Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

nihayett geldim evimee kızlarr nasıll yorulmuşumm anlatamamm size ama annemlerin yanında olmak muhteşemdiii

ablam h.b nasılsınn? .... yok hala ya gelmedii diyorumki şubat 28 çekiyoo onla alakası olurmuu bilemedimm ama ne ses ne belirti yokk öle ümitlenmekte istemiyorum ....

cicişim hoşgeldin canım naaptın kırmızılar gelmedi inşallah :18:

canım ben okadar heycanlanmak istemiyorumm yaa sonu hüsran olmasından yoruldum artıkk
aaa evet cici hoşgeldin canım inşallah olmamışsındır hadi heyecanla bekliyoruz canım..

hayırlısı cicim yaaa...evet çok da kaptırmamak gerek haklısın..ama inşallah hamilesindir.normalde geçiyomu böyle..şubatla alakası olmaz ki bence.

hosbuldum sagol bende iyim
allah iyilik versin canım
sen nekadardır bekliyordun bebek kusura bakma hatırlıyamadım

ohh sefan olsun ciciş iyi yaptın tatlım
ya onunlada alakalı olabilir belki filmlede alakalı olabilir hamişde olabilirsin bende heyecanla bekliyorum inanki

selam canım hoşgeldin..ben okudugun gibiyim..sen naıslsın?[/QUOTE]

sagol ablam nasil oliyim iyim bende zaman birtülü gecmek bilmiyor pazar günlerini hic sevmiiyorum :97:

Son düzenleme:
sen tam dayaklıksın hee niye sıkıyosun canını adam masça gitmiş gelicek
off napim cnm aaa..kızıyom işte..zaten rahatsız biraz..belide kötü..bide sakatlancak korkuyom(
selam canım hoşgeldin..ben okudugun gibiyim..sen naıslsın?

sagol ablam nasil oliyim iyim bende zaman birtülü gecmek bilmiyor pazar günlerini hic sevmiiyorum :97:[/QUOTE]

hee..çalışıyonmu sen normalde...bide cnm biz daha önce tanıştıkmı yada yaşımı dedim mi sana ben.abla dedin ya acaba önceden konuştuk mu dedim:26:

selam kızlar,bugün gelemedim,beni merak etmişsiniz,kusura bakmayın haber veremedim.
eşim evde olunca,girmemi istemedi pek,zaten bütün gün dışardaydık nerdeyse.

# KK Pro ÜyeDerinSu
# Tugba66
# ebrar_53+
# kardelen5233+
# CİCİ35

selamlarin en guzeli üzerinize olsun arkadaslarimhepiniz iyisiniz insallah:26:

selam kızlar,bugün gelemedim,beni merak etmişsiniz,kusura bakmayın haber veremedim.
eşim evde olunca,girmemi istemedi pek,zaten bütün gün dışardaydık nerdeyse.
sen iyi olda canım olsun...bi bakıma iyi olmuş..adamları geceleri boşkuyoz zaten bari gündüz olmasın dimi:))
derinim olsun erkeklerin azcık deşarz olmaya ihtiyacı var gitsin stres atsın adam

öyle tabi canım benim ama ne bilim işte...

# KK Pro ÜyeDerinSu
# Tugba66
# ebrar_53+
# kardelen5233+
# CİCİ35

selamlarin en guzeli üzerinize olsun arkadaslarimhepiniz iyisiniz insallah:26:
ayy garibim güzel kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin
ben iyiyim kuzu sen nasılsın
sen iyi olda canım olsun...bi bakıma iyi olmuş..adamları geceleri boşkuyoz zaten bari gündüz olmasın dimi:))

öyle tabi canım benim ama ne bilim işte...

nebiliyim yok rahat ol bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…