Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

valla idare ediyorum bu sekilde , tesekkür ederim , ama sıkıntı olursa sana danısırım :)
canım bak su yazı varya [/QUOTE] aldıgın kısının basında da sonunda da bu yazıdan olacak bu yazıdan sonra sen yazmaya baslayacaksın bı deneme yap bı bakkem

ooo kimler var kimlerrr kayraaaa nerdesin kızz senn

burdayım kuzu gezmelerdeydım hafta sonu ondan gıremedım sen gosukmuyon sımdık msn de

bapcım son alıntı super olmus canım coklu ıcınde alıntı ıle cevaplanın yanındakı + ısaretıne basıyosun almak ıstedıgın tum alıntılar ıcın son olarak da alıntı ıle cevaplaya basarsa coklu alıntı yapmıs olursun
ınsallah yardımcı olabılmısımdrı

canım bak su yazı varya aldıgın kısının basında da sonunda da bu yazıdan olacak bu yazıdan sonra sen yazmaya baslayacaksın bı deneme yap bı bakkem

tamam oldu sanırım bunu nasıl atladım ben:)) , eskiden forumlardan cıkmazdım evlenince unuttum herseyi:) sagol kayra'cım

sagol canım cok yardımcı oldun:)

onemlı degıl canım her zaman her konuda
ben cıkıyorum bu arada
gamzecım tekrar tebrık ederım bende pkoluyum darısı basıma ınsallah allah tamamına erdırsın canım

ebrarcım okudum ben.Allah kabul etsin

merhabalar arkadaşlar bir sorum olacak eşim 3 gündür antibiyotik kullanıyor ve benim yumurtlama haftasındayız acaba eşimin antibiyotik kullanması sakıncalı olurmu kiine

Mehaba kızlar okuyamadım geçmişi 70 küsür sayfa benim merak etmişşsiniz bende sizi çok merak ettim annemlerdeyim hala netim olmadı ne yazıkki dua listesini aldım okuycam inşallah net yapılsada aranıza dönsem diye dua ediyorum hepinizi öptüm canlar.

naber kızlar ben niraz vaktim vardı geçmişe baktım oku8dum uzuzn uzun ama yorum yapmadım herşey olup bitmiş herkez için hayırlısı neyse onu versin mevlam
özledim sizleri ama çok yoğundum eve iş aldım mevburen ama bırakıcam çok yorucu oluyo rahatsızım bide sadece duaya bakmaya girebildim ama hep aklımdasınız gece bile geliyosuuz
dualrım sizinle
aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar hoşgelmişler mevlam tez vakitte gülşdürsün yüzlerini inş
canlarım benden istediğinizi dua ve ne olursa söğleyin hemen okurum sizlere
inş artıkın girebilirim özledim sizleri
şimdi eşim gelicek çıkıyorum gelicem yine iyi bakın kendinize mevlama emamet olu
dualarınız kabede yapılan dualr gibi kabul olsun inş

bugün kimsecikler yok
kardeloş nerelerdesin hiç uğramadın yaa
kayram senide merak etmeye başladım umarım iyisindir kuzum
iksirde hiç uğramadı bugün yaa
peloşum ve ecem hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın canlarım
derinim demek yanlızsın hee bende bibakıyım dedim ama heran kaçabilirim gelsende konuşsak azcık[/QUOTE]
ablacımm hem rahatsızım hem eşim evdeydi gelemedim
cnm gelemedim eşim evdeydii
geçmiş olsun garibiim
hayrılı olsun canım

kıss hala adet olmadınmı ama farlutualle olursuun

bu arada beni merak edip soran arkadaşlarıma teşekkür ederim
kardeloşum sen nasılsın cnm görüşemez olduk

egal nasıl gidiyor cnm
boncukumuda göremedim inş iyidirr
cicişşim karşılasamadık

ela ezelide epeydir göremiyorum
birsencim sen nasılsın bebiş nasıl
pelinim sen nasılsın cnm
dünüürüüm nasılsın cnm
nanaeli şekerde pek uğramaz oldu hele gül tamaer hiç gelmez oldu
neyse kıslar herkeze iyi akşamlar ben cıkıyorum görüşürüüzz

Son düzenleme:
canım yaa çok şükür...ebrarımdan haberini aldık...Allahım sag salim kucagına versin...duaların için Allah razı olsun..darısı hepimize...saglıcakla kal canım
aşkolsun kızz,ben dün msn e daldım senin öyle yazdıgını bilem görmemişim vallademek elektrigin gitti sinirrr...
bap inşallah vardır bişeyler yaa..3 nisan sana ugurlu gelir inşallah...
ni demek bebem...bende yanlızdım zaten biliyosun takıldık iştekarnın geçmiştir inşallah ya..ılık süt iç kız iyi geliyo
selam kıslar kac gündür uğrayamadım hastayımda doğrulamadım bir türlüü nasılsınızz
a.selam canım..neyin var hayırdır?
olsun cnm iyi olmana sevindim...bizde pek bi degişiklik yok..inş netin olur yakında dönersin öptüm cnm

canımm nasılsın derdamaman işler yoruyosa dedigin gibi bırak boşver yaa..saglıgından önemlimi...inş karşılaşırız cnm şimdi yoksun..öptüm derdam

selam canlarım...artık biraz daha geç kapamaya başladım.malum saatler alındı...
dükkan işini merak edenlere;galiba olacak kızlar..krediyi alabilirsem Allahın izniyle dükkanımı çalıştırmaya başlıcam..herşey kredide bitiyor...anlaştık gibi bişey yani..kendisiyle görüşmedim ama annesi konuşmuş kızıyla yani dükkan sahibiyle...o da eşiyle görüşmüş...biz onunla anlaşırız demiş annesine..ben onlara demiştim krediyle borç ödeyecem elime fazla kalmıyoiyazın devretmek için baya istiyodu çünkü..bunu karşılayamam ben demiştim..anneside elime kalan parayı demiş o da kabul etmiş...gerisini aydan aya bölcez galiba...ay çok heves etmekte istemiyom bakalım hayırlısı...

alttaki kısçeler selammmm:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…