slm arkadaslar nasilsiniz????
selam hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın canım
cicişim hoşgeldin canım naaptın kırmızılar gelmedi inşallah :18:
aaa evet cici hoşgeldin canım inşallah olmamışsındır hadi heyecanla bekliyoruz canım..
sorma cnm ya birden saplandı..kociş yok diyede sıkıntı yaptım ben ondan başladı biliyomaaa niye öyle oldun cano yaa geçmiş olsun bi ağrı kesici al istersen ay kıyamam ya ne fena baş ağroıısı
slm arkadaslar nasilsiniz????
nihayett geldim evimee kızlarr nasıll yorulmuşumm anlatamamm size ama annemlerin yanında olmak muhteşemdiii
ablam h.bnasılsınn? .... yok hala ya gelmedii diyorumki şubat 28 çekiyoo onla alakası olurmuu bilemedimm ama ne ses ne belirti yokk öle ümitlenmekte istemiyorum ....
canım ben okadar heycanlanmak istemiyorumm yaa sonu hüsran olmasından yoruldum artıkk
allah iyilik versin canımhosbuldum sagol bende iyim
nihayett geldim evimee kızlarr nasıll yorulmuşumm anlatamamm size ama annemlerin yanında olmak muhteşemdiii
ablam h.bnasılsınn? .... yok hala ya gelmedii diyorumki şubat 28 çekiyoo onla alakası olurmuu bilemedimm ama ne ses ne belirti yokk öle ümitlenmekte istemiyorum ....
canım ben okadar heycanlanmak istemiyorumm yaa sonu hüsran olmasından yoruldum artıkk
sorma cnm ya birden saplandı..kociş yok diyede sıkıntı yaptım ben ondan başladı biliyom((
selam canım hoşgeldin..ben okudugun gibiyim..sen naıslsın?
off napim cnm aaa..kızıyom işte..zaten rahatsız biraz..belide kötü..bide sakatlancak korkuyomsen tam dayaklıksın hee niye sıkıyosun canını adam masça gitmiş gelicek
selam canım hoşgeldin..ben okudugun gibiyim..sen naıslsın?
sen iyi olda canım olsun...bi bakıma iyi olmuş..adamları geceleri boşkuyoz zaten bari gündüz olmasın dimi:))selam kızlar,bugün gelemedim,beni merak etmişsiniz,kusura bakmayın haber veremedim.
eşim evde olunca,girmemi istemedi pek,zaten bütün gün dışardaydık nerdeyse.
derinim olsun erkeklerin azcık deşarz olmaya ihtiyacı var gitsin stres atsın adam
selam kızlar,bugün gelemedim,beni merak etmişsiniz,kusura bakmayın haber veremedim.
eşim evde olunca,girmemi istemedi pek,zaten bütün gün dışardaydık nerdeyse.
hee..çalışıyonmu sen normalde...bide cnm biz daha önce tanıştıkmı yada yaşımı dedim mi sana ben.abla dedin ya acaba önceden konuştuk mu dedim:26:
evet calisiyorumm ama tüm gün deyil., yook tanismiyoruz aliskanlik olmus ben hep abla yazarim
ayy garibim güzel kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin# KK Pro ÜyeDerinSu
# Tugba66
# ebrar_53+
# kardelen5233+
# CİCİ35
selamlarin en guzeli üzerinize olsun arkadaslarimhepiniz iyisiniz insallah:26:
sen iyi olda canım olsun...bi bakıma iyi olmuş..adamları geceleri boşkuyoz zaten bari gündüz olmasın dimi:))
öyle tabi canım benim ama ne bilim işte...
ayy garibim güzel kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin
ben iyiyim kuzu sen nasılsın
nebiliyim yok rahat ol bakem
he anladım canım tamam..yok dedim ben mi hatırlamıyorum kafa gidiyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?