Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin ablam allah bozmasın allah nazarlardan saklasın allah kabul etsin inş duaları bu arada hsg

hepinize güzel bir pazar diliyorum
benim misafirim gelicek hazırlık yapmam gerek bi selam veriyim dedim daha sonra görüşmek üzere öpüyorum sizi :80:

sağol ablam sanada güzel pazarlar nasılsın ooooo misafirinmi gelecek allah kolaylık versin inş bende öptüm nanaktan

canım kusura bakmazsan ben çıkıyorum kayınnanın yanına gideceğim de sabahtan beri eveimdeyim bi gidek görek

görüşürz allaha emanet olun kızlar benden sonra gelenlere slm ve şimdiden hşg öpüldünüz nanaktan

hadi hayırlısı olsun inşallah canım...inş beklediginden iyi çıkar doktorun...

canom testi yap yarın yaa sen bilirsin yine tabi Allahım yüzünü bu ay güldürür inşallah kuzum benimbu arada bende iyiyim cnm işten yeni geldim oturayım dedim biraz...

boncuumm benimde hala gelen giden yok fıstıkım yaa.mart dedik kaldık gene sürüncem martta:))istersen nisana yaz beni kuşum...

kardeloşum hiç gelmemiş bugün ..yoksam misafirimi gelicekti onun...:26:iyisindir inş canım benim öptüm

u arada bi rüya gördüm ben...benim eski patronun eşini gördüm..onun kızı var ece diye...ona diyodum ki senin kız kaç yaşında olmuştu 7-8 yaşlarında dedi...adı ece miydi dedim evet dedi...bizim eceyle ne kadar alakası vardır rüyamın bilmiyorum ama ben herşeyden bebek çıkarıyom sizeECEEEE bebiş yakında gelir inş kısss...

tamam canım sonra görüşürüz napalım öpüyorum seni cok...
yanın muhabbet etmeyi çok istedim ama ne yaparsınelimde değil di işte
ay canım inş inş cümlemize rüyan hayra çıksın inş
off benim kocişin de maçı var bu akşam yaaa.tek başıma takılcam

ah canım ya sende mi yalnızsın bu aksam kıyamam ben sana

selam hanımlar iyi akşamlar
bugün kimsecikler yok
kardeloş nerelerdesin hiç uğramadın yaa
kayram senide merak etmeye başladım umarım iyisindir kuzum
iksirde hiç uğramadı bugün yaa
peloşum ve ecem hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın canlarım
derinim demek yanlızsın hee bende bibakıyım dedim ama heran kaçabilirim gelsende konuşsak azcık

yanın muhabbet etmeyi çok istedim ama ne yaparsınelimde değil di işte

ay canım inş inş cümlemize rüyan hayra çıksın inş

ah canım ya sende mi yalnızsın bu aksam kıyamam ben sana
amin inş sana yordum rüyayı ben:))
evet yanlızım canım kociş bu gece bıraktı beni
selamm ceee diyip kaçmış gibi olucam ama film izlicez.öptümm
selam selinacım...olsun ugraman yeter...iyi seyirler canım
canım bak geldim..yakaladım seni...
ama cano bişy diyim mi az önce başım bi tuttu o kadar çok agrıyoki şuanda..damarlarım çatlıcak sanki...bide midem agzıma geliyo hele egilip kalktıkça kusucam sandım offf(((

aaa niye öyle oldun cano yaa geçmiş olsun bi ağrı kesici al istersen ay kıyamam ya ne fena baş ağroıısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…