Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşbulduk kardelencim gökce uyuyo canım az önce uyuttum biraz durup uyandırırım yoksa gece uyumuyo kızz bu arada face te bana arkadaşlık teklif eden sen misin? resim yok die kabul etmedimde hala

gökçerana benı de ekle ıstersen cnm ordan da görüşürüz

sevcan ümit parlak

oranjcım naz cım rabbim sizleride sevindirsin inşş swcnprlk ın yazdıgı ya varis.. ya evvel..bide ya vali yi her cuma okuyun bide meryem suresini ben okumuştum rabbim kabul etti inş sizinde kabul olur..
ebroşum epey oldu ölçtürmeyeli bi daha gittigimde ölçtürem bakam belkide ondan kilo veremiyom ben gökceyi mecbur uyandırıyom cano yaa gece uykusunu gündüz alıyo geceye bişey kalmıyo kz bide bu aralar gökce yürüteçte bi gidiyo maşallah diyim nazar olmasın peşimden koşar gibi oluyo yaa görsen çok tatlı olsu aynı benn

oyyy yesin teyzesi onu yaa maşallah kuzuma azcık erkenmi başladınızki olsun erken yürür kuzu
evet sen bi ölçtür cano belli olmaz

canım bebeğine maşallah sende çok mütevazisin

hmm tmm cnm okurum ama o dualarda bnde yok nette türkçesi warmıdır okurum her cuma duanın adımı ya varis ya evvel

sagol teyzesi, çok mütevaziyim çokkkk:93:
ebroşum erken aslında yürüteç için ben sadece 5 dk lıgına koyuyom fazla degil cano yoksa bacakları kalcası çok agrır :)
psikologcum hoşgeldin canım

evet canım yavaş yavaş alıştır kuzuyu kıyamam onun tontiş bacaklarına

hmm tmm cnm okurum ama o dualarda bnde yok nette türkçesi warmıdır okurum her cuma duanın adımı ya varis ya evvel

canım ya varis ya evvel ya vali allah ın isimlerinden içinden geldikçe oku bol bol canım meryem suresini bende türkçe olarak okumuştum sende bulup okuyabilirsin

evet canım..özellikle kromozomsal bi bozukluk oluşmuşsa kalbi duruyomuş kendiliğinden...isyan edilecek bi durum yok yaradan bizim için hayırlısını sunar daima...inşallah herşey gönlümüzce olur...
arada sırada dinlen yoksa sonun nece olur kızzz

merhaba canımmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…