# sunger
# KAYRAM29+
# kardelen5233+
# swcnprlk
# eecee
# elixsir+
# kardelenbhr
# pelin67
# bap980
# ebrar_53+ ahanda kesin basıldık yada kapı açık kaldı neyse ecik çene çalalım hoşgeldiniz
# sunger
# KAYRAM29+
# kardelen5233+
# swcnprlk
# eecee
# elixsir+
# kardelenbhr
# pelin67
# bap980
# ebrar_53+ ahanda kesin basıldık yada kapı açık kaldı neyse ecik çene çalalım hoşgeldiniz
güle güle canım görüşmek üzre kendine iyi bak1.elixsir
2.birsen29
3.kardelenbhr
4.kardelen5233
5.bap980
6.swcnprlk
7.sunger
8.ebrar_53+
9.pelin67
10.KAYRAM29
kızlar ben çıkıyorum ok sonra görüşürz öpüldünüz nanaktan
canancım merak etmiştim seni canım demek adet oldun hayırlısı olsun inşallah önümüzdei ay aşılamayla gelicek minişin .duaları hallederiz sorun yok canım
evet canım karşılaşamadık çok doğru herşeyn hayırlısı inşallah ummadığın anda gelir bebişin
garibim allah kolaylık versin canım işlerini bitirince ihmal etme git canım
buarada türkiyeye gelicekmisiniz ?
iksirim naber kuzum görüşemiyoruz :26:
peloşum saol kuzum ben iyiyim sen nasılsın dün netin yokmuş bende dedim nerelerde bu hatun
hani söz vermiştin iyi olacaktın canını sıkma kuzum herşey iyi olcak
yarın misafirin varmış kolaylıklar diliyorum sana
ayrıca bayıldım rengarenk yazmana ellerine sağlık
hayırdır canım neyin var senin ?herşey yolunda inşallah
derdam nasılsın balım özledim seni prenses nasıl herşey yolunda inşallah öpüyorum seni
valla bende alta bakınca başım döndütopicimiz bereketli maşallah
buarada nasılsın kuzum ?
evet dizi olsaydı ben olmazdım mesela çok doğru tespit canım
gerçi topicimiz hep kalabalık olurda bugün daha bi bereketli
ınsallah canım
basın saosun allah bır daha yasatmasın
merhaba arkadaşlar benim yarın adet günüm bugün test yaptım negatif çıktı gerçi adet belirtilerimde var ama acaba test yanlış sonuç vermiş olabilirmi
merhaba arkadaşlar benim yarın adet günüm bugün test yaptım negatif çıktı gerçi adet belirtilerimde var ama acaba test yanlış sonuç vermiş olabilirmi
amin inşallah canımEbrar'cım sagol canım, insallah hepimiz aynı zamanda güzel haberler veririz.. aynen öyle bir gecer zaman ki olsaydı büyük ihtimal bende giremezdim, nete bakarken diziden bişi anlamıyorum :))
takma be kuzum sabır sabır az kaldı gelicek inşallahiyi aksamlar canım
iyi bakalım canım ya düşünmemeye calış hoş düşünmemek elde değil ama işte
ebrar ablam bilmiyorum ya sanırım yine koçişi takıyorum kafama offfff
bende girince büyük şok yaşadım he,hiç bu kadar kalablaık görmemiştim sanırım.
hoşbulduk pelincim,benim misafirim vardı,bu saatte anca girdim ama geçmiş çok uzundu bugün.
ınsallah canım
basın saosun allah bır daha yasatmasın
kayra cım,spor fikrine bende sıcak bakmaya başladım,bu ay giderim belki,şu an salon araştırmasındayım cano,çünkü kiloları geri almaya başladım sanki.
soz vermıstım dedıgımıde yaptım ama hep aynı hep aynı neyse geccek ınsallah bu arada ıcımden geldı yaması benden keyıfle okuması sızdencanancım merak etmiştim seni canım demek adet oldun hayırlısı olsun inşallah önümüzdei ay aşılamayla gelicek minişin .duaları hallederiz sorun yok canım
evet canım karşılaşamadık çok doğru herşeyn hayırlısı inşallah ummadığın anda gelir bebişin
garibim allah kolaylık versin canım işlerini bitirince ihmal etme git canım
buarada türkiyeye gelicekmisiniz ?
iksirim naber kuzum görüşemiyoruz :26:
peloşum saol kuzum ben iyiyim sen nasılsın dün netin yokmuş bende dedim nerelerde bu hatun
hani söz vermiştin iyi olacaktın canını sıkma kuzum herşey iyi olcak
yarın misafirin varmış kolaylıklar diliyorum sana
ayrıca bayıldım rengarenk yazmana ellerine sağlık
hayırdır canım neyin var senin ?herşey yolunda inşallah
derdam nasılsın balım özledim seni prenses nasıl herşey yolunda inşallah öpüyorum seni
valla bende alta bakınca başım döndütopicimiz bereketli maşallah
buarada nasılsın kuzum ?
evet dizi olsaydı ben olmazdım mesela çok doğru tespit canım
gerçi topicimiz hep kalabalık olurda bugün daha bi bereketli
ne demek kız kızmak bı kere de sen okumayıver gecende ben okumadım ya kendıme suc ortagı arıyom spor yapmaya baslıcan he bencede baslamak laazım hem degısıklık olur benım yazılcagım yerde hca da var yonlendırıyormus yapman gerekenlerı o soluyormus daha ıyı bana uygun programı cıkarırkızlar,geçmiş çok birikmiş yaaaaaa,yarısını okudum ama daha fazla devam edemiyorum,kusura bakmayın olur mu?
bebeğini kaybeden arkadaşımız rabbim bidaha aynı acıları yaşatmasın inşallah.
gule gule canım kendıne ıyı bakneyse kıslar ben kaçar görüşüürüzz hepinize yi aksamlar beni özleyinn emii
canım demek mecburen devam doktora dur bakalım hayrolsun inşallah hamile kalırsında bidaha gitmek zorunda kalmazsın canımkızlar ben bugün dr gittim yani yen gitmek istediğime ama bana bu ay eski dr da tedavimi tamamlamamı sonra tekrar görüşmemizi istedi yani ben yine yarın o çatlak bunaklığa eğilimlidr gitmek zorundayım canım sıkıldı ya ve spora başladım iki gündür anam ağlıyo mahfoluyorum valla ama spor yapmak iii geliyomuş hamile kalmak isteyenler için bakalım denemedik şey bırakmıyorum bu arada kuzuçuğum hasta ve yine çok kötü öksürüyo o öksürürken için parçalanıyo ne yapsam bilmiyorum dr hep antibiyotik veriyo bende kullanmak istemiyorum yaaaa
güle güle canım öptüm bendekızlar ben kacıyorumherkese iyi aksamlar görüşmek üzere by
baksen demek spor hee hadi hayırlısı gitsin kilolarkayra cım,spor fikrine bende sıcak bakmaya başladım,bu ay giderim belki,şu an salon araştırmasındayım cano,çünkü kiloları geri almaya başladım sanki.
güle güle canım görüşmek üzre kendine iyi bak
bende iyiyim bitanem sagol evet ya netim yoktu akşama kadar da gelmedi geldiginde de benim dizim vardı giremedim hemde kocişte izin vermiyo biliyosun canım giremedim o yüzden...
evet canım bende bi saatte okudum kimse yoktu benim geldigimde zaten ama birden kalabaıklaştı burası nasılsın bu arada...bende girince büyük şok yaşadım he,hiç bu kadar kalablaık görmemiştim sanırım.
hoşbulduk pelincim,benim misafirim vardı,bu saatte anca girdim ama geçmiş çok uzundu bugün.
güle güle canım özlenmiycek hatunmusun sen tatlım görüşmek üzreneyse kıslar ben kaçar görüşüürüzz hepinize yi aksamlar beni özleyinn emii
# sunger
# KAYRAM29+
# kardelen5233+
# swcnprlk
# eecee
# elixsir+
# kardelenbhr
# pelin67
# bap980
cnm hamıleyken de aynen adet belırtılerı oluyor yasamıstuım bunu...gunun 5 gun gecınce fılan yap ozaman bıle sılıkj cıkıyor cnmm gunun gecmeden neden yaptın kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?