Allah herkeze minik minik bebeler versin
canım bak su yazı varya [/QUOTE] aldıgın kısının basında da sonunda da bu yazıdan olacak bu yazıdan sonra sen yazmaya baslayacaksın bı deneme yap bı bakkemvalla idare ediyorum bu sekilde , tesekkür ederim , ama sıkıntı olursa sana danısırım :)
ooo kimler var kimlerrr kayraaaa nerdesin kızz senn
canım bak su yazı varya aldıgın kısının basında da sonunda da bu yazıdan olacak bu yazıdan sonra sen yazmaya baslayacaksın bı deneme yap bı bakkem
bapcım son alıntı super olmus canım coklu ıcınde alıntı ıle cevaplanın yanındakı + ısaretıne basıyosun almak ıstedıgın tum alıntılar ıcın son olarak da alıntı ıle cevaplaya basarsa coklu alıntı yapmıs olursun
ınsallah yardımcı olabılmısımdrı
GÜNEYCANAN için AYETEL KÜRSİ listesi
SELİNA......................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
EBRAR......................15
DURU........................15
BONCUK....................15
DERİN.......................15
KARDELEN49...............15bitti
KARDELENBHR.............15
KAYRA......................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
ECE..........................15bitti
ALEYNA....................15
TOSTİ......................10bitti
RANA.......................10
PELİN.......................10
BANU.......................10
NANELİŞKR...............10
KARDELOŞ................10
ANATOLİA................10
MİRANDA..................10
SAMYELİ...................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
SELİNA.......................15bitti
ELİXSİR......................15bitti
EBRAR........................15
DURU..........................15
BONCUK......................15
DERİN.........................15
KARDELEN49................15bitti
KARDELENBHR...............15
KAYRA........................15
LAGRİMA......................15bitti
GÜNEYCANAN................15
ECE...........................15bitti
ALEYNA......................15
TOSTİ........................10bitti
RANA.........................10
PELİN.........................10
BANU..........................10
NANELİŞKR..................10
KARDELOŞ...................10
ANATOLİA....................10
MİRANDA.....................10
SAMYELİ......................10
EGAL...........................10
DERDA.........................10
BİRSEN.........................8
DİLEĞİM ANNE OLMAK TOPİCİNİN KANKALARI için AYETEL KÜRSİ listesi
GARİP............................20bitti
GÜNEYCANAN.................20
SELİNA..........................15bitti
ELİXSİR.........................15biTTİ
ECE..............................15bitti
BONCUK.........................10
DURU.............................10
PELİN............................10
DERİN...........................10
KAYRA...........................10
SAMYELİ........................10
KARDELOŞ......................10
BANU.............................10
NANELİŞKR.....................10
EBRAR...........................10
RANA............................10
ALEYNA..........................10
KARDELEN49...................10bitti
KARDELENBHR.................10
DURU.............................10
KAYRA...........................10
LAGRİMA........................10bitti
TOSTİ...........................10bitti
ANATOLİA......................10
MİRANDA.......................10
EGAL.............................10
DERDA...........................10
BİRSEN...........................8
sevindim canım,bebiş olarak geri dönüşümü olur inşallah.
bugün daha iyisin inşallah iksir cim.
saatin geç olup,kilo yapacağından korkmadan yemen ama belkide senin kilo sorunun yoktur,kendi açımdan baktım heralde,kusura bakma.
canım,arkadaşlarım cevap vermişler zaten durumu.
sen ciddiyetle yaklaşmışındır illaki,ama bi süre gelip,dua zamanı ortadan kaybolan çok olunca,baştan bu uyarılar mecburen yapılıyo.
yanlış anlamıcanı umarız.
kahvaltı yapmamıştım bugün kayra cım.
banu cum hayırlısıyla aşılamada tutar inşallah canım,ne gün olcak belli oldu mu?
ebroşun tansiyon geçti şükür,o da seni merak ediyodu,tabi bizde.
herkeze iyi akşamlar kızlar.
cnm gelemedim eşim evdeydiikardelencim demek esinle gezmelerde idiniz ohh sefan olsun canim
derinim sende uzulme kizzzz,mactan sonra gelir sevdicegin
bugun herkes gezmelerde idi herhalde,masallah
kizlar kayradan haberi olan varmi acep ben merak ettim:26::26:elixsirde girmiyor pek artik:26::26:önemli birsey yoktur insallah arkadaslarimizda
geçmiş olsun garibiimkizlar size birsey sorucam yaa,benim sol kasigimda bir batar oluyor,ayaklarimi sol tarafima kivirarak oturdugum zaman..yani namaz oturusu gibi ne yerde ne koltukta otursam basliyor sanci,batar gibi birsey..birde sanki karnimin icini jiletle kaziyorlarmis gibi,tirnaklaniyormus gibi karnimin icleri aciyor..3 ay önce doktar gittigimizde bir alman doktoru % 100 fitik dedi,hastaneye sevk etti,ordaki doktor yok fitik degil dedi,kadindokturuna sevk etti oda yok birsey dedi,ama ben sol tarafima ayaklarimi bukerek oturamiyorum..sizce nedendir yaaaacaba fitikmi var diyeda korkuyorum:18::18::18::18:ayaklarimi sol tarfima bukerek yan oturmadigim zaman hicbir sikayetim yok,ne yapicagimi sasirdim
hayrılı olsun canımslm arkadaşlar, çok hayırsız çıktım ben çok ne kadar uzun bir zaman oldu yazmadığım eski sayfamız kapanmış buraya geçmişizsizinle bişey paylaşmak istiyorum şubat ayının 28inde (yani adetimin 21.gününde ) adapazarı altınova hastanesi dr sami kemik' e gittim malum eskiler bilir tipik bir pkoluyumm daha önce başka bir doktorda 3 - 4 ay bi tedavi olmuştum sonra bıraktım pisikolojim bozuldu işe girdim sonra iş olayı eve uymadı ayrıldım işte o sırada sami beye gittim gitmez olaydım. Bana senin bebeğin olmaz mümkün değil bekleme hiç çatlatmayla ilaçlarla vakit öldürme seni heveslendirmek istemem ama hormon değerin menopozdaki kadınla bir dedi. Derhal tüp bebek servisine git yönlendirsinler. Artık aşılamamı yaparlar tüp mü derler bilemem dedi ama 2den fazlada aşılama yaptırıp vakit öldür dedi. Resmen yıkıldım odadan çıkarken zor tuttum kendimi çünkü orada kadın doğumcular tek kolidorda yani dışarda çok bekleyen vardı ağlayıp bana acımalarını istemedim zor eve geldim ve martın ayının 15inden sonra canım acayip bişeyler istemeye başladı şüphelendik ama bişey yapmadık 23ü akşamı test aldık pozitif sonra bitane daha aldık oda pozitif inanamadım sabahı zor ettim anasağlığa gittim kan verdim ama inanmıyorum sonra eczaneden bitane daha test aldım oda pozitif. Akşam üstü 5 te ebe aradı hayırlı olsun hamilesin dedi. İnana biliyor musunuz. Dr bana mümkün değil dediği zaman bile hamileliğin başlarıymış yani arkadaşlar Rabbim çok büyük dualarınızı esirgemeyin birde birv derdin varsıdaa anlat utanma kimin duası kime yarar o belli olmaz yani benim bebeğim rabbim kucağıma almayıda nasip eder inş. o dualarla oldu çok şükür. Bunu anlatıyorum çünkü çok duymak istedim ben o zamanlar sorunları olupta hamile kalanları bu bir cesaret bu bir güç. Mevlam hepinizin kucaklarını bebişlerle doldursun bambaşka bir duygu bu rabbim en kısa zamanda EBRARIMA nasip eylesin sizi seviyorum hep yanımdaydınız
merak eden arkadaslarımdan allah razı olsun
aslında turkıyede olsam mutlaka telle falan bı sekılde haber verırdım de burada olunca el mahkum ıste nete de gıremedım hafta sonu sureklı sabah cıkıp aksam gırdık
adet olmadıkca bana glıyorlar esımde benı sakınlestırmek ıcın ugrasıp duruyor ıste ne yapsın:):)
bugun farlutali icmeye basladım buradakı dru aradım adetın yakınsa ucuncu gunu bakalım dedı adetı beklıyom yanı hala
tum gecmısı okudum ama karnım agrıyor kızlar benı bu seferlık affedın yorum yazamıcam sadece beegnmekle yetındım
yenı gelen arkadaslar hosgelmısler ınsallah bırlıkteyız bundan sonra
boncugum sen benı nısana al kuzum ama terıh veremıyorum malesef bosuna bekletmeyım lısteyı
ebosum kardelosum kardelen49um derınım dun gece uykusuzlugumu benımle paylastılar saolsunlar
hepınızı opuyorum
selam kıslar kac gündür uğrayamadım hastayımda doğrulamadım bir türlüü nasılsınızz
canım yaa çok şükür...ebrarımdan haberini aldık...Allahım sag salim kucagına versin...duaların için Allah razı olsun..darısı hepimize...saglıcakla kal canımslm arkadaşlar, çok hayırsız çıktım ben çok ne kadar uzun bir zaman oldu yazmadığım eski sayfamız kapanmış buraya geçmişizsizinle bişey paylaşmak istiyorum şubat ayının 28inde (yani adetimin 21.gününde ) adapazarı altınova hastanesi dr sami kemik' e gittim malum eskiler bilir tipik bir pkoluyumm daha önce başka bir doktorda 3 - 4 ay bi tedavi olmuştum sonra bıraktım pisikolojim bozuldu işe girdim sonra iş olayı eve uymadı ayrıldım işte o sırada sami beye gittim gitmez olaydım. Bana senin bebeğin olmaz mümkün değil bekleme hiç çatlatmayla ilaçlarla vakit öldürme seni heveslendirmek istemem ama hormon değerin menopozdaki kadınla bir dedi. Derhal tüp bebek servisine git yönlendirsinler. Artık aşılamamı yaparlar tüp mü derler bilemem dedi ama 2den fazlada aşılama yaptırıp vakit öldür dedi. Resmen yıkıldım odadan çıkarken zor tuttum kendimi çünkü orada kadın doğumcular tek kolidorda yani dışarda çok bekleyen vardı ağlayıp bana acımalarını istemedim zor eve geldim ve martın ayının 15inden sonra canım acayip bişeyler istemeye başladı şüphelendik ama bişey yapmadık 23ü akşamı test aldık pozitif sonra bitane daha aldık oda pozitif inanamadım sabahı zor ettim anasağlığa gittim kan verdim ama inanmıyorum sonra eczaneden bitane daha test aldım oda pozitif. Akşam üstü 5 te ebe aradı hayırlı olsun hamilesin dedi. İnana biliyor musunuz. Dr bana mümkün değil dediği zaman bile hamileliğin başlarıymış yani arkadaşlar Rabbim çok büyük dualarınızı esirgemeyin birde birv derdin varsıdaa anlat utanma kimin duası kime yarar o belli olmaz yani benim bebeğim rabbim kucağıma almayıda nasip eder inş. o dualarla oldu çok şükür. Bunu anlatıyorum çünkü çok duymak istedim ben o zamanlar sorunları olupta hamile kalanları bu bir cesaret bu bir güç. Mevlam hepinizin kucaklarını bebişlerle doldursun bambaşka bir duygu bu rabbim en kısa zamanda EBRARIMA nasip eylesin sizi seviyorum hep yanımdaydınız
aşkolsun kızz,ben dün msn e daldım senin öyle yazdıgını bilem görmemişim vallacanım bende öle yaptım hemen çıkıtm
ne kusuru ablam nasılsın misafirlirin vardı aksam ama karılarını getirmemişler iyi bakalım iyimisin sen
kıs bak ne güzel işt benim bu çok hoşuma gitti ya
ah canım kıyamam ben sana aksam seni yalnız bırakmayacaktım ama olmadı ağrıların nasıl canım gectimi şimdi
ohhh ohhh gezdiniz ne güzel ya offfffff
canım gecmiş olsun canım inş bi sorun çıkmaz allah yardımcın olsun inş
offfffffffffff offfffffffffff zor canım neyse ama kısa süreliğine öle
canım bence erken olur ama bak bide şuvar bebiş yerlesirkende öle oluyo heveslendirmek istemem ama benim öle olmuştu
canım senin adına çok mutlu oldum bizede dua et canım benim bizimde olsun hayırlısıyla inş inş allah sana sorunsuz 9 ayı doldurmana yardın etsin inş hayırlısıyla kucağina al innnnnnnnşllah
günaydınlar
günaydınlar kıs hayırlı sabahlar
herkese günaydın hatunlar nasılksınız aksam fazla kaynatmamışsınız iyi olmus hekmen okudum bendeben aksam hemen gecem dedim gelemedim kimsede merak etmemiş ne oldu diye ben yinede söyleyeyim elektirikler gitti ta sabah geldi ondan gelemedim
bap inşallah vardır bişeyler yaa..3 nisan sana ugurlu gelir inşallah...sanada tünaydın demek uyku isteği var hayırlara çıkar inşallah canım
insallah ebrar'cım bunun yanında 10 gündür göğüs uclarında feci bir acı dokunamıyorum bile, birde arada göbüşümün alt kısmında titreme telefon titresimi gibi :)) bakalım 3 nisanı bekliyorum ama cok heveslenmek istemiyorum :)
ni demek bebem...bende yanlızdım zaten biliyosun takıldık iştemerak eden arkadaslarımdan allah razı olsun
aslında turkıyede olsam mutlaka telle falan bı sekılde haber verırdım de burada olunca el mahkum ıste nete de gıremedım hafta sonu sureklı sabah cıkıp aksam gırdık
adet olmadıkca bana glıyorlar esımde benı sakınlestırmek ıcın ugrasıp duruyor ıste ne yapsın:):)
bugun farlutali icmeye basladım buradakı dru aradım adetın yakınsa ucuncu gunu bakalım dedı adetı beklıyom yanı hala
tum gecmısı okudum ama karnım agrıyor kızlar benı bu seferlık affedın yorum yazamıcam sadece beegnmekle yetındım
yenı gelen arkadaslar hosgelmısler ınsallah bırlıkteyız bundan sonra
boncugum sen benı nısana al kuzum ama terıh veremıyorum malesef bosuna bekletmeyım lısteyı
ebosum kardelosum kardelen49um derınım dun gece uykusuzlugumu benımle paylastılar saolsunlar
hepınızı opuyorum
a.selam canım..neyin var hayırdır?selam kıslar kac gündür uğrayamadım hastayımda doğrulamadım bir türlüü nasılsınızz
olsun cnm iyi olmana sevindim...bizde pek bi degişiklik yok..inş netin olur yakında dönersin öptüm cnmMehaba kızlar okuyamadım geçmişi 70 küsür sayfa benim merak etmişşsiniz bende sizi çok merak ettim annemlerdeyim hala netim olmadı ne yazıkki dua listesini aldım okuycam inşallah net yapılsada aranıza dönsem diye dua ediyorum hepinizi öptüm canlar.
naber kızlar ben niraz vaktim vardı geçmişe baktım oku8dum uzuzn uzun ama yorum yapmadım herşey olup bitmiş herkez için hayırlısı neyse onu versin mevlam
özledim sizleri ama çok yoğundum eve iş aldım mevburen ama bırakıcam çok yorucu oluyo rahatsızım bide sadece duaya bakmaya girebildim ama hep aklımdasınız gece bile geliyosuuz
dualrım sizinle
aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar hoşgelmişler mevlam tez vakitte gülşdürsün yüzlerini inş
canlarım benden istediğinizi dua ve ne olursa söğleyin hemen okurum sizlere
inş artıkın girebilirim özledim sizleri
şimdi eşim gelicek çıkıyorum gelicem yine iyi bakın kendinize mevlama emamet olu
dualarınız kabede yapılan dualr gibi kabul olsun inş
kızlar ben bu bel ve kasık ağrısından ölücem:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?