slm arkadaşlar bnide aranıza alın ltfen kasım hamişlerindeydim 5 aydır birgin bu topiğe geleceğim aklıma gelmezdi ama hepimiz insanız we hayatımızda birçok imtihanlardan geçebiliyoruz
brz kndimi tanıtayım 25 yaşındayım we kasımda tek yumurta ikizlerime hamile olduğumu örenmiştim
dünyalar bzm olmuştu herşey çok gzl giderken 20. haftamda dr suyun fazlalaşıyo dikat etmemiz lazım dedi
we 1 hafta içinde gitgide arttı ilaçlar dinlenmek hiç fayda etmedi wee
18 mart günü hastaneye yatışım yapıldı bebeklerimin bnden kopacağı halaa aklıma gelmiyodu alttan sularımın akmasına rağmeen
akşam saat 9 gibi btn sularım boşaldı allahım o anı anlatmak bile zor geliyorr
btn suyum boşalınca bni hmn doğuma aldılar we sunii sancıyla meleklerimi bnden kopardılar
rabbim kmseye banada bidaha aynı acıları yaşatmasın
ama herşey allahtan deyip kaldığımız yerden hayata dwm ediyoruz yine yeniden kadığımız yerden dwm etmek için....
işte bnm hikayemde bu.. aranıza katılıp burdan dwm edebilmek istiyorum eğer bu sıcak topikte banada yer warsa...
hepinize tek tek ilginizden dolayı çok teşekkür ederim..eskişehirde yaşıyorum çalışıyorum..
Bebeiğimizin kafasında su birikmişti ve kafa çapı sürekli büyüordu ayrıca kafatasında incelme vardı.bunlara bağlı olarak (büyük bi ihtimalle)yarık damak ve dudak oluşmuştu ...doktorlar anne karnında bile yaşaması çok mümkün değil doğsa bile sürekli cihazlara bağlı olarak yaşar ki bu derecede ve sürekli ilerliyorken yaşaması münkün bile değil dediler..usg de herşey apaçık görünüyordu zaten..ve bize sonlandırmamızı söylediler düşündük ve karar verdik..çünkü çok zordu hareklerini hissettikçe onu kaybedeceğimi düşünmek çok zor geliyordu..ve 25.şubatta suni sancıyla normal doğum yaptım...
Oysa ne hayallerle gitmişti kontrole oğlumuzu görcektik..arkadaşlarda bizle irlikte geldiler görelim diye ama doktor birbir sayınca yıkıldım o sedyede..doktor sakinleşmemei bekledi ve açıkça herşeyi anlattı..ama dayanılacak gibi değildi...eşimde bende hıçkırıklara boğulduk..tüm ümidimiz tüm hayallerimiz belki son bulacaktı ve bulduda..çok acılar çektim hastanedeki 3 gün geçmek bilmedi 1 gün suni sancı çektim ama elim biran karnımdan kopamıyordu bebeğime dokunup onunla konuşuyordum..ama elden bişi gelmeyecekti...içimden kayıp çıktığı ana kadar o derece yıkılacağımı düşünememiştim ..içimdeydi ve benleydi ama kopup gittişimdi düşünüp ona şarkılar söylüyorum dualar ediyorum ...ve annesinin onu çok sevdiğimi çok isted
iğimi bilmesini istiyorum..bunu bilsin yeter ve ahirette bizden kopmasın kavuşalım diye dua ediyorum...
selam canım.öncelikle çok geçmiş olsun.rabbim bir daha acısını göstermesin.kimseye yaşatmasın böyle acı şeyler.inş kendini toparlayınca yeniden sağlıklı bir hamilelik nasip olur canım.beni hatırladınmı bilmiyorum ama daha önce bi topikten hatırlıyorum ben seni.burayada hoşgeldin sefa getirdin bütün arkdaşlar sana destek oluruz.
hepinize tek tek ilginizden dolayı çok teşekkür ederim..eskişehirde yaşıyorum çalışıyorum..
Bebeiğimizin kafasında su birikmişti ve kafa çapı sürekli büyüordu ayrıca kafatasında incelme vardı.bunlara bağlı olarak (büyük bi ihtimalle)yarık damak ve dudak oluşmuştu ...doktorlar anne karnında bile yaşaması çok mümkün değil doğsa bile sürekli cihazlara bağlı olarak yaşar ki bu derecede ve sürekli ilerliyorken yaşaması münkün bile değil dediler..usg de herşey apaçık görünüyordu zaten..ve bize sonlandırmamızı söylediler düşündük ve karar verdik..çünkü çok zordu hareklerini hissettikçe onu kaybedeceğimi düşünmek çok zor geliyordu..ve 25.şubatta suni sancıyla normal doğum yaptım...
Oysa ne hayallerle gitmişti kontrole oğlumuzu görcektik..arkadaşlarda bizle irlikte geldiler görelim diye ama doktor birbir sayınca yıkıldım o sedyede..doktor sakinleşmemei bekledi ve açıkça herşeyi anlattı..ama dayanılacak gibi değildi...eşimde bende hıçkırıklara boğulduk..tüm ümidimiz tüm hayallerimiz belki son bulacaktı ve bulduda..çok acılar çektim hastanedeki 3 gün geçmek bilmedi 1 gün suni sancı çektim ama elim biran karnımdan kopamıyordu bebeğime dokunup onunla konuşuyordum..ama elden bişi gelmeyecekti...içimden kayıp çıktığı ana kadar o derece yıkılacağımı düşünememiştim ..içimdeydi ve benleydi ama kopup gittişimdi düşünüp ona şarkılar söylüyorum dualar ediyorum ...ve annesinin onu çok sevdiğimi çok isted
iğimi bilmesini istiyorum..bunu bilsin yeter ve ahirette bizden kopmasın kavuşalım diye dua ediyorum...
herşeyin başı sağlık ve dua et canım herşeyin hayırlısı için hep dua etmek zorundayız
benim dr memorial deydi medical park'a gecti. 2. alternatif dr um memorial da ikiside dallarında mukemmel dr lar :)
slm arkadaşlar bnide aranıza alın ltfen kasım hamişlerindeydim 5 aydır birgin bu topiğe geleceğim aklıma gelmezdi ama hepimiz insanız we hayatımızda birçok imtihanlardan geçebiliyoruz
brz kndimi tanıtayım 25 yaşındayım we kasımda tek yumurta ikizlerime hamile olduğumu örenmiştim
dünyalar bzm olmuştu herşey çok gzl giderken 20. haftamda dr suyun fazlalaşıyo dikat etmemiz lazım dedi
18 mart günü hastaneye yatışım yapıldı bebeklerimin bnden kopacağı halaa aklıma gelmiyodu alttan sularımın akmasına rağmeen
btn suyum boşalınca bni hmn doğuma aldılar we sunii sancıyla meleklerimi bnden kopardılar
ama herşey allahtan deyip kaldığımız yerden hayata dwm ediyoruz yine yeniden kadığımız yerden dwm etmek için....
işte bnm hikayemde bu.. aranıza katılıp burdan dwm edebilmek istiyorum eğer bu sıcak topikte banada yer warsa...
hb cnm saol ama morallerimiizi bozmayalım yüsek tutmaya çalışalım.....hoşgeldinn, gelmiş gecmiş olsun bir daha aynı acıları yasamayı nasip etmesin allah sana ve kimseyebugün cok kötü şeyler duydum valla psikolojim iyice bozuldu
hb cnmm allah sanada sabır wersin seninde çok yeniymişşcnm ben de senın gıbı dewm etmek ıstedıgım ıcın burdayım hosgeldın aramıza.allah sabır wersın benım de yawrum 3 gun once alındı benden ...allah tez zmanda yawrular nasıp etsın bızlere...
Kızlar ben cıkıyorum, karnım ve belim feci agrıyor, ve okuduklarımdan baya kötü oldum, yatıp dinleneyim kendime geleyim. daha sonra görüsürüz, öpüyorum sizleri..
yok cnmm ya yasak bze:)Naz face ın warmı cnmm????
ayy cnmm üzdüm galiba seniiKızlar ben cıkıyorum, karnım ve belim feci agrıyor, ve okuduklarımdan baya kötü oldum, yatıp dinleneyim kendime geleyim. daha sonra görüsürüz, öpüyorum sizleri..
ayy cnmm üzdüm galiba seniiyat dinlen brzz
hmm anladım cnmm olucak olucak hepimiz birbirimize destek olalım teker teker sewinicez işlhhya üst üstte geldi tatlım bu ay cok ümitliydim , regl tarihimden 6 gün önce regl oldum, sonra sana oranje ye birde boncuk diye bir arkadasa üzüldüm.. kendime kızdım nankörlük ediyorum diye falan filan yoruldum valla :))
daha sonra görüsürüz..
ızlar bap hamilemi üzdük bzde bilmeden.?
ızlar bap hamilemi üzdük bzde bilmeden.?
elbette canım hoşgeldin aramıza.ve çok geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın o günlerini.inş en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.slm arkadaşlar bnide aranıza alın ltfen kasım hamişlerindeydim 5 aydır birgin bu topiğe geleceğim aklıma gelmezdi ama hepimiz insanız we hayatımızda birçok imtihanlardan geçebiliyoruz
yok yok değilim, hiçte olamadım :)) ya bugün regl oldum ya hassasım tepkim ondandır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?