Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amın canım cümlemizinn =((14:

:78::78: bazen çokl dile getirmek iyi mi değilmi bilmoyorum acılarımızı..her anlatışta baştan yaşanıyo duygular ve toparlanmak daha bi zor geliyo..

canım kaybettiğin meleğin için unutma tabiki dua et bol bol.ama eğer bahsi geçtikçe acı çekiyorsan,kendini yıpratmamak için daha direçli olmaya çalış,ve en önemlisi sağlık sorunu olduğu için bebeğini aldılar.yaşayıp acı çekse daha zor olucaktı belki hem yavrun için hem sizin için.sözlerim acını hafifletmez biliyorum ama ne bileyim belki biraz dindirmeye çalışıyorum işte.ne kadar çabuk toparlanırsan o kadar çabuk bir daha hamile kalman gerektiğini unutma.

yok yok değilim, hiçte olamadım :)) ya bugün regl oldum ya hassasım tepkim ondandır :))
anladım cnmmm :) ümidini yitirme ama ii düşünelim ii olsun arkadaşımm
ben hem senin yaşadıklarına üzüldüm hemde bu topiğe geleceğim hiç aklıma gelmezdi sözüne üzüldüm
bilmeden yanlış bi cümlemi kurdum cnmm yaa
yaani başıma böle bşy gelebileceği aklıma gelmezdi demek istedim yoksa hepimiz insanız we herşey bzler için....
hb cnmm allah razı olsun rabbim bidaha aynı acılarla sınamasın hiçbirimiz...

:78::78: Bazen çokl dile getirmek iyi mi değilmi bilmoyorum acılarımızı..her anlatışta baştan yaşanıyo duygular ve toparlanmak daha bi zor geliyo..
cnm ya yüz yüze bırıyle konusmaktansa burda yazmak daha ıyı gelıyor 3 gunum hep burda gecırıyorum...ve acılar paylastıkca hatrlansa da deneyımler onemlı bılmedıgın bırseyı ogrenmek,ona gore hareket etmek en onemlısı acılarımızı anlamak...yaşamayn bılemez ben de anlamazdım ama cok acı allah yastamasın burrdakı maıle olmak ısteyen arkadaşlarımıza...nurtopu gıbı yawrular nasıpetsın kızlar dun yazdıgım duaları okuyun ben okudum hamıle kaldımm

hangi dualr cnmm bn görmedim bu topiktemi yazdın
yer gök dua bnde çok inanırım we çok dua ederim

evet zaten kimseyle konuşamıyo ki insan herkes teselli edeyim derken dahada üzücü olabiliyolar..burda paylaşmak çok daha iyi geliyo banada..
şimdi hamilemisin canım...ben 4 yıllık evliyim ilk kez bu yıl düşündük ve 2. ayımda hamile kalmıştım oda 5 ay sürdü..nasibimiz o kadarmış..inşallah hakkımızda hayılısı olur ve istediğimiz de rabbim elimizii kucağımızı boş bırakmaz...bizim bu yıl şark tayinimiz var artık tayinden sonra nasip olursa düşünürüz çalışmalara başlarız...

Son düzenleme:
canım ya sana yazmayı unuttum.geçmiş olsun sende acı şeyler yaşamışsın.en kısa zamanda toparlanıp yeniden bir hamilelik dilerim tabiki sağlıkla mutlulukla inş.

amın cnm sağolasın benım cok yenı 3 gun oldu ama yawrum gelısemedıgı ıcın kalbı durmus dr umuz bu ıyı belkı de ılerde hasta dogabılırdı dogaya gore neslın dewamını getıremeyecek olan bebkler bole olurmus belkı de hayrlısı bu hasta gorup kahrolacaktım her an ümüdümü yıtırmedım asla ısyan da etmıyorum ALLAHIM yakın zamannda yıne wercek umuyorum dualarımı edecegım bol bol.1 ay dınlenmeden sonra usanmadan dewam hayrlı zamanda saglıklı,üzülmeyecegımız yawrular wersın rabbim

hepinize güzel birgün diliyorum
iyisiniz inşallah canım arkadaşlarım

hoşgeldin ablaaa.ben çok yorgunumm onun haricinde iyiyim şükürler olsun.
evimi temizledim süpürdüm sildim,ütülerimi yaptım,mutfakta küçük halım vardı onu yıkadım.birazdan çıkıp yatıcam,duşa da giremiyom sular kesildi işlerim bitince.sen nasılsınn?

oranje senle kaderimiz aynı sankii bnde 4 yıllk ewliyin we bzde 4 yıl düşünmedik karar werdikten 23 ay snr hamile kaldım we bnmde 5 ay sürdüü.(

hamarat hatunun hali başka canım

tek düşüncem o zaten sağlıklı olacağını bilseydim ne gerekiyorsa yapardım...bebeğime kıyamazdım...ama internetten o şekilde olan , doğan bebekleri gördükçe yüreğim parçalanıyo...hidrosefali yaz görsellerde ara istersen canım çok zor bi durum...görünce bile insan dayanamıyo bir bebeğin o derecede acı çekmesine nasıl dayanır bir yürek..

amın cnm hakkımızda hayhırlısı ınsallah ben 1 yıl 5 aylık ewlıyım 3 bucuk ay once hamıle kalmıstım bnm hormonlar sorunluydu klomenle kalmıstım ama 3 ay surdu.sdaha 3 gun once aldılar 1 ay dınlenme sonra calışmalara dewam edecgız cnm

Son düzenleme:
ayyy cicişim hadi inşallah ya perşembeye az kaldı inşallah müjdenle coşarız canım
vall bende çok heyecanlandım kuzum
:95: günaydın kızlar sabahın 6 bucugunda karın ve bel agrısıyla uyandım, az öncede 1 2 damla kadar da pembe renkte kan gelmiş regl oluyorum sanırımm offff valla artık daraltı geldi bana
canım hayırlısı olsun sıkma canını
kızlar ben çıkıyorum biraz iş yapayım sonra görüşürüz kib öpüldünüz nanaktan by
ecem dün yazmışsın ama geride kalınca görmemişim üzülmüyom kuzum yaa rahat ol ben takıldım sana çok datlu bi bebiş allah sanada nasip etsin
selam kızlar,nasılsınız.geçmişteyim gelcem birazdan.çookk yorgunum temizlik yapıyodum dayanamadım bi gireyim dedim silicem daha evi.
ohh maşallah kuzuma kolay gelsin diycem ama bitirmişsin bile alttaki alıntıda gördüm
selamın aleyküm kızlar nasılsınız
aleykümselam kardelenim nasılsın canım herşey yolundamı
çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm
allahım sağlıklısından tekrar nasip etsin
canımya gerçekten çok zor yaşadıkların meleklerin cennete sana şefaatci olcak inşallah başınsaolsun
allahım sağlıklısından tekrar versin inşallah buarada hoşgeldin aramıza
kardelenler kayram ebrar birsen iksir garip deri derda boncuk nerelerdesiniz ya canan derda samyeli aleyna sunger
geldim işte burdayım
hoşbuldum kuzum hamarat kuzusun sen ya maşallah güle güle kirlet bende yattım kaldım her işim duruyo
hoşgeldin canım nasılsın
hoşbuldum canım ben iyiyim sen nasılsın

kızlar geçmişten alıntı yapacaklarım vardı ama alıntılar çok karışmış biraz daha dikkat edersek sevinirim sonra okumak ve anlamak çok zor oluyor

oranje senle kaderimiz aynı sankii bnde 4 yıllk ewliyin we bzde 4 yıl düşünmedik karar werdikten 23 ay snr hamile kaldım we bnmde 5 ay sürdüü.(

evet canımmm.kaderin birleştirdiği topikteyiz şuanda da.
bu arada nerde yaşıyosun..çalışıyormusun...yaş kaç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…