Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Hosbuldum cnm bende iyim bugün

sagol cnm bende iyim cok sükür
allahım iyilik versin canım
görüşürz naz cım kib
ebroşum bacagını degil heryerini dişlerim senin için :)cano gitcen galiba bende çıkıcam
kızlar kib görüşürüz inş gidem gökçe hanımı uyandıram kib byyyy
evet kuzum bende çıkıcam işlerim var yemeğim yok bi geçeyim mutfağa :))
heryerini dişle ama iz bırakma çocuğa
ebrarcım elaezel hamile değildi dimi

yok canım ya enson babannesi vefat etmişti oraya gitmişti daha gözükmedi merak ettim

görüşürz naz cım kib
ebroşum bacagını degil heryerini dişlerim senin için :)cano gitcen galiba bende çıkıcam
kızlar kib görüşürüz inş gidem gökçe hanımı uyandıram kib byyyy

benim yerimede ısır ,dişle,öp koklaaa
bazen bebek gördümmü yakınalrımın sımsıkı sarılıp öpmek koklamak istiyorum ama anneleri ne düşünür bilmiyorum nazar değdirebileceğimi falan düşünebilirler diye tutuyom kendimi..komşumuz mesela durumumdan sonra hiç gelip gitmedi.:26::26:ne bileyim işte o minicik bedenlerini yumuşacık tenlerine sarılmak istiyorum..bebeiğime sarılamadım bir anda bomboş kaldı bedenim ellerim....

hepinize selam hanımlar.yine bayadır giremedim topiğe,cuma günkü duaya da katılamadım.ama canı gönülden amin diyorum.Rabbim kabul eder inş.dualarımızı.

geçmişi okuyamadım kızlar,çok fazla birikmiş malum kaç gündür girmeyince
ben bugün adet oldum kızlar moralim bozuk çok ağrım var.dualarımı da okuyamıycam onu haber veriyim diye girdim.kusura bakmayın
yarın doktor yolu göründü yine aşılama için aldırdığı iğneyi de istedi onu yapcakmış.offff nedense yine olmayacakmış gibi bi his var içimde yine karamsarlaştım
neyse kızlar benim çıkmam gerekiyo.Allah'a emanet olun

canım üzülme neolur aşılamamı yaptırmıştın

yok klomen +progestan kullandım 3 ay.şimdi artık aşılama deniycez.ama nedense umudum bi anda yok oldu.anlamadım.sen neler yaptın aşılama yaptırmıştın ne zaman belli olcak tutup tutmadığı

moralini yüksekl tut canım herşeyin hayırlısı ...hayırlı zamanda olsun inşallahh.benim ilk denememde olmuştu ama 5. ayımda kaybettim bebeğimi şimdi sil baştan herşey...
o yüzden üzülme ve umudunu yitirme...

Tekrardan selamlar.. uyumak iyi geldi..

ebrar gelmiş gitmiş görüsemedik bugün, sagol canım baska bahara kaldı artık, napalım kısmet allah ne zaman verirse o zaman olcak artık, olsun diyede ilişki haricinde baska bişi yapmıcam bu ay cok taktım kafaya hamile gibi belirtiler yasadım. :)))eşim bile inanmıstı, suan ne göğüs agrısı kaldı ne bişi

slm kızlar nasılsınız ben derslerden gıremıyorum cok fazla gırsemde hemen cıkıyorum az kaldı ıyıce sıkıldım ama bu yastan sonra okunmuyormus

canim benim,allah yardimcin olsun sinavlarinda..sen üniversitemi okuyorsun canim?? :26:

garibim bencede ihmal etme kuzum git bi doktora daha inşallah korktuğun gibi değildir mevlam şifa versin

allah razi olsun ebrarcim,bu aralar basimi kasiyacak vaktim yok inan kii,ama tasinma telasim bitsin,sonrasinda giderim insallah,yada o zamana kadar gecer rabbim sifa verir insallah

estagfirullah derincim,bende anlayamadin canim,insallah fitik falan degildir,rabbim korusun

Evet Garip'cim öyle saati gleince olacak, şoku atlattım iyiyim şimdi :)) tesekkür ederim

estagfirullah canim,sanirim biz bebek mevzusunu cok fazla kafamiza takiyoruz,yasadigimiz belirtilerde psikolojik galiba:97::97:en cok kendimden biliyorum,cunku ben hicbir zaman adet dönemi öncesi gögus sizisi,acisi yasadigimi hatirlamiyorum,ama 3 aydir inan her ay bebek bekledigim icin,gögüs sizisi ve acilari yasiyorumgaliba herseyi olurunu birakmak gerekiyoruama nasil??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…