# KK Pro ÜyeDerinSu
# Tugba66
# ebrar_53+
# kardelen5233+
# CİCİ35
selamlarin en guzeli üzerinize olsun arkadaslarimhepiniz iyisiniz insallah:26:
sagolasin, sende iyisindir insallah
hosbulduk ebrarimallah daha iyi etsin hepimizi insallah bende cok sukur iyiyim,denizleri astim size geldim
ebrarim misafirlerinmi vardi bugun canim:26:söyle bir gecmise bakiyorum arada,yorundum mu yine,canim benim,allah kolaylik versin
evet canım,iyi oldu baya bi,deşarj olduk berabercesen iyi olda canım olsun...bi bakıma iyi olmuş..adamları geceleri boşkuyoz zaten bari gündüz olmasın dimi:))
öyle tabi canım benim ama ne bilim işte...
evet canım,pazar gezmesi.merak ettik evet ama ben dedim kocişiyle pazar gezmeleri yapıyodur bu kesin
kardelencim demek esinle gezmelerde idiniz ohh sefan olsun canim
derinim sende uzulme kizzzz,mactan sonra gelir sevdicegin
bugun herkes gezmelerde idi herhalde,masallah
kizlar kayradan haberi olan varmi acep ben merak ettim:26::26:elixsirde girmiyor pek artik:26::26:önemli birsey yoktur insallah arkadaslarimizda
iyi yaptın garibim benim misafirler hal var canım kocişin çocukluk arkadaşları hanımlar olmadığından ben ayrı odadayım onlar takılıyo canım
evet canım,iyi oldu baya bi,deşarj olduk beraberce
evet canım,pazar gezmesi.
kayra iyiymiş kızlar,bu sıralar eşiyle evden çıkıp,eşiyle giriyomuş,pek fırsat bulamamış pc girmeye.
anladim canim,cok sevindim sizinle karsilastigimiza,pek bir sevindirik oldum hehee cok uzun suredir karsilasammmistik kocisle bkm yi izliyoruz,o bkm yi izleye dursun,ben caktirmadan size yaziyom
bende sevindim inanki garibim baya olmuştu muhabbet etmiyeli
ya ben onu bi sevemedim benim kocişde bakar arada ben gülemiyom tuhaflık bende sanırsam
tamam cano demin konuştum aradım biraz rahatladım:)hastayım geç kalma dedimayy garibim güzel kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin
ben iyiyim kuzu sen nasılsın
nebiliyim yok rahat ol bakem
tekrardan hoşgeldin aramızdasın zaten canım ne demekben yeni katildim buraya 1 hafta fln oluyo, insallah benide araniza alirsinz
hee napiyim canım yaaa..yorucak kendini ondan üzülüyomkardelencim demek esinle gezmelerde idiniz ohh sefan olsun canim
derinim sende uzulme kizzzz,mactan sonra gelir sevdicegin
bugun herkes gezmelerde idi herhalde,masallah
kizlar kayradan haberi olan varmi acep ben merak ettim:26::26:elixsirde girmiyor pek artik:26::26:önemli birsey yoktur insallah arkadaslarimizda
evet canım,iyi oldu baya bi,deşarj olduk beraberce
evet canım,pazar gezmesi.
kayra iyiymiş kızlar,bu sıralar eşiyle evden çıkıp,eşiyle giriyomuş,pek fırsat bulamamış pc girmeye.
ya tam konsantre izlemediğimden nasıl bilemiyorumda otarz programlardan haz etmiyorum kuzumesim tv izlemek istedi,sanirim diger kanallarda birsey yok,bizde takip etmeyiz,öyle denk geldiginde yani..aslinda bazi espirileri cok incitici ve seviyesiz,bazilari guzel ama
tamam cano demin konuştum aradım biraz rahatladım:)hastayım geç kalma dedim
tekrardan hoşgeldin aramızdasın zaten canım ne demek
hee napiyim canım yaaa..yorucak kendini ondan üzülüyom(sen neler yaptın..
he iyimiymiş kayramız iyi barim sagol haber ettigin için cano...
tamam cano demin konuştum aradım biraz rahatladım:)hastayım geç kalma dedim
hee napiyim canım yaaa..yorucak kendini ondan üzülüyom(sen neler yaptın..
he iyimiymiş kayramız iyi barim sagol haber ettigin için cano...
derincim,tubacim,kardelencim neden konusmuyorsunuz kizlar yaa:97::97::97:
ya tam konsantre izlemediğimden nasıl bilemiyorumda otarz programlardan haz etmiyorum kuzum
naaptın buarada toparlandınmı
delüüü hastamısın sen şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?