saol canım hosuma gıttı zaten nasılsın daha ıyısın ınsallah
evet yaa hem msnde hem burda konusmak cok degısık
ınsallah canım ınsallah nasılsın bu arada
derdacım nasılsın canım ıslerı bırakmısın bencede ıyı yaptın kendını yormamalısın cunku bebıs napıyor
eecee bap980 KAYRAM29+ sunger+ pelin67+ kardelenbhr+ derdanur+ halilim
herkeze hayırlı aksamlar kıslarr ben namazımı kılıyım gelirim yine belkim
kayracım iyiyim canım sagol msn de konuşuyoruz ama yinede yazıyım dedimeboşum bitanecim merak ettin biliyorum ama gerçekten canım gğnden güne sıkılıyor ilaçta ikinci günüm günleri sayıyorum artık daraldım bugün de evi temizledim sonra arkadaşa gittim geldim yemek yaptım yedik derken bu saat oldu işte bu arada eşimle konuştuk spor salonuna yazılıcaz bir aylığına düzenli gidebilirsek devam edicez ama önce adet olmam gerek offffffffff neyse kuzu canını sıkmak istemiyorum öpüyorum seni cok
derinim bitanecim benim senden haber alamadım şu an acayip meraklardayım yani bu arada dükkan işi giderek yoluna giriyor herhalde çok sevindim kuzu hayırlara vesile olsun inşallah
kardeloşum canımın ıcı gercı dun azcık konustuk ya sen nasılsın canım
boncugum canım saol kuzum benı nısana attıgın ıcın bu arada sana basarılar dılıyorum bu hafta ders calıscakmısın habıre ınsallah emeklerın bosa cıkmaz
cicim demek buyuk gun sayıyoruz hee ben de cok helecanlandım sımdı yaaa hadı kuzu ınsallah
garıbım kuzum sana da cok gecmıs olsun canım yaaa kendıne cok ama cok dıkkat et ama bence kasık fıtıgı olmayabılır tatalım onun ıcın mr falan cekmelerı gerekmıyormu yaaaaaaaaaaa ınsallah bır sey yoktur kuzu
eliksircim sana cok gecmıs olsun kuzu yaaa kıyamam sana kurtulamadın gıttı su agrılarından ınsallah en kısa zamanda kurtulursun kuzum benıde sormussun bu arada saol canım
selınam sen de temıslık yapmısın kuzum gercı konustuk ama bır anda kapanıverdı msn gelmedı yazdıklarım galıba canım dustun her halde netten hayt tavsıyen ıcın saol kuzu ınsallah sorcam en kısa zamanda
kardelenbhrım canım agrıların varmıs bence bunlar hamıslık agrısı hadı ınsallah canım yaaa ınsallah emekleerın bosa cıkmamaıstır
ececım pelıncım sılzerde ıyısınız ınsallah zaten msnde rast geldıkce konusuyoruz
oranje ve naz arkadaslarım yazılarınızı okudukca unutmaya yuz tutmus acılarım canlandı sılerınde basınız saolsun allahım bır daha yasatmasın cok kotu bır durum hemde cok
sevcan arkadasım sende hosgeldın senınde basın saolsun allah bır daha gostermesın ınsallah sag saglım bebekerımızı alabılırız kucagımıza sag salım
bapcım alıntılar bıraz bozulmus ama yıne ıyı gıdıyorsun nıye kızayım kız sen takıldıgın yer olursa yıne sorarsın bu arada kırmızılar gelmıs canım ınsallah bır dahakı ayda bebegın gelır
kızlar ınsallah kımseyı unutmadım bugun temıslık falan derken bu saat oldu erken yatmam gerek cunku yarın kahvaltıya mısafırlerım var erken kalakmam gerekecek
unuttuklarım varsada herkesı opuyorum bunu ısım belırtmeden dıyorum kı herkes ustune alınsın
selam canım h.g nasılsın...eecee,
bap980,
halilim,
pelin67,
KAYRAM29+,
derdanur
iyi akşamlar kızlar inşallah canım kayramcım
iyiyim canım sagol sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik...derincim inş karşılaşırız balım ben çok özledim sizinle muhabbeti
birsencim canım sende saol sen nasılsın balım
diğer kızlar sizlerden naber nasılsınız
geçmişte bebeğini kaybeden arkadaşları gördüm ama alıntı yapamadım kusura bakmayın mevlam sabır versin ama umudunuzu kesmeyim rabim büyük inş tez vakitte unutursunuz acılarınızı
daha ıyı ol ınsallah canım allah kabul etsınsağolasın şimcik daha iyiyim
ıyıyım canımcım ne yapayım ıste temıslık ıs guc bıde adte beklıyom dort gozle bıktım artıkiyiyim canım iyiyim sagol, sen nasılsın görüsmeyeli?
kayramcım ağrılar dışında iyiyim sende iyisin dimi
babcım yenisin galiba hoşgeldin aramıza nasılsın...
bekleriz canım ALLAH kabul etsin
hayırlı aksamlar canımnasılsın namazında bizede dua et görüşrüz öptüm nanaktan
sana da hayırlı aksamlar, allah kabul etsin..
kayracım iyiyim canım sagol msn de konuşuyoruz ama yinede yazıyım dedim
selam canım h.g nasılsın...
iyiyim canım sagol sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik...
iyi akşamlar canım allah kabul etsin görüşmek üzre...
babcım yenisin galiba hoşgeldin aramıza nasılsın...
daha ıyı ol ınsallah canım allah kabul etsın
ıyıyım canımcım ne yapayım ıste temıslık ıs guc bıde adte beklıyom dort gozle bıktım artık
bende aynıyım canım agrılarım dısında ıyıyım hayırlısı artık ne yasamam benı bebegıme en kısa zamanda kavusmamı saglayacaksa o olsun dıyorum
hadi gel amaaaaa
2. eecee
3. bap980
4. pelin67
5. swcnprlk
6. CİCİ35
7. kardelen5233
8. kardelenbhr
9. KAYRAM29
10. elixsir+
11. derdanur
herkeze merhabaaaa ne güzel kalabalık bugün
hadi gel amaaaaa
2. eecee
3. bap980
4. pelin67
5. swcnprlk
6. CİCİ35
7. kardelen5233
8. kardelenbhr
9. KAYRAM29
10. elixsir+
11. derdanur
herkeze merhabaaaa ne güzel kalabalık bugün
fena değilim işte canım eceee keyfin nasıl
,swcnprlk,CİCİ35,kardelen5233+,kardelenbhr,bap980,KAYRAM29+,eecee,sunger,elixsir+,derdanur,halilim,maşallah baya kalabalıgız yeni gelenler hoşgeldiniz nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?