Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derin bilmiyorum bazen geçiyo bazen şiddele geri geliyo
AllahAllah..inşallah tutmuştur canım yaa..valla bende iksir gibi düşünüyorum hayırlısı inşallah canım..test günü ne zaman?
kıslar sırt ağrım varr terk etmiyor beni

kardln bhr kıss sen gebesin bencee

geçmiş olsun cnm..alıntıdada yazdım gerçi ama..

bu gün sporaaaaaaa başladımmmmmm diyette yapacam sonrada bi güzel hamile kalacammmmmmmmmm

kardelenbhr hadi hayırlısı kızzzzz inşaallah kızların dediği gibi beiş geliyodurrrrr

bugün müthiş yorgunum bütün evi sildim camları sildim balkonları kıştan bu yana yıkamıyodum onları yıkadım üstüne bi banyo yaptım bide spora gittim mahfoldum valla dr gitme fırsatı bulamadım yarın inşallah gidebilecem bakalım hayırlısıı buda beni hatırlamayan bi dr olrsa kaderimmiş derim artık ne yapamm

kardelen hemen yapman için demedim zaten cnm..yani gününü beklicen tabi de o gün ne zaman:)listeye bakmadım da...

sungerr hadi hayırlısı inşallah diyetini tamamlamadan hamile kalıverirsin şişer durursun

canımm benimmm msjını okudum walla içim öyle tuhaf oldu ki gözlerim doldu inan ALLAHIM bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip eder inş darısı bizlere olsun sende dualrını eksik etme ne olur AEO...!!!

selam herkese..napıyorsunuz? geçmişe çok bakmadım hamile haberi var mı iki gündür?

ewet yakın oturuyorum bahçeliye.. sendemi ankaradasın?

birşey değil...
evet canım ankaradayım mamak ta oturuyorum ben senin bebişler nasıl

hepinize iyigeceler kızlarbuarada sınav gecsın lısteyı ayıcıklı yapıcam
bncuğum inşallah sınavın güzel geçer ayılar kış uykuusndan uyanıyolar bebeiş yollasınlar herkese
canım hamile kaldığımda ilk ay benim karnımda çok ağrımıştı inşallah sendede öyledir
günaydın canm herese mrbalar
slm canım nasıl oldun ağrıların varmış umarım yerleşmiştirde onun için ağrıyodur adet günün ne zamandı listede göremedim
günaydınn hayırlı pazarlar kızlar.
kolay gelsin temizlikte yapmışsın güle güle kirlet
slmlar kızlar iyi haftasonları
ebrar ablacım sonucumu sormuşsun yazmıştım ama görmedin sanırım kimyasal gebelik geçirmişi
bu arada duayıda okudum allah kabul etsin
tosticim gerçi herkes demiş ama iyiki dış gebelik değilmiş inşallah bundan sonraki güzel gelir tümüyle seninle olur
hu kızlar pazarın keyfini çıkarıyorsunuz galiba iyimiş ben keyif yapamıyorum offffff
kız ece niye sen kayif yapamıyon bakım ne işin var
hepinize güzel bir pazar diliyorum
benim misafirim gelicek hazırlık yapmam gerek bi selam veriyim dedim daha sonra görüşmek üzere öpüyorum sizi :80:
ya hep sen gezecek değilsin ya azcık ta evinde otur misafir gelsin

tamam canım sonra görüşürüz napalım öpüyorum seni cok...
pelincim napıyon bitmedimi senin zaman çalışmalara başlamak için
cici geldin demek balıklar nerde kaldı tutamadın demi bizi aç bıraktın iyiki seni beklemeden yemişiz
selam kızlar,bugün gelemedim,beni merak etmişsiniz,kusura bakmayın haber veremedim.
eşim evde olunca,girmemi istemedi pek,zaten bütün gün dışardaydık nerdeyse.
kardeloş napıyon kız konuşamıyoz çoktandır özlettin kendini
ben yeni katildim buraya 1 hafta fln oluyo, insallah benide araniza alirsinz
tabi canım arkadaşlar demiş zaten kapımız herkese açık buyur gel inşallah kısa zamanda hamiş kalırsında seviniriz
garipcim daha bitmedimi taşınma işin çabucak biter inşallah
slmmmm güzellerrrrrrrrrr

neblem cano işte bu kız bi büyüse hayırlısı ile bende zayıflasam :)
cano epey olmuş senin adet rabbim yüzünü güldürsün inşş bi gökcede sana göndersinnnnnnnnnn
bakıyomda sende habire bahane buluyon yok gökçe ağlıyo yok uyumuyo yok kilo veremedim şimdi gelip döverdim ama hamileyim yorulurum ebrara diyimde o dövsün bari bak daha dün gibi hatırlıyom doğum yaptım diye pozitif ol ilerde büyüyünce sana yardım edecek merak etme kilonuda verirsin
derdacım sende bizim aklımızdasın canım arada gel iyiyim de yeter bize
kıslar sırt ağrım varr terk etmiyor beni

kardln bhr kıss sen gebesin bencee
elixsir kız sende amma çürük çıktın be habire hasta oluyon yakında kocişin kapıya koyacak bak iyileş

bu gün sporaaaaaaa başladımmmmmm diyette yapacam sonrada bi güzel hamile kalacammmmmmmmmm
hadi bakalım zayıfla nasıl olsa bebiş gelince gene kilo alacan sen yap diyeti ama kilo verirken fazla ver ilerde alacan ya o bakımdan

slmmmm
ya birsencim sorma geçen gittik kıyafet baktık bi yere daha girmeden adam size göre kıyafet yok demez mi sanarsın 100 kg insan girdi haa ay bi moral bozuldu bende sonra diger yerlerdede yakışmadı die canım sıkıldı gelsin ebroşum dövsün de bende rahatlıyam canım sıkılıyo galiba bahane buluyom swen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…