Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

,
swcnprlk,
elixsir+,
sunger,
ebrar_53+,
bap980,
kardelen5233,
BaNkA_cI,
eecee,
pelin67,
KAYRAM29+,
birsen29,
CİCİ35
maşallah

calişmaya gitti 1 ay oldu inş yakında gelecek

ay evet ya ondan oldu sabnırım

mrhb canım hsg nasılsın biraz iyi oldunmu

ececığım tesekkurler hb. eh işte aynıtım eşim zorla goturuyo açılayım dıye dostlar war orada da sızden ıyı olmasınlar.açılırmıyım bılmıyorumm... :S

iyidir ablacım cok şükürr sen nasılsın evet görüşemiyokk malesefff

kızlar,geçmiş çok birikmiş yaaaaaa,yarısını okudum ama daha fazla devam edemiyorum,kusura bakmayın olur mu?
bebeğini kaybeden arkadaşımız rabbim bidaha aynı acıları yaşatmasın inşallah.

merhaba arkadaşlar benim yarın adet günüm bugün test yaptım negatif çıktı gerçi adet belirtilerimde var ama acaba test yanlış sonuç vermiş olabilirmi

kayramcım herşey daa iyi olucak inşallah pelincim iyiyim ben umarım sende iyisindir tedavin ne durumda
ınsallah canım
basın saosun allah bır daha yasatmasın

# sunger
# KAYRAM29+
# kardelen5233+
# swcnprlk
# eecee
# elixsir+
# kardelenbhr
# pelin67
# bap980
# ebrar_53+ ahanda kesin basıldık yada kapı açık kaldı neyse ecik çene çalalım hoşgeldiniz

Ebrar'cım sagol canım, insallah hepimiz aynı zamanda güzel haberler veririz.. aynen öyle bir gecer zaman ki olsaydı büyük ihtimal bende giremezdim, nete bakarken diziden bişi anlamıyorum :))

güle güle iyi akşamlar..
iyi aksamlar canım
ececığım tesekkurler hb. eh işte aynıtım eşim zorla goturuyo açılayım dıye dostlar war orada da sızden ıyı olmasınlar.açılırmıyım bılmıyorumm... :S

iyi bakalım canım ya düşünmemeye calış hoş düşünmemek elde değil ama işte

ebrar ablam bilmiyorum ya sanırım yine koçişi takıyorum kafama offfff

bende girince büyük şok yaşadım he,hiç bu kadar kalablaık görmemiştim sanırım.
sagol canım inş bıdaha gerek kalmaz doktora gitmeme

canım hoşgeldin nasılsın evet bugun burası cok kalabalık bende şaşırdım valla...
hoşbulduk pelincim,benim misafirim vardı,bu saatte anca girdim ama geçmiş çok uzundu bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…