Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ama ama hiç aşılamadan bahsetmemişin,son durumun ne kiiii

ablacımm hem rahatsızım hem eşim evdeydi gelemedim

cnm gelemedim eşim evdeydii

geçmiş olsun garibiim

hayrılı olsun canım

kıss hala adet olmadınmı ama farlutualle olursuun

bu arada beni merak edip soran arkadaşlarıma teşekkür ederim
kardeloşum sen nasılsın cnm görüşemez olduk

egal nasıl gidiyor cnm
boncukumuda göremedim inş iyidirr
cicişşim karşılasamadık

ela ezelide epeydir göremiyorum
birsencim sen nasılsın bebiş nasıl
pelinim sen nasılsın cnm
dünüürüüm nasılsın cnm
nanaeli şekerde pek uğramaz oldu hele gül tamaer hiç gelmez oldu
neyse kıslar herkeze iyi akşamlar ben cıkıyorum görüşürüüzz

[/QUOTE]
bi ara geldimde,kimse yoktu,bende bişey yaxmadan geri gittim iksircim,geçmiş olsun,ağrıların varmış.
napcaz bu ağrıları bilmem ki
derinim sen aç,peşinede ben açcem cano,senden cesaret alcam ona göre.
hayırlısıyla olur inşallah
bu gün sporaaaaaaa başladımmmmmm diyette yapacam sonrada bi güzel hamile kalacammmmmmmmmm
inşallah.

ben buralardayımda,emrecik sana pek izin vermiyo ki,teyzeleriyle buluşasın.

ya dünde ben kocişle pardesü bakıyoz,kız benden şişko,büyük bedenlerimiz yakında gelcek hanfendi demez mi,bi sinir oldum ki,halbuki vardı bana göre olanlar,hatta denedim bi kaçını,çokta tam oldu ama insanlara battal mı görünüyorum acep recep?

bu arada selam.
garipcim,çok geçmiş olsun tatlım,acaba gaz sıkışması gibi bi ağrın olabilir mi?

Son düzenleme:
evet canım bizde kendimize kiloluyuz diyoruz ben 1.63 boy 69 kilo oldum haftaya 7 aya gircem boşver bazı salaklar düşünmeden konuşur canını sıkma gökçemizide üzme hamişlik te iyi gidiyo sayılır yorgunluğu saymazsak umarım sonuna kadar gelir sağlıcakla alırız kucağımıza
bi ara geldimde,kimse yoktu,bende bişey yaxmadan geri gittim iksircim,geçmiş olsun,ağrıların varmış.

inşallah.

ben buralardayımda,emrecik sana pek izin vermiyo ki,teyzeleriyle buluşasın.[/QUOTE]
evet canım gündüz yoruluyom o yüzden bazen girsemde fazla kalamıyom sen nasıl oldun

ben iyiyim birsencim,uykum geldi yalnız yaa.
ebroşu beklicem güya.
bugün o na bişey sormayı unutmuşumda,teldede kuruş yoktu,arayamadım hatunu,habire gelsin diye bekliyorum işte.

aleykum selam canim,benim sadece sol bacaklarimi bukerek yan oturdugumda oluyor canim,onun disinda ayagimi bukmesem bir sorunum yok yani.peki sen ameliyat oldunmi canim?beni bilgilendirisen bu konuda cok memnun olurum,bende fitiktan korkuyorum:18:

canim benim,yazilarin bana umut oldu inan,rabbim bebegini hayirli evlat eylesin

cok sagolasin canim,allah razi olsun

sagolasin ebrarcim,bende bilmiyorum,gittigim doktorun biri % 100 fitik bir digeri ise fitik degil dedi:26:fitik olamadigi söyleyen doktor,fitik bacaga vurar bacak agrisi ve farkli belirtiler verir dedi,ki bunlar sizde yok dedi..gecmiyorda sanirim,bir doktara gitsem iyi olacak

insallah hayirlisi olsun hakkinda canim,

canim hersey allahin taktiri,allah dilemedikten sonra yumurtalama gununde birlikte olsan bile olmayaninca olmaz..onun icin bence sen bu tur sIkintilar ile kendini bosa yipratma

hosgeldin kayracim,merak ettik seni,herseyin yolunda olmasina ve iyi olmana sevindim

bende bilmiyorum canim,ve kendi agrilarimdan dolayi fitiktan supheleniyorum,insallah suphelerim dogru cikmaz..bende arastiriyorum,ama cok bir bilgiye sahip degilim

cano gittik elazıg a önce köye gittik sogan ektik felan sonra merkeze döndük kıyafet felan baktım hiçbiri olmadı eve geldim ona canım sıkıldıı

canim uzulme,bende bugun esimle bir suru alisveris merkezi gezdim,bende kendime uygun hic birsey bulamadimgökce buyusun,kilolarda gider merak etme

selam kıslar kac gündür uğrayamadım hastayımda doğrulamadım bir türlüü nasılsınızz

gecmis olsun canim,simdi daha iyisindir insallah:26:

banucum demek hala netin olmadi,insallah en yakin zamanda sorunun hallolur ve aramizda olursun,iyi bak kendine

dualarina gönulden amiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum derdanurcum

ablacımm hem rahatsızım hem eşim evdeydi gelemedim

cnm gelemedim eşim evdeydii

geçmiş olsun garibiim

hayrılı olsun canım

kıss hala adet olmadınmı ama farlutualle olursuun

bu arada beni merak edip soran arkadaşlarıma teşekkür ederim
kardeloşum sen nasılsın cnm görüşemez olduk

egal nasıl gidiyor cnm
boncukumuda göremedim inş iyidirr
cicişşim karşılasamadık

ela ezelide epeydir göremiyorum
birsencim sen nasılsın bebiş nasıl
pelinim sen nasılsın cnm
dünüürüüm nasılsın cnm
nanaeli şekerde pek uğramaz oldu hele gül tamaer hiç gelmez oldu
neyse kıslar herkeze iyi akşamlar ben cıkıyorum görüşürüüzz

[/QUOTE]

sogalasin canim,allah razi olsun.

canim senin adina cok sevindim,insallah hersey ümit ettigin gibi olur ve acabilirsin dukkanini

kızlar ben bu bel ve kasık ağrısından ölücem:85:

canim benim hayirlisi olsun hakkinda,insallah bebis vardir,onun agrilaridir

bu gün sporaaaaaaa başladımmmmmm diyette yapacam sonrada bi güzel hamile kalacammmmmmmmmm

sende bendensin desene,hadi bakalim hayirli olsun diyetin sporun

bitmedi canim ya,bu nisan sonu tasinacagiz nasip olursa insallah,dunya isi hic bitmiyor canim ya,rabbim saglik sihhat versin de,gerisi olur gider

bu arada selam ve garipcim,çok geçmiş olsun tatlım,acaba gaz sıkışması gibi bi ağrın olabilir mi?

aleykum selam kardelencim,sagol canim,allah razi olsun..yok canim yaa,keske öyle olsa.aylardir ayni sorunu yasiyorum cunku..sol tarafima bacaklarimi bukerek yan oturdugumda(namaz oturusu gibi)bir batar oluyor,ayaklarimi bukmedigimde sorun yok.:26:bende anlayamadim artik..rabbim herkese saglik sihhat versin tatlim

selam arkadaslar, ya bi sorum var hincikkk iliskiden heme n sonra tuvaletim geliyo sizce hemen tuvaletimi yaparsam spermde mi akiyo yoksa alakasi yok mu kafama cok takiliyo :26::26::26:

slm kızlar nasılsınız ben derslerden gıremıyorum cok fazla gırsemde hemen cıkıyorum az kaldı ıyıce sıkıldım ama bu yastan sonra okunmuyormus

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************BAP980**************************3 NİSAN**********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**********************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***********************
*****************************KAYRAM*************************?? NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************SEMRAOZSOY******************

Son düzenleme:
Kızlar bı arkadas tarıh vermıstı gecmıste bag mıydı yenı gelenlerden bulamadım eskı sayfalardan
Bıde ebusum sana zahmet cnm benım sınav cumartesı pazar bu zamana kadar tarıh veren olursa not alırmısın ben gıremıcem çünkü ozamana kadar

herkese iyi geceler ben geldim geçmişe dönemiyorum çünkü pc gıcıklık yapıyo
hepiniz iyisinizdir umarım
boncuğum şükür kavuşturana bitanem özledim seni

kızlar ben çıkıyorum,eşim kalkmamı söylüyo,herkeze hayırlı geceler.
güle güle canım allaha emanet ol iyi uykular kaçırdım seni ama neyse

boncukum inşallah kuzum arkadaşlarda belirgin yazarlarsa ben not alırım canım
sanada kolay gelsin zor değilmi ders çalışmak

anammm napmalı bu tezgahtarları düşünmeden konuşuyolar gerçektende...sen takma kafaya kuşum yaa...benim kocişte geçen sinir oldu istedigi gibi kazak bulamadı bide her girdigimiz yerde şişman mmuamelesi yaptılar..oysaki üzerinde şişme mont vardı

inşallah.

ben buralardayımda,emrecik sana pek izin vermiyo ki,teyzeleriyle buluşasın.[/QUOTE]
sagol canım yaaa inşallahh rabbim herkesin gönlüne göre versin vallahi..çok istiyorum cano bilemezsin..ama hayırlısını diliyorum...Allahım utandırmaz inşallah altından kalkabilirim...sende inşallah hayalindeki magazayı açarsın en yakın zamanda..benden çok daha güzel bi magazan olsun inşallahhhhh
aman yaaa bi tane daha boşver cano takma şunları...herkes tezgahtar olsaydııııııı...
ebuşu çok beklersin gibime geliiiezel bitmedi daha
selam arkadaslar, ya bi sorum var hincikkk iliskiden heme n sonra tuvaletim geliyo sizce hemen tuvaletimi yaparsam spermde mi akiyo yoksa alakasi yok mu kafama cok takiliyo :26::26::26:
tabisi hemen gitme tuvalete..hatta hemen kalkma bile...olacagı varsa olur her türlü ama yinede sen gerekenleri yap canım...ilişkiden sonra hemen kalkma...
slm kızlar nasılsınız ben derslerden gıremıyorum cok fazla gırsemde hemen cıkıyorum az kaldı ıyıce sıkıldım ama bu yastan sonra okunmuyormus

fıstıgım Allah kolaylık versin..cidden zor oluyo yaa.bende hesapta liseyi veriyodum bi ara krediler iyiydi ama devam ettiremedim birsürü sorunlarımız vardı zaten o sıralar maddi olarak..ben bişeylere kafamı taktıgımda hiç çalışamazdım öyle öyle gitmedim sınavlara.durumum silik şuanda...he bide ben meslek lisesine kayıt olmak için gitmiştim onun tarihi degildi bende genel liseye kayıt olmuştum istemeye istemeye

selam kızlar bi bakayım dedim..kociş çagırıyo konusup duruyo rahat bırakmıyo ...kaçtım ben...

ebrarım okudum duaları cano ama ekleyemiyom şuanda çıkmam gerenk..ekleyiver gaari...

canım ben okudum bitti ALLAHIM inş hepimizin dualarını kabul eder (AMİNNNNNNN)

garibim bencede ihmal etme kuzum git bi doktora daha inşallah korktuğun gibi değildir mevlam şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…