Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşbuldum ebrar saol cnmm ewet biliyorum kızlarım cennet kapılarını açıcak allahında izniyle....

naz ve dıger arkadaslar duayı yazıyorum ALLAH KABUL ETSIN...

BİSMİLLAHIRRAHMANNIRAHIM

fe hebli min ledünke veliyya yerisüküm tafen sümme li tebluhu eşüddeküm nü ve yerisümin ali yakub.yuhriciküm tıflen sümme li tebluğu eşüddeküm.

yukarıdakı duayı aşağıdakılere her başlamadan önce içinizden geldiği kadar okuyun.

4 cuma üst üste ''ya evvel'' ve ''ya varis'' tesbihi çekin. her ıkısını de 707 'şer kez.

''fallahü hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi''
ANLAMI;MUHAKK Kİ ALLAHH DOSTTUR VE YARADANDIR! BU AYETI DE BERABER OLMADAN ONCE 289 KEZ TEKRAR EDİN

AMİN.

selam kanka hoşgeldin gökce uyuyomu ?
ya bide netakıldı aklıma sen tiroit ilacını kullanıyomusun cano ?hani kilo veremedinya acep tiroitinmi yğkseldi arıycaktım seni sormak için

slm kanka evet gökce yatırdım şimdi uyuyo birazdan uyandırırım yarım saat uyusun :) ya en son dr a sordum troit az yüksekti ama dr artık kullanmana gerek yok demişti o yüzden ilacı bıraktım yoksam ondan mı kilo veremiyom ben yaaaa

ebrarcım bel ve kasık ağrıları dışında iyiyim şükür gökçecim hoşgeldin cadı uyuyomu
canım inşallah bebişin seninledir ağrılar tutunduğundan kaynaklıdır
niye uyandırcan kız uyusun çocuk tövbe yaa yoksa gece uyumuyo diyemi
ya kanka biliyon bendede sorun var tiroit normale döndü 7 kilo verdim bi ölçtür istersen yaa olabilir yani
selamlr ebrar guzel bır gun dıleklerımle...

saol sanada canım

hoşbulduk kardelencim gökce uyuyo canım az önce uyuttum biraz durup uyandırırım yoksa gece uyumuyo kızz bu arada face te bana arkadaşlık teklif eden sen misin? resim yok die kabul etmedimde hala

ben eskişehirdeyim canım 25 yaşım benimde...2 yıl izmirde çalışmıştım...sonra evlenince tayinimi aldım...
eskişehirde gzl yermiş orda tanıdıklar war ama bi nasip olmadı gelmek bahara gezmeye gelirim belki daha soğuktur orasıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…