kızlar benim çıkmam meyve hazırlıycam sonra görüşürüz
garibim kusura bakma çok kouşamadık ama meyve istiyo beimki
arkadaslar ben cikiyorum sonra görüsürüz benimkisi acikmis karnni dogurayim,allaha emanet olun öpüyorum hepinizi
bende sevindim inanki garibim baya olmuştu muhabbet etmiyeli
ya ben onu bi sevemedim benim kocişde bakar arada ben gülemiyom tuhaflık bende sanırsam
kizlar size birsey sorucam yaa,benim sol kasigimda bir batar oluyor,ayaklarimi sol tarafima kivirarak oturdugum zaman..yani namaz oturusu gibi ne yerde ne koltukta otursam basliyor sanci,batar gibi birsey..birde sanki karnimin icini jiletle kaziyorlarmis gibi,tirnaklaniyormus gibi karnimin icleri aciyor..3 ay önce doktar gittigimizde bir alman doktoru % 100 fitik dedi,hastaneye sevk etti,ordaki doktor yok fitik degil dedi,kadindokturuna sevk etti oda yok birsey dedi,ama ben sol tarafima ayaklarimi bukerek oturamiyorum..sizce nedendir yaaaacaba fitikmi var diyeda korkuyorum:18::18::18::18:ayaklarimi sol tarfima bukerek yan oturmadigim zaman hicbir sikayetim yok,ne yapicagimi sasirdim
iyiyim canım sen nasılsın.çamaşır astım ondan cevap geç oldu biraz.senin kırmızılar gelmemiş daha testte yapmıyon :18:nasılsın selinacımm
iyiyim canım sen nasılsın.çamaşır astım ondan cevap geç oldu biraz.senin kırmızılar gelmemiş daha testte yapmıyon :18:
hoşgeldin canımmhayırlı sabahlar kızlar.
ewett canım gelmediii ama biraz daha bekliycemm testi öle yapıcam canımm
canım bende öle yaptım hemen çıkıtmselamm ceee diyip kaçmış gibi olucam ama film izlicez.öptümm
ne kusuru ablam nasılsın misafirlirin vardı aksam ama karılarını getirmemişler iyi bakalım iyimisin senselam hanımlar iyi akşamlar
bugün kimsecikler yok
kardeloş nerelerdesin hiç uğramadın yaa
kayram senide merak etmeye başladım umarım iyisindir kuzum
iksirde hiç uğramadı bugün yaa
peloşum ve ecem hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın canlarım
derinim demek yanlızsın hee bende bibakıyım dedim ama heran kaçabilirim gelsende konuşsak azcık
ecem avatarın çok hoşda bi düzelt bebişi ya tepe sersemi olcak valla
ah canım kıyamam ben sana aksam seni yalnız bırakmayacaktım ama olmadı ağrıların nasıl canım gectimi şimdiamin inş sana yordum rüyayı ben:))
evet yanlızım canım kociş bu gece bıraktı beni
selam selinacım...olsun ugraman yeter...iyi seyirler canım
canım bak geldim..yakaladım seni...
ama cano bişy diyim mi az önce başım bi tuttu o kadar çok agrıyoki şuanda..damarlarım çatlıcak sanki...bide midem agzıma geliyo hele egilip kalktıkça kusucam sandım offf(((
ohhh ohhh gezdiniz ne güzel ya offfffffselam kızlar,bugün gelemedim,beni merak etmişsiniz,kusura bakmayın haber veremedim.
eşim evde olunca,girmemi istemedi pek,zaten bütün gün dışardaydık nerdeyse.
canım gecmiş olsun canım inş bi sorun çıkmaz allah yardımcın olsun inşkizlar size birsey sorucam yaa,benim sol kasigimda bir batar oluyor,ayaklarimi sol tarafima kivirarak oturdugum zaman..yani namaz oturusu gibi ne yerde ne koltukta otursam basliyor sanci,batar gibi birsey..birde sanki karnimin icini jiletle kaziyorlarmis gibi,tirnaklaniyormus gibi karnimin icleri aciyor..3 ay önce doktar gittigimizde bir alman doktoru % 100 fitik dedi,hastaneye sevk etti,ordaki doktor yok fitik degil dedi,kadindokturuna sevk etti oda yok birsey dedi,ama ben sol tarafima ayaklarimi bukerek oturamiyorum..sizce nedendir yaaaacaba fitikmi var diyeda korkuyorum:18::18::18::18:ayaklarimi sol tarfima bukerek yan oturmadigim zaman hicbir sikayetim yok,ne yapicagimi sasirdim
offfffffffffff offfffffffffff zor canım neyse ama kısa süreliğine öleanaaa iki dk işim çıktı karular kaybelmişşş...güle ügle canlarım yine gelin..ben buralardayım daha yaa.malum kociş yok(((
canım bence erken olur ama bak bide şuvar bebiş yerlesirkende öle oluyo heveslendirmek istemem ama benim öle olmuştuBir sorum olacaak.Bu ayın 13 ünde hastalandım.şuanda sağ kasığımda ağrı ve karnımda şişkinlik var.Sizce bu hamilelik bielirtisimidir?Yoksa çok mu erken bu belirti için?
canım senin adına çok mutlu oldum bizede dua et canım benim bizimde olsun hayırlısıyla inş inş allah sana sorunsuz 9 ayı doldurmana yardın etsin inş hayırlısıyla kucağina al innnnnnnnşllahslm arkadaşlar, çok hayırsız çıktım ben çok ne kadar uzun bir zaman oldu yazmadığım eski sayfamız kapanmış buraya geçmişizsizinle bişey paylaşmak istiyorum şubat ayının 28inde (yani adetimin 21.gününde ) adapazarı altınova hastanesi dr sami kemik' e gittim malum eskiler bilir tipik bir pkoluyumm daha önce başka bir doktorda 3 - 4 ay bi tedavi olmuştum sonra bıraktım pisikolojim bozuldu işe girdim sonra iş olayı eve uymadı ayrıldım işte o sırada sami beye gittim gitmez olaydım. Bana senin bebeğin olmaz mümkün değil bekleme hiç çatlatmayla ilaçlarla vakit öldürme seni heveslendirmek istemem ama hormon değerin menopozdaki kadınla bir dedi. Derhal tüp bebek servisine git yönlendirsinler. Artık aşılamamı yaparlar tüp mü derler bilemem dedi ama 2den fazlada aşılama yaptırıp vakit öldür dedi. Resmen yıkıldım odadan çıkarken zor tuttum kendimi çünkü orada kadın doğumcular tek kolidorda yani dışarda çok bekleyen vardı ağlayıp bana acımalarını istemedim zor eve geldim ve martın ayının 15inden sonra canım acayip bişeyler istemeye başladı şüphelendik ama bişey yapmadık 23ü akşamı test aldık pozitif sonra bitane daha aldık oda pozitif inanamadım sabahı zor ettim anasağlığa gittim kan verdim ama inanmıyorum sonra eczaneden bitane daha test aldım oda pozitif. Akşam üstü 5 te ebe aradı hayırlı olsun hamilesin dedi. İnana biliyor musunuz. Dr bana mümkün değil dediği zaman bile hamileliğin başlarıymış yani arkadaşlar Rabbim çok büyük dualarınızı esirgemeyin birde birv derdin varsıdaa anlat utanma kimin duası kime yarar o belli olmaz yani benim bebeğim rabbim kucağıma almayıda nasip eder inş. o dualarla oldu çok şükür. Bunu anlatıyorum çünkü çok duymak istedim ben o zamanlar sorunları olupta hamile kalanları bu bir cesaret bu bir güç. Mevlam hepinizin kucaklarını bebişlerle doldursun bambaşka bir duygu bu rabbim en kısa zamanda EBRARIMA nasip eylesin sizi seviyorum hep yanımdaydınız
günaydınlargü nay dınnn
huhuhuuuu kıslarrr haydıı bakalımmsabah sporuna
günaydınnn hayırlı sabahlar kızlarr.
canım bende öle yaptım hemen çıkıtm
ne kusuru ablam nasılsın misafirlirin vardı aksam ama karılarını getirmemişler iyi bakalım iyimisin sen
kıs bak ne güzel işt benim bu çok hoşuma gitti ya
ah canım kıyamam ben sana aksam seni yalnız bırakmayacaktım ama olmadı ağrıların nasıl canım gectimi şimdi
ohhh ohhh gezdiniz ne güzel ya offfffff
canım gecmiş olsun canım inş bi sorun çıkmaz allah yardımcın olsun inş
offfffffffffff offfffffffffff zor canım neyse ama kısa süreliğine öle
canım bence erken olur ama bak bide şuvar bebiş yerlesirkende öle oluyo heveslendirmek istemem ama benim öle olmuştu
canım senin adına çok mutlu oldum bizede dua et canım benim bizimde olsun hayırlısıyla inş inş allah sana sorunsuz 9 ayı doldurmana yardın etsin inş hayırlısıyla kucağina al innnnnnnnşllah
günaydınlar
günaydınlar kıs hayırlı sabahlar
herkese günaydın hatunlar nasılksınız aksam fazla kaynatmamışsınız iyi olmus hekmen okudum bendeben aksam hemen gecem dedim gelemedim kimsede merak etmemiş ne oldu diye ben yinede söyleyeyim elektirikler gitti ta sabah geldi ondan gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?