Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelencim demek esinle gezmelerde idiniz ohh sefan olsun canim

derinim sende uzulme kizzzz,mactan sonra gelir sevdicegin

bugun herkes gezmelerde idi herhalde,masallah

kizlar kayradan haberi olan varmi acep ben merak ettim:26::26:elixsirde girmiyor pek artik:26::26:önemli birsey yoktur insallah arkadaslarimizda

ebrarim misafirlerinmi vardi bugun canim:26:söyle bir gecmise bakiyorum arada,yorundum mu yine,canim benim,allah kolaylik versin

hosbulduk ebrarimallah daha iyi etsin hepimizi insallahbende cok sukur iyiyim,denizleri astim size geldim

ebrarim misafirlerinmi vardi bugun canim:26:söyle bir gecmise bakiyorum arada,yorundum mu yine,canim benim,allah kolaylik versin

iyi yaptın garibim benim misafirler hal var canım kocişin çocukluk arkadaşları hanımlar olmadığından ben ayrı odadayım onlar takılıyo canım

sen iyi olda canım olsun...bi bakıma iyi olmuş..adamları geceleri boşkuyoz zaten bari gündüz olmasın dimi:))

öyle tabi canım benim ama ne bilim işte...
evet canım,iyi oldu baya bi,deşarj olduk beraberce
merak ettik evet ama ben dedim kocişiyle pazar gezmeleri yapıyodur bu kesin
evet canım,pazar gezmesi.

kayra iyiymiş kızlar,bu sıralar eşiyle evden çıkıp,eşiyle giriyomuş,pek fırsat bulamamış pc girmeye.

iyi yaptın garibim benim misafirler hal var canım kocişin çocukluk arkadaşları hanımlar olmadığından ben ayrı odadayım onlar takılıyo canım

anladim canim,cok sevindim sizinle karsilastigimiza,pek bir sevindirik oldum heheecok uzun suredir karsilasammmistikkocisle bkm yi izliyoruz,o bkm yi izleye dursun,ben caktirmadan size yaziyom

anladim canim,cok sevindim sizinle karsilastigimiza,pek bir sevindirik oldum heheecok uzun suredir karsilasammmistikkocisle bkm yi izliyoruz,o bkm yi izleye dursun,ben caktirmadan size yaziyom

bende sevindim inanki garibim baya olmuştu muhabbet etmiyeli
ya ben onu bi sevemedim benim kocişde bakar arada ben gülemiyom tuhaflık bende sanırsam

bende sevindim inanki garibim baya olmuştu muhabbet etmiyeli
ya ben onu bi sevemedim benim kocişde bakar arada ben gülemiyom tuhaflık bende sanırsam

esim tv izlemek istedi,sanirim diger kanallarda birsey yok,bizde takip etmeyiz,öyle denk geldiginde yani..aslinda bazi espirileri cok incitici ve seviyesiz,bazilari guzel ama

ayy garibim güzel kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin
ben iyiyim kuzu sen nasılsın

nebiliyim yok rahat ol bakem
tamam cano demin konuştum aradım biraz rahatladım:)hastayım geç kalma dedim
ben yeni katildim buraya 1 hafta fln oluyo, insallah benide araniza alirsinz
tekrardan hoşgeldin aramızdasın zaten canım ne demek
hee napiyim canım yaaa..yorucak kendini ondan üzülüyom(sen neler yaptın..
evet canım,iyi oldu baya bi,deşarj olduk beraberce

evet canım,pazar gezmesi.

kayra iyiymiş kızlar,bu sıralar eşiyle evden çıkıp,eşiyle giriyomuş,pek fırsat bulamamış pc girmeye.

he iyimiymiş kayramız iyi barim sagol haber ettigin için cano...

esim tv izlemek istedi,sanirim diger kanallarda birsey yok,bizde takip etmeyiz,öyle denk geldiginde yani..aslinda bazi espirileri cok incitici ve seviyesiz,bazilari guzel ama
ya tam konsantre izlemediğimden nasıl bilemiyorumda otarz programlardan haz etmiyorum kuzum
naaptın buarada toparlandınmı

delüüü hastamısın sen şimdi

canim benim erkeklerin cogu icin futbol yorulmaktan ziyade,bir stres atmak,keyif,eglence vs gibi, ö yuzden yorgunlugundan ziyade iyi gelir,sen uzme kendini

ya tam konsantre izlemediğimden nasıl bilemiyorumda otarz programlardan haz etmiyorum kuzum
naaptın buarada toparlandınmı

delüüü hastamısın sen şimdi

anliyorum ebrarcim,toparlanacak esyalar var ama,cogunu toparladim sayilir ebrarcim,cok zormus tasinmak yaaisten ziyade stresi yetiyor insana...hayirlisi ile bir tasinma kaygisini atsak..bir tarftanda mutfagi dusunuyorum,insallah en güzel sekilde yapilir

kızlar benim çıkmam meyve hazırlıycam sonra görüşürüz
garibim kusura bakma çok kouşamadık ama meyve istiyo beimki

arkadaslar ben cikiyorum sonra görüsürüz benimkisi acikmis karnni dogurayim, allaha emanet olun öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…