,ugurboncugum,SeLiNa23,eecee,kardelen5233+,CİCİ35,kızlar niye konuşmuyosunuz:84::84::84:
,ugurboncugum,SeLiNa23,eecee,kardelen5233+,CİCİ35,kızlar niye konuşmuyosunuz:84::84::84:
napıyım canım aynı işte evet degişik oldu tatlımevet canım,birebir sohbetin tadı başka tabiki,ama işlerimizde oluyo,bütün hatyatımız kk de geçemez zaten.
selam pelincim,naptın,değişik oldu mu makarna
konuştum ki hatta öptüm bile.bi önceki sayfanın dibinde kaldı yazı
tamam cnm bisorayım doktora bir sürü şey sorcam zaten kadın kovcak beni.. hatta paramı iade edipgit dediyebilir :)
mesajını boş gecmedim canım hoşbulduk nasılsın...iyi gecelerrr canım.hoşgeldinnn
konuştuk ya peloşum,gülüm.
sende de olmazz üste para ver öle gideyim.
iyiyim canım çok şükür.mesajını boş gecmedim canım hoşbulduk nasılsın...
kardeloşum ben yazarken sizlerde yazmısşınız yani aynı anda yazmışız tatlım...
yaşlı bişeyse bide bişey olur başına kalır ama diyim dikkat et.değilmi bakakıl akıldan üstünmüş hiç aklıma gelmemiştikadın zaten beni tedavi ederken gülüyor bunuda derken kalpden ölebilir yaşlıda bişi zaten..ama önce beni doğurtsun
ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KAYRAM*************************16 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
kızlar sızlerden ses yok ebus bı test yapelada ugramıyor kayramda gecıkme vardı sanırım kırmızılar gelsın baslasın çalısmalar nanelım sendende haber yok cnm güzel haberlerle gelın
eger sızler haber verdıysenız ben görmedıysem affola
kızlar ben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler diliyorum,çok uykum var,dün gece dosdoğru uyuyamadım çünkü,sebep sebepsiz
iyiyim canım çok şükür.
yaşlı bişeyse bide bişey olur başına kalır ama diyim dikkat et.
naneli regl olmuş 2 gün gecikmeli.profilden yazdığı msjlardan görmüştüm.burayada yazdımı bilmiyorum dikkat etmedim canım.
sağol selinam ben görmedım yazdıgını ama fazla gecmısede bakamadım bu sıralar lısteyı görünce haber verır artık
kardeloş ıyı geceler cnm
selınam benımde kafa cok dolu bgnlerde bu haftayı atlatsaydım bıranöncebu hafta fazla gıremıcem zaten msjımı görenler tarıhlerını özelden atarlarsa yada aklınızda tutup ben gırınce söylersenız cok sevınırım
HAYIRLI OLSUN
MART AYI LİSTEMİZ
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KAYRAM*************************16 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************
NİSAN AYI LİSTEMİZ
******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**********************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***********************
HAMİŞ LİSTEMİZ
********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************SEMRAOZSOY******************
ah cnım inş hepimizin dileği o inş hepimiz birden hamiş oluruzahhh ahhhh bende ANNE olabilecekmiyimki benimde bebisim olacakmidir
canım yazını görmedim hemen çıkmam gerekti ondanDerinsu ve ece iyi geceler..
inş canım sen işini ferah tut olurmubenimde olacakmı acaabaaa ah ahhh
canım ya seni görmedim yazdığını tskler ne demişler gec olsun ama güç olmasınevet öyle bir listemiz var uğurboncuğum ilgileniyo
yarın görürse ekler canım görmezsede ona iletirsin olurmu
canım inşallah buay olurda uğraştırmaz sizi
yaşlarda geçiyo bakmak gerek çaresine bende 33 yaşındayım ayrıca 10 yıldırda bekliyorum
canım kaçıyosun demek iyi uykular bebişim çok öptüm bende çıkıcam zaten geç oldu
ecem sendemi gidiyon kuzum tatlış uykular allaha emanetsin görüşürüz
as canım inş allahım tez vakitde yolar inşSelam kızlar, ben de geldim! Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder inşaallah
canım sitresten uzak ol sakın takma kafana inş allah beklet meden yollasıniyi geceler arkadaşlar benimde dileğim anne olmak ki gecenin yarısında bile hala ayakta pc başında yorumları okuyorum:):) burada farklı bir dünya var çok keyif alıyorum. bende 2 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz korunmayı bu ay bıraktık adet zamanım ay sonunda göğüslerim normalden farklı ağrıyor şişler ve çok gerginim bunlar adet belirtisindede var biliyorum öle işte bakalım bize ne zaman nasip olacak
canım sen korku flimi ile nasıl moral düzeltiyorsunarkadaslar hepinize iyi geceler ben cikiyorum birazda korku filim bakayim morelim düzelsinbenide araniza aldiginiz icin tsk ederim sizlere allaha emanet olun
canım etrafı takma kafana ah ben ne laflar duydumda deli oldum ben taktıkca olmadı bebişim ama 1 ay takmadım geldi hemen inş bidaha gelir cümlenize gelsin inşÇok şükür Allah sabrını veriyor. Ama etrafta tek kalmak zor. Şu an bütün arkadaşlarım ya hamile ya da çocukları var. Hele başkalarının çocukları ile ilgili her cümleden sonra darısı başına, senin de olur inşallah vb. laflarını duymak çok sıkıcı. Ama sonunda bebişler gelse de gelmese de Allah bu sıkıntılarımızın da mükafatını verecektir inşaallah. Neyse en iyisi gece gece fazla bunalım takılmamak yoksa sabaha kadar efkar basar
doping aliyorum korku baktimmi
evet canım çok doğru dedin takmamak gerekiyosen kimseyi umursama boşver, daha yaşın küçük bekle biraz daha , 1 tane cocugun olsun arkadan 2. ne zaman diye sorarlar, insanları hiç bir sekilde memnun edemezsin o yüzden boşver hiçbir seyi takma :))
evet canım milletin lafı hiç son bulmazOrası öyle aslında, arkadaşımın oğlu oldu, kırkında mevlüt okuturken bir akrabası "Eh, bunun arkası kız" demiş! Yuhh dedim, hakikaten millete konu olsun da kimse senin ne yaşadığını bilmiyor.
canım bellimi olur belki daha önce olmuştur inşGÜ NAY DINNN Ohhh ne güzell vallaa uyuyosunuzz demee hepinizz haydii kızlar uyanınn sizii bekliyorumm
g. geldin canımm aminn aminn inşallahh hayırlısıylaa
h.geldin canımm bakk şimdii lafmıı sölediğin tabiykii olucaksınn anneebukadar karamsar düşünme lütfen
birsencim canımm bundan sonraa hepp burdayımm
kıslarr bugün benim adet olmam gerekiyoo ama hiç bir belirti yokk :106: filimden sonra yasaktı 10 günn zaten biz sadece 3 kere yaramzlık yapabildikk :78: gerçi ben zaten bu aydan ümidim yokk bu ay hiç ilaçta içmedim adet olmam bile mucizee yanii yani herzamn adeet olmamak için dua ederken bu sefer olmak için ediyorumm ....
evet canım güzeldigünaydın canım.ne uyuması kız,gece kaynatmadık ki kızlar kadar.erkenden uyudum.ama erkende geçte uyusam 7 de ayaktayım,kötü huyumda kocişi gönderdikten sonra yatıp uyuyamamak.sende çalışıyorsun sanırım.kolay gelsin canım.
ah canım kıyamam ben sana keske yatıp uyusan 1 2 saat lik
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.maşallah gece sohbet tanışma faslı falan güzelmiş.alıntılar karışık olduğu için alamadım,yeni gelen kızlar hoşgeldiniz aramıza.rabbim cümlemizi çok bekletmeden gönderir inş bebişlerimizi.
canım iyi olmana çok sevindim inş sorunsuz 9 ayı doldurursun canım sen bol bol yat dinlen olurmukızlar merhaba. biz eve geldik. allahıma çok şükür dikiş ii geçmiş. sadece bugün tamponları çıkarırken canım çok yandı. bebeğede ultrasonda batı, bebekte ii dedi.15 nisanda kontrolümüz var. şimdilik ben çıkıyorum,biraz dinleneyim. hepinizden allah razı olsun, dualarınızı eksik etmediniz...
iyi canım şükürhepinize güzel bir haftasonu diliyorum
herkes iyidir inşallah
canım güzelmiş tskler kim söylüyordu acaba bunu
ne kadar yaşasam doymasam dünyaya
düşün taşın birkere hayat benzer rüyaya
umduklarım olmuyor dalma derin hülyaya
üzgün olsan aglasan bu günler yaşanacak
ben günler yaşadım çok ii biliyorum
hakikatler gizlenmez gerçegi söylüyorum
son günlerimde yine hayatı seviyorum
bazen hayatın yükü agırdır çekeceksin
bu benım son nasibim kaderim diyeceksin
yarın nasıl geçecek nereden bileceksin
şuanda bu şarkıyı dinliyordum sizede armağan ediyim dedim
ah canım ne yapacaksın iş olunca öle olur artık mecbur katlanılıyoewet ablam çalışıyorummcumartesii çalışmaktan nefrett ediyorumm
şarkıı süperrrteşekkürler ablamm
kayraaaanirdesinn kızz senn bugünnn
canım bi doktora git sorun oluşmadan dr ne diyecek bakalımya arkadaslar bugün adetimin 3 günü ve ve cok ama cok az geliyor sanki bitiyor normalde hic böyle olmazdi bende offff sizce normalmidir
canım ne güzel ya bak dr güzel konuşmuş inş hersey dahada güzel olurmrh arkadaşlar ,
dün yoktum doktora gittim şükürler olsun iyi şeyler duydum içim rahatladı :81:
dualar hakkında bişi söylemediniz hala sizden haber bekliyorum nasıl kimin için hangi duayı okuyorsunuz bi bilgi werirseniz bende başlayım
ah ya çok üzüldüm görünce allah ailesine sabır versin ne insanlar var dünyada o çocuklardan ne istedi acaba yaay hani kayseride 3 çocuk kaybolmuştuya malesef öldürmüşler
allah kahretsin bu insanları yaa çok acı allahım kimseye vermesin
ay canım bugün hamaratsın arada bende öle oluyorum can sıkıntısına temizlediğim yeri 10 kere temizliyorumçift çizgi topiğinde bebikim diye.
güle güle kirlet canım..bende yaptım perdeler makinadayken arada yazdım işte.salon ve çocuk odasıda çıktı aradan.geçende mutfağı yapmıştım.bi ara oturma odasıyla yatak odası inş.
ay canım ya evet görüşemedik seninle nasılsınoffffff yine kimse yok forumda,bir denk gelemedik sizlerle kizlarneyse ben cikayimda sonra yine görusuruz insallah hepinize cok selam
canım düşük yapsan çok kanaman olur ve feci bi ağrın olur duramazsın yerinde ama varsa eğer belki düşük tehdidi olabilir bi kandan baktır bencearkadaşlar oldukça tedirginim normalde adetimi düzenli bir şekilde olurken bu ay 2 gün gecikti 2 buçuk gün normal adet oldum ama sonra kesildi kahve rengi bir akıntı gelmeye başladı bu sürede 19 litrelik bir su damacanasını 5-10 saniye kaldırmam gerekti onuu kaldırdığımdan beri kahve rengi akıntı arttı ve ara ara pembemsi bir sıvı ile bir iki damla kan geliyor acaba hamile miydim düşük mü oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum ama düşük olsa baya kanamam olması gerekmez mi
güle güle canım iyi gecelerlagmiracim,ececim,ugurboncugum,selinacim, hepinize iyi aksamlar kizlar:80::80::80::80:sizle muhabbet edeyim dedim ama,bu seferde esim geldi,cikmam gerekhepiniz allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?