Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben sana kesınlıkle katılıyorum oncelıkle hosgeldın toptan yazmıstım gercı amabencede yumurtlama testının cok gereksız oldugunu dusunuyorum adetın bıtımınden ıtıbaren ıkı gune bır ılıskıye gırınce zaten olduysa yumurta tutturmamak ııcn sebeb yok fıstıklar ama tabı yumurtalama sorunu varsa o baska
ıyıyım ablam daha ıyıyım sukur bır seyler netlesse artık hayrlısıyla daha ıyı olcam

cano gittik elazıg a önce köye gittik sogan ektik felan sonra merkeze döndük kıyafet felan baktım hiçbiri olmadı eve geldim ona canım sıkıldıı

nerde be canım 10 yıldır aynı şeyler yaşayıp duruyorum test yap hayal kırıklığı yaşa ben adetim 2 ay geçince yapıyorum test

allah daha iyi etsin kuzum herzaman iyi ol

yok canım yaa benim kasıklarımda ağrı yok sadece sağ kasığımda batmalar oluyor oda sık değil ara ara yatarken dönmede falan sıkıntı ağrı yok anlıcan sadece batma.....alıştım negatif çıkmasına zaten sorun değil ama ilk böle oluyor meme uçlarım falan ilk ayım ilaç tedavisinde de...kız hakkaten arka arkaya yalnız bana doktorum söyledi eğer 4nisan adet olmazsan gel kan testi yapıcam dedi inşaallaa yani buay ilkdefa gebelik testi almadan olucak bakalım canım haberleşirz inşallaaaaaaa olur.....

Son düzenleme:

sen tedavidemiydin canım hadi inşallah yaa allahım emeklerini boşa çıkarmasın

ay insallahhhhhhhhhhhh haberdar et muhakkak, cok merak ettim şimdi :))

öyle tabi canım bizim için hayırlı olanını rabbim bilir hikmetinden sual olunmaz kadere razı geldik bakalım birgün bizimde yüzümüz güler inşallah

neblem cano işte bu kız bi büyüse hayırlısı ile bende zayıflasam :)
cano epey olmuş senin adet rabbim yüzünü güldürsün inşş bi gökcede sana göndersinnnnnnnnnn

öyle tabi canım bizim için hayırlı olanını rabbim bilir hikmetinden sual olunmaz kadere razı geldik bakalım birgün bizimde yüzümüz güler inşallah

insallah canımmmmmmm, gülecek tabiki.. en cok seni merak edicem simdi, hani olurda test falan yaparsan bilgilendir bizide :)

ana hayrolsun cano du bakıyım arayım seni ben :26:

dövmemde öperim seni cano
dovsende ben bısey cık demem kııııııııııııııııııııııııııı

kesinlikle gereksiz para tuzagı :) evet bir problem yoksa muhakkak tutar ama bir ayda o kadar ilişkide beni daraltıyo :)

Hoşbuldummm :))

canım alıntılar bıraz sorunlu oluyor karıstırdıgın bır sey varsa sor sen anlatmaya calısayım

canım alıntılar bıraz sorunlu oluyor karıstırdıgın bır sey varsa sor sen anlatmaya calısayım[/QUOTE]

valla idare ediyorum bu sekilde , tesekkür ederim , ama sıkıntı olursa sana danısırım :)

evet baya karısmıs :)))) tek oldugu zaman alıntıda sorun yokta coklu oldugu zaman karısıyomuş :))) bilgilendirsen sevinirim

Son düzenleme:
eeceem ve eboşum çok sağolun kızlar. İnşallah darısı en kısa zamanda baçınıza ben sadece topikteki herkese diyorum olmaz diye bişey yok rabbim ol desin yeter. Mevlam en kısa zamanda yüzünüze güler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…