estagfirullah canim,sanirim biz bebek mevzusunu cok fazla kafamiza takiyoruz,yasadigimiz belirtilerde psikolojik galiba:97::97:en cok kendimden biliyorum,cunku ben hicbir zaman adet dönemi öncesi gögus sizisi,acisi yasadigimi hatirlamiyorum,ama 3 aydir inan her ay bebek bekledigim icin,gögüs sizisi ve acilari yasiyorumgaliba herseyi olurunu birakmak gerekiyoru ama nasil??
saol garip allah bidaha yaşaasın başka ne denirki
çok acı zor günler geçiriyorum aklımdan bian bile çıkmıyor bebeklerim ama hakkımızda buymuş haırlısı diye teselli ediyrm kndimiiii
hello ben geldimnasilsin iyisinizdir inasallah
hello ben geldimnasilsin iyisinizdir inasallah
hepinize selam hanımlar.yine bayadır giremedim topiğe,cuma günkü duaya da katılamadım.ama canı gönülden amin diyorum.Rabbim kabul eder inş.dualarımızı.
geçmişi okuyamadım kızlar,çok fazla birikmiş malum kaç gündür girmeyince
ben bugün adet oldum kızlar moralim bozukçok ağrım var.dualarımı da okuyamıycam onu haber veriyim diye girdim.kusura bakmayın
yarın doktor yolu göründü yine aşılama için aldırdığı iğneyi de istedi onu yapcakmış.offff nedense yine olmayacakmış gibi bi his var içimde yine karamsarlaştım
neyse kızlar benim çıkmam gerekiyo.Allah'a emanet olun
kesinlikle haklısın valla ben kafama koydum takmıcam artık, cocuk olmazsa dünyanın sonu değil ya napalım, valla bebek olayını düsünmekten beynim agrımıs resmen bugün onu anladım baska bişi düsünemez olmuşuz, bu ay spora bile gitmedim eşimi yalnız gönderdim hep aman bişi olur falan diye, regl bitsin son hız sporuma baslıcam, gezicem, tozucam.. hayatıma devam edicem bu arada olursa da olur bebiş napim :))
hosgeldin canim,ben kendi adima iyiyim cok sukur,ya sen nasilsin?:26:
en iyisini ve en guzelini yaparsin canim,eger vakti saati gelirse bebegin,rabbim lütfedecek olursa,sen hic takmasanda,hicbir bebek icin faaliyet yapmasanda,gelir merak etme
cok sükür bende cok cok cok iyim bugün
kesinlikle katılıyorum, biz konusuyoruz da allah yukardan diyodur kullarım bosuna konusuyorsunuz diye, saati günü belli gelecek işte bir gün gelmesede dünyanın sonu değil :) benim saglıgımdan daha önemli değil hiç bişi:))
allah daha iyi etsin canim
kizlar muhebbetinize doyum olmaz,ama benim cikmam gerekyemek yapicagimda size iyi muhabbetler
Zühal topala bi göz atarken bi aday için gelen bayan ilgimi cekyi bi bakayım dedim, sinirlerim iyice gerildi, hatun 21 yasında bilmem kac yaşında evlenmiş 3 cocuk yapmıs, kocasından bosanmıs biri kocasında cocukların biri 3 yaşında diğeri 4 aylık cocuk esirgeme kurumuna vermiş, cıldırdım bakamayabilir bişi diyemiyorum da oraya koca araamaya gelmiş, bide albüm yapmak istiyomuş şarkıcıymıs mış falan filan deli oldum ya kılık kıyafete saca basa para buluyor, cocuklara gelince bulamıyor.. 4 aylık bebek daha süt emecekken yetimhane de kadının daha göğüslerinde süt vardır tamda kocis gelmişti bende sinirden söylenip duruyodum oda izledi feci köpürdü.. allahım sen kime ne vereceğini biliyorsun da bakabilecek olanlara, cocuk diye yananlara nasip et yarabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?