine sabırlar versin.çok üzüldüm Allah sabır versin.En azından öldüklerini biliyolar artık.Allah kahretsin böylelerini gerçekten.
lagrima kız gece gece çiğ köfteleri nasıl yedin bakım bahçeliye yakınmı oturuyosunuz
selam hanımlar yine herzamanki gibi geçmişten alıntıları aldım ve beklenen son yine attı beni bu pc delirtcek sonunda neyse aklımda kaldığı kadar yazıcam
LAGRİMA duaları okumuşsun çok saol canım ağzına sağlık
ECECİM SEN burdasın selam kuzu nasılsın ?
KARDELENİM düşüncelerinde çok haklısın canım sana katılıyorum bakma arada delilik yapıyoruz işte canım
TOSTİM sonucun nezaman belli olucak canım ?
BİRSOŞUM demek yanmalar başladı allah kolaylık versin canım çok zor diyorlar sen iyi olda gerisi mühüm değil canım
ANATOLİAM bende meşgulsün diye aramadım bidaha neyse yarın ararım kuzum naaptın yoruldun heralde sende
İKSİRİM sende okudun galiba ağzına sağlık tatlışım saol
allah esinle muhabbetinizi artirsin canimcanim ben irmik helvasini cok severim ama yapmasini bilmiyordum,su an diyetteyim ama tarifini not alicam,ve biraz kilo verdikten sonra yapip afiyetle yiyecegim cok tesekkur ederim,sagolasin selinam
selam kızlar.nasılsınız?
lagrıma selam canım sende hoşgeldin,nasılsın,güzel haberler daha gelmedi canım 3-5 güne gelir sanırım
eh ben idare eder işte..ptesi hastaneye gidicem bu sefer umarım güzel şeyler söyler..puff
inş canım.güzel şeyler söyler. ilaçların bitti herhalde.
bitti ikigün oldu biteli cnm fitil falan
garip cim,sağlık olsunda,gönüller bir canım,elbet görüşürüz rabbim izin verdiği sürece.
bu arada iksir bu sıra pek nadir giriyor,msn dede karşılaşamıyoz,bende meraklanıyorum,haberi olsun.
ne acı kardelenim,rabbim ailelerine sabırlar versin.
pis hain,hemde komşuymuş,zaten böyle olaylarda genellikle komşu çıkıyo suçlu.
rabbim cümlemizi hayırlı komularla karşılaştırsın.
amin canım cümlemizin inş.alıntını kısalttım.o kadar zaman beklicene yap çok az ye.verdiğim tarif baya çok olur bütün malzemeyi yarım kullan daha iyi.yinede yemek tabağıyla 2 tane çıkar yarım malzemeden.rica ederim afiyet olsun yaramasın
hadi hayırlısı bişey kalmamıştır inş.iltihap ya çabuk geçiyo.sende hormon tahlilleri normal çıkmamıştı sanırım.diğer topiktende biliyosun bebikim hayıt drog kullanmıştı.sen dr una sorsana.
lagmiracim,ececim,ugurboncugum,selinacim, hepinize iyi aksamlar kizlar:80::80::80::80:sizle muhabbet edeyim dedim ama,bu seferde esim geldi,cikmam gerekhepiniz allaha emanet olun
testesteronum sınırda sadece.. soracagım ptesi zaten ne der bilmiyorum ama yumurtalıklarımı geliştiriyordu sorarsa apışıp kalmayayım.. gerçi diğer topikde champ kullanma dedi ama bi sorayım..
iyi geceler kızlar nasılsınız
evet canım,birebir sohbetin tadı başka tabiki,ama işlerimizde oluyo,bütün hatyatımız kk de geçemez zaten.haklisin kardelencim,aklim sizlerde ama islerimi halledemedim henuzara arada olsa sizden ayri kalmamak adina gunluk girip,yazilarinizi okumaya calisiyorum..ama muhabbet etmek baska birsey
irmik helvasini hep annanem yapardi,en cok onun yaptigini beyenir,sIk sIk ona yaptirdimtabisi yurt disina gelince hasret kaldik,ama en yakin zamanda senin tarifini deneyecegim insallah canim,sagolasin
iyi geceler kızlar nasılsınız
2 sayfa falan önce ebrar ablaya yazmıştım hayıt drog faydalarını.zaten bende dr değilim ki kullan kullanma diyeyim.dr a gidiyosun ya bi sor canım belki ii olur der.dr lar unutur böyle şeyleri.champ karşıdır böyle şeylere ondan.ama bitkisel bişey zararı olacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?