canım benim günüm geçtide hep geçtiği için pek takmıyorum belirti filanda yok bakalım artık
Aaa hadi insallah bu sefer vardır, merak edip hiç test yapmadın mı ? gerci bir süre sonra test yapmaya bile korkar olduk :)
ben sana kesınlıkle katılıyorum oncelıkle hosgeldın toptan yazmıstım gercı amaYumurtlama testleri bana hiç fayda etmedi bi kaç ay yaptım cift cizgi görmeme ragmen o günlerde ilişkiye girmeme ragmen tık yoktu, cok fazla güvenmemek lazım, benim bir arkadasım adet gününe bi kaç gün kala yumurtlamıstı ve hamile kalmıştı o yüzden adet bittiği günden baslayıp tekrar olana kadar 2 günde bir ilişkiye girmek lazım yakalamak için :)
ıyıyım ablam daha ıyıyım sukur bır seyler netlesse artık hayrlısıyla daha ıyı olcamcanım benim günüm geçtide hep geçtiği için pek takmıyorum belirti filanda yok bakalım artık
canım ya niye öyle olduki takma kafaya sen çalıştıysan sorun yok allahım istedikten sonra olmuycak olur .benim günüm herzamanki gibi geçti ama umursamıyorum zaten ben hamilede kalırsam es kaza çocuk 3 aylık olunca öğrenicem
kuzummm selam nasılsın dünden beri daha iyisin değilmi
merak ettik ama çok şükür sorun yokmuş
nerde be canım 10 yıldır aynı şeyler yaşayıp duruyorum test yap hayal kırıklığı yaşa ben adetim 2 ay geçince yapıyorum testcanım benim günüm geçtide hep geçtiği için pek takmıyorum belirti filanda yok bakalım artık
Aaa hadi insallah bu sefer vardır, merak edip hiç test yapmadın mı ? gerci bir süre sonra test yapmaya bile korkar olduk :)
ben sana kesınlıkle katılıyorum oncelıkle hosgeldın toptan yazmıstım gercı amabencede yumurtlama testının cok gereksız oldugunu dusunuyorum adetın bıtımınden ıtıbaren ıkı gune bır ılıskıye gırınce zaten olduysa yumurta tutturmamak ııcn sebeb yok fıstıklar ama tabı yumurtalama sorunu varsa o baska
ıyıyım ablam daha ıyıyım sukur bır seyler netlesse artık hayrlısıyla daha ıyı olcam
hadi bakalım insallah Arf hayırlısı olsun ama cok heveslenme sonuc negatifse insan cok üzülüyor, ben kendimi cok fazla dinlememeye calısıyorum ne kadar basarabilirsem artık :)) benim ayaga falan kalkınca yada yatakta saga sola dönünce arada kasıklarıma da agrı giriyor , sende varmı böyle bişi?
benimde 3 nisan bakalım arka arkaya ,insallah hepimiz güzel haberler getiririz o günlerde :)
cano gittik elazıg a önce köye gittik sogan ektik felan sonra merkeze döndük kıyafet felan baktım hiçbiri olmadıeve geldim ona canım sıkıldıı
ben sana kesınlıkle katılıyorum oncelıkle hosgeldın toptan yazmıstım gercı amabencede yumurtlama testının cok gereksız oldugunu dusunuyorum adetın bıtımınden ıtıbaren ıkı gune bır ılıskıye gırınce zaten olduysa yumurta tutturmamak ııcn sebeb yok fıstıklar ama tabı yumurtalama sorunu varsa o baska
kesinlikle gereksiz para tuzagı :) evet bir problem yoksa muhakkak tutar ama bir ayda o kadar ilişkide beni daraltıyo :)
Hoşbuldummm :))
yok canım yaa benim kasıklarımda ağrı yok sadece sağ kasığımda batmalar oluyor oda sık değil ara ara yatarken dönmede falan sıkıntı ağrı yok anlıcan sadece batma.....alıştım negatif çıkmasına zaten sorun değil ama ilk böle oluyor meme uçlarım falan ilk ayım ilaç tedavisinde de...kız hakkaten arka arkaya yalnız bana doktorum söyledi eğer 4nisan adet olmazsan gel kan testi yapıcam dedi inşaallaa yani buay ilkdefa gebelik testi almadan olucak bakalım canım haberleşirz inşallaaaaaaa olur.....
nerde be canım 10 yıldır aynı şeyler yaşayıp duruyorum test yap hayal kırıklığı yaşa ben adetim 2 ay geçince yapıyorum test
evet daha öncede söylemiştin, valla üzüntüden bişi diyemiyorum bu konularda cok teselli etmeyide bilemem ama onda da vardır bir hayır, gec olsun güc olmasın biran öncede hayırlısıyla olur insallah
yok canım yaa benim kasıklarımda ağrı yok sadece sağ kasığımda batmalar oluyor oda sık değil ara ara yatarken dönmede falan sıkıntı ağrı yok anlıcan sadece batma.....alıştım negatif çıkmasına zaten sorun değil ama ilk böle oluyor meme uçlarım falan ilk ayım ilaç tedavisinde de...kız hakkaten arka arkaya yalnız bana doktorum söyledi eğer 4nisan adet olmazsan gel kan testi yapıcam dedi inşaallaa yani buay ilkdefa gebelik testi almadan olucak bakalım canım haberleşirz inşallaaaaaaa olur.....
nerde be canım 10 yıldır aynı şeyler yaşayıp duruyorum test yap hayal kırıklığı yaşa ben adetim 2 ay geçince yapıyorum test
evet daha öncede söylemiştin, valla üzüntüden bişi diyemiyorum bu konularda cok teselli etmeyide bilemem ama onda da vardır bir hayır, gec olsun güc olmasın biran öncede hayırlısıyla olur insallah
öyle tabi canım bizim için hayırlı olanını rabbim bilir hikmetinden sual olunmaz kadere razı geldik bakalım birgün bizimde yüzümüz güler inşallah
dovsende ben bısey cık demem kıııııııııııııııııııııııııııana hayrolsun cano du bakıyım arayım seni ben :26:
dövmemde öperim seni cano
kesinlikle gereksiz para tuzagı :) evet bir problem yoksa muhakkak tutar ama bir ayda o kadar ilişkide beni daraltıyo :)
Hoşbuldummm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?