Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım benim cok gecmiş olsun rabbim şifa versin epeydir görüşemiyoruz özledim seni tatlım...
anaaa iki dk işim çıktı karular kaybelmişşş...güle ügle canlarım yine gelin..ben buralardayım daha yaa.malum kociş yok(((
derinim nasılsın canım uzun zamandır karşılaşamadık cok öpüyorum seni kendine iyi bak...
canım cok sevindim hayırlı olsun inş bebişini 9 ay sonra saglıklı bir şekilde kucagına alırsın... dualarını eksik etme bizlerden...
ewett canım gelmediii ama biraz daha bekliycemm testi öle yapıcam canımm
canım inş 9 ay boyunca gelmez kırmızıların hayırlı haberlerini bekliyoruz
slmmmm güzellerrrrrrrrrr
canım nasılsın minik gökcemizde iyidir inş ikinizide öpüyorum
canım adet olmadım olsun cok fazla takma kafana amaliyattan dolayı gecikmiştir inş en kısa zamanda adet olursun kendine iyi bak bende seni öpüyorum...
selam kıslar kac gündür uğrayamadım hastayımda doğrulamadım bir türlüü nasılsınızz
canım benim cok gecmiş olsun dikkat et kendine cok öpüyorum seni...
inş en yakın zamanda netin yapılırda aramıza dönersin canım
iyiyim birsencim napıyım...yok canım ya bitmedi malasef daha var zaman benim calışmalara başlamam icin hayırlısı olsun artık gec olsun güc olmasın...sen nasılsın hüseyin emremiz nasıl dikkat et kendine cok yorulma sakın
slm kızlar nasılsınız ben derslerden gıremıyorum cok fazla gırsemde hemen cıkıyorum az kaldı ıyıce sıkıldım ama bu yastan sonra okunmuyormus
canım benim kolay gelsin rabbim zihin acıklıgı versin...ama bizleride ihmal etme özleriz seni biliyosun kendine iyi bak öptüm...
kızlarrr adetim 3 gün geçti gerçi geçen hafta hcgde 0.1 çıktı ama yinede dualrınızı bekliyorum bi umut işte....!!!!
inş hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun...

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************BAP980**************************3 NİSAN**********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**********************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***********************
*****************************KAYRAM*************************?? NİSAN***********************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN************************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA***************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26**************
*******************SEMRAOZSOY****************

Son düzenleme:
bende iyiyim canım kolay gelsin ben akşama balık kızartcam kocişi bekliyorum canım...

ohh afiyet olsun canım.balığı çok severiz ama elleme özürlüyüm.kokusundan da pişirmesinden de tiksinmem ama elleyemiyorum.benim yerime de ye canım.

ohh afiyet olsun canım.balığı çok severiz ama elleme özürlüyüm.kokusundan da pişirmesinden de tiksinmem ama elleyemiyorum.benim yerime de ye canım.

sagol canım benim sanada afiyet olsun...bende ayıklamayı falan sevmiyorum kociş ayıklanmış olarak götürüyo sadece yıkaması kalıyo onuda yapıyo sagolsun ben hazır difrizden cıkarıyorum...canım ne demek buyur sende gel beraber yiyelim

eboşum bitanecim merak ettin biliyorum ama gerçekten canım gğnden güne sıkılıyor ilaçta ikinci günüm günleri sayıyorum artık daraldım bugün de evi temizledim sonra arkadaşa gittim geldim yemek yaptım yedik derken bu saat oldu işte bu arada eşimle konuştuk spor salonuna yazılıcaz bir aylığına düzenli gidebilirsek devam edicez ama önce adet olmam gerek offffffffff neyse kuzu canını sıkmak istemiyorum öpüyorum seni cok
derinim bitanecim benim senden haber alamadım şu an acayip meraklardayım yani bu arada dükkan işi giderek yoluna giriyor herhalde çok sevindim kuzu hayırlara vesile olsun inşallah
kardeloşum canımın ıcı gercı dun azcık konustuk ya sen nasılsın canım
boncugum canım saol kuzum benı nısana attıgın ıcın bu arada sana basarılar dılıyorum bu hafta ders calıscakmısın habıre ınsallah emeklerın bosa cıkmaz
cicim demek buyuk gun sayıyoruz hee ben de cok helecanlandım sımdı yaaa hadı kuzu ınsallah
garıbım kuzum sana da cok gecmıs olsun canım yaaa kendıne cok ama cok dıkkat et ama bence kasık fıtıgı olmayabılır tatalım onun ıcın mr falan cekmelerı gerekmıyormu yaaaaaaaaaaa ınsallah bır sey yoktur kuzu
eliksircim sana cok gecmıs olsun kuzu yaaa kıyamam sana kurtulamadın gıttı su agrılarından ınsallah en kısa zamanda kurtulursun kuzum benıde sormussun bu arada saol canım
selınam sen de temıslık yapmısın kuzum gercı konustuk ama bır anda kapanıverdı msn gelmedı yazdıklarım galıba canım dustun her halde netten hayt tavsıyen ıcın saol kuzu ınsallah sorcam en kısa zamanda
kardelenbhrım canım agrıların varmıs bence bunlar hamıslık agrısı hadı ınsallah canım yaaa ınsallah emekleerın bosa cıkmamaıstır
ececım pelıncım sılzerde ıyısınız ınsallah zaten msnde rast geldıkce konusuyoruz
oranje ve naz arkadaslarım yazılarınızı okudukca unutmaya yuz tutmus acılarım canlandı sılerınde basınız saolsun allahım bır daha yasatmasın cok kotu bır durum hemde cok
sevcan arkadasım sende hosgeldın senınde basın saolsun allah bır daha gostermesın ınsallah sag saglım bebekerımızı alabılırız kucagımıza sag salım
bapcım alıntılar bıraz bozulmus ama yıne ıyı gıdıyorsun nıye kızayım kız sen takıldıgın yer olursa yıne sorarsın bu arada kırmızılar gelmıs canım ınsallah bır dahakı ayda bebegın gelır
kızlar ınsallah kımseyı unutmadım bugun temıslık falan derken bu saat oldu erken yatmam gerek cunku yarın kahvaltıya mısafırlerım var erken kalakmam gerekecek
unuttuklarım varsada herkesı opuyorum bunu ısım belırtmeden dıyorum kı herkes ustune alınsın

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm gercekten çok zordur öle olması allah sabır versin aramıza hoş geldin

canım aramıza hoş geldin çok gecmiş olsun allah sabır versin çok acı diyecek kelime bulamıyorum sanırım kelimelerin bittiği yer burası

kızlar kusura bakmayın gecmişi okumacem hepsi ne çok üzüldüm ve dayanamıyorum zaten duygusal günlerim deyim dayanamıyorum ne olur affetdin beni

iyi canım ne olsun aynı monoton hayat devam işte
senin nasıl hayatın gerçi msnde konuşuyoruz ya

derincim inş karşılaşırız balım ben çok özledim sizinle muhabbeti
birsencim canım sende saol sen nasılsın balım
diğer kızlar sizlerden naber nasılsınız
geçmişte bebeğini kaybeden arkadaşları gördüm ama alıntı yapamadım kusura bakmayın mevlam sabır versin ama umudunuzu kesmeyim rabim büyük inş tez vakitte unutursunuz acılarınızı

Kayra'cım sagol canım benim bi daha ki aylara insallah. bugün yoktun takılmak istedim sana :))
saol canım hosuma gıttı zaten nasılsın daha ıyısın ınsallah
iyi canım ne olsun aynı monoton hayat devam işte
senin nasıl hayatın gerçi msnde konuşuyoruz ya
evet yaa hem msnde hem burda konusmak cok degısık
eecee,
bap980,
halilim,
pelin67,
KAYRAM29+,
derdanur
iyi akşamlar kızlar inşallah canım kayramcım
ınsallah canım ınsallah nasılsın bu arada

derdacım nasılsın canım ıslerı bırakmısın bencede ıyı yaptın kendını yormamalısın cunku bebıs napıyor

eecee,
bap980,
halilim,
pelin67,
KAYRAM29+,
derdanur
iyi akşamlar kızlar inşallah canım kayramcım
iyi aksamlar canım hoş geldin nasılsın

iyi canım ne olsun sen nasılsın hsg

sağolasın şimcik daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…