hepinize güzel bir pazar diliyorum
benim misafirim gelicek hazırlık yapmam gerek bi selam veriyim dedim daha sonra görüşmek üzere öpüyorum sizi :80:
hepinize güzel bir pazar diliyorum
benim misafirim gelicek hazırlık yapmam gerek bi selam veriyim dedim daha sonra görüşmek üzere öpüyorum sizi :80:
ece selam canım nasılsın...
canım kusura bakmazsan ben çıkıyorum kayınnanın yanına gideceğim de sabahtan beri eveimdeyim bi gidek görek
hadi hayırlısı olsun inşallah canım...inş beklediginden iyi çıkar doktorun...bu arada herkeze iiiii pazarlar yarın dr gidiyorum ama dr değiştirdim birini söylediler çok ta övdüler bakalı8m ne olacak yarın bide ona gideyim dedik bundan sonraki dualar katılabilirim sanırım haberin olsun ebrarcım
kuzum ağzına sağlık allahım kabul etsin dualarımızı
sende bi face al kk için benim normal facem yok sadece kkdaki arkadaşlarımı eklediğim var sende düşünebilirsin
inşallah güzel haberler alırsın canım
ayyy benimdemi geçmiş yahu hiç farkında değildim
kuzum test yapıcamda nezaman allah bilir sen beni ötele biyerlere
ecem öyle tabi canım hayırlısı olsun
çocuklara gerçekten çok üzüldüm allah kahretsin böylelerini
evet maşallah listemiz uzuya allahım çoğaltsın hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin
canom evet gezdim dün bayada yoruldum yaa bigüne iki gezme sığmıyo
sende iyisin değilmi kuzum ?
tostim gözümden kaçtı galiba canım hayırlısı olsun ama dışgebelik olmamasına sevindim
dualar içinde çok saol güzel kardeşim
aa negüzel sorunun çözülmesine sevindim benim diğer pcde mozillada açılmıyo tam çöplük oldu yaa
sen iste canım gezdiririm nedemek yaa
buarada yeni doktor bulmuşsun hadi hayırlısı seversin umarım doktorunu
dualara haftaya yazarım senide tatlım
yanın muhabbet etmeyi çok istedim ama ne yaparsınelimde değil di iştetamam canım sonra görüşürüz napalım öpüyorum seni cok...
ay canım inş inş cümlemize rüyan hayra çıksın inşhadi hayırlısı olsun inşallah canım...inş beklediginden iyi çıkar doktorun...
canom testi yap yarın yaa sen bilirsin yine tabi Allahım yüzünü bu ay güldürür inşallah kuzum benimbu arada bende iyiyim cnm işten yeni geldim oturayım dedim biraz...
boncuumm benimde hala gelen giden yok fıstıkım yaa.mart dedik kaldık gene sürüncem martta:))istersen nisana yaz beni kuşum...
kardeloşum hiç gelmemiş bugün ..yoksam misafirimi gelicekti onun...:26:iyisindir inş canım benim öptüm
u arada bi rüya gördüm ben...benim eski patronun eşini gördüm..onun kızı var ece diye...ona diyodum ki senin kız kaç yaşında olmuştu 7-8 yaşlarında dedi...adı ece miydi dedim evet dedi...bizim eceyle ne kadar alakası vardır rüyamın bilmiyorum ama ben herşeyden bebek çıkarıyom sizeECEEEE bebiş yakında gelir inş kısss...
off benim kocişin de maçı var bu akşam yaaa.tek başıma takılcam
amin inş sana yordum rüyayı ben:))yanın muhabbet etmeyi çok istedim ama ne yaparsınelimde değil di işte
ay canım inş inş cümlemize rüyan hayra çıksın inş
ah canım ya sende mi yalnızsın bu aksam kıyamam ben sana
selam selinacım...olsun ugraman yeter...iyi seyirler canımselamm ceee diyip kaçmış gibi olucam ama film izlicez.öptümm
canım bak geldim..yakaladım seni...selam hanımlar iyi akşamlar
bugün kimsecikler yok
kardeloş nerelerdesin hiç uğramadın yaa
kayram senide merak etmeye başladım umarım iyisindir kuzum
iksirde hiç uğramadı bugün yaa
peloşum ve ecem hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın canlarım
derinim demek yanlızsın hee bende bibakıyım dedim ama heran kaçabilirim gelsende konuşsak azcık
amin inş sana yordum rüyayı ben:))
evet yanlızım canım kociş bu gece bıraktı beni
selam selinacım...olsun ugraman yeter...iyi seyirler canım
canım bak geldim..yakaladım seni...
ama cano bişy diyim mi az önce başım bi tuttu o kadar çok agrıyoki şuanda..damarlarım çatlıcak sanki...bide midem agzıma geliyo hele egilip kalktıkça kusucam sandım offf(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?