idare ediyorum işte canım koçiş gelmeden düzelmez benim keyifler
bende iyiyim canım sagol:)evet yeniyim pelin'cim tesekkür ederim iyiyim sen nasılsın?
hoşbuldum:)
hoşgeldin canım nasılsın...hadi gel amaaaaa
2. eecee
3. bap980
4. pelin67
5. swcnprlk
6. CİCİ35
7. kardelen5233
8. kardelenbhr
9. KAYRAM29
10. elixsir+
11. derdanur
herkeze merhabaaaa ne güzel kalabalık bugün
kayramcım herşey daa iyi olucak inşallah pelincim iyiyim ben umarım sende iyisindir tedavin ne durumda
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 1 ziyaretçi)
1. kardelen5233
2. elixsir+
3. eecee
4. hanifebakir
5. KAYRAM29+
6. ebrar_53+
7. sunger
8. kardelenbhr
9. bap980
10. swcnprlk
11. pelin67+
12. birsen29+
13. CİCİ35
kızlar hayırdır yaa,bu neyin kalabalığı acaba
1. kardelen5233
2. elixsir+
3. eecee
4. hanifebakir
5. KAYRAM29+
6. ebrar_53+
7. sunger
8. kardelenbhr
9. bap980
10. swcnprlk
11. pelin67+
12. birsen29+
13. CİCİ35
,kardelenbhr,bap980,sunger,hanifebakir,eecee,kardelen5233,pelin67,KAYRAM29,ebrar_53,birsen29,CİCİ35,
arkadaslar herkese merhabalar ıyı akşamlar ...
ben de yawrumu yenı kaybedeblerdenım.ıyı dılklerınız ıcın sağolun.amınnn
amin inşallah tutunmuştur canım ALLAHın izniyle sende iyi haberler alırsın inşallah
calişmaya gitti 1 ay oldu inş yakında gelecekhep soracagım unutuyorum nerdeki senin kocişin ?
ay evet ya ondan oldu sabnırımilk girdiğim günden beri ilk defa bu aksam dolu burası sanırım dizilerin tekrarı veriliyor ondanöyle bir gecer zaman ki özel bölüm o olsaydı kimse olmazdı :)))
,kardelenbhr,bap980,sunger,hanifebakir,eecee,kardelen5233,pelin67,KAYRAM29,ebrar_53,birsen29,CİCİ35,
evet canım bugun maşallahımız var cok güzel burası gecmişe gitsende kolay kolay cıkamassın iyi yapmışsınsağol canım iiiiiyiz uğraşıyoz bügün çok güzel valla milleti bırakıp geçmişe gidesim gelmediii
iyi akşamlar canım nasılsın... okudum ve cok üzüldüm rabbim sabır versin..,kardelenbhr,bap980,sunger,hanifebakir,eecee,kardelen5233,pelin67,KAYRAM29,ebrar_53,birsen29,CİCİ35,
ilk girdiğim günden beri ilk defa bu aksam dolu burası sanırım dizilerin tekrarı veriliyor ondanöyle bir gecer zaman ki özel bölüm o olsaydı kimse olmazdı :)))
kayramcım herşey daa iyi olucak inşallah pelincim iyiyim ben umarım sende iyisindir tedavin ne durumda
canımya kusura bakma herkezi görünce geçmişe bakmadım o yüzden haberim yoktu çok üzüldüm canım allah uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah en kısa sürsde allahtan başka iiiyi kötüyü bilen olmaz hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim
senin hamile oldugunu bilmiyordum hayırlı olsun, insallah saglıkla sorunsuz bir sekilde alırsın bebişini kucagına
calişmaya gitti 1 ay oldu inş yakında gelecek
bilemezsin tabi çünkü daha hamile değilim canım aşılama olduda sonucunu bekliyorum
bilemezsin tabi çünkü daha hamile değilim canım aşılama olduda sonucunu bekliyorum
,
swcnprlk,
elixsir+,
sunger,
ebrar_53+,
bap980,
kardelen5233,
BaNkA_cI,
eecee,
pelin67,
KAYRAM29+,
birsen29,
CİCİ35
maşallah
canancım merak etmiştim seni canım demek adet oldun hayırlısı olsun inşallah önümüzdei ay aşılamayla gelicek minişin .duaları hallederiz sorun yok canımhepinize selam hanımlar.yine bayadır giremedim topiğe,cuma günkü duaya da katılamadım.ama canı gönülden amin diyorum.Rabbim kabul eder inş.dualarımızı.
geçmişi okuyamadım kızlar,çok fazla birikmiş malum kaç gündür girmeyince
ben bugün adet oldum kızlar moralim bozukçok ağrım var.dualarımı da okuyamıycam onu haber veriyim diye girdim.kusura bakmayın
yarın doktor yolu göründü yine aşılama için aldırdığı iğneyi de istedi onu yapcakmış.offff nedense yine olmayacakmış gibi bi his var içimde yine karamsarlaştım
neyse kızlar benim çıkmam gerekiyo.Allah'a emanet olun
evet canım karşılaşamadık çok doğru herşeyn hayırlısı inşallah ummadığın anda gelir bebişinTekrardan selamlar.. uyumak iyi geldi..
ebrar gelmiş gitmiş görüsemedik bugün, sagol canım baska bahara kaldı artık, napalım kısmet allah ne zaman verirse o zaman olcak artık, olsun diyede ilişki haricinde baska bişi yapmıcam bu ay cok taktım kafaya hamile gibi belirtiler yasadım. :)))eşim bile inanmıstı, suan ne göğüs agrısı kaldı ne bişi
garibim allah kolaylık versin canım işlerini bitirince ihmal etme git canımestagfirullah canim,sanirim biz bebek mevzusunu cok fazla kafamiza takiyoruz,yasadigimiz belirtilerde psikolojik galiba:97::97:en cok kendimden biliyorum,cunku ben hicbir zaman adet dönemi öncesi gögus sizisi,acisi yasadigimi hatirlamiyorum,ama 3 aydir inan her ay bebek bekledigim icin,gögüs sizisi ve acilari yasiyorumgaliba herseyi olurunu birakmak gerekiyoru ama nasil??
iksirim naber kuzum görüşemiyoruz :26:sağol pelintoşumm nasılsın msnde yoksun artıkın pek gözükmüyorsun
peloşum saol kuzum ben iyiyim sen nasılsın dün netin yokmuş bende dedim nerelerde bu hatuniyiyim canım sagol dün netim gitmişti o yüzden giremedim... şimdi acık msnem ama sen yoksun galiba cevap vermiyosun bana
hani söz vermiştin iyi olacaktın canını sıkma kuzum herşey iyi olcakeboşum bitanecim merak ettin biliyorum ama gerçekten canım gğnden güne sıkılıyor ilaçta ikinci günüm günleri sayıyorum artık daraldım bugün de evi temizledim sonra arkadaşa gittim geldim yemek yaptım yedik derken bu saat oldu işte bu arada eşimle konuştuk spor salonuna yazılıcaz bir aylığına düzenli gidebilirsek devam edicez ama önce adet olmam gerek offffffffff neyse kuzu canını sıkmak istemiyorum öpüyorum seni cok
derinim bitanecim benim senden haber alamadım şu an acayip meraklardayım yani bu arada dükkan işi giderek yoluna giriyor herhalde çok sevindim kuzu hayırlara vesile olsun inşallah
kardeloşum canımın ıcı gercı dun azcık konustuk ya sen nasılsın canım
boncugum canım saol kuzum benı nısana attıgın ıcın bu arada sana basarılar dılıyorum bu hafta ders calıscakmısın habıre ınsallah emeklerın bosa cıkmaz
cicim demek buyuk gun sayıyoruz hee ben de cok helecanlandım sımdı yaaa hadı kuzu ınsallah
garıbım kuzum sana da cok gecmıs olsun canım yaaa kendıne cok ama cok dıkkat et ama bence kasık fıtıgı olmayabılır tatalım onun ıcın mr falan cekmelerı gerekmıyormu yaaaaaaaaaaa ınsallah bır sey yoktur kuzu
eliksircim sana cok gecmıs olsun kuzu yaaa kıyamam sana kurtulamadın gıttı su agrılarından ınsallah en kısa zamanda kurtulursun kuzum benıde sormussun bu arada saol canım
selınam sen de temıslık yapmısın kuzum gercı konustuk ama bır anda kapanıverdı msn gelmedı yazdıklarım galıba canım dustun her halde netten hayt tavsıyen ıcın saol kuzu ınsallah sorcam en kısa zamanda
kardelenbhrım canım agrıların varmıs bence bunlar hamıslık agrısı hadı ınsallah canım yaaa ınsallah emekleerın bosa cıkmamaıstır
ececım pelıncım sılzerde ıyısınız ınsallah zaten msnde rast geldıkce konusuyoruz
oranje ve naz arkadaslarım yazılarınızı okudukca unutmaya yuz tutmus acılarım canlandı sılerınde basınız saolsun allahım bır daha yasatmasın cok kotu bır durum hemde cok
sevcan arkadasım sende hosgeldın senınde basın saolsun allah bır daha gostermesın ınsallah sag saglım bebekerımızı alabılırız kucagımıza sag salım
bapcım alıntılar bıraz bozulmus ama yıne ıyı gıdıyorsun nıye kızayım kız sen takıldıgın yer olursa yıne sorarsın bu arada kırmızılar gelmıs canım ınsallah bır dahakı ayda bebegın gelır
kızlar ınsallah kımseyı unutmadım bugun temıslık falan derken bu saat oldu erken yatmam gerek cunku yarın kahvaltıya mısafırlerım var erken kalakmam gerekecek
unuttuklarım varsada herkesı opuyorum bunu ısım belırtmeden dıyorum kı herkes ustune alınsın
hayırdır canım neyin var senin ?herşey yolunda inşallahcanım çok üzüldüm gercekten çok zordur öle olması allah sabır versin aramıza hoş geldin
canım aramıza hoş geldin çok gecmiş olsun allah sabır versin çok acı diyecek kelime bulamıyorum sanırım kelimelerin bittiği yer burası
kızlar kusura bakmayın gecmişi okumacem hepsi ne çok üzüldüm ve dayanamıyorum zaten duygusal günlerim deyim dayanamıyorum ne olur affetdin beni
derdam nasılsın balım özledim seni prenses nasıl herşey yolunda inşallah öpüyorum seniderincim inş karşılaşırız balım ben çok özledim sizinle muhabbeti
birsencim canım sende saol sen nasılsın balım
diğer kızlar sizlerden naber nasılsınız
geçmişte bebeğini kaybeden arkadaşları gördüm ama alıntı yapamadım kusura bakmayın mevlam sabır versin ama umudunuzu kesmeyim rabim büyük inş tez vakitte unutursunuz acılarınızı
valla bende alta bakınca başım döndüToplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 1 ziyaretçi)
1. kardelen5233
2. elixsir+
3. eecee
4. hanifebakir
5. KAYRAM29+
6. ebrar_53+
7. sunger
8. kardelenbhr
9. bap980
10. swcnprlk
11. pelin67+
12. birsen29+
13. CİCİ35
ilk girdiğim günden beri ilk defa bu aksam dolu burası sanırım dizilerin tekrarı veriliyor ondanöyle bir gecer zaman ki özel bölüm o olsaydı kimse olmazdı :)))
sagol canım inş bıdaha gerek kalmaz doktora gitmemepelncim amin inşallah tutunmuştur canım ALLAHın izniyle sende iyi haberler alırsın inşallah
1. kardelen5233
2. elixsir+
3. eecee
4. hanifebakir
5. KAYRAM29+
6. ebrar_53+
7. sunger
8. kardelenbhr
9. bap980
10. swcnprlk
11. pelin67+
12. birsen29+
13. CİCİ35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?