Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam arkadaslar, ya bi sorum var hincikkk iliskiden heme n sonra tuvaletim geliyo sizce hemen tuvaletimi yaparsam spermde mi akiyo yoksa alakasi yok mu kafama cok takiliyo :26::26::26:

ilişkiden hemen sonra kalkarsan wc veya baska bişi için spermler de akma oluyor, en azından yarım saat yatın diyorlar

ece cim,herkez başka alemlerdeydi sanırım akşam,zaten kimse geri gelmemiş ki,merak edilsin.:89:
canım ölesine dedim kız
canım değiştirceğim senin için rahat etsin diye ok canım ya öle sine dedim saat 1 e kadar bekledim gelmedi bende yattım taa sabah 10 a doğru gelmiş sinir oldum ya
ah canım inş gelir adetin ya kendiliğindende olmaması çok kötü ya canım çok gecmiş olsun ya inş gecer artık
canım ya bebişini benim içinde öp çok tatlıdır şimdi o ay yanaklarını ısırasım geldi
inş başka bişi değildirde hamişsindir ben hamiş ken banada öle oluoyrdu ama benim iki tarafımada giriyordu
neblem cano işte bu kız bi büyüse hayırlısı ile bende zayıflasam :)
cano epey olmuş senin adet rabbim yüzünü güldürsün inşş bi gökcede sana göndersinnnnnnnnnn
canım bebeiş büyür sen kiloları takma kafana o mağzadaki kişinin dediğini filan sen dünyanın en güzel en kıymetli şeyine sahipsin boş ver
inş canım benim koçiş gelince olur inş eğer ilki gibi bekletmezse inşşşşşşşşşşşşşşş
Allah herkeze minik minik bebeler versin
inş canım cümlemize
selam kıslar kac gündür uğrayamadım hastayımda doğrulamadım bir türlüü nasılsınızz
ay canım ya bende nerde acaba diyorun sana gecmiş olsun tatlım ya kıyamam sana
canım ya seni çok merak ettik seni çok özledim ya
canım ya işin bitsinde artık aramıza katıl bir an önce
ablacımm hem rahatsızım hem eşim evdeydi gelemedim

cnm gelemedim eşim evdeydii

geçmiş olsun garibiim

hayrılı olsun canım

kıss hala adet olmadınmı ama farlutualle olursuun

bu arada beni merak edip soran arkadaşlarıma teşekkür ederim
kardeloşum sen nasılsın cnm görüşemez olduk

egal nasıl gidiyor cnm
boncukumuda göremedim inş iyidirr
cicişşim karşılasamadık

ela ezelide epeydir göremiyorum
birsencim sen nasılsın bebiş nasıl
pelinim sen nasılsın cnm
dünüürüüm nasılsın cnm
nanaeli şekerde pek uğramaz oldu hele gül tamaer hiç gelmez oldu
neyse kıslar herkeze iyi akşamlar ben cıkıyorum görüşürüüzz

[/QUOTE]
ne kusura canım ya olur bendee bazen öle yapıyorum
herkezlere selam lar arkadaşlar dünürüm kıyamam sana ne oldu gııı niyyeki hastalandın:26::26:allah şifanı versin dünürüm
slm canım nasılsın neler yapıyorsun
olsun tatlım ya zaten erkenden gitti elektirikler bende sinir oldum ya hiç sevmem elektiriklerin olmadığında
kızlar ben bu bel ve kasık ağrısından ölücem:85:
kıyamam ben sana canım benim ya inş hamişsindirde ondan ağrıyordur bendede olmuştu kasık ağrısı çok zor oluyor ya off hamişlikten oluyordur inş
kıslar sırt ağrım varr terk etmiyor beni

kardln bhr kıss sen gebesin bencee
ah canım ya geçmiyormu gecmiş olsun
inşallah ama canım çok yanıyo sana geçmiş olsun canım
ah canım çok zorluyor demi ağrısı
nasıl böyle biliyomusun adet sancısının 10 katı halinde
canım eğer hamişlikten değilse yani adet olursan intihaplanma olmasın canım
canım benim koçiş olsa bizde keyif ypardık ama olmadığı için kayınnanın yasaan tısına uyuyorum mecburen ondan
selam arkadaslar, ya bi sorum var hincikkk iliskiden heme n sonra tuvaletim geliyo sizce hemen tuvaletimi yaparsam spermde mi akiyo yoksa alakasi yok mu kafama cok takiliyo :26::26::26:

canım tuvalete gidince akar ilişkiye girmeden önce tuvalete gir o zaman gelmez belki tuvaletin

kızlarrr adetim 3 gün geçti gerçi geçen hafta hcgde 0.1 çıktı ama yinede dualrınızı bekliyorum bi umut işte....!!!!

boncukum inşallah kuzum arkadaşlarda belirgin yazarlarsa ben not alırım canım
sanada kolay gelsin zor değilmi ders çalışmak
ya ebusum cok zor ya tam 10 ders bıde çalıs çalıs sankı kafanda hıcbırsey yokmus gıbı gelıyor bu sene bıtırım dvm etmıcem zaten
sağol fıstıgımtakma cnm bısıye kafanı ah su maddı konular yokmu zaten bı acsak neler var nelergörüşürüz cnm kib

slm kızlar nasılsınız ben derslerden gıremıyorum cok fazla gırsemde hemen cıkıyorum az kaldı ıyıce sıkıldım ama bu yastan sonra okunmuyormus
as canım nasılsın inş sınavın güzel gecer
kızlar ben çıkıyorum,eşim kalkmamı söylüyo,herkeze hayırlı geceler.
canım seninlede görüşemedik nasılsın yarın cevap verirsin artıkın güle güle
herkese iyi geceler ben geldim geçmişe dönemiyorum çünkü pc gıcıklık yapıyo
hepiniz iyisinizdir umarım
boncuğum şükür kavuşturana bitanem özledim seni
iyi geceler ablam hsg nasılsın
kızlarrr adetim 3 gün geçti gerçi geçen hafta hcgde 0.1 çıktı ama yinede dualrınızı bekliyorum bi umut işte....!!!!

canım inş hamişsindirde kırmızılar gelmez

canım ya niye değiştirceksin ben takılıyorum sana yaa gayet güzel devam et kullanmaya
elektrikler baya kesikmiş canım arıza vardı herhalde
ranacım bellimi olur canım belki geç döllenme filandır hadi hayırlısı dualarımız seninle gecikirmiydi adetin peki

ay kıyamam kuzum yaa allahım kolaylık versin ya okadar okumuşsun devam et bence yaa
kardelenimle sen buhafta ful ders çalışcaksınız anlaşılan buarada saçını boyatcakmışsın şimdiden güle güle kullan tatlım

derinim listeyi çekebilirsem ekliycem kuzum ağzına sağlık hayırdır nereye gidiyosun ?

ececim görüşürüz canım bende öptümmm

ranacım bellimi olur canım belki geç döllenme filandır hadi hayırlısı dualarımız seninle gecikirmiydi adetin peki

ewet korunmayı bıraktıktan sonra yani 7 aydır gecikiyordu işte geçen hafta doktora gittim demiştimya hatırlarsın belki doktor stresten oldugunu ama bu ay yumurtladığımı söledi hcgye baktı negatif çıkınca eger bi günlük bile olsa gösterirdi bu test dedi yok dedi wallahi bilemiyorum

tabisi hemen gitme tuvalete..hatta hemen kalkma bile...olacagı varsa olur her türlü ama yinede sen gerekenleri yap canım...ilişkiden sonra hemen kalkma...
[/B][/COLOR]

cok sagolun bende deli gibi hemen tuvalete kosduruyodum neyse bundan sonra 1 saat tutayim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…