Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

garip cim,sağlık olsunda,gönüller bir canım,elbet görüşürüz rabbim izin verdiği sürece.
bu arada iksir bu sıra pek nadir giriyor,msn dede karşılaşamıyoz,bende meraklanıyorum,haberi olsun.
çok üzüldüm Allah sabır versin.En azından öldüklerini biliyolar artık.Allah kahretsin böylelerini gerçekten.
ne acı kardelenim,rabbim ailelerine sabırlar versin.
pis hain,hemde komşuymuş,zaten böyle olaylarda genellikle komşu çıkıyo suçlu.
rabbim cümlemizi hayırlı komularla karşılaştırsın.

huhu kıslar ne yapyosunuzz bakalım ben annemn dznde yatıyorum ... Benım adetlmden hala ses yok kıslar telden gryrum yanlız yazarsam kusura bakmayı

selam herkese..napıyorsunuz? geçmişe çok bakmadım hamile haberi var mı iki gündür?

ewet yakın oturuyorum bahçeliye.. sendemi ankaradasın?

lagrima kız gece gece çiğ köfteleri nasıl yedin bakım bahçeliye yakınmı oturuyosunuz

birşey değil...

arkadaşlar oldukça tedirginim normalde adetimi düzenli bir şekilde olurken bu ay 2 gün gecikti 2 buçuk gün normal adet oldum ama sonra kesildi kahve rengi bir akıntı gelmeye başladı bu sürede 19 litrelik bir su damacanasını 5-10 saniye kaldırmam gerekti onuu kaldırdığımdan beri kahve rengi akıntı arttı ve ara ara pembemsi bir sıvı ile bir iki damla kan geliyor acaba hamile miydim düşük mü oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum ama düşük olsa baya kanamam olması gerekmez mi

allah esinle muhabbetinizi artirsin canim canim ben irmik helvasini cok severimama yapmasini bilmiyordum,su an diyetteyimama tarifini not alicam,ve biraz kilo verdikten sonra yapip afiyetle yiyecegimcok tesekkur ederim,sagolasin selinam

amin canım cümlemizin inş.alıntını kısalttım.o kadar zaman beklicene yap çok az ye.verdiğim tarif baya çok olur bütün malzemeyi yarım kullan daha iyi.yinede yemek tabağıyla 2 tane çıkar yarım malzemeden.rica ederim afiyet olsun yaramasın

Son düzenleme:
selam kızlar.nasılsınız?
lagrıma selam canım sende hoşgeldin,nasılsın,güzel haberler daha gelmedi canım 3-5 güne gelir sanırım

bitti ikigün oldu biteli cnm fitil falan

hadi hayırlısı bişey kalmamıştır inş.iltihap ya çabuk geçiyo.sende hormon tahlilleri normal çıkmamıştı sanırım.diğer topiktende biliyosun bebikim hayıt drog kullanmıştı.sen dr una sorsana.

haklisin kardelencim,aklim sizlerde ama islerimi halledemedim henuzara arada olsa sizden ayri kalmamak adina gunluk girip,yazilarinizi okumaya calisiyorum..ama muhabbet etmek baska birsey

irmik helvasini hep annanem yapardi,en cok onun yaptigini beyenir,sIk sIk ona yaptirdimtabisi yurt disina gelince hasret kaldik,ama en yakin zamanda senin tarifini deneyecegim insallah canim,sagolasin

lagmiracim,ececim,ugurboncugum,selinacim, hepinize iyi aksamlar kizlar:80::80::80::80:sizle muhabbet edeyim dedim ama,bu seferde esim geldi,cikmam gerekhepiniz allaha emanet olun

testesteronum sınırda sadece.. soracagım ptesi zaten ne der bilmiyorum ama yumurtalıklarımı geliştiriyordu sorarsa apışıp kalmayayım.. gerçi diğer topikde champ kullanma dedi ama bi sorayım..

lagmiracim,ececim,ugurboncugum,selinacim, hepinize iyi aksamlar kizlar:80::80::80::80:sizle muhabbet edeyim dedim ama,bu seferde esim geldi,cikmam gerekhepiniz allaha emanet olun

hoşçakal canım kendine iyi bak.görüşürüz.ii pazarlar.:80:

testesteronum sınırda sadece.. soracagım ptesi zaten ne der bilmiyorum ama yumurtalıklarımı geliştiriyordu sorarsa apışıp kalmayayım.. gerçi diğer topikde champ kullanma dedi ama bi sorayım..

2 sayfa falan önce ebrar ablaya yazmıştım hayıt drog faydalarını.zaten bende dr değilim ki kullan kullanma diyeyim.dr a gidiyosun ya bi sor canım belki ii olur der.dr lar unutur böyle şeyleri.champ karşıdır böyle şeylere ondan.ama bitkisel bişey zararı olacağını sanmıyorum.

evet canım,birebir sohbetin tadı başka tabiki,ama işlerimizde oluyo,bütün hatyatımız kk de geçemez zaten.
iyi geceler kızlar nasılsınız

selam pelincim,naptın,değişik oldu mu makarna

tamam cnm bisorayım doktora bir sürü şey sorcam zaten kadın kovcak beni.. hatta paramı iade edipgit dediyebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…