orange özel mesajını aldım ben cewp yazamıyorum cnm akşama kbl edersın ekledım kolay gelsın
ya bu kardeloş,kayra nerelerdeler hatunlar kayıplara karıştı
ben elaezelide çok merak ediyorum yaa
Hosbuldum cnm bende iyim bugün
inşallah kromozomsal bi sorun değildir..sonuçların temiz çıkar..dün düktorumuz biizm testler temiz çıkınca koromozomsal yada genetik bi sorun olsaydı daha çok dikkat edilmesi ve gözlemli bi gebelik gerekecekti dedi...inşallah herşey güzel olur..
ınsallah cnm ya ctesı bellı olacak bızım de... face aksama kbl edersın cnm
allahım iyilik versin canımsagol cnm bende iyim cok sükür
evet kuzum bende çıkıcam işlerim var yemeğim yok bi geçeyim mutfağa :))görüşürz naz cım kib
ebroşum bacagını degil heryerini dişlerim senin için :)cano gitcen galiba bende çıkıcam
kızlar kib görüşürüz inş gidem gökçe hanımı uyandıramkib byyyy
ebrarcım elaezel hamile değildi dimi
görüşürz naz cım kib
ebroşum bacagını degil heryerini dişlerim senin için :)cano gitcen galiba bende çıkıcam
kızlar kib görüşürüz inş gidem gökçe hanımı uyandıramkib byyyy
kızlar ben çıkıyorum çok yoruldum,kendinize ii bakın hoşçakalınn:80:
hepinize selam hanımlar.yine bayadır giremedim topiğe,cuma günkü duaya da katılamadım.ama canı gönülden amin diyorum.Rabbim kabul eder inş.dualarımızı.
geçmişi okuyamadım kızlar,çok fazla birikmiş malum kaç gündür girmeyince
ben bugün adet oldum kızlar moralim bozukçok ağrım var.dualarımı da okuyamıycam onu haber veriyim diye girdim.kusura bakmayın
yarın doktor yolu göründü yine aşılama için aldırdığı iğneyi de istedi onu yapcakmış.offff nedense yine olmayacakmış gibi bi his var içimde yine karamsarlaştım
neyse kızlar benim çıkmam gerekiyo.Allah'a emanet olun
canım üzülme neolur aşılamamı yaptırmıştın
yok klomen +progestan kullandım 3 ay.şimdi artık aşılama deniycez.ama nedense umudum bi anda yok oldu.anlamadım.sen neler yaptın aşılama yaptırmıştın ne zaman belli olcak tutup tutmadığı
yok klomen +progestan kullandım 3 ay.şimdi artık aşılama deniycez.ama nedense umudum bi anda yok oldu.anlamadım.sen neler yaptın aşılama yaptırmıştın ne zaman belli olcak tutup tutmadığı
slm kızlar nasılsınız ben derslerden gıremıyorum cok fazla gırsemde hemen cıkıyorum az kaldı ıyıce sıkıldım amabu yastan sonra okunmuyormus
garibim bencede ihmal etme kuzum git bi doktora daha inşallah korktuğun gibi değildir mevlam şifa versin
garipçim yaa ben atlamışım canım kusura bkma...geçmiş olsun..neden anlayamadıki doktorlar öyle..biri fıtık demiş biri başka bişey...sıkma canını inş fıtık degildir ya..
boncuum sorma fıstıgım yaa insanın kafssı takık olunca hiçbişey yapası gelmiyo..en azından benim öylebu arada beni nisana atmamışın bebem..ben senin listeyi yapamıyom yoksa ugraştırmam da
ebuşum gelmişin kuuzum neediyon bakem..pc dellendirdimi gene:))
bende oturamıyom sürekli şuanda.kociş çagırıyo arada...
evet cnm hayırlısı yaa dellenme boşver..ahhh ah bende çok geçtim bu yollardan halada geçiyorum ama eskisi gibi üstüne düşmüyorum...
selam canım hoşgeldin..amin diyeyim önce...neden çok kötü günler hayırdır?
..ALLAHIM bu acıyı kımseye yaşatmasın.25 mart cuma günü rutin kontrolumuz için randewulaştık dr umuza gittik.çok heyecanlıydık.13 hafta 1 günlüktü.2lı tarama testı yapılacaktı.dr um tarttı benı supersın boyle dewam et dedı.cinsıyetını gorebılırız sanırım dedı.kol ve bacaklarını da görecektik gelişimi tamamlanmıştı bize göre.sedyeye yattım ultrasonla incelemeye başladı dr um benım de gözüm ekrandaydı.ben de birsey göremıyordum.bebegımı normal ınsan seklınde gormeyı beklıyordum cunku..anlamıkştım bırseyhlerın ters gittiğini.dr zorlanarak ''eveeet bugün size üzücü haber vereceğim maalesef bebeğin kalbi durmuş'' dedi!!!!!!!!! yıkılmıştım şok olduk eşimle.emin misiniz tekrar bakın dedim.ne kadar baksak da sonuç değişmeyecekti.ağlamaya başladım inanmıyordum.3 gün oldu fakat hala keşke bu bır kabus olsa da uyansam dıyorum.ama değil işte.ctesi kürtajla aldılar bebeğimi.bebeğim bıze göre 13 haftalıktı fakat içimde 25 gün önce 9 bucuk haftalıkken kalbı durmus.gelişememiş ondan dolayı dedı dr.dedim ben mı dıkkat edemedım koruyamadım yawrumu.asla boyle dusunme ne anne ne de babayla ılgılı degıl bebğin dunyaya gelmek ıstemedı dedı.patolojıye gönderildi ama drum gönderılıyor fakat bırsey cıkmaz dedı ılk gebelıkte.ctesı kontrolum war sonuc ozaman alacagız.benım ılk yawrumdu 1 yıl 4 aylık ewlıyken hamıle kalmıstım.hormonlarımda sorunum oldugu ıcın klomen kullanıp 3 ayında hamıle kalmıştım havalara uçmuştuk eşim ağlamıştı sewınçten...ilk yawrumdu melek oldu ='(((( ben ümidimi kesmemeye çalışıyorum.daha cok yenı eşim işe gıtmeyecek 1 hafta yanımda olmak ıcın fakat onu gorunce daha da huzunlenıyorum.o benden daha cok sewınclıydı çünkü.ben de senin gibi korkuyorum sonrakılerde de böyle olursa dıye isyan etmıyorum asla! dua etmekten başka bırsey gelmez elımden...
olumlu düşünelım arkadaslar benım cok yenı ama atlatmalıyım sağlığıma dıkkat etmelıyım ki ılerdekı yawruma saglıkla hamıle kalayım kanmam ertesı gunu oldu sadece.dr umuz 5 hafta sonra adet olacagımı bu 1 ay korunmamızı o adetten sonra tekrar çalışmalara başlayabileceğimizi söyledi.kısmet ALLAHIM SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN HEPİMİZE.DUA EDELIM BOL BOL.ALLAH ISTEDI BUNU BEN HER AKŞAM HAYIRLI EWLAT WER ALLAHIM DIYORDUM BELKI DE HAYIRLI DEGILDI.ALLAHIM BANA ACIDI.sakın karamsar olmyın iyi düşünürsek ıyı olacak goreceksınız ...ben su an kotuyum ama zaman herseyın ılacı.hep umudum war 13-4 ay ıcınde yıne olacak dıye.ve bu kez yawrum coksaglıklı büyüyecek .İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN!
ınsallah klomene bıle gerek kalmadan adet olurum 1 ay sonra we yıne calısmalara baslarız kızlar tavsıyem ben çalışmalarımı adetımın 13 gununden ıtıbaren yaptım.belımın altına yastık koydum sabaha dek oyle yattım abdest lazım ewet ama hersey bebiş için işte ve ayaklarımı dıkıp 15 dakıka kadar durdum.ve bır arkadasımdan duydum calışmadan once 1 er turk kahvesı ıcın esınızle spermlerı harekete gecırıyormuşşş.ALLAH HEPINIZE WERSIN.
canim cok uzuldum,rabbim kaybettiginden daha hayirli bebek nasip etsin insallah
Allahim hepinize BEBIS nasib etsin insallah hepiniz icin hergün dua ediyorum.
allah razi olsun canim,hepimiz birbirimize dua edelim insallah,kim bilir belki birimizin duasi icabet saatine denk gelir de rabbim hepimiz adina edilen duayi kabul eder
günaydınn canlarr
oy oy bu sabah uyanmakk ne zor geldii yavv
dün doktorumu aradımm dedimm gelmedi benim kırmızılardedii test yaptınmı dedim yapsamda çıkmaz testte dedimm ozmann bekle dedi perşembeye kadar gelmezse test yap sonrada bana gel dedii % 80 dedi gebe %20 pko dan olma ihtimali var dedii şimdi gelirmi bu perşembee yawww :26:
canim benim insallah bebekten dolayi bir gecikme yasamissindir,rabbim sevindirsin
:95: günaydın kızlar sabahın 6 bucugunda karın ve bel agrısıyla uyandım, az öncede 1 2 damla kadar da pembe renkte kan gelmiş regl oluyorum sanırımm offff valla artık daraltı geldi bana
uzulme bap'cim herseyde bir hayir var,vakti saati gelince olur,bu ay vakti saati degildi demek ki
selam kızlar...
benim 5 aylık gebeliğim 1 ay önce hidrosefali nedeniyle sonlandırıldı..dün kontrole gittim herşey yolunda idi rahim falan toparlanmış tamamen dedi doktor ama daha çok yeni bizim için durum belki 4-5 ay sonra tekrar başlarız ama nasip kısmet tabi...bu süreçte sizlerle devam etmek istiyorum kendimi koyacak topik bulamadım boşlukta gezinip duruyor gibiyim...belki burda sizinle birlikte sohbet edip daha çabuk toparlarım kendimi psikolojik olarak...
tekrar merhaba....
hosgeldin aramiza canimuzulme rabbim buyuk,rabbim en yakin zamanda hayirli bebisler versin
slm arkadaşlar bnide aranıza alın ltfen kasım hamişlerindeydim 5 aydır birgin bu topiğe geleceğim aklıma gelmezdi ama hepimiz insanız we hayatımızda birçok imtihanlardan geçebiliyoruz
brz kndimi tanıtayım 25 yaşındayım we kasımda tek yumurta ikizlerime hamile olduğumu örenmiştim
dünyalar bzm olmuştu herşey çok gzl giderken 20. haftamda dr suyun fazlalaşıyo dikat etmemiz lazım dedi
we 1 hafta içinde gitgide arttı ilaçlar dinlenmek hiç fayda etmedi wee
18 mart günü hastaneye yatışım yapıldı bebeklerimin bnden kopacağı halaa aklıma gelmiyodu alttan sularımın akmasına rağmeen
akşam saat 9 gibi btn sularım boşaldı allahım o anı anlatmak bile zor geliyorr
btn suyum boşalınca bni hmn doğuma aldılar we sunii sancıyla meleklerimi bnden kopardılar
rabbim kmseye banada bidaha aynı acıları yaşatmasın
ama herşey allahtan deyip kaldığımız yerden hayata dwm ediyoruz yine yeniden kadığımız yerden dwm etmek için....
işte bnm hikayemde bu.. aranıza katılıp burdan dwm edebilmek istiyorum eğer bu sıcak topikte banada yer warsa...
canim benim cok uzuldum,rabbim yardimcin olsun,sabirlik versin..dilerim rabbim kaybettiginden daha hayirli bebisler verir..aramiza hosgeldin bu arada
kardelenler kayram ebrar birsen iksir garip deri derda boncuk nerelerdesiniz ya canan derda samyeli aleyna sunger
geldim canim,nasilsin kardelencim?agrilarin hala devam ediyor mu??:26:
hoşgeldin ablaaa.ben çok yorgunummonun haricinde iyiyim şükürler olsun.
evimi temizledim süpürdüm sildim,ütülerimi yaptım,mutfakta küçük halım vardı onu yıkadım.birazdan çıkıp yatıcam,duşa da giremiyom sular kesildi işlerim bitince.sen nasılsınn?
masallah selinam yaa,ee hamarat hatunun her halide baska oluyor canimayy resmen cildirmis durumdayim,evde her yer heryerde. allah yardimcin olsun,bir an önce tasinma isimizde bitsede kurtulsam:97::97:
slm kanka evet gökce yatırdım şimdi uyuyo birazdan uyandırırım yarım saat uyusun :) ya en son dr a sordum troit az yüksekti ama dr artık kullanmana gerek yok demişti o yüzden ilacı bıraktım yoksam ondan mı kilo veremiyom ben yaaaa
canim benim troitin yuksek olmasi kilo almada ve verememede cok buyuk bir etken oldugu söyleniyor..bir kontrol ettir istersen
hepinize selam hanımlar.yine bayadır giremedim topiğe,cuma günkü duaya da katılamadım.ama canı gönülden amin diyorum.Rabbim kabul eder inş.dualarımızı.
geçmişi okuyamadım kızlar,çok fazla birikmiş malum kaç gündür girmeyince
ben bugün adet oldum kızlar moralim bozukçok ağrım var.dualarımı da okuyamıycam onu haber veriyim diye girdim.kusura bakmayın
yarın doktor yolu göründü yine aşılama için aldırdığı iğneyi de istedi onu yapcakmış.offff nedense yine olmayacakmış gibi bi his var içimde yine karamsarlaştım
neyse kızlar benim çıkmam gerekiyo.Allah'a emanet olun
uzme kendini canim,demek bu ay hayirlisi buymus,bir dahaki ay olur insallahiyi dusun iyi olsun,
uzulme bap'cim herseyde bir hayir var,vakti saati gelince olur,bu ay vakti saati degildi demek ki
Evet Garip'cim öyle saati gleince olacak, şoku atlattım iyiyim şimdi :)) tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?