hmm tmm cnmm okurum saol...:)canım ya varis ya evvel ya vali allah ın isimlerinden içinden geldikçe oku bol bol canım meryem suresini bende türkçe olarak okumuştum sende bulup okuyabilirsin
ay cano keşke istanbulda olsaydım gezerdik senle kimse benle arkadaş olmayı evde kaldım kaç gündürarabaylan gezdirirdinanladım canım hayırlısı olsun inşallah
istanbuldada süper hava canım kombiyi kapattım yani
yok canım ya çok kullanmıyom günlük 5 dk kadar benimde içim rahat etmiyo :)ben yürütecin bebeklerde bacak eğriliğine yol açtığını duymuştum çok kullanma lütfen
evet canım yavaş yavaş alıştır kuzuyu kıyamam onun tontiş bacaklarına
evet canım..özellikle kromozomsal bi bozukluk oluşmuşsa kalbi duruyomuş kendiliğinden...isyan edilecek bi durum yok yaradan bizim için hayırlısını sunar daima...inşallah herşey gönlümüzce olur...
arada sırada dinlen yoksa sonun nece olur kızzz
cnm benım ctesı kontrolum war bakalım soracagım dra patoloıden gelecek sorunlar.kromozomsal bozukluk sperm sayısnının döllenme anındakı yetrsızlıgınden ya da werım sız olusundan kaynaklanıyor dımı cnm drumuz bundan olanbılr demıstı ama doga geregı kalbı durmus olabılır ayak uyduramamstır yanı dunyay gelmk ıstememstır dedı bu skılde olsaydı sakat olabılırdı dedı
hosgeldın tugbacıgım sen nasılsın?Slm arkadaslar ben geldimnasilsiniz???
sorma cano yaa keşke öyle olsaydı gezer tozardık ah ahay cano keşke istanbulda olsaydım gezerdik senle kimse benle arkadaş olmayı evde kaldım kaç gündürarabaylan gezdirirdin
yok canım ya çok kullanmıyom günlük 5 dk kadar benimde içim rahat etmiyo :)
uyy görsen ısırırdın cano valla bacaklarını :86:
arkadaşlar bn kalkiim yemek yapıcaam
eee artık 7imiz çıkktı iş başa düştüü tekrar herşey için teşekkürler işim bitince gelirim öptm hepinizii
selam hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsınSlm arkadaslar ben geldimnasilsiniz???
ay ebrar ben bazen çok saf oluyorum psikolog lullancının adıymışbende aramızdan birine söylüyosun sandım
hosgeldın tugbacıgım sen nasılsın?
evet canım..özellikle kromozomsal bi bozukluk oluşmuşsa kalbi duruyomuş kendiliğinden...isyan edilecek bi durum yok yaradan bizim için hayırlısını sunar daima...inşallah herşey gönlümüzce olur...
arada sırada dinlen yoksa sonun nece olur kızzz
cnm benım ctesı kontrolum war bakalım soracagım dra patoloıden gelecek sorunlar.kromozomsal bozukluk sperm sayısnının döllenme anındakı yetrsızlıgınden ya da werım sız olusundan kaynaklanıyor dımı cnm drumuz bundan olanbılr demıstı ama doga geregı kalbı durmus olabılır ayak uyduramamstır yanı dunyay gelmk ıstememstır dedı bu skılde olsaydı sakat olabılırdı dedı
inşallah kromozomsal bi sorun değildir..sonuçların temiz çıkar..dün düktorumuz biizm testler temiz çıkınca koromozomsal yada genetik bi sorun olsaydı daha çok dikkat edilmesi ve gözlemli bi gebelik gerekecekti dedi...inşallah herşey güzel olur..
selam hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın
allah ıyılık wersın cnmmHosbuldum cnm bende iyim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?