slm güzellerrr nabersinizz
slm cnmm ii olmaya çalışıyoruz çok şükür aranıza yeni katıldım sen nasılsın
hoşbuldum ebrar saol cnmm ewet biliyorum kızlarım cennet kapılarını açıcak allahında izniyle....
bn izmirdeyim cnmm 25 yaşındayım çalışmıyorum cnmm ewdeyimmevet canımmm.kaderin birleştirdiği topikteyiz şuanda da.
bu arada nerde yaşıyosun..çalışıyormusun...yaş kaç....
selam kanka hoşgeldin gökce uyuyomu ?
ya bide netakıldı aklıma sen tiroit ilacını kullanıyomusun cano ?hani kilo veremedinya acep tiroitinmi yğkseldi arıycaktım seni sormak için
selam kanka hoşgeldin gökce uyuyomu ?
Ya bide netakıldı aklıma sen tiroit ilacını kullanıyomusun cano ?hani kilo veremedinya acep tiroitinmi yğkseldi arıycaktım seni sormak için
hepinize güzel birgün diliyorum
iyisiniz inşallah canım arkadaşlarım
hb cnmm işlhh banada isteyen herkesede uğur şans getirsinaramıza hoşgeldin diyim o zaman canım inş bu topic ugurlu gelir sana:) bende iyiyim canım sagol bişeylr atıştırdım kızlara bakayım dedim nasıllar die:)
amiiiiiininşallah canım inşallah
allahım birdaha yaatmasın sanada kimseyede
bn izmirdeyim cnmm 25 yaşındayım çalışmıyorum cnmm ewdeyimm
sen?
canım inşallah bebişin seninledir ağrılar tutunduğundan kaynaklıdırebrarcım bel ve kasık ağrıları dışında iyiyim şükür gökçecim hoşgeldin cadı uyuyomu
niye uyandırcan kız uyusun çocuk tövbe yaa yoksa gece uyumuyo diyemislm kanka evet gökce yatırdım şimdi uyuyo birazdan uyandırırım yarım saat uyusun :) ya en son dr a sordum troit az yüksekti ama dr artık kullanmana gerek yok demişti o yüzden ilacı bıraktım yoksam ondan mı kilo veremiyom ben yaaaa
selamlr ebrar guzel bır gun dıleklerımle...
eskişehirde gzl yermiş orda tanıdıklar war ama bi nasip olmadı gelmek bahara gezmeye gelirim belki daha soğuktur orasııben eskişehirdeyim canım 25 yaşım benimde...2 yıl izmirde çalışmıştım...sonra evlenince tayinimi aldım...
eskişehirde gzl yermiş orda tanıdıklar war ama bi nasip olmadı gelmek bahara gezmeye gelirim belki daha soğuktur orasıı
hoşbulduk kardelencim gökce uyuyo canım az önce uyuttum biraz durup uyandırırım yoksa gece uyumuyo kızz bu arada face te bana arkadaşlık teklif eden sen misin? resim yok die kabul etmedimde hala
hoşbulduk kardelencim gökce uyuyo canım az önce uyuttum biraz durup uyandırırım yoksa gece uyumuyo kızz bu arada face te bana arkadaşlık teklif eden sen misin? resim yok die kabul etmedimde hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?