Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ilk girdiğim günden beri ilk defa bu aksam dolu burası sanırım dizilerin tekrarı veriliyor ondan öyle bir gecer zaman ki özel bölüm o olsaydı kimse olmazdı :)))

evet yeniyim pelin'cim tesekkür ederim iyiyim sen nasılsın?

hoşbuldum:)
bende iyiyim canım sagol:)
hadi gel amaaaaa

2. eecee
3. bap980
4. pelin67
5. swcnprlk
6. CİCİ35
7. kardelen5233
8. kardelenbhr
9. KAYRAM29
10. elixsir+
11. derdanur
herkeze merhabaaaa ne güzel kalabalık bugün
hoşgeldin canım nasılsın...
kayramcım herşey daa iyi olucak inşallah pelincim iyiyim ben umarım sende iyisindir tedavin ne durumda

bende iyiyim canım... tedavim devam ediyo... ikinci seans icin haftaya doktora gitcem inş...seninde bebişin inş tutunmuştur güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla canım...

millet özlemiş hep birbirini aynı zamana denk geldik demekki

canımya kusura bakma herkezi görünce geçmişe bakmadım o yüzden haberim yoktu çok üzüldüm canım allah uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah en kısa sürsde allahtan başka iiiyi kötüyü bilen olmaz hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim

hep soracagım unutuyorum nerdeki senin kocişin ?
calişmaya gitti 1 ay oldu inş yakında gelecek
ilk girdiğim günden beri ilk defa bu aksam dolu burası sanırım dizilerin tekrarı veriliyor ondan öyle bir gecer zaman ki özel bölüm o olsaydı kimse olmazdı :)))
ay evet ya ondan oldu sabnırım

mrhb canım hsg nasılsın biraz iyi oldunmu

sağol canım iiiiiyiz uğraşıyoz bügün çok güzel valla milleti bırakıp geçmişe gidesim gelmediii
evet canım bugun maşallahımız var cok güzel burası gecmişe gitsende kolay kolay cıkamassın iyi yapmışsın
iyi akşamlar canım nasılsın... okudum ve cok üzüldüm rabbim sabır versin..

evet canım dizilerin tekrarı veriliyo ama işlerimiz oldugu zamanda giremiyebiliyoruz ben hem dizi izleyip hemde size yazıyorum :))

kayramcım herşey daa iyi olucak inşallah pelincim iyiyim ben umarım sende iyisindir tedavin ne durumda

cnm ne demk dsorun degıl ALLAH RAZI OLSUN...ewet cok kısıyız bugun ben tekırdaga gıdıyorum arabada bıle daynamadım actım.IYI YUREKLER BURDA BULUŞUYOR WE HEPIMIZIN ISTEGI AYNI MELEKLERIMIZIN ANNESI OLMAK...

,
swcnprlk,
elixsir+,
sunger,
ebrar_53+,
bap980,
kardelen5233,
BaNkA_cI,
eecee,
pelin67,
KAYRAM29+,
birsen29,
CİCİ35
maşallah

KARDELENBHR SANA DA KOCAMn nazar bocuguuuu ...sağolasın cnmmmm hayrlı olsun cnm ya ben de yenı ogrendım bnebişini allahım onu korusun ınsallah.amın

1.elixsir
2.birsen29
3.kardelenbhr
4.kardelen5233
5.bap980
6.swcnprlk
7.sunger
8.ebrar_53+
9.pelin67
10.KAYRAM29
kızlar ben çıkıyorum ok sonra görüşürz öpüldünüz nanaktan

canancım merak etmiştim seni canım demek adet oldun hayırlısı olsun inşallah önümüzdei ay aşılamayla gelicek minişin .duaları hallederiz sorun yok canım
evet canım karşılaşamadık çok doğru herşeyn hayırlısı inşallah ummadığın anda gelir bebişin
garibim allah kolaylık versin canım işlerini bitirince ihmal etme git canım
buarada türkiyeye gelicekmisiniz ?
sağol pelintoşumm nasılsın msnde yoksun artıkın pek gözükmüyorsun
iksirim naber kuzum görüşemiyoruz :26:
iyiyim canım sagol dün netim gitmişti o yüzden giremedim... şimdi acık msnem ama sen yoksun galiba cevap vermiyosun bana
peloşum saol kuzum ben iyiyim sen nasılsın dün netin yokmuş bende dedim nerelerde bu hatun
hani söz vermiştin iyi olacaktın canını sıkma kuzum herşey iyi olcak
yarın misafirin varmış kolaylıklar diliyorum sana
ayrıca bayıldım rengarenk yazmana ellerine sağlık
hayırdır canım neyin var senin ?herşey yolunda inşallah
derdam nasılsın balım özledim seni prenses nasıl herşey yolunda inşallah öpüyorum seni
valla bende alta bakınca başım döndü topicimiz bereketli maşallah
buarada nasılsın kuzum ?

evet dizi olsaydı ben olmazdım mesela çok doğru tespit canım
gerçi topicimiz hep kalabalık olurda bugün daha bi bereketli

pelncim amin inşallah tutunmuştur canım ALLAHın izniyle sende iyi haberler alırsın inşallah
sagol canım inş bıdaha gerek kalmaz doktora gitmeme

canım hoşgeldin nasılsın evet bugun burası cok kalabalık bende şaşırdım valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…