Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

saol garip allah bidaha yaşaasın başka ne denirki
çok acı zor günler geçiriyorum aklımdan bian bile çıkmıyor bebeklerim ama hakkımızda buymuş haırlısı diye teselli ediyrm kndimiiii

kesinlikle haklısın valla ben kafama koydum takmıcam artık, cocuk olmazsa dünyanın sonu değil ya napalım, valla bebek olayını düsünmekten beynim agrımıs resmen bugün onu anladım baska bişi düsünemez olmuşuz, bu ay spora bile gitmedim eşimi yalnız gönderdim hep aman bişi olur falan diye, regl bitsin son hız sporuma baslıcam, gezicem, tozucam.. hayatıma devam edicem bu arada olursa da olur bebiş napim :))

saol garip allah bidaha yaşaasın başka ne denirki
çok acı zor günler geçiriyorum aklımdan bian bile çıkmıyor bebeklerim ama hakkımızda buymuş haırlısı diye teselli ediyrm kndimiiii

sende sagolasin nazcimcanim uzulmen normal,ama hayirlisi buymus demek kii,rabbim daha hayirli bebisler nasip etsin..nickin gibi nazlimi nazliii bebislerin olsun

hello ben geldim nasilsin iyisinizdir inasallah

hosgeldin canim,ben kendi adima iyiyim cok sukur,ya sen nasilsin?:26:

olsun canim morelini bozma herseyin hayirlisi.. belki bidaki ay tutar ins.

en iyisini ve en guzelini yaparsin canim,eger vakti saati gelirse bebegin,rabbim lütfedecek olursa,sen hic takmasanda,hicbir bebek icin faaliyet yapmasanda,gelir merak etme

en iyisini ve en guzelini yaparsin canim,eger vakti saati gelirse bebegin,rabbim lütfedecek olursa,sen hic takmasanda,hicbir bebek icin faaliyet yapmasanda,gelir merak etme

kesinlikle katılıyorum, biz konusuyoruz da allah yukardan diyodur kullarım bosuna konusuyorsunuz diye, saati günü belli gelecek işte bir gün gelmesede dünyanın sonu değil :) benim saglıgımdan daha önemli değil hiç bişi:))

evet cok haklisiniz herseyin saati ve vakti gelmeden olmaz....... herseyin hayirlisi

pelinim altta göruyorum seni canim,gecmistesin sanirim,ama cikmam gerekiyor yemek yapicam,allaha emanet olasin tatlim

Zühal topala bi göz atarken bi aday için gelen bayan ilgimi cekyi bi bakayım dedim, sinirlerim iyice gerildi, hatun 21 yasında bilmem kac yaşında evlenmiş 3 cocuk yapmıs, kocasından bosanmıs biri kocasında cocukların biri 3 yaşında diğeri 4 aylık cocuk esirgeme kurumuna vermiş, cıldırdım bakamayabilir bişi diyemiyorum da oraya koca araamaya gelmiş, bide albüm yapmak istiyomuş şarkıcıymıs mış falan filan deli oldum ya kılık kıyafete saca basa para buluyor, cocuklara gelince bulamıyor.. 4 aylık bebek daha süt emecekken yetimhane de kadının daha göğüslerinde süt vardır tamda kocis gelmişti bende sinirden söylenip duruyodum oda izledi feci köpürdü.. allahım sen kime ne vereceğini biliyorsun da bakabilecek olanlara, cocuk diye yananlara nasip et yarabbim..

çok haklısın bide doğurup çöp kutularına atıyorlar ya deli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…