ama ama hiç aşılamadan bahsetmemişin,son durumun ne kiiiiMehaba kızlar okuyamadım geçmişi 70 küsür sayfa benim merak etmişşsiniz bende sizi çok merak ettim annemlerdeyim hala netim olmadı ne yazıkki dua listesini aldım okuycam inşallah net yapılsada aranıza dönsem diye dua ediyorum hepinizi öptüm canlar.
ablacımm hem rahatsızım hem eşim evdeydi gelemedimbugün kimsecikler yok
kardeloş nerelerdesin hiç uğramadın yaa
kayram senide merak etmeye başladım umarım iyisindir kuzum
iksirde hiç uğramadı bugün yaa
peloşum ve ecem hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın canlarım
derinim demek yanlızsın hee bende bibakıyım dedim ama heran kaçabilirim gelsende konuşsak azcık
derinim sen aç,peşinede ben açcem cano,senden cesaret alcam ona göre.canım yaa çok şükür...ebrarımdan haberini aldık...Allahım sag salim kucagına versin...duaların için Allah razı olsun..darısı hepimize...saglıcakla kal canım
aşkolsun kızz,ben dün msn e daldım senin öyle yazdıgını bilem görmemişim vallademek elektrigin gitti sinirrr...
bap inşallah vardır bişeyler yaa..3 nisan sana ugurlu gelir inşallah...
ni demek bebem...bende yanlızdım zaten biliyosun takıldık iştekarnın geçmiştir inşallah ya..ılık süt iç kız iyi geliyo
a.selam canım..neyin var hayırdır?
olsun cnm iyi olmana sevindim...bizde pek bi degişiklik yok..inş netin olur yakında dönersin öptüm cnm
canımm nasılsın derdamaman işler yoruyosa dedigin gibi bırak boşver yaa..saglıgından önemlimi...inş karşılaşırız cnm şimdi yoksun..öptüm derdam
selam canlarım...artık biraz daha geç kapamaya başladım.malum saatler alındı...
dükkan işini merak edenlere;galiba olacak kızlar..krediyi alabilirsem Allahın izniyle dükkanımı çalıştırmaya başlıcam..herşey kredide bitiyor...anlaştık gibi bişey yani..kendisiyle görüşmedim ama annesi konuşmuş kızıyla yani dükkan sahibiyle...o da eşiyle görüşmüş...biz onunla anlaşırız demiş annesine..ben onlara demiştim krediyle borç ödeyecem elime fazla kalmıyoiyazın devretmek için baya istiyodu çünkü..bunu karşılayamam ben demiştim..anneside elime kalan parayı demiş o da kabul etmiş...gerisini aydan aya bölcez galiba...ay çok heves etmekte istemiyom bakalım hayırlısı...
alttaki kısçeler selammmm:79:
inşallah.bu gün sporaaaaaaa başladımmmmmmdiyette yapacam sonrada bi güzel hamile kalacammmmmmmmmm
evet canım ankaradayım mamak ta oturuyorum ben senin bebişler nasıl
bncuğum inşallah sınavın güzel geçer ayılar kış uykuusndan uyanıyolar bebeiş yollasınlar herkese
canım hamile kaldığımda ilk ay benim karnımda çok ağrımıştı inşallah sendede öyledir
slm canım nasıl oldun ağrıların varmış umarım yerleşmiştirde onun için ağrıyodur adet günün ne zamandı listede göremedim
kolay gelsin temizlikte yapmışsın güle güle kirlet
tosticim gerçi herkes demiş ama iyiki dış gebelik değilmiş inşallah bundan sonraki güzel gelir tümüyle seninle olur
kız ece niye sen kayif yapamıyon bakım ne işin var
ya hep sen gezecek değilsin ya azcık ta evinde otur misafir gelsin
pelincim napıyon bitmedimi senin zaman çalışmalara başlamak için
cici geldin demek balıklar nerde kaldı tutamadın demi bizi aç bıraktın iyiki seni beklemeden yemişiz
kardeloş napıyon kız konuşamıyoz çoktandır özlettin kendini
tabi canım arkadaşlar demiş zaten kapımız herkese açık buyur gel inşallah kısa zamanda hamiş kalırsında seviniriz
garipcim daha bitmedimi taşınma işin çabucak biter inşallah
bakıyomda sende habire bahane buluyon yok gökçe ağlıyo yok uyumuyo yok kilo veremedim şimdi gelip döverdim ama hamileyim yorulurum ebrara diyimde o dövsün bari bak daha dün gibi hatırlıyom doğum yaptım diye pozitif ol ilerde büyüyünce sana yardım edecek merak etme kilonuda verirsin
derdacım sende bizim aklımızdasın canım arada gel iyiyim de yeter bize
elixsir kız sende amma çürük çıktın be habire hasta oluyon yakında kocişin kapıya koyacak bak iyileş
hadi bakalım zayıfla nasıl olsa bebiş gelince gene kilo alacan sen yap diyeti ama kilo verirken fazla ver ilerde alacan ya o bakımdan
slmmmm
ya birsencim sorma geçen gittik kıyafet baktık bi yere daha girmeden adam size göre kıyafet yok demez mi sanarsın 100 kg insan girdi haa ay bi moral bozuldu bende sonra diger yerlerdede yakışmadı die canım sıkıldı gelsin ebroşum dövsün de bende rahatlıyamcanım sıkılıyo galiba bahane buluyom swen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo
evet canım bizde kendimize kiloluyuz diyoruz ben 1.63 boy 69 kilo oldum haftaya 7 aya gircem boşver bazı salaklar düşünmeden konuşur canını sıkma gökçemizide üzme hamişlik te iyi gidiyo sayılır yorgunluğu saymazsak umarım sonuna kadar gelir sağlıcakla alırız kucağımızaslmmmm
ya birsencim sorma geçen gittik kıyafet baktık bi yere daha girmeden adam size göre kıyafet yok demez mi sanarsın 100 kg insan girdi haa ay bi moral bozuldu bende sonra diger yerlerdede yakışmadı die canım sıkıldı gelsin ebroşum dövsün de bende rahatlıyamcanım sıkılıyo galiba bahane buluyom swen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo
bi ara geldimde,kimse yoktu,bende bişey yaxmadan geri gittim iksircim,geçmiş olsun,ağrıların varmış.ama ama hiç aşılamadan bahsetmemişin,son durumun ne kiiii
ablacımm hem rahatsızım hem eşim evdeydi gelemedim
cnm gelemedim eşim evdeydii
geçmiş olsun garibiim
hayrılı olsun canım
kıss hala adet olmadınmı ama farlutualle olursuun
bu arada beni merak edip soran arkadaşlarıma teşekkür ederim
kardeloşum sen nasılsın cnm görüşemez olduk
egal nasıl gidiyor cnm
boncukumuda göremedim inş iyidirr
cicişşim karşılasamadık
ela ezelide epeydir göremiyorum
birsencim sen nasılsın bebiş nasıl
pelinim sen nasılsın cnm
dünüürüüm nasılsın cnm
nanaeli şekerde pek uğramaz oldu hele gül tamaer hiç gelmez oldu
neyse kıslar herkeze iyi akşamlar ben cıkıyorum görüşürüüzz
selam arkadaşım 2 ay önce aynı şeyle karşılaştım sol kasığımda sanki birşey var gibi batıyordu uyutmuyordu beni ağrı.önce kistten korkup jinekoloğa gittim hiç birşey yok diyincede fıtıktan şüphelenip beyin ve sinir cerrahına gittim mr çekildi ve sonuç fıtık çıktı.umarım sendeki önemsiz birşeydir.
slm arkadaşlar, çok hayırsız çıktım ben çok ne kadar uzun bir zaman oldu yazmadığım eski sayfamız kapanmış buraya geçmişizsizinle bişey paylaşmak istiyorum şubat ayının 28inde (yani adetimin 21.gününde ) adapazarı altınova hastanesi dr sami kemik' e gittim malum eskiler bilir tipik bir pkoluyumm daha önce başka bir doktorda 3 - 4 ay bi tedavi olmuştum sonra bıraktım pisikolojim bozuldu işe girdim sonra iş olayı eve uymadı ayrıldım işte o sırada sami beye gittim gitmez olaydım. Bana senin bebeğin olmaz mümkün değil bekleme hiç çatlatmayla ilaçlarla vakit öldürme seni heveslendirmek istemem ama hormon değerin menopozdaki kadınla bir dedi. Derhal tüp bebek servisine git yönlendirsinler. Artık aşılamamı yaparlar tüp mü derler bilemem dedi ama 2den fazlada aşılama yaptırıp vakit öldür dedi. Resmen yıkıldım odadan çıkarken zor tuttum kendimi çünkü orada kadın doğumcular tek kolidorda yani dışarda çok bekleyen vardı ağlayıp bana acımalarını istemedim zor eve geldim ve martın ayının 15inden sonra canım acayip bişeyler istemeye başladı şüphelendik ama bişey yapmadık 23ü akşamı test aldık pozitif sonra bitane daha aldık oda pozitif inanamadım sabahı zor ettim anasağlığa gittim kan verdim ama inanmıyorum sonra eczaneden bitane daha test aldım oda pozitif. Akşam üstü 5 te ebe aradı hayırlı olsun hamilesin dedi. İnana biliyor musunuz. Dr bana mümkün değil dediği zaman bile hamileliğin başlarıymış yani arkadaşlar Rabbim çok büyük dualarınızı esirgemeyin birde birv derdin varsıdaa anlat utanma kimin duası kime yarar o belli olmaz yani benim bebeğim rabbim kucağıma almayıda nasip eder inş. o dualarla oldu çok şükür. Bunu anlatıyorum çünkü çok duymak istedim ben o zamanlar sorunları olupta hamile kalanları bu bir cesaret bu bir güç. Mevlam hepinizin kucaklarını bebişlerle doldursun bambaşka bir duygu bu rabbim en kısa zamanda EBRARIMA nasip eylesin sizi seviyorum hep yanımdaydınız
canım bende öle yaptım hemen çıkıtm
ne kusuru ablam nasılsın misafirlirin vardı aksam ama karılarını getirmemişler iyi bakalım iyimisin sen
kıs bak ne güzel işt benim bu çok hoşuma gitti ya
ah canım kıyamam ben sana aksam seni yalnız bırakmayacaktım ama olmadı ağrıların nasıl canım gectimi şimdi
ohhh ohhh gezdiniz ne güzel ya offfffff
canım gecmiş olsun canım inş bi sorun çıkmaz allah yardımcın olsun inş
offfffffffffff offfffffffffff zor canım neyse ama kısa süreliğine öle
canım bence erken olur ama bak bide şuvar bebiş yerlesirkende öle oluyo heveslendirmek istemem ama benim öle olmuştu
canım senin adına çok mutlu oldum bizede dua et canım benim bizimde olsun hayırlısıyla inş inş allah sana sorunsuz 9 ayı doldurmana yardın etsin inş hayırlısıyla kucağina al innnnnnnnşllah
günaydınlar
günaydınlar kıs hayırlı sabahlar
herkese günaydın hatunlar nasılksınız aksam fazla kaynatmamışsınız iyi olmus hekmen okudum bendeben aksam hemen gecem dedim gelemedim kimsede merak etmemiş ne oldu diye ben yinede söyleyeyim elektirikler gitti ta sabah geldi ondan gelemedim
garibim hayrolsun kuzum ya niye ağrı oluyoki madem fıtık filan yok kistte yoktu değilmi ?allah şifa versin kuzum bence başka bir doktora daha git böyle nekadar çekiceksin
saol canım anlayışın için dün akşam girip girip çıktım istekleri bitmediki
kesinlikle cano yaa kadın gruru zaten aykalar altında
oyyy bitanem benim nasıl sevindim seni burda gördüğüme msnde konuştuk ama tekrardan tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin inşallah .buda gösteriyorki rabbim ol dedikten sonra herşey boş .sağlıkla kucağına al inşallah minişini .
kız ece güzelde çocuk tepe takla olmuş yav yazık bebişe
buarada merak etmemişsiniz demişsinde ben kkya girmedim be kuzu azcık msn muhabbeti yaptık diğer pcde sorun olunca kkyı açmadım bile
ne işlerin var acep
sanada tünaydın demek uyku isteği var hayırlara çıkar inşallah canım
herkese selam canlarım ben duruyu ve banuyu çok özledim yaa nerelerdesiniz kızlar
lagrima doktora gidecekti hayırlı haberler alır inşallah
güneycananımızda gelmiyo merak ettim yaa
boncukum sen nerelerdesin kuzum dersmi çalışıyosun ?
benimde adetime 1hafta kaldı meme uçlarıma dokunamıyorum ve sağ kasığımda ara ara atmalar yani senin durumunun aynısı:)))çok heyecanlıyım alttaki yorumlarda da muhtemelen hamilesin denmişş ayy inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende 4nisanda adet dönemim mem uçlarımda 4gündüür böyleler...
iyyimm ebrarrimmm napiyim is güc ugrasiyorumm. cnm sIkkIn yumurtlama günümü yakalayamadimmm:44::44::44::44::44: o kadar test yaptim gene bilmio, yumurtladimmi die bi keresinde ciftcigi oldu aradan iki saat gecti tekrar yaptim tek cizgi öfffff preseedleride kullanamadimmmm sne nasilsin günün gecmiss test falan yaptinmi .. ins bisseyler vrdirr :)))
merak eden arkadaslarımdan allah razı olsun
aslında turkıyede olsam mutlaka telle falan bı sekılde haber verırdım de burada olunca el mahkum ıste nete de gıremedım hafta sonu sureklı sabah cıkıp aksam gırdık
adet olmadıkca bana glıyorlar esımde benı sakınlestırmek ıcın ugrasıp duruyor ıste ne yapsın:):)
bugun farlutali icmeye basladım buradakı dru aradım adetın yakınsa ucuncu gunu bakalım dedı adetı beklıyom yanı hala
tum gecmısı okudum ama karnım agrıyor kızlar benı bu seferlık affedın yorum yazamıcam sadece beegnmekle yetındım
yenı gelen arkadaslar hosgelmısler ınsallah bırlıkteyız bundan sonra
boncugum sen benı nısana al kuzum ama terıh veremıyorum malesef bosuna bekletmeyım lısteyı
ebosum kardelosum kardelen49um derınım dun gece uykusuzlugumu benımle paylastılar saolsunlar
hepınızı opuyorum
kızlar bu yazdıgımı ebosum ablacım okumasınbenı dover cunku bılırım
kasık fıtıgı nasıl oluyor yaaaaaa ne zararı var benımde agrılar var ama amelıyattan herhalde dıye sorasım geldıama ablam her an patlatabılır enseme herseyı yıne arastırmaya basladım dıye olsun ablam o dover de sever de
cano gittik elazıg a önce köye gittik sogan ektik felan sonra merkeze döndük kıyafet felan baktım hiçbiri olmadıeve geldim ona canım sıkıldıı
selam kıslar kac gündür uğrayamadım hastayımda doğrulamadım bir türlüü nasılsınızz
Mehaba kızlar okuyamadım geçmişi 70 küsür sayfa benim merak etmişşsiniz bende sizi çok merak ettim annemlerdeyim hala netim olmadı ne yazıkki dua listesini aldım okuycam inşallah net yapılsada aranıza dönsem diye dua ediyorum hepinizi öptüm canlar.
naber kızlar ben niraz vaktim vardı geçmişe baktım oku8dum uzuzn uzun ama yorum yapmadım herşey olup bitmiş herkez için hayırlısı neyse onu versin mevlam
özledim sizleri ama çok yoğundum eve iş aldım mevburen ama bırakıcam çok yorucu oluyo rahatsızım bide sadece duaya bakmaya girebildim ama hep aklımdasınız gece bile geliyosuuz
dualrım sizinle
aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar hoşgelmişler mevlam tez vakitte gülşdürsün yüzlerini inş
canlarım benden istediğinizi dua ve ne olursa söğleyin hemen okurum sizlere
inş artıkın girebilirim özledim sizleri
şimdi eşim gelicek çıkıyorum gelicem yine iyi bakın kendinize mevlama emamet olu
dualarınız kabede yapılan dualr gibi kabul olsun inş
ablacımm hem rahatsızım hem eşim evdeydi gelemedimbugün kimsecikler yok
kardeloş nerelerdesin hiç uğramadın yaa
kayram senide merak etmeye başladım umarım iyisindir kuzum
iksirde hiç uğramadı bugün yaa
peloşum ve ecem hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın canlarım
derinim demek yanlızsın hee bende bibakıyım dedim ama heran kaçabilirim gelsende konuşsak azcık
canım yaa çok şükür...ebrarımdan haberini aldık...Allahım sag salim kucagına versin...duaların için Allah razı olsun..darısı hepimize...saglıcakla kal canım
aşkolsun kızz,ben dün msn e daldım senin öyle yazdıgını bilem görmemişim vallademek elektrigin gitti sinirrr...
bap inşallah vardır bişeyler yaa..3 nisan sana ugurlu gelir inşallah...
ni demek bebem...bende yanlızdım zaten biliyosun takıldık iştekarnın geçmiştir inşallah ya..ılık süt iç kız iyi geliyo
a.selam canım..neyin var hayırdır?
olsun cnm iyi olmana sevindim...bizde pek bi degişiklik yok..inş netin olur yakında dönersin öptüm cnm
canımm nasılsın derdamaman işler yoruyosa dedigin gibi bırak boşver yaa..saglıgından önemlimi...inş karşılaşırız cnm şimdi yoksun..öptüm derdam
selam canlarım...artık biraz daha geç kapamaya başladım.malum saatler alındı...
dükkan işini merak edenlere;galiba olacak kızlar..krediyi alabilirsem Allahın izniyle dükkanımı çalıştırmaya başlıcam..herşey kredide bitiyor...anlaştık gibi bişey yani..kendisiyle görüşmedim ama annesi konuşmuş kızıyla yani dükkan sahibiyle...o da eşiyle görüşmüş...biz onunla anlaşırız demiş annesine..ben onlara demiştim krediyle borç ödeyecem elime fazla kalmıyoiyazın devretmek için baya istiyodu çünkü..bunu karşılayamam ben demiştim..anneside elime kalan parayı demiş o da kabul etmiş...gerisini aydan aya bölcez galiba...ay çok heves etmekte istemiyom bakalım hayırlısı...
alttaki kısçeler selammmm:79:
kızlar ben bu bel ve kasık ağrısından ölücem:85:
bu gün sporaaaaaaa başladımmmmmmdiyette yapacam sonrada bi güzel hamile kalacammmmmmmmmm
evet canım ankaradayım mamak ta oturuyorum ben senin bebişler nasıl
bncuğum inşallah sınavın güzel geçer ayılar kış uykuusndan uyanıyolar bebeiş yollasınlar herkese
canım hamile kaldığımda ilk ay benim karnımda çok ağrımıştı inşallah sendede öyledir
slm canım nasıl oldun ağrıların varmış umarım yerleşmiştirde onun için ağrıyodur adet günün ne zamandı listede göremedim
kolay gelsin temizlikte yapmışsın güle güle kirlet
tosticim gerçi herkes demiş ama iyiki dış gebelik değilmiş inşallah bundan sonraki güzel gelir tümüyle seninle olur
kız ece niye sen kayif yapamıyon bakım ne işin var
ya hep sen gezecek değilsin ya azcık ta evinde otur misafir gelsin
pelincim napıyon bitmedimi senin zaman çalışmalara başlamak için
cici geldin demek balıklar nerde kaldı tutamadın demi bizi aç bıraktın iyiki seni beklemeden yemişiz
kardeloş napıyon kız konuşamıyoz çoktandır özlettin kendini
tabi canım arkadaşlar demiş zaten kapımız herkese açık buyur gel inşallah kısa zamanda hamiş kalırsında seviniriz
garipcim daha bitmedimi taşınma işin çabucak biter inşallah
bakıyomda sende habire bahane buluyon yok gökçe ağlıyo yok uyumuyo yok kilo veremedim şimdi gelip döverdim ama hamileyim yorulurum ebrara diyimde o dövsün bari bak daha dün gibi hatırlıyom doğum yaptım diye pozitif ol ilerde büyüyünce sana yardım edecek merak etme kilonuda verirsin
derdacım sende bizim aklımızdasın canım arada gel iyiyim de yeter bize
elixsir kız sende amma çürük çıktın be habire hasta oluyon yakında kocişin kapıya koyacak bak iyileş
hadi bakalım zayıfla nasıl olsa bebiş gelince gene kilo alacan sen yap diyeti ama kilo verirken fazla ver ilerde alacan ya o bakımdan
bu arada selam ve garipcim,çok geçmiş olsun tatlım,acaba gaz sıkışması gibi bi ağrın olabilir mi?
kızlar ben çıkıyorum,eşim kalkmamı söylüyo,herkeze hayırlı geceler.
güle güle canım allaha emanet ol iyi uykular kaçırdım seni ama neysekızlar ben çıkıyorum,eşim kalkmamı söylüyo,herkeze hayırlı geceler.
Kızlar bı arkadas tarıh vermıstı gecmıste bag mıydı yenı gelenlerden bulamadım eskı sayfalardan
Bıde ebusum sana zahmet cnm benım sınav cumartesı pazar bu zamana kadar tarıh veren olursa not alırmısın ben gıremıcem çünkü ozamana kadar
herkese iyi geceler ben geldim geçmişe dönemiyorum çünkü pc gıcıklık yapıyo
hepiniz iyisinizdir umarım
boncuğum şükür kavuşturana bitanem özledim seni
anammm napmalı bu tezgahtarları düşünmeden konuşuyolar gerçektende...sen takma kafaya kuşum yaa...benim kocişte geçen sinir oldu istedigi gibi kazak bulamadı bide her girdigimiz yerde şişman mmuamelesi yaptılar..oysaki üzerinde şişme mont vardıslmmm
bi ara geldimde,kimse yoktu,bende bişey yaxmadan geri gittim iksircim,geçmiş olsun,ağrıların varmış.ama ama hiç aşılamadan bahsetmemişin,son durumun ne kiiii
geçmiş olsun garibiim
hayrılı olsun canım
egal nasıl gidiyor cnm
cicişşim karşılasamadık
pelinim sen nasılsın cnm
dünüürüüm nasılsın cnm
aman yaaa bi tane daha boşver cano takma şunları...herkes tezgahtar olsaydııııııı...ya dünde ben kocişle pardesü bakıyoz,kız benden şişko,büyük bedenlerimiz yakında gelcek hanfendi demez mi,bi sinir oldum ki,halbuki vardı bana göre olanlar,hatta denedim bi kaçını,çokta tam oldu ama insanlara battal mı görünüyorum acep recep?
tabisi hemen gitme tuvalete..hatta hemen kalkma bile...olacagı varsa olur her türlü ama yinede sen gerekenleri yap canım...ilişkiden sonra hemen kalkma...selam arkadaslar, ya bi sorum var hincikkk iliskiden heme n sonra tuvaletim geliyo sizce hemen tuvaletimi yaparsam spermde mi akiyo yoksa alakasi yok mu kafama cok takiliyo :26::26::26:
slm kızlar nasılsınız ben derslerden gıremıyorum cok fazla gırsemde hemen cıkıyorum az kaldı ıyıce sıkıldım amabu yastan sonra okunmuyormus
Kızlar bı arkadas tarıh vermıstı gecmıste bag mıydı yenı gelenlerden bulamadım eskı sayfalardan
Bıde ebusum sana zahmet cnm benım sınav cumartesı pazar bu zamana kadar tarıh veren olursa not alırmısın ben gıremıcem çünkü ozamana kadar
GÜNEYCANAN için AYETEL KÜRSİ listesi
SELİNA......................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
EBRAR......................15
DURU........................15
BONCUK....................15
DERİN.......................15
KARDELEN49...............15
KARDELENBHR.............15
KAYRA......................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
ECE..........................15bitti
ALEYNA....................15
TOSTİ......................10bitti
RANA.......................10BİTTİ
PELİN.......................10
BANU.......................10
NANELİŞKR...............10
KARDELOŞ................10
ANATOLİA................10
MİRANDA..................10
SAMYELİ...................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
SELİNA.......................15bitti
ELİXSİR......................15bitti
EBRAR........................15
DURU..........................15
BONCUK......................15
DERİN.........................15
KARDELEN49................15
KARDELENBHR...............15
KAYRA........................15
LAGRİMA......................15bitti
GÜNEYCANAN................15
ECE...........................15bitti
ALEYNA......................15
TOSTİ........................10bitti
RANA.........................10BİTTİ
PELİN.........................10
BANU..........................10
NANELİŞKR..................10
KARDELOŞ...................10
ANATOLİA....................10
MİRANDA.....................10
SAMYELİ......................10
EGAL...........................10
DERDA.........................10
BİRSEN.........................8
DİLEĞİM ANNE OLMAK TOPİCİNİN KANKALARI için AYETEL KÜRSİ listesi
GARİP............................20bitti
GÜNEYCANAN.................20
SELİNA..........................15bitti
ELİXSİR.........................15biTTİ
ECE..............................15bitti
BONCUK.........................10
DURU.............................10
PELİN............................10
DERİN...........................10
KAYRA...........................10
SAMYELİ........................10
KARDELOŞ......................10
BANU.............................10
NANELİŞKR.....................10
EBRAR...........................10
RANA............................10BİTTİ
ALEYNA..........................10
KARDELEN49...................10
KARDELENBHR.................10
DURU.............................10
KAYRA...........................10
LAGRİMA........................10bitti
TOSTİ...........................10bitti
ANATOLİA......................10
MİRANDA.......................10
EGAL.............................10
DERDA...........................10
BİRSEN...........................8
aleykum selam canim,benim sadece sol bacaklarimi bukerek yan oturdugumda oluyor canim,onun disinda ayagimi bukmesem bir sorunum yok yani.peki sen ameliyat oldunmi canim?beni bilgilendirisen bu konuda cok memnun olurum,bende fitiktan korkuyorum:18:
canim benim,yazilarin bana umut oldu inan,rabbim bebegini hayirli evlat eylesin
cok sagolasin canim,allah razi olsun
sagolasin ebrarcim,bende bilmiyorum,gittigim doktorun biri % 100 fitik bir digeri ise fitik degil dedi:26:fitik olamadigi söyleyen doktor,fitik bacaga vurar bacak agrisi ve farkli belirtiler verir dedi,ki bunlar sizde yok dedi..gecmiyorda sanirim,bir doktara gitsem iyi olacak
insallah hayirlisi olsun hakkinda canim,
canim hersey allahin taktiri,allah dilemedikten sonra yumurtalama gununde birlikte olsan bile olmayaninca olmaz..onun icin bence sen bu tur sIkintilar ile kendini bosa yipratma
hosgeldin kayracim,merak ettik seni,herseyin yolunda olmasina ve iyi olmana sevindim
bende bilmiyorum canim,ve kendi agrilarimdan dolayi fitiktan supheleniyorum,insallah suphelerim dogru cikmaz..bende arastiriyorum,ama cok bir bilgiye sahip degilim
canim uzulme,bende bugun esimle bir suru alisveris merkezi gezdim,bende kendime uygun hic birsey bulamadimgökce buyusun,kilolarda gider merak etme
gecmis olsun canim,simdi daha iyisindir insallah:26:
banucum demek hala netin olmadi,insallah en yakin zamanda sorunun hallolur ve aramizda olursun,iyi bak kendine
dualarina gönulden amiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum derdanurcum
geçmiş olsun garibiim
hayrılı olsun canım
egal nasıl gidiyor cnm
cicişşim karşılasamadık
pelinim sen nasılsın cnm
dünüürüüm nasılsın cnm
sogalasin canim,allah razi olsun.
canim senin adina cok sevindim,insallah hersey ümit ettigin gibi olur ve acabilirsin dukkanini
canim benim hayirlisi olsun hakkinda,insallah bebis vardir,onun agrilaridir
sende bendensin desene,hadi bakalim hayirli olsun diyetin sporun
bitmedi canim ya,bu nisan sonu tasinacagiz nasip olursa insallah,dunya isi hic bitmiyor canim ya,rabbim saglik sihhat versin de,gerisi olur gider
aleykum selam kardelencim,sagol canim,allah razi olsun..yok canim yaa,keske öyle olsa.aylardir ayni sorunu yasiyorum cunku..sol tarafima bacaklarimi bukerek yan oturdugumda(namaz oturusu gibi)bir batar oluyor,ayaklarimi bukmedigimde sorun yok.:26:bende anlayamadim artik..rabbim herkese saglik sihhat versin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?