Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldinn, gelmiş gecmiş olsun bir daha aynı acıları yasamayı nasip etmesin allah sana ve kimseye bugün cok kötü şeyler duydum valla psikolojim iyice bozuldu

herşeyin başı sağlık ve dua et canım herşeyin hayırlısı için hep dua etmek zorundayız

evet canım ekim ayı idi sanırsam hamile kalma topiğindeydik galiba bende hatırladım seni..

hayırlısı olsun canım, eğer dogsaydı belkide hep hasta olacaktı onada yazık sonra onu öyle hasta gördükçe eşin ve sen kahrolacaktınız, böylesi daha hayırlıymıs hem sizin hem bebek için, zaten cennette birlikte olacaksınız, bencil düsünmemek lazım bebeğin hayatını da düsünmek lazım, ilerde hasta oldugunda bile bile beni niye dogurdun dese ne cvp verirdin, insallah bundan sonra saglıklı hayırlı evlat nasip etsin allah sana..

herşeyin başı sağlık ve dua et canım herşeyin hayırlısı için hep dua etmek zorundayız

evet canım öyle ..doktorumun hem tıbbi hem psikolojik yönünden verdiği desteklerle kısa sürede toparladım gibi kendimi..ama kalbime bazen bir sancı giriyo gibi ve sürekli aklımda ama hiç isyan etmedim rabbim herşeyin hayırlısını verir hakkımızdan onun hikmetinden sual olunmaz....

benim dr memorial deydi medical park'a gecti. 2. alternatif dr um memorial da ikiside dallarında mukemmel dr lar :)

cnm ben de senın gıbı dewm etmek ıstedıgım ıcın burdayım hosgeldın aramıza.allah sabır wersın benım de yawrum 3 gun once alındı benden ...allah tez zmanda yawrular nasıp etsın bızlere...

hoşgeldinn, gelmiş gecmiş olsun bir daha aynı acıları yasamayı nasip etmesin allah sana ve kimseye bugün cok kötü şeyler duydum valla psikolojim iyice bozuldu
hb cnm saol ama morallerimiizi bozmayalım yüsek tutmaya çalışalım.....
cnm ben de senın gıbı dewm etmek ıstedıgım ıcın burdayım hosgeldın aramıza.allah sabır wersın benım de yawrum 3 gun once alındı benden ...allah tez zmanda yawrular nasıp etsın bızlere...
hb cnmm allah sanada sabır wersin seninde çok yeniymişş amiin cnmm hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin işlhhh

Kızlar ben cıkıyorum, karnım ve belim feci agrıyor, ve okuduklarımdan baya kötü oldum, yatıp dinleneyim kendime geleyim. daha sonra görüsürüz, öpüyorum sizleri..

hb cnmm allah sanada sabır wersin seninde çok yeniymişş amiin cnmm hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin işlhhh[/QUOTE]
amın cnm ınsallah cumlemızın...
face ten benı eklmeek ordan da dertlesmk ıstersen ısmım sevcan ümit parlak

ayy cnmm üzdüm galiba senii yat dinlen brzz

ya üst üstte geldi tatlım bu ay cok ümitliydim , regl tarihimden 6 gün önce regl oldum, sonra sana oranje ye birde boncuk diye bir arkadasa üzüldüm.. kendime kızdım nankörlük ediyorum diye falan filan yoruldum valla :))

daha sonra görüsürüz..

hmm anladım cnmm olucak olucak hepimiz birbirimize destek olalım teker teker sewinicez işlhh

elbette canım hoşgeldin aramıza.ve çok geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın o günlerini.inş en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

canım ya diyecek kelimeler yok bulamıyorum yani.çok üzüldüm inş en kısa zamanda sevineceğin sağlıklı bir bebeğin olur.Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın,bebek hasretiyle aratmasın yokluğunu.

yok yok değilim, hiçte olamadım :)) ya bugün regl oldum ya hassasım tepkim ondandır :))

:78::78: bazen çokl dile getirmek iyi mi değilmi bilmoyorum acılarımızı..her anlatışta baştan yaşanıyo duygular ve toparlanmak daha bi zor geliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…