cnm ya geçmiş olsun...acaba tuttumu ki ilk aklıma gelen o ooldu hadi inşallah
kıslar sırt ağrım varr terk etmiyor beni
kardln bhr kıss sen gebesin bencee
inşallah ama canım çok yanıyo sana geçmiş olsun canım
sağol cnm sinem demişti dersinn yada elixsirr
AllahAllah..inşallah tutmuştur canım yaa..valla bende iksir gibi düşünüyorum hayırlısı inşallah canım..test günü ne zaman?derin bilmiyorum bazen geçiyo bazen şiddele geri geliyo
kıslar sırt ağrım varr terk etmiyor beni
kardelenbhr hadi hayırlısı kızzzzz inşaallah kızların dediği gibi beiş geliyodurrrrr
derincim test yapmıycam ki
niye test yapmıyaczn kiii:26::26::26::26::26:
doğru bi karar canım hayırlısı inşallahadet günümü bekliycem canım
kızlar hepinize iyi akşamlar
canımm benimmm msjını okudum walla içim öyle tuhaf oldu ki gözlerim doldu inan ALLAHIM bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip eder inş darısı bizlere olsun sende dualrını eksik etme ne olur AEO...!!!slm arkadaşlar, çok hayırsız çıktım ben çok ne kadar uzun bir zaman oldu yazmadığım eski sayfamız kapanmış buraya geçmişizsizinle bişey paylaşmak istiyorum şubat ayının 28inde (yani adetimin 21.gününde ) adapazarı altınova hastanesi dr sami kemik' e gittim malum eskiler bilir tipik bir pkoluyumm daha önce başka bir doktorda 3 - 4 ay bi tedavi olmuştum sonra bıraktım pisikolojim bozuldu işe girdim sonra iş olayı eve uymadı ayrıldım işte o sırada sami beye gittim gitmez olaydım. Bana senin bebeğin olmaz mümkün değil bekleme hiç çatlatmayla ilaçlarla vakit öldürme seni heveslendirmek istemem ama hormon değerin menopozdaki kadınla bir dedi. Derhal tüp bebek servisine git yönlendirsinler. Artık aşılamamı yaparlar tüp mü derler bilemem dedi ama 2den fazlada aşılama yaptırıp vakit öldür dedi. Resmen yıkıldım odadan çıkarken zor tuttum kendimi çünkü orada kadın doğumcular tek kolidorda yani dışarda çok bekleyen vardı ağlayıp bana acımalarını istemedim zor eve geldim ve martın ayının 15inden sonra canım acayip bişeyler istemeye başladı şüphelendik ama bişey yapmadık 23ü akşamı test aldık pozitif sonra bitane daha aldık oda pozitif inanamadım sabahı zor ettim anasağlığa gittim kan verdim ama inanmıyorum sonra eczaneden bitane daha test aldım oda pozitif. Akşam üstü 5 te ebe aradı hayırlı olsun hamilesin dedi. İnana biliyor musunuz. Dr bana mümkün değil dediği zaman bile hamileliğin başlarıymış yani arkadaşlar Rabbim çok büyük dualarınızı esirgemeyin birde birv derdin varsıdaa anlat utanma kimin duası kime yarar o belli olmaz yani benim bebeğim rabbim kucağıma almayıda nasip eder inş. o dualarla oldu çok şükür. Bunu anlatıyorum çünkü çok duymak istedim ben o zamanlar sorunları olupta hamile kalanları bu bir cesaret bu bir güç. Mevlam hepinizin kucaklarını bebişlerle doldursun bambaşka bir duygu bu rabbim en kısa zamanda EBRARIMA nasip eylesin sizi seviyorum hep yanımdaydınız
evet canım ankaradayım mamak ta oturuyorum ben senin bebişler nasılselam herkese..napıyorsunuz? geçmişe çok bakmadım hamile haberi var mı iki gündür?
ewet yakın oturuyorum bahçeliye.. sendemi ankaradasın?
birşey değil...
bncuğum inşallah sınavın güzel geçer ayılar kış uykuusndan uyanıyolar bebeiş yollasınlar herkese
hepinize iyigeceler kızlarbuarada sınav gecsın lısteyı ayıcıklı yapıcam
canım hamile kaldığımda ilk ay benim karnımda çok ağrımıştı inşallah sendede öyledirselam kızlar...saat hayli geç bende geç gelebildim anca napayım...herkes iyidir inşallah...
smayelicim dikiş iyi geçmiş sevindim canım...dikkat et kendine...
kardeloşum belin nasıl oldu kııss..karşılaşamadık bu gece öptüm seni
ebuşum gezmişsin sende benim gibi bende anneme kaynanama derken gezenti oldum
birrsencim yok canım ya bişey oldugu yok..karnımda agrıyo zaten..olsaydı hemen çıkardı çok bekleyen testlere güven olmuyo...
diger tüm kıslar hepinizi çok öpüyorum..bugün pek halim yok yazmaya nedense...
slm canım nasıl oldun ağrıların varmış umarım yerleşmiştirde onun için ağrıyodur adet günün ne zamandı listede göremedimgünaydın canmherese mrbalar
kolay gelsin temizlikte yapmışsın güle güle kirletgünaydınn hayırlı pazarlar kızlar.
tosticim gerçi herkes demiş ama iyiki dış gebelik değilmiş inşallah bundan sonraki güzel gelir tümüyle seninle olurslmlar kızlar iyi haftasonları
ebrar ablacım sonucumu sormuşsun yazmıştım ama görmedin sanırım kimyasal gebelik geçirmişi
bu arada duayıda okudum allah kabul etsin
kız ece niye sen kayif yapamıyon bakım ne işin varhu kızlar pazarın keyfini çıkarıyorsunuz galiba iyimiş ben keyif yapamıyorum offffff
ya hep sen gezecek değilsin ya azcık ta evinde otur misafir gelsinhepinize güzel bir pazar diliyorum
benim misafirim gelicek hazırlık yapmam gerek bi selam veriyim dedim daha sonra görüşmek üzere öpüyorum sizi :80:
GÜNEYCANAN için AYETEL KÜRSİ listesi
SELİNA......................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
EBRAR......................15
DURU........................15
BONCUK....................15
DERİN.......................15
KARDELEN49...............15
KARDELENBHR.............15
KAYRA......................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
ECE..........................15bitti
ALEYNA....................15
TOSTİ......................10bitti
RANA.......................10
PELİN.......................10
BANU.......................10
NANELİŞKR...............10
KARDELOŞ................10
ANATOLİA................10
MİRANDA..................10
SAMYELİ...................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
SELİNA.......................15bitti
ELİXSİR......................15bitti
EBRAR........................15
DURU..........................15
BONCUK......................15
DERİN.........................15
KARDELEN49................15
KARDELENBHR...............15
KAYRA........................15
LAGRİMA......................15bitti
GÜNEYCANAN................15
ECE...........................15bitti
ALEYNA......................15
TOSTİ........................10bitti
RANA.........................10
PELİN.........................10
BANU..........................10
NANELİŞKR..................10
KARDELOŞ...................10
ANATOLİA....................10
MİRANDA.....................10
SAMYELİ......................10
EGAL...........................10
DERDA.........................10
BİRSEN.........................8
DİLEĞİM ANNE OLMAK TOPİCİNİN KANKALARI için AYETEL KÜRSİ listesi
GARİP............................20bitti
GÜNEYCANAN.................20
SELİNA..........................15bitti
ELİXSİR.........................15biTTİ
ECE..............................15bitti
BONCUK.........................10
DURU.............................10
PELİN............................10
DERİN...........................10
KAYRA...........................10
SAMYELİ........................10
KARDELOŞ......................10
BANU.............................10
NANELİŞKR.....................10
EBRAR...........................10
RANA............................10
ALEYNA..........................10
KARDELEN49...................10
KARDELENBHR.................10
DURU.............................10
KAYRA...........................10
LAGRİMA........................10bitti
TOSTİ...........................10bitti
ANATOLİA......................10
MİRANDA.......................10
EGAL.............................10
DERDA...........................10
BİRSEN...........................8
pelincim napıyon bitmedimi senin zaman çalışmalara başlamak içintamam canım sonra görüşürüz napalım öpüyorum seni cok...
cici geldin demek balıklar nerde kaldı tutamadın demi bizi aç bıraktın iyiki seni beklemeden yemişiznihayett geldim evimee kızlarr nasıll yorulmuşumm anlatamamm size ama annemlerin yanında olmak muhteşemdiii
ablam h.bnasılsınn? .... yok hala ya gelmedii diyorumki şubat 28 çekiyoo onla alakası olurmuu bilemedimm ama ne ses ne belirti yokk öle ümitlenmekte istemiyorum ....
canım ben okadar heycanlanmak istemiyorumm yaa sonu hüsran olmasından yoruldum artıkk
kardeloş napıyon kız konuşamıyoz çoktandır özlettin kendiniselam kızlar,bugün gelemedim,beni merak etmişsiniz,kusura bakmayın haber veremedim.
eşim evde olunca,girmemi istemedi pek,zaten bütün gün dışardaydık nerdeyse.
tabi canım arkadaşlar demiş zaten kapımız herkese açık buyur gel inşallah kısa zamanda hamiş kalırsında sevinirizben yeni katildim buraya 1 hafta fln oluyo, insallah benide araniza alirsinz
garipcim daha bitmedimi taşınma işin çabucak biter inşallahkardelencim demek esinle gezmelerde idiniz ohh sefan olsun canim
derinim sende uzulme kizzzz,mactan sonra gelir sevdicegin
bugun herkes gezmelerde idi herhalde,masallah
kizlar kayradan haberi olan varmi acep ben merak ettim:26::26:elixsirde girmiyor pek artik:26::26:önemli birsey yoktur insallah arkadaslarimizda
slmmmmgüzellerrrrrrrrrr
bakıyomda sende habire bahane buluyon yok gökçe ağlıyo yok uyumuyo yok kilo veremedim şimdi gelip döverdim ama hamileyim yorulurum ebrara diyimde o dövsün bari bak daha dün gibi hatırlıyom doğum yaptım diye pozitif ol ilerde büyüyünce sana yardım edecek merak etme kilonuda verirsinneblem cano işte bu kız bi büyüse hayırlısı ile bende zayıflasam :)
cano epey olmuş senin adet rabbim yüzünü güldürsün inşş bi gökcede sana göndersinnnnnnnnnn
derdacım sende bizim aklımızdasın canım arada gel iyiyim de yeter bizenaber kızlar ben niraz vaktim vardı geçmişe baktım oku8dum uzuzn uzun ama yorum yapmadım herşey olup bitmiş herkez için hayırlısı neyse onu versin mevlam
özledim sizleri ama çok yoğundum eve iş aldım mevburen ama bırakıcam çok yorucu oluyo rahatsızım bide sadece duaya bakmaya girebildim ama hep aklımdasınız gece bile geliyosuuz
dualrım sizinle
aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar hoşgelmişler mevlam tez vakitte gülşdürsün yüzlerini inş
canlarım benden istediğinizi dua ve ne olursa söğleyin hemen okurum sizlere
inş artıkın girebilirim özledim sizleri
şimdi eşim gelicek çıkıyorum gelicem yine iyi bakın kendinize mevlama emamet olu
dualarınız kabede yapılan dualr gibi kabul olsun inş
elixsir kız sende amma çürük çıktın be habire hasta oluyon yakında kocişin kapıya koyacak bak iyileşkıslar sırt ağrım varr terk etmiyor beni
hadi bakalım zayıfla nasıl olsa bebiş gelince gene kilo alacan sen yap diyeti ama kilo verirken fazla ver ilerde alacan ya o bakımdanbu gün sporaaaaaaa başladımmmmmmdiyette yapacam sonrada bi güzel hamile kalacammmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?