Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Herkese günaydın, bugün gec bi günaydın oldu benim için, kafamı kaldıramıyorum sürekli uyuma isteği. kimsede yok galiba :)

garibim hayrolsun kuzum ya niye ağrı oluyoki madem fıtık filan yok kistte yoktu değilmi ?allah şifa versin kuzum bence başka bir doktora daha git böyle nekadar çekiceksin
estagfirullah ebrarcim ne demek,sen ilgilen misafirlerinle,allaha emanet olasin,kolay gelsin

afiyet olsun canim,allaha emanet ol
saol canım anlayışın için dün akşam girip girip çıktım istekleri bitmediki
zaten artık espriler tamamen kadın erkek ilişkileri ve cinsellik oldu nerdeyse.
kesinlikle cano yaa kadın gruru zaten aykalar altında
oyyy bitanem benim nasıl sevindim seni burda gördüğüme msnde konuştuk ama tekrardan tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin inşallah .buda gösteriyorki rabbim ol dedikten sonra herşey boş .sağlıkla kucağına al inşallah minişini .
kız ece güzelde çocuk tepe takla olmuş yav yazık bebişe
buarada merak etmemişsiniz demişsinde ben kkya girmedim be kuzu azcık msn muhabbeti yaptık diğer pcde sorun olunca kkyı açmadım bile
kızlar ben çıkıyorum,işlerim çok.görüşürüz.
ne işlerin var acep
Herkese günaydın, bugün gec bi günaydın oldu benim için, kafamı kaldıramıyorum sürekli uyuma isteği. kimsede yok galiba :)
sanada tünaydın demek uyku isteği var hayırlara çıkar inşallah canım

herkese selam canlarım ben duruyu ve banuyu çok özledim yaa nerelerdesiniz kızlar
lagrima doktora gidecekti hayırlı haberler alır inşallah
güneycananımızda gelmiyo merak ettim yaa
boncukum sen nerelerdesin kuzum dersmi çalışıyosun ?

GÜNEYCANAN için AYETEL KÜRSİ listesi

SELİNA......................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
EBRAR......................15
DURU........................15
BONCUK....................15
DERİN.......................15
KARDELEN49...............15
KARDELENBHR.............15
KAYRA......................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
ECE..........................15bitti
ALEYNA....................15
TOSTİ......................10bitti
RANA.......................10
PELİN.......................10
BANU.......................10
NANELİŞKR...............10
KARDELOŞ................10
ANATOLİA................10
MİRANDA..................10
SAMYELİ...................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8

GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi

SELİNA.......................15bitti
ELİXSİR......................15bitti
EBRAR........................15
DURU..........................15
BONCUK......................15
DERİN.........................15
KARDELEN49................15
KARDELENBHR...............15
KAYRA........................15
LAGRİMA......................15bitti
GÜNEYCANAN................15
ECE...........................15bitti
ALEYNA......................15
TOSTİ........................10bitti
RANA.........................10
PELİN.........................10
BANU..........................10
NANELİŞKR..................10
KARDELOŞ...................10
ANATOLİA....................10
MİRANDA.....................10
SAMYELİ......................10
EGAL...........................10
DERDA.........................10
BİRSEN.........................8

DİLEĞİM ANNE OLMAK TOPİCİNİN KANKALARI için AYETEL KÜRSİ listesi

GARİP............................20bitti
GÜNEYCANAN.................20
SELİNA..........................15bitti
ELİXSİR.........................15biTTİ
ECE..............................15bitti
BONCUK.........................10
DURU.............................10
PELİN............................10
DERİN...........................10
KAYRA...........................10
SAMYELİ........................10
KARDELOŞ......................10
BANU.............................10
NANELİŞKR.....................10
EBRAR...........................10
RANA............................10
ALEYNA..........................10
KARDELEN49...................10
KARDELENBHR.................10
DURU.............................10
KAYRA...........................10
LAGRİMA........................10bitti
TOSTİ...........................10bitti
ANATOLİA......................10
MİRANDA.......................10
EGAL.............................10
DERDA...........................10
BİRSEN...........................8

sanada tünaydın demek uyku isteği var hayırlara çıkar inşallah canım

insallah ebrar'cım bunun yanında 10 gündür göğüs uclarında feci bir acı dokunamıyorum bile, birde arada göbüşümün alt kısmında titreme telefon titresimi gibi :)) bakalım 3 nisanı bekliyorum ama cok heveslenmek istemiyorum :)

hayırdır canım anlattığın şeyler hep hamilelik belirtisi inşallah topicimiz sana uğurlu gelmiştir
az kalmış adetine hadi hayırlısı tatlım

benimde adetime 1hafta kaldı meme uçlarıma dokunamıyorum ve sağ kasığımda ara ara atmalar yani senin durumunun aynısı:)))çok heyecanlıyım alttaki yorumlarda da muhtemelen hamilesin denmişş ayy inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende 4nisanda adet dönemim mem uçlarımda 4gündüür böyleler...

hayırdır canım anlattığın şeyler hep hamilelik belirtisi inşallah topicimiz sana uğurlu gelmiştir
az kalmış adetine hadi hayırlısı tatlım

Agzın bal yesin Ebrar'cım:) ama yinede o moda sokmuyorum kendimi, forumda gezerken cok gördüm benim gibi olupta hamile olmayan korkuyorum o yüzden, insallah ugurlu gelecek bu topik bana inanıyorum :))

Agzın bal yesin Ebrar'cım:) ama yinede o moda sokmuyorum kendimi, forumda gezerken cok gördüm benim gibi olupta hamile olmayan korkuyorum o yüzden, insallah ugurlu gelecek bu topik bana inanıyorum :))

ay canım hepimizn ağzı bal yesin dilerim bu belirtiler hamileliktir
aslında çok doğru yapıyorsun kaptırma kendini inşallah müjde verirsin bize

hadi bakalım insallah Arf hayırlısı olsun ama cok heveslenme sonuc negatifse insan cok üzülüyor, ben kendimi cok fazla dinlememeye calısıyorum ne kadar basarabilirsem artık :)) benim ayaga falan kalkınca yada yatakta saga sola dönünce arada kasıklarıma da agrı giriyor , sende varmı böyle bişi?

benimde 3 nisan bakalım arka arkaya ,insallah hepimiz güzel haberler getiririz o günlerde :)

iyyimm ebrarrimmm napiyim is güc ugrasiyorumm. cnm sIkkIn yumurtlama günümü yakalayamadimmm :44::44::44::44::44: o kadar test yaptim gene bilmio, yumurtladimmi die bi keresinde ciftcigi oldu aradan iki saat gecti tekrar yaptim tek cizgi öfffff preseedleride kullanamadimmmm sne nasilsin günün gecmiss test falan yaptinmi .. ins bisseyler vrdirr :)))

merak eden arkadaslarımdan allah razı olsun
aslında turkıyede olsam mutlaka telle falan bı sekılde haber verırdım de burada olunca el mahkum ıste nete de gıremedım hafta sonu sureklı sabah cıkıp aksam gırdık
adet olmadıkca bana glıyorlar esımde benı sakınlestırmek ıcın ugrasıp duruyor ıste ne yapsın:):)
bugun farlutali icmeye basladım buradakı dru aradım adetın yakınsa ucuncu gunu bakalım dedı adetı beklıyom yanı hala
tum gecmısı okudum ama karnım agrıyor kızlar benı bu seferlık affedın yorum yazamıcam sadece beegnmekle yetındım
yenı gelen arkadaslar hosgelmısler ınsallah bırlıkteyız bundan sonra
boncugum sen benı nısana al kuzum ama terıh veremıyorum malesef bosuna bekletmeyım lısteyı
ebosum kardelosum kardelen49um derınım dun gece uykusuzlugumu benımle paylastılar saolsunlar
hepınızı opuyorum

anamm kanka hoşgeldin nassın bakem gökcem napıyo benim için gıdışını öpermisin

hoşbulduk gankaaa gökoş napsın uyuyo geceleri bagırır gündüzleri uyur kuzucuk uyansın gıdıdanda öperim pıtışından da
sen nasılsın cano ben hiç eyi degilim elazıg a gittik moral sıfır geri döndüm

Yumurtlama testleri bana hiç fayda etmedi bi kaç ay yaptım cift cizgi görmeme ragmen o günlerde ilişkiye girmeme ragmen tık yoktu, cok fazla güvenmemek lazım, benim bir arkadasım adet gününe bi kaç gün kala yumurtlamıstı ve hamile kalmıştı o yüzden adet bittiği günden baslayıp tekrar olana kadar 2 günde bir ilişkiye girmek lazım yakalamak için :)

Son düzenleme:
kızlar bu yazdıgımı ebosum ablacım okumasınbenı dover cunku bılırım
kasık fıtıgı nasıl oluyor yaaaaaa ne zararı var benımde agrılar var ama amelıyattan herhalde dıye sorasım geldı ama ablam her an patlatabılır enseme herseyı yıne arastırmaya basladım dıye olsun ablam o dover de sever de

insallah canım, sizlerde bişi yok mu henüz belirti falan ?
canım benim günüm geçtide hep geçtiği için pek takmıyorum belirti filanda yok bakalım artık
canım ya niye öyle olduki takma kafaya sen çalıştıysan sorun yok allahım istedikten sonra olmuycak olur .benim günüm herzamanki gibi geçti ama umursamıyorum zaten ben hamilede kalırsam es kaza çocuk 3 aylık olunca öğrenicem

kuzummm selam nasılsın dünden beri daha iyisin değilmi
merak ettik ama çok şükür sorun yokmuş

ana hayrolsun cano du bakıyım arayım seni ben :26:

dövmemde öperim seni cano

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…