canım benim cok gecmiş olsun rabbim şifa versin epeydir görüşemiyoruz özledim seni tatlım...kizlar size birsey sorucam yaa,benim sol kasigimda bir batar oluyor,ayaklarimi sol tarafima kivirarak oturdugum zaman..yani namaz oturusu gibi ne yerde ne koltukta otursam basliyor sanci,batar gibi birsey..birde sanki karnimin icini jiletle kaziyorlarmis gibi,tirnaklaniyormus gibi karnimin icleri aciyor..3 ay önce doktar gittigimizde bir alman doktoru % 100 fitik dedi,hastaneye sevk etti,ordaki doktor yok fitik degil dedi,kadindokturuna sevk etti oda yok birsey dedi,ama ben sol tarafima ayaklarimi bukerek oturamiyorum..sizce nedendir yaaaacaba fitikmi var diyeda korkuyorum:18::18::18::18:ayaklarimi sol tarfima bukerek yan oturmadigim zaman hicbir sikayetim yok,ne yapicagimi sasirdim
derinim nasılsın canım uzun zamandır karşılaşamadık cok öpüyorum seni kendine iyi bak...anaaa iki dk işim çıktı karular kaybelmişşş...güle ügle canlarım yine gelin..ben buralardayım daha yaa.malum kociş yok(((
canım cok sevindim hayırlı olsun inş bebişini 9 ay sonra saglıklı bir şekilde kucagına alırsın... dualarını eksik etme bizlerden...slm arkadaşlar, çok hayırsız çıktım ben çok ne kadar uzun bir zaman oldu yazmadığım eski sayfamız kapanmış buraya geçmişizsizinle bişey paylaşmak istiyorum şubat ayının 28inde (yani adetimin 21.gününde ) adapazarı altınova hastanesi dr sami kemik' e gittim malum eskiler bilir tipik bir pkoluyumm daha önce başka bir doktorda 3 - 4 ay bi tedavi olmuştum sonra bıraktım pisikolojim bozuldu işe girdim sonra iş olayı eve uymadı ayrıldım işte o sırada sami beye gittim gitmez olaydım. Bana senin bebeğin olmaz mümkün değil bekleme hiç çatlatmayla ilaçlarla vakit öldürme seni heveslendirmek istemem ama hormon değerin menopozdaki kadınla bir dedi. Derhal tüp bebek servisine git yönlendirsinler. Artık aşılamamı yaparlar tüp mü derler bilemem dedi ama 2den fazlada aşılama yaptırıp vakit öldür dedi. Resmen yıkıldım odadan çıkarken zor tuttum kendimi çünkü orada kadın doğumcular tek kolidorda yani dışarda çok bekleyen vardı ağlayıp bana acımalarını istemedim zor eve geldim ve martın ayının 15inden sonra canım acayip bişeyler istemeye başladı şüphelendik ama bişey yapmadık 23ü akşamı test aldık pozitif sonra bitane daha aldık oda pozitif inanamadım sabahı zor ettim anasağlığa gittim kan verdim ama inanmıyorum sonra eczaneden bitane daha test aldım oda pozitif. Akşam üstü 5 te ebe aradı hayırlı olsun hamilesin dedi. İnana biliyor musunuz. Dr bana mümkün değil dediği zaman bile hamileliğin başlarıymış yani arkadaşlar Rabbim çok büyük dualarınızı esirgemeyin birde birv derdin varsıdaa anlat utanma kimin duası kime yarar o belli olmaz yani benim bebeğim rabbim kucağıma almayıda nasip eder inş. o dualarla oldu çok şükür. Bunu anlatıyorum çünkü çok duymak istedim ben o zamanlar sorunları olupta hamile kalanları bu bir cesaret bu bir güç. Mevlam hepinizin kucaklarını bebişlerle doldursun bambaşka bir duygu bu rabbim en kısa zamanda EBRARIMA nasip eylesin sizi seviyorum hep yanımdaydınız
canım inş 9 ay boyunca gelmez kırmızıların hayırlı haberlerini bekliyoruzewett canım gelmediii ama biraz daha bekliycemm testi öle yapıcam canımm
canım nasılsın minik gökcemizde iyidir inş ikinizide öpüyorumslmmmmgüzellerrrrrrrrrr
canım adet olmadım olsun cok fazla takma kafana amaliyattan dolayı gecikmiştir inş en kısa zamanda adet olursun kendine iyi bak bende seni öpüyorum...merak eden arkadaslarımdan allah razı olsun
aslında turkıyede olsam mutlaka telle falan bı sekılde haber verırdım de burada olunca el mahkum ıste nete de gıremedım hafta sonu sureklı sabah cıkıp aksam gırdık
adet olmadıkca bana glıyorlar esımde benı sakınlestırmek ıcın ugrasıp duruyor ıste ne yapsın:):)
bugun farlutali icmeye basladım buradakı dru aradım adetın yakınsa ucuncu gunu bakalım dedı adetı beklıyom yanı hala
tum gecmısı okudum ama karnım agrıyor kızlar benı bu seferlık affedın yorum yazamıcam sadece beegnmekle yetındım
yenı gelen arkadaslar hosgelmısler ınsallah bırlıkteyız bundan sonra
boncugum sen benı nısana al kuzum ama terıh veremıyorum malesef bosuna bekletmeyım lısteyı
ebosum kardelosum kardelen49um derınım dun gece uykusuzlugumu benımle paylastılar saolsunlar
hepınızı opuyorum
canım benim cok gecmiş olsun dikkat et kendine cok öpüyorum seni...selam kıslar kac gündür uğrayamadım hastayımda doğrulamadım bir türlüü nasılsınızz
inş en yakın zamanda netin yapılırda aramıza dönersin canımMehaba kızlar okuyamadım geçmişi 70 küsür sayfa benim merak etmişşsiniz bende sizi çok merak ettim annemlerdeyim hala netim olmadı ne yazıkki dua listesini aldım okuycam inşallah net yapılsada aranıza dönsem diye dua ediyorum hepinizi öptüm canlar.
iyiyim birsencim napıyım...yok canım ya bitmedi malasef daha var zaman benim calışmalara başlamam icin hayırlısı olsun artık gec olsun güc olmasın...sen nasılsın hüseyin emremiz nasıl dikkat et kendine cok yorulma sakınevet canım ankaradayım mamak ta oturuyorum ben senin bebişler nasıl
bncuğum inşallah sınavın güzel geçer ayılar kış uykuusndan uyanıyolar bebeiş yollasınlar herkese
canım hamile kaldığımda ilk ay benim karnımda çok ağrımıştı inşallah sendede öyledir
slm canım nasıl oldun ağrıların varmış umarım yerleşmiştirde onun için ağrıyodur adet günün ne zamandı listede göremedim
kolay gelsin temizlikte yapmışsın güle güle kirlet
tosticim gerçi herkes demiş ama iyiki dış gebelik değilmiş inşallah bundan sonraki güzel gelir tümüyle seninle olur
kız ece niye sen kayif yapamıyon bakım ne işin var
ya hep sen gezecek değilsin ya azcık ta evinde otur misafir gelsin
pelincim napıyon bitmedimi senin zaman çalışmalara başlamak için
cici geldin demek balıklar nerde kaldı tutamadın demi bizi aç bıraktın iyiki seni beklemeden yemişiz
kardeloş napıyon kız konuşamıyoz çoktandır özlettin kendini
tabi canım arkadaşlar demiş zaten kapımız herkese açık buyur gel inşallah kısa zamanda hamiş kalırsında seviniriz
garipcim daha bitmedimi taşınma işin çabucak biter inşallah
bakıyomda sende habire bahane buluyon yok gökçe ağlıyo yok uyumuyo yok kilo veremedim şimdi gelip döverdim ama hamileyim yorulurum ebrara diyimde o dövsün bari bak daha dün gibi hatırlıyom doğum yaptım diye pozitif ol ilerde büyüyünce sana yardım edecek merak etme kilonuda verirsin
derdacım sende bizim aklımızdasın canım arada gel iyiyim de yeter bize
elixsir kız sende amma çürük çıktın be habire hasta oluyon yakında kocişin kapıya koyacak bak iyileş
hadi bakalım zayıfla nasıl olsa bebiş gelince gene kilo alacan sen yap diyeti ama kilo verirken fazla ver ilerde alacan ya o bakımdan
canım benim kolay gelsin rabbim zihin acıklıgı versin...ama bizleride ihmal etme özleriz seni biliyosun kendine iyi bak öptüm...slm kızlar nasılsınız ben derslerden gıremıyorum cok fazla gırsemde hemen cıkıyorum az kaldı ıyıce sıkıldım amabu yastan sonra okunmuyormus
inş hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun...kızlarrr adetim 3 gün geçti gerçi geçen hafta hcgde 0.1 çıktı ama yinede dualrınızı bekliyorum bi umut işte....!!!!
canım öncelikle aramıza hoşgeldin...cok gecmiş olsun okurken cok üzüldüm inanki rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın hicbirimize...inş en yakın zamanda tekrardan hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın..evet cnm hayırlısı yaa dellenme boşver..ahhh ah bende çok geçtim bu yollardan halada geçiyorum ama eskisi gibi üstüne düşmüyorum...
selam canım hoşgeldin..amin diyeyim önce...neden çok kötü günler hayırdır?
..ALLAHIM bu acıyı kımseye yaşatmasın.25 mart cuma günü rutin kontrolumuz için randewulaştık dr umuza gittik.çok heyecanlıydık.13 hafta 1 günlüktü.2lı tarama testı yapılacaktı.dr um tarttı benı supersın boyle dewam et dedı.cinsıyetını gorebılırız sanırım dedı.kol ve bacaklarını da görecektik gelişimi tamamlanmıştı bize göre.sedyeye yattım ultrasonla incelemeye başladı dr um benım de gözüm ekrandaydı.ben de birsey göremıyordum.bebegımı normal ınsan seklınde gormeyı beklıyordum cunku..anlamıkştım bırseyhlerın ters gittiğini.dr zorlanarak ''eveeet bugün size üzücü haber vereceğim maalesef bebeğin kalbi durmuş'' dedi!!!!!!!!! yıkılmıştım şok olduk eşimle.emin misiniz tekrar bakın dedim.ne kadar baksak da sonuç değişmeyecekti.ağlamaya başladım inanmıyordum.3 gün oldu fakat hala keşke bu bır kabus olsa da uyansam dıyorum.ama değil işte.ctesi kürtajla aldılar bebeğimi.bebeğim bıze göre 13 haftalıktı fakat içimde 25 gün önce 9 bucuk haftalıkken kalbı durmus.gelişememiş ondan dolayı dedı dr.dedim ben mı dıkkat edemedım koruyamadım yawrumu.asla boyle dusunme ne anne ne de babayla ılgılı degıl bebğin dunyaya gelmek ıstemedı dedı.patolojıye gönderildi ama drum gönderılıyor fakat bırsey cıkmaz dedı ılk gebelıkte.ctesı kontrolum war sonuc ozaman alacagız.benım ılk yawrumdu 1 yıl 4 aylık ewlıyken hamıle kalmıstım.hormonlarımda sorunum oldugu ıcın klomen kullanıp 3 ayında hamıle kalmıştım havalara uçmuştuk eşim ağlamıştı sewınçten...ilk yawrumdu melek oldu ='(((( ben ümidimi kesmemeye çalışıyorum.daha cok yenı eşim işe gıtmeyecek 1 hafta yanımda olmak ıcın fakat onu gorunce daha da huzunlenıyorum.o benden daha cok sewınclıydı çünkü.ben de senin gibi korkuyorum sonrakılerde de böyle olursa dıye isyan etmıyorum asla! dua etmekten başka bırsey gelmez elımden...
olumlu düşünelım arkadaslar benım cok yenı ama atlatmalıyım sağlığıma dıkkat etmelıyım ki ılerdekı yawruma saglıkla hamıle kalayım kanmam ertesı gunu oldu sadece.dr umuz 5 hafta sonra adet olacagımı bu 1 ay korunmamızı o adetten sonra tekrar çalışmalara başlayabileceğimizi söyledi.kısmet ALLAHIM SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN HEPİMİZE.DUA EDELIM BOL BOL.ALLAH ISTEDI BUNU BEN HER AKŞAM HAYIRLI EWLAT WER ALLAHIM DIYORDUM BELKI DE HAYIRLI DEGILDI.ALLAHIM BANA ACIDI.sakın karamsar olmyın iyi düşünürsek ıyı olacak goreceksınız ...ben su an kotuyum ama zaman herseyın ılacı.hep umudum war 13-4 ay ıcınde yıne olacak dıye.ve bu kez yawrum coksaglıklı büyüyecek .İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN!
ınsallah klomene bıle gerek kalmadan adet olurum 1 ay sonra we yıne calısmalara baslarız kızlar tavsıyem ben çalışmalarımı adetımın 13 gununden ıtıbaren yaptım.belımın altına yastık koydum sabaha dek oyle yattım abdest lazım ewet ama hersey bebiş için işte ve ayaklarımı dıkıp 15 dakıka kadar durdum.ve bır arkadasımdan duydum calışmadan once 1 er turk kahvesı ıcın esınızle spermlerı harekete gecırıyormuşşş.ALLAH HEPINIZE WERSIN.
canım sende hoşgeldin aramıza... of ya cok gecmiş olsun inan ne diycemi bilmiyorum rabbim bir daha yaşatmaz inş...evet canım burdaki sohbetler o kadar ictenki gercekten insana terapi gibi geliyo senin acını unutmana yardımcı olabilirsek ne mutlu bize...selam kızlar...
benim 5 aylık gebeliğim 1 ay önce hidrosefali nedeniyle sonlandırıldı..dün kontrole gittim herşey yolunda idi rahim falan toparlanmış tamamen dedi doktor ama daha çok yeni bizim için durum belki 4-5 ay sonra tekrar başlarız ama nasip kısmet tabi...bu süreçte sizlerle devam etmek istiyorum kendimi koyacak topik bulamadım boşlukta gezinip duruyor gibiyim...belki burda sizinle birlikte sohbet edip daha çabuk toparlarım kendimi psikolojik olarak...
tekrar merhaba....
ne demek canım hoşgeldin aramıza...sanada cok gecmiş olsun inan okurken cok duygulandım rabbim bir daha yaştmasın böyle bir acıyı...hepimiz bir gün hamile kalıp inş hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucagıma alırız...slm arkadaşlar bnide aranıza alın ltfen kasım hamişlerindeydim 5 aydır birgin bu topiğe geleceğim aklıma gelmezdi ama hepimiz insanız we hayatımızda birçok imtihanlardan geçebiliyoruz
brz kndimi tanıtayım 25 yaşındayım we kasımda tek yumurta ikizlerime hamile olduğumu örenmiştim
dünyalar bzm olmuştu herşey çok gzl giderken 20. haftamda dr suyun fazlalaşıyo dikat etmemiz lazım dedi
we 1 hafta içinde gitgide arttı ilaçlar dinlenmek hiç fayda etmedi wee
18 mart günü hastaneye yatışım yapıldı bebeklerimin bnden kopacağı halaa aklıma gelmiyodu alttan sularımın akmasına rağmeen
akşam saat 9 gibi btn sularım boşaldı allahım o anı anlatmak bile zor geliyorr
btn suyum boşalınca bni hmn doğuma aldılar we sunii sancıyla meleklerimi bnden kopardılar
rabbim kmseye banada bidaha aynı acıları yaşatmasın
ama herşey allahtan deyip kaldığımız yerden hayata dwm ediyoruz yine yeniden kadığımız yerden dwm etmek için....
işte bnm hikayemde bu.. aranıza katılıp burdan dwm edebilmek istiyorum eğer bu sıcak topikte banada yer warsa...
canım üzülme lütfen hayırlısı neyse o olsun ama umutsuzluga kapılmak yok rabbim o kadar büyükki ol dedigi zamanda olur inş...hepinize selam hanımlar.yine bayadır giremedim topiğe,cuma günkü duaya da katılamadım.ama canı gönülden amin diyorum.Rabbim kabul eder inş.dualarımızı.
geçmişi okuyamadım kızlar,çok fazla birikmiş malum kaç gündür girmeyince
ben bugün adet oldum kızlar moralim bozukçok ağrım var.dualarımı da okuyamıycam onu haber veriyim diye girdim.kusura bakmayın
yarın doktor yolu göründü yine aşılama için aldırdığı iğneyi de istedi onu yapcakmış.offff nedense yine olmayacakmış gibi bi his var içimde yine karamsarlaştım
neyse kızlar benim çıkmam gerekiyo.Allah'a emanet olun
pelinim altta göruyorum seni canim,gecmistesin sanirim,ama cikmam gerekiyor yemek yapicam,allaha emanet olasin tatlim
evet canım gecmişteydim anca cıkabildim yine karşılaşamadık garibim ya neyse sana kolay gelsin sende allaha emanet ol...
eboşum dün giremedim netim yoktu bugunde karşılaşamadık inş iyisindir cok öpüyorum seni
kardelenbhrcım inş bebişin seninledir canım güzel haberlerini heycanla bekliyoruz hayırlısıyal...
kardeloşum sen nasılsın canım iyisindir inş...kızlar hepiniz iyisinizdir inş tek tek isim yazamıycam kusura bakmayın unuttuklarım oluyo cünkü hepinizi cok öpüyorum