selınam cok sagol cnm ıyıgeceler kib
ranam bu beklenmeyen adet tarıhlerımız
hepinize iyigeceler kızlarbuarada sınav gecsın lısteyı ayıcıklı yapıcam
ewet ececimmmmmm inan bana çok moral oldu bu inş ALLAHIMINDA izniyle OLACAKKKK OLACAKKKK
kızlar ben çıkıyorum bugün çok yorgunum dinlenmek istiyorum hepinizi öpüyorum nanaktan by iyi geceler
allah esinle muhabbetinizi artirsin canimcanim ben irmik helvasini cok severim ama yapmasini bilmiyordum,su an diyetteyim ama tarifini not alicam,ve biraz kilo verdikten sonra yapip afiyetle yiyecegim cok tesekkur ederim,sagolasin selinam
canim hosgeldin aramiza,paylasim icin tesekkurler
tesekkür ederim garip hoşbuldum :)
HAYIRLI OLSUN
MART AYI LİSTEMİZ
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KAYRAM*************************16 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************
NİSAN AYI LİSTEMİZ
******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**********************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***********************
HAMİŞ LİSTEMİZ
********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************SEMRAOZSOY******************
günaydınn hayırlı pazarlar kızlar.
canım bende anlamıyorum ama sanırım çözdüm buldum mozilladan girebiliyorum normal yoldan atıyo işte eh pek normal yollara alılşık değiliz alışık olsak şimdiye üç tane büyütmüş olurdukvalla süpersin kuzum maşallah sana ellerine sağlık
inşallah canım hepimizin olucak birgün
tostim yaa bu duruma nedenir bilemedim inanki aslında her ikiside zor bir durum peki nasıl anladılarki otestten ya hakkında hayırlısı olsun kuzum .ben yinede genetik araştırma yaptırmanı tavsiye ederim gerçi doktorun yanaşmamış ama onlara kolay geliyo tabiki aynı şyi bende yaşadım illa 3 düşük olcak nasıl iş anlamıyorum
garibim birgün bizimde yüzümüz gülecek inşallah canım arada gelkiyolar ama napalım kader işte deyip geçiştiriyoruz
kuzum kolay gelsin
nabersin kuzu avatarına bayıldım yerim ben kuzuyu benim için gıdışından öpermisin
hadi hayırlısı canım dediğimiz gibi herşey yolundaymış inşallah hamilelik müjdeside verirsin
saol arkadaşım haber verdiğin için gerçi sonradan kendide girmiş
sungercim niye öyle oluyoki ya benim diğer pcde öyle yapıyo galiba seninde pcden kaynaklı sorun .buhafta dua yazmadım düzelirse yazarız inşallah
tosticim ben yeni gördüm öncelikle geçmiş olsun canım allah hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsinyok dış gebelik cıkmadı bhcg yaptırdım 5 in üzerinde cıkarsa dış gebelik dedi altında cıkarsa değil dedi 1,54 cıktı kimyasal gebelik geçirmişsin dedi inanın buna bile sevinir oldum en azından 3. bebeğe daha umutla bakıyorum ne yapalım allahtan umut kesilmez kurban oldugum rabbim herkesin gönlüne göre versin
hoş gelldin inşallah sonuç istediğin gibidirİyi geceler arkadaslar, uzun süre dısardan takip ettikten sonra sonunda üye oldum :) 20 aylık evliyim, 7 aydır bebek için ugrasıyoruz bizde ama sonuc yine hüsran. gördüğüm kadarıyla dua falan okuyorsunuz, bu konuda yardımcı olabilirim benide okuma listesine ekleyip bilgide verirseniz elimden geleni yaparım.. cok yakın zamanda bir hocadan öğrendiğimide size aktarmak istiyorum, cocugu olmayanlara bunu önerdi, bir bardak suya 100 adet insirah duası ve 1 adette fatiha duası önce dileğinizi söyleyip bunları okuyorsunuz sonra sifa niyetine suyu içiyorsunuz, bu ay denedim ve neden se feci sekilde ümitliyim, yinede allah bilir :)
arkadaşın adına çok sevindim hayırla kucağına almayı nasip etsin allahhanımlar ümidimizi yitirmeyelim şimdi biarkladaşımdan haber aldım pkolu olduğu halde ve doktor tüpbebekten başka çare yok dediği halde çok şükür hamile çok mutluyum onun adına
GAMZEM tebrik ediyorum seni kuzum ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
selam hoş geldinS.a arkadaşlar ben zeynep eğer aranıza kabul ederseniz bende geldim bende gece gündüz çocuğum olsun diye dua eden ve bekleyenlerdenim Rabbim hepimizi muradımıza erdirir İNŞALLAHHH ne diyim hayırlı akşamlar
taşımıyolar canım öyle insanlar kalpleri yokki taşısınlarzeyno hoşgeldin cnm aramıza inşallah Allahım çok bekletmeden verir..ne zamandır istiyosun?
bap deme yaa,o bebekleri öyle bırakanları Allah nasıl biliyosa öyle yapsın yaa...nasıl bi vicdan nasıl bi kalp taşıyolar acaa...
selam hoş geldinhayirli geceler arkadaslar ben yeni katildim herkeze selamlar
inşaalah olurahhh ahhhh bende ANNE olabilecekmiyimki benimde bebisim olacakmidir
karamsar olmayın allah nasip edecek inşallahbenimde olacakmı acaabaaa ah ahhh
benide gezdir bendeaferim kuzu sana maşallah erkencisin sen tabi
ben yeni kalktım her iim duruyor
Anam götürürüm ytabi yaa elinden tutar dolatırırım kuzu kuzu
tskler tatlım ama göremiyorum artıkiyi geceler canım ALLAH rahatlık wersin rüyanda olacak bebegini gör inş .....
tskler canım sanada iyi pazarlargünaydınn hayırlı pazarlar kızlar.
mrhb canım nasılsıngünaydın canmherese mrbalar
as canım tskler cümlemize inş nasılsınslmlar kızlar iyi haftasonları
ebrar ablacım sonucumu sormuşsun yazmıştım ama görmedin sanırım kimyasal gebelik geçirmişi
bu arada duayıda okudum allah kabul etsin
bu arada herkeze iiiii pazarlar yarın dr gidiyorum ama dr değiştirdim birini söylediler çok ta övdüler bakalı8m ne olacak yarın bide ona gideyim dedik bundan sonraki dualar katılabilirim sanırım haberin olsun ebrarcım
kuzum ağzına sağlık allahım kabul etsin dualarımızıallah esinle muhabbetinizi artirsin canimcanim ben irmik helvasini cok severim ama yapmasini bilmiyordum,su an diyetteyim ama tarifini not alicam,ve biraz kilo verdikten sonra yapip afiyetle yiyecegim cok tesekkur ederim,sagolasin selinam
ebrarim ben dualari okudum canim,rabbim vesile kilsin insallah
ama benim facem yok,ne olcek simdiii:97::97:
elixsircim eskisi gibi cok girmiyorsun kk,nasilsin canim?karsilasamadik seninle?
kayracim senide merak ettim,iyisin insallah?
inşallah güzel haberler alırsın canımeh ben idare eder işte..ptesi hastaneye gidicem bu sefer umarım güzel şeyler söyler..puff
ayyy benimdemi geçmiş yahu hiç farkında değildimELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KAYRAM*************************16 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
kızlar sızlerden ses yok ebus bı test yapelada ugramıyor kayramda gecıkme vardı sanırım kırmızılar gelsın baslasın çalısmalar nanelım sendende haber yok cnm güzel haberlerle gelın
eger sızler haber verdıysenız ben görmedıysem affola
ecem öyle tabi canım hayırlısı olsunah cnım inş hepimizin dileği o inş hepimiz birden hamiş oluruz
canım yazını görmedim hemen çıkmam gerekti ondan
inş canım sen işini ferah tut olurmu
canım ya seni görmedim yazdığını tskler ne demişler gec olsun ama güç olmasın
as canım inş allahım tez vakitde yolar inş
canım sitresten uzak ol sakın takma kafana inş allah beklet meden yollasın
canım sen korku flimi ile nasıl moral düzeltiyorsun
canım etrafı takma kafana ah ben ne laflar duydumda deli oldum ben taktıkca olmadı bebişim ama 1 ay takmadım geldi hemen inş bidaha gelir cümlenize gelsin inş
evet canım çok doğru dedin takmamak gerekiyo
evet canım milletin lafı hiç son bulmaz
canım bellimi olur belki daha önce olmuştur inş
evet canım güzeldi
canım iyi olmana çok sevindim inş sorunsuz 9 ayı doldurursun canım sen bol bol yat dinlen olurmu
iyi canım şükür
canım güzelmiş tskler kim söylüyordu acaba bunu
ah canım ne yapacaksın iş olunca öle olur artık mecbur katlanılıyo
canım bi doktora git sorun oluşmadan dr ne diyecek bakalım
canım ne güzel ya bak dr güzel konuşmuş inş hersey dahada güzel olur
ah ya çok üzüldüm görünce allah ailesine sabır versin ne insanlar var dünyada o çocuklardan ne istedi acaba ya
ay canım bugün hamaratsın arada bende öle oluyorum can sıkıntısına temizlediğim yeri 10 kere temizliyorum
ay canım ya evet görüşemedik seninle nasılsın
canım düşük yapsan çok kanaman olur ve feci bi ağrın olur duramazsın yerinde ama varsa eğer belki düşük tehdidi olabilir bi kandan baktır bence
güle güle canım iyi geceler
canım gecmişteydim anca geldim işte nasılsın tatlım
ebrar ablam dua listemiz çoğalmiş çok mutlu oldum ya inş devamli böle olur çoğalsın azalmasın inş
canom evet gezdim dün bayada yoruldum yaa bigüne iki gezme sığmıyoselam kızlar...saat hayli geç bende geç gelebildim anca napayım...herkes iyidir inşallah...
smayelicim dikiş iyi geçmiş sevindim canım...dikkat et kendine...
kardeloşum belin nasıl oldu kııss..karşılaşamadık bu gece öptüm seni
ebuşum gezmişsin sende benim gibi bende anneme kaynanama derken gezenti oldum
birrsencim yok canım ya bişey oldugu yok..karnımda agrıyo zaten..olsaydı hemen çıkardı çok bekleyen testlere güven olmuyo...
diger tüm kıslar hepinizi çok öpüyorum..bugün pek halim yok yazmaya nedense...
tostim gözümden kaçtı galiba canım hayırlısı olsun ama dışgebelik olmamasına sevindimslmlar kızlar iyi haftasonları
ebrar ablacım sonucumu sormuşsun yazmıştım ama görmedin sanırım kimyasal gebelik geçirmişi
bu arada duayıda okudum allah kabul etsin
canım bende anlamıyorum ama sanırım çözdüm buldum mozilladan girebiliyorum normal yoldan atıyo işte eh pek normal yollara alılşık değiliz alışık olsak şimdiye üç tane büyütmüş olurduk
tosticim ben yeni gördüm öncelikle geçmiş olsun canım allah hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin
hoş gelldin inşallah sonuç istediğin gibidir
arkadaşın adına çok sevindim hayırla kucağına almayı nasip etsin allah
selam hoş geldin
taşımıyolar canım öyle insanlar kalpleri yokki taşısınlar
selam hoş geldin
inşaalah olur
karamsar olmayın allah nasip edecek inşallah
benide gezdir bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?