Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet canım,birebir sohbetin tadı başka tabiki,ama işlerimizde oluyo,bütün hatyatımız kk de geçemez zaten.

selam pelincim,naptın,değişik oldu mu makarna
napıyım canım aynı işte evet degişik oldu tatlım
konuştum ki hatta öptüm bile.bi önceki sayfanın dibinde kaldı yazı

canım ya görmedim inanki gel bende seni öpeyim

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KAYRAM*************************16 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**********************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************SEMRAOZSOY******************

ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KAYRAM*************************16 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
kızlar sızlerden ses yok ebus bı test yapelada ugramıyorkayramda gecıkme vardı sanırım kırmızılar gelsın baslasın çalısmalarnanelım sendende haber yok cnm güzel haberlerle gelın
eger sızler haber verdıysenız ben görmedıysem affola

mesajını boş gecmedim canım hoşbulduk nasılsın...

kardeloşum ben yazarken sizlerde yazmısşınız yani aynı anda yazmışız tatlım...
iyiyim canım çok şükür.
değilmi bakakıl akıldan üstünmüş hiç aklıma gelmemişti kadın zaten beni tedavi ederken gülüyor bunuda derken kalpden ölebilir yaşlıda bişi zaten..ama önce beni doğurtsun
yaşlı bişeyse bide bişey olur başına kalır ama diyim dikkat et.

naneli regl olmuş 2 gün gecikmeli.profilden yazdığı msjlardan görmüştüm.burayada yazdımı bilmiyorum dikkat etmedim canım.

kızlar ben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler diliyorum,çok uykum var,dün gece dosdoğru uyuyamadım çünkü,sebep sebepsiz

sağol selinam ben görmedım yazdıgını ama fazla gecmısede bakamadım bu sıralar lısteyı görünce haber verır artık
kardeloş ıyı geceler cnm

ewet dikkatli olmak lazım...

sağol selinam ben görmedım yazdıgını ama fazla gecmısede bakamadım bu sıralar lısteyı görünce haber verır artık
kardeloş ıyı geceler cnm

ben atlamadan gidiyom sayfalar çok biriktirmediğim için.ama hafızam çok kuvvetli değildir.çabuk unuturum.ondan emin olamadım.bende bugun listeye bakmıştım yakında kimlerin günü var diye naneliyi hatırlayamadım yazıp yazmadığını profildeki msjlara baktım 21 martta geldi yazmış kırmızılara öyle yani.yine de kendi yazar.

selınam benımde kafa cok dolu bgnlerde bu haftayı atlatsaydım bıranöncebu hafta fazla gıremıcem zaten msjımı görenler tarıhlerını özelden atarlarsa yada aklınızda tutup ben gırınce söylersenız cok sevınırım

tmm canım denk gelirsem tarih verenlere ben sana özelmsj atarım.bana müsade kızlar çıkayım yatıcam.ii geceler,ii pazarlar:80:

mrh canım ay ay düzenlenen listeler ne oluyor merak ettimde ????

ahhh ahhhh bende ANNE olabilecekmiyimki benimde bebisim olacakmidir
ah cnım inş hepimizin dileği o inş hepimiz birden hamiş oluruz
Derinsu ve ece iyi geceler..
canım yazını görmedim hemen çıkmam gerekti ondan
benimde olacakmı acaabaaa ah ahhh
inş canım sen işini ferah tut olurmu
canım ya seni görmedim yazdığını tskler ne demişler gec olsun ama güç olmasın
Selam kızlar, ben de geldim! Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder inşaallah
as canım inş allahım tez vakitde yolar inş
canım sitresten uzak ol sakın takma kafana inş allah beklet meden yollasın
arkadaslar hepinize iyi geceler ben cikiyorum birazda korku filim bakayim morelim düzelsin benide araniza aldiginiz icin tsk ederim sizlere allaha emanet olun
canım sen korku flimi ile nasıl moral düzeltiyorsun
canım etrafı takma kafana ah ben ne laflar duydumda deli oldum ben taktıkca olmadı bebişim ama 1 ay takmadım geldi hemen inş bidaha gelir cümlenize gelsin inş
doping aliyorum korku baktimmi

sen kimseyi umursama boşver, daha yaşın küçük bekle biraz daha , 1 tane cocugun olsun arkadan 2. ne zaman diye sorarlar, insanları hiç bir sekilde memnun edemezsin o yüzden boşver hiçbir seyi takma :))
evet canım çok doğru dedin takmamak gerekiyo
Orası öyle aslında, arkadaşımın oğlu oldu, kırkında mevlüt okuturken bir akrabası "Eh, bunun arkası kız" demiş! Yuhh dedim, hakikaten millete konu olsun da kimse senin ne yaşadığını bilmiyor.
evet canım milletin lafı hiç son bulmaz
canım bellimi olur belki daha önce olmuştur inş
evet canım güzeldi
canım iyi olmana çok sevindim inş sorunsuz 9 ayı doldurursun canım sen bol bol yat dinlen olurmu
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
herkes iyidir inşallah
iyi canım şükür
canım güzelmiş tskler kim söylüyordu acaba bunu
ewet ablam çalışıyorumm cumartesii çalışmaktan nefrett ediyorumm

şarkıı süperrr teşekkürler ablamm

kayraaaa nirdesinn kızz senn bugünnn
ah canım ne yapacaksın iş olunca öle olur artık mecbur katlanılıyo
ya arkadaslar bugün adetimin 3 günü ve ve cok ama cok az geliyor sanki bitiyor normalde hic böyle olmazdi bende offff sizce normalmidir
canım bi doktora git sorun oluşmadan dr ne diyecek bakalım
canım ne güzel ya bak dr güzel konuşmuş inş hersey dahada güzel olur
ay hani kayseride 3 çocuk kaybolmuştuya malesef öldürmüşler
allah kahretsin bu insanları yaa çok acı allahım kimseye vermesin
ah ya çok üzüldüm görünce allah ailesine sabır versin ne insanlar var dünyada o çocuklardan ne istedi acaba ya
ay canım bugün hamaratsın arada bende öle oluyorum can sıkıntısına temizlediğim yeri 10 kere temizliyorum
offffff yine kimse yok forumda,bir denk gelemedik sizlerle kizlarneyse ben cikayimda sonra yine görusuruz insallahhepinize cok selam
ay canım ya evet görüşemedik seninle nasılsın
canım düşük yapsan çok kanaman olur ve feci bi ağrın olur duramazsın yerinde ama varsa eğer belki düşük tehdidi olabilir bi kandan baktır bence
lagmiracim,ececim,ugurboncugum,selinacim, hepinize iyi aksamlar kizlar:80::80::80::80:sizle muhabbet edeyim dedim ama,bu seferde esim geldi,cikmam gerekhepiniz allaha emanet olun
güle güle canım iyi geceler
,ugurboncugum,SeLiNa23,eecee,kardelen5233+,CİCİ35,kızlar niye konuşmuyosunuz:84::84::84:

canım gecmişteydim anca geldim işte nasılsın tatlım

ebrar ablam dua listemiz çoğalmiş çok mutlu oldum ya inş devamli böle olur çoğalsın azalmasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…