selam arkadaslar, ya bi sorum var hincikkk iliskiden heme n sonra tuvaletim geliyo sizce hemen tuvaletimi yaparsam spermde mi akiyo yoksa alakasi yok mu kafama cok takiliyo :26::26::26:
canım ölesine dedim kızece cim,herkez başka alemlerdeydi sanırım akşam,zaten kimse geri gelmemiş ki,merak edilsin.:89:
canım değiştirceğim senin için rahat etsin diye ok canım ya öle sine dedim saat 1 e kadar bekledim gelmedi bende yattım taa sabah 10 a doğru gelmiş sinir oldum yagaribim hayrolsun kuzum ya niye ağrı oluyoki madem fıtık filan yok kistte yoktu değilmi ?allah şifa versin kuzum bence başka bir doktora daha git böyle nekadar çekiceksin
saol canım anlayışın için dün akşam girip girip çıktım istekleri bitmediki
kesinlikle cano yaa kadın gruru zaten aykalar altında
oyyy bitanem benim nasıl sevindim seni burda gördüğüme msnde konuştuk ama tekrardan tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin inşallah .buda gösteriyorki rabbim ol dedikten sonra herşey boş .sağlıkla kucağına al inşallah minişini .
kız ece güzelde çocuk tepe takla olmuş yav yazık bebişe
buarada merak etmemişsiniz demişsinde ben kkya girmedim be kuzu azcık msn muhabbeti yaptık diğer pcde sorun olunca kkyı açmadım bile
ne işlerin var acep
sanada tünaydın demek uyku isteği var hayırlara çıkar inşallah canım
herkese selam canlarım ben duruyu ve banuyu çok özledim yaa nerelerdesiniz kızlar
lagrima doktora gidecekti hayırlı haberler alır inşallah
güneycananımızda gelmiyo merak ettim yaa
boncukum sen nerelerdesin kuzum dersmi çalışıyosun ?
ah canım inş gelir adetin ya kendiliğindende olmaması çok kötü ya canım çok gecmiş olsun ya inş gecer artıkmerak eden arkadaslarımdan allah razı olsun
aslında turkıyede olsam mutlaka telle falan bı sekılde haber verırdım de burada olunca el mahkum ıste nete de gıremedım hafta sonu sureklı sabah cıkıp aksam gırdık
adet olmadıkca bana glıyorlar esımde benı sakınlestırmek ıcın ugrasıp duruyor ıste ne yapsın:):)
bugun farlutali icmeye basladım buradakı dru aradım adetın yakınsa ucuncu gunu bakalım dedı adetı beklıyom yanı hala
tum gecmısı okudum ama karnım agrıyor kızlar benı bu seferlık affedın yorum yazamıcam sadece beegnmekle yetındım
yenı gelen arkadaslar hosgelmısler ınsallah bırlıkteyız bundan sonra
boncugum sen benı nısana al kuzum ama terıh veremıyorum malesef bosuna bekletmeyım lısteyı
ebosum kardelosum kardelen49um derınım dun gece uykusuzlugumu benımle paylastılar saolsunlar
hepınızı opuyorum
canım ya bebişini benim içinde öp çok tatlıdır şimdi o ay yanaklarını ısırasım geldihoşbulduk gankaaa gökoş napsın uyuyo geceleri bagırır gündüzleri uyur kuzucuk uyansın gıdıdanda öperim pıtışından da
sen nasılsın cano ben hiç eyi degilim elazıg a gittik moral sıfır geri döndüm
inş başka bişi değildirde hamişsindir ben hamiş ken banada öle oluoyrdu ama benim iki tarafımada giriyorduyok canım yaa benim kasıklarımda ağrı yok sadece sağ kasığımda batmalar oluyor oda sık değil ara ara yatarken dönmede falan sıkıntı ağrı yok anlıcan sadece batma.....alıştım negatif çıkmasına zaten sorun değil ama ilk böle oluyor meme uçlarım falan ilk ayım ilaç tedavisinde de...kız hakkaten arka arkaya yalnız bana doktorum söyledi eğer 4nisan adet olmazsan gel kan testi yapıcam dedi inşaallaa yani buay ilkdefa gebelik testi almadan olucak bakalım canım haberleşirz inşallaaaaaaa olur.....
canım bebeiş büyür sen kiloları takma kafana o mağzadaki kişinin dediğini filan sen dünyanın en güzel en kıymetli şeyine sahipsin boş verneblem cano işte bu kız bi büyüse hayırlısı ile bende zayıflasam :)
cano epey olmuş senin adet rabbim yüzünü güldürsün inşş bi gökcede sana göndersinnnnnnnnnn
inş canım benim koçiş gelince olur inş eğer ilki gibi bekletmezse inşşşşşşşşşşşşşşşeeceem ve eboşum çok sağolun kızlar. İnşallah darısı en kısa zamanda baçınızaben sadece topikteki herkese diyorum olmaz diye bişey yok rabbim ol desin yeter. Mevlam en kısa zamanda yüzünüze güler inşallah.
inş canım cümlemizeAllah herkeze minik minik bebeler versin
ay canım ya bende nerde acaba diyorun sana gecmiş olsun tatlım ya kıyamam sanaselam kıslar kac gündür uğrayamadım hastayımda doğrulamadım bir türlüü nasılsınızz
canım ya seni çok merak ettik seni çok özledim yaMehaba kızlar okuyamadım geçmişi 70 küsür sayfa benim merak etmişşsiniz bende sizi çok merak ettim annemlerdeyim hala netim olmadı ne yazıkki dua listesini aldım okuycam inşallah net yapılsada aranıza dönsem diye dua ediyorum hepinizi öptüm canlar.
canım ya işin bitsinde artık aramıza katıl bir an öncenaber kızlar ben niraz vaktim vardı geçmişe baktım oku8dum uzuzn uzun ama yorum yapmadım herşey olup bitmiş herkez için hayırlısı neyse onu versin mevlam
özledim sizleri ama çok yoğundum eve iş aldım mevburen ama bırakıcam çok yorucu oluyo rahatsızım bide sadece duaya bakmaya girebildim ama hep aklımdasınız gece bile geliyosuuz
dualrım sizinle
aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar hoşgelmişler mevlam tez vakitte gülşdürsün yüzlerini inş
canlarım benden istediğinizi dua ve ne olursa söğleyin hemen okurum sizlere
inş artıkın girebilirim özledim sizleri
şimdi eşim gelicek çıkıyorum gelicem yine iyi bakın kendinize mevlama emamet olu
dualarınız kabede yapılan dualr gibi kabul olsun inş
ablacımm hem rahatsızım hem eşim evdeydi gelemedimbugün kimsecikler yok
kardeloş nerelerdesin hiç uğramadın yaa
kayram senide merak etmeye başladım umarım iyisindir kuzum
iksirde hiç uğramadı bugün yaa
peloşum ve ecem hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın canlarım
derinim demek yanlızsın hee bende bibakıyım dedim ama heran kaçabilirim gelsende konuşsak azcık
slm canım nasılsın neler yapıyorsunherkezlere selam lar arkadaşlar dünürüm kıyamam sana ne oldu gııı niyyeki hastalandın:26::26:allah şifanı versin dünürüm
olsun tatlım ya zaten erkenden gitti elektirikler bende sinir oldum ya hiç sevmem elektiriklerin olmadığındacanım yaa çok şükür...ebrarımdan haberini aldık...Allahım sag salim kucagına versin...duaların için Allah razı olsun..darısı hepimize...saglıcakla kal canım
aşkolsun kızz,ben dün msn e daldım senin öyle yazdıgını bilem görmemişim vallademek elektrigin gitti sinirrr...
bap inşallah vardır bişeyler yaa..3 nisan sana ugurlu gelir inşallah...
ni demek bebem...bende yanlızdım zaten biliyosun takıldık iştekarnın geçmiştir inşallah ya..ılık süt iç kız iyi geliyo
a.selam canım..neyin var hayırdır?
olsun cnm iyi olmana sevindim...bizde pek bi degişiklik yok..inş netin olur yakında dönersin öptüm cnm
canımm nasılsın derdamaman işler yoruyosa dedigin gibi bırak boşver yaa..saglıgından önemlimi...inş karşılaşırız cnm şimdi yoksun..öptüm derdam
selam canlarım...artık biraz daha geç kapamaya başladım.malum saatler alındı...
dükkan işini merak edenlere;galiba olacak kızlar..krediyi alabilirsem Allahın izniyle dükkanımı çalıştırmaya başlıcam..herşey kredide bitiyor...anlaştık gibi bişey yani..kendisiyle görüşmedim ama annesi konuşmuş kızıyla yani dükkan sahibiyle...o da eşiyle görüşmüş...biz onunla anlaşırız demiş annesine..ben onlara demiştim krediyle borç ödeyecem elime fazla kalmıyoiyazın devretmek için baya istiyodu çünkü..bunu karşılayamam ben demiştim..anneside elime kalan parayı demiş o da kabul etmiş...gerisini aydan aya bölcez galiba...ay çok heves etmekte istemiyom bakalım hayırlısı...
alttaki kısçeler selammmm:79:
kıyamam ben sana canım benim ya inş hamişsindirde ondan ağrıyordur bendede olmuştu kasık ağrısı çok zor oluyor ya off hamişlikten oluyordur inşkızlar ben bu bel ve kasık ağrısından ölücem:85:
ah canım ya geçmiyormu gecmiş olsunkıslar sırt ağrım varr terk etmiyor beni
kardln bhr kıss sen gebesin bencee
ah canım çok zorluyor demi ağrısıinşallah ama canım çok yanıyo sana geçmiş olsun canım
canım eğer hamişlikten değilse yani adet olursan intihaplanma olmasın canımnasıl böyle biliyomusun adet sancısının 10 katı halinde
canım benim koçiş olsa bizde keyif ypardık ama olmadığı için kayınnanın yasaan tısına uyuyorum mecburen ondanevet canım ankaradayım mamak ta oturuyorum ben senin bebişler nasıl
bncuğum inşallah sınavın güzel geçer ayılar kış uykuusndan uyanıyolar bebeiş yollasınlar herkese
canım hamile kaldığımda ilk ay benim karnımda çok ağrımıştı inşallah sendede öyledir
slm canım nasıl oldun ağrıların varmış umarım yerleşmiştirde onun için ağrıyodur adet günün ne zamandı listede göremedim
kolay gelsin temizlikte yapmışsın güle güle kirlet
tosticim gerçi herkes demiş ama iyiki dış gebelik değilmiş inşallah bundan sonraki güzel gelir tümüyle seninle olur
kız ece niye sen kayif yapamıyon bakım ne işin var
ya hep sen gezecek değilsin ya azcık ta evinde otur misafir gelsin
pelincim napıyon bitmedimi senin zaman çalışmalara başlamak için
cici geldin demek balıklar nerde kaldı tutamadın demi bizi aç bıraktın iyiki seni beklemeden yemişiz
kardeloş napıyon kız konuşamıyoz çoktandır özlettin kendini
tabi canım arkadaşlar demiş zaten kapımız herkese açık buyur gel inşallah kısa zamanda hamiş kalırsında seviniriz
garipcim daha bitmedimi taşınma işin çabucak biter inşallah
bakıyomda sende habire bahane buluyon yok gökçe ağlıyo yok uyumuyo yok kilo veremedim şimdi gelip döverdim ama hamileyim yorulurum ebrara diyimde o dövsün bari bak daha dün gibi hatırlıyom doğum yaptım diye pozitif ol ilerde büyüyünce sana yardım edecek merak etme kilonuda verirsin
derdacım sende bizim aklımızdasın canım arada gel iyiyim de yeter bize
elixsir kız sende amma çürük çıktın be habire hasta oluyon yakında kocişin kapıya koyacak bak iyileş
hadi bakalım zayıfla nasıl olsa bebiş gelince gene kilo alacan sen yap diyeti ama kilo verirken fazla ver ilerde alacan ya o bakımdan
selam arkadaslar, ya bi sorum var hincikkk iliskiden heme n sonra tuvaletim geliyo sizce hemen tuvaletimi yaparsam spermde mi akiyo yoksa alakasi yok mu kafama cok takiliyo :26::26::26:
canım ben okudum bitti ALLAHIM inş hepimizin dualarını kabul eder (AMİNNNNNNN)
ya ebusum cok zor ya tam 10 ders bıde çalıs çalıs sankı kafanda hıcbırsey yokmus gıbı gelıyor bu sene bıtırım dvm etmıcem zatenboncukum inşallah kuzum arkadaşlarda belirgin yazarlarsa ben not alırım canım
sanada kolay gelsin zor değilmi ders çalışmak
sağol fıstıgımfıstıgım Allah kolaylık versin..cidden zor oluyo yaa.bende hesapta liseyi veriyodum bi ara krediler iyiydi ama devam ettiremedim birsürü sorunlarımız vardı zaten o sıralar maddi olarak..ben bişeylere kafamı taktıgımda hiç çalışamazdım öyle öyle gitmedim sınavlara.durumum silik şuanda...he bide ben meslek lisesine kayıt olmak için gitmiştim onun tarihi degildi bende genel liseye kayıt olmuştum istemeye istemeye
selam hosgeldin; seni sormali sen nasilsin????
as canım nasılsın inş sınavın güzel gecerslm kızlar nasılsınız ben derslerden gıremıyorum cok fazla gırsemde hemen cıkıyorum az kaldı ıyıce sıkıldım amabu yastan sonra okunmuyormus
canım seninlede görüşemedik nasılsın yarın cevap verirsin artıkın güle gülekızlar ben çıkıyorum,eşim kalkmamı söylüyo,herkeze hayırlı geceler.
iyi geceler ablam hsg nasılsınherkese iyi geceler ben geldim geçmişe dönemiyorum çünkü pc gıcıklık yapıyo
hepiniz iyisinizdir umarım
boncuğum şükür kavuşturana bitanem özledim seni
kızlarrr adetim 3 gün geçti gerçi geçen hafta hcgde 0.1 çıktı ama yinede dualrınızı bekliyorum bi umut işte....!!!!
canım ya niye değiştirceksin ben takılıyorum sana yaa gayet güzel devam et kullanmayacanım ölesine dedim kız
canım değiştirceğim senin için rahat etsin diye ok canım ya öle sine dedim saat 1 e kadar bekledim gelmedi bende yattım taa sabah 10 a doğru gelmiş sinir oldum ya
ah canım inş gelir adetin ya kendiliğindende olmaması çok kötü ya canım çok gecmiş olsun ya inş gecer artık
canım ya bebişini benim içinde öp çok tatlıdır şimdi o ay yanaklarını ısırasım geldi
inş başka bişi değildirde hamişsindir ben hamiş ken banada öle oluoyrdu ama benim iki tarafımada giriyordu
canım bebeiş büyür sen kiloları takma kafana o mağzadaki kişinin dediğini filan sen dünyanın en güzel en kıymetli şeyine sahipsin boş ver
inş canım benim koçiş gelince olur inş eğer ilki gibi bekletmezse inşşşşşşşşşşşşşşş
inş canım cümlemize
ay canım ya bende nerde acaba diyorun sana gecmiş olsun tatlım ya kıyamam sana
canım ya seni çok merak ettik seni çok özledim ya
canım ya işin bitsinde artık aramıza katıl bir an önce
ablacımm hem rahatsızım hem eşim evdeydi gelemedim
cnm gelemedim eşim evdeydii
geçmiş olsun garibiim
hayrılı olsun canım
kıss hala adet olmadınmı ama farlutualle olursuun
bu arada beni merak edip soran arkadaşlarıma teşekkür ederim
kardeloşum sen nasılsın cnm görüşemez olduk
egal nasıl gidiyor cnm
boncukumuda göremedim inş iyidirr
cicişşim karşılasamadık
ela ezelide epeydir göremiyorum
birsencim sen nasılsın bebiş nasıl
pelinim sen nasılsın cnm
dünüürüüm nasılsın cnm
nanaeli şekerde pek uğramaz oldu hele gül tamaer hiç gelmez oldu
neyse kıslar herkeze iyi akşamlar ben cıkıyorum görüşürüüzz
ne kusura canım ya olur bendee bazen öle yapıyorum
slm canım nasılsın neler yapıyorsun
olsun tatlım ya zaten erkenden gitti elektirikler bende sinir oldum ya hiç sevmem elektiriklerin olmadığında
kıyamam ben sana canım benim ya inş hamişsindirde ondan ağrıyordur bendede olmuştu kasık ağrısı çok zor oluyor ya off hamişlikten oluyordur inş
ah canım ya geçmiyormu gecmiş olsun
ah canım çok zorluyor demi ağrısı
canım eğer hamişlikten değilse yani adet olursan intihaplanma olmasın canım
canım benim koçiş olsa bizde keyif ypardık ama olmadığı için kayınnanın yasaan tısına uyuyorum mecburen ondan
canım tuvalete gidince akar ilişkiye girmeden önce tuvalete gir o zaman gelmez belki tuvaletin
ranacım bellimi olur canım belki geç döllenme filandır hadi hayırlısı dualarımız seninle gecikirmiydi adetin pekikızlarrr adetim 3 gün geçti gerçi geçen hafta hcgde 0.1 çıktı ama yinede dualrınızı bekliyorum bi umut işte....!!!!
ya ebusum cok zor ya tam 10 ders bıde çalıs çalıs sankı kafanda hıcbırsey yokmus gıbı gelıyor bu sene bıtırım dvm etmıcem zaten
sağol fıstıgımtakma cnm bısıye kafanı ah su maddı konular yokmu zaten bı acsak neler var neler görüşürüz cnm kib
saol canım ağzına yüreğine sağlık mevlam tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
ekledım cnm ılk gırmende lısteye hamıs olursun umarımevet bendim o :)) 3 nisan
allahtan ümıt kesılmez cnm ınsallah bebegın senınledırkızlarrr adetim 3 gün geçti gerçi geçen hafta hcgde 0.1 çıktı ama yinede dualrınızı bekliyorum bi umut işte....!!!!
ıyıyım cnm sen nasılsın buarada cok sagolas canım nasılsın inş sınavın güzel gecer
bende iyiyim çok şükür canım ezel bitti bakıyım dedim size
ekledım cnm ılk gırmende lısteye hamıs olursun umarım
AMİNNNNN
inş kabul olur en kısa zamanda da hepimiz arka arkaya bebişlerimizin haberlerini paylaşırız
ranacım bellimi olur canım belki geç döllenme filandır hadi hayırlısı dualarımız seninle gecikirmiydi adetin peki
tabisi hemen gitme tuvalete..hatta hemen kalkma bile...olacagı varsa olur her türlü ama yinede sen gerekenleri yap canım...ilişkiden sonra hemen kalkma...
[/B][/COLOR]
vaaaaa ben hemen wc ye kosardim bundan sonra bi 1 saat yatakta yatacam üle gidecem ay cok sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?