Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

# sunger
# KAYRAM29+
# kardelen5233+
# swcnprlk
# eecee
# elixsir+
# kardelenbhr
# pelin67
# bap980
# ebrar_53+ ahanda kesin basıldık yada kapı açık kaldı neyse ecik çene çalalım hoşgeldiniz

naber bisoş napıyon evet kapıyı açık bırakmıştım ben bu akşam doluyuz kuzum

kızlar ben bugün dr gittim yani yen gitmek istediğime ama bana bu ay eski dr da tedavimi tamamlamamı sonra tekrar görüşmemizi istedi yani ben yine yarın o çatlak bunaklığa eğilimlidr gitmek zorundayım canım sıkıldı ya ve spora başladım iki gündür anam ağlıyo mahfoluyorum valla ama spor yapmak iii geliyomuş hamile kalmak isteyenler için bakalım denemedik şey bırakmıyorum bu arada kuzuçuğum hasta ve yine çok kötü öksürüyo o öksürürken için parçalanıyo ne yapsam bilmiyorum dr hep antibiyotik veriyo bende kullanmak istemiyorum yaaaa

kayra cım,spor fikrine bende sıcak bakmaya başladım,bu ay giderim belki,şu an salon araştırmasındayım cano,çünkü kiloları geri almaya başladım sanki.

1.elixsir
2.birsen29
3.kardelenbhr
4.kardelen5233
5.bap980
6.swcnprlk
7.sunger
8.ebrar_53+
9.pelin67
10.KAYRAM29
kızlar ben çıkıyorum ok sonra görüşürz öpüldünüz nanaktan
güle güle canım görüşmek üzre kendine iyi bak

bende iyiyim bitanem sagol evet ya netim yoktu akşama kadar da gelmedi geldiginde de benim dizim vardı giremedim hemde kocişte izin vermiyo biliyosun canım giremedim o yüzden...

merhaba arkadaşlar benim yarın adet günüm bugün test yaptım negatif çıktı gerçi adet belirtilerimde var ama acaba test yanlış sonuç vermiş olabilirmi

Merhaba hoşgeldin.. idrar testinde yanlıslık olabiliyor, adet gectikten bi kaç gün sonra sanırım idrar testini yapamak gerekiyor, adet öncesi anca kan testiyle ögrenebiliyorsun. adetin gectikten bi kaç gün sonra idrar testini tekrarla derim olmadı kan testi yaptır süpheleniyorsan

Ebrar'cım sagol canım, insallah hepimiz aynı zamanda güzel haberler veririz.. aynen öyle bir gecer zaman ki olsaydı büyük ihtimal bende giremezdim, nete bakarken diziden bişi anlamıyorum :))
amin inşallah canım
evet yaa bende iki tarafı beraber idare edemiyorum konsantre olamıyorum diziyi tercih ediyoruz bana kızcaklar ama
iyi aksamlar canım

iyi bakalım canım ya düşünmemeye calış hoş düşünmemek elde değil ama işte

ebrar ablam bilmiyorum ya sanırım yine koçişi takıyorum kafama offfff
takma be kuzum sabır sabır az kaldı gelicek inşallah
bende girince büyük şok yaşadım he,hiç bu kadar kalablaık görmemiştim sanırım.

hoşbulduk pelincim,benim misafirim vardı,bu saatte anca girdim ama geçmiş çok uzundu bugün.

yok ben daha öncelerdede gördüm böyle kalabalık

ınsallah canım

basın saosun allah bır daha yasatmasın

merhaba arkadaşlar benim yarın adet günüm bugün test yaptım negatif çıktı gerçi adet belirtilerimde var ama acaba test yanlış sonuç vermiş olabilirmi

cnm hamıleyken de aynen adet belırtılerı oluyor yasamıstuım bunu...gunun 5 gun gecınce fılan yap ozaman bıle sılıkj cıkıyor cnmm gunun gecmeden neden yaptın kı?

kayra cım,spor fikrine bende sıcak bakmaya başladım,bu ay giderim belki,şu an salon araştırmasındayım cano,çünkü kiloları geri almaya başladım sanki.

ben 4 aydır spor yapıyorum, sadece bu ay gitmedim salona ama gercekten iyi geliyor en azından oyalanıyorsun , bide sanırım dogum öncesi spor yapanlara dogumdan hemen sonrada sakınca görmüyolar..

nerde oturuyosun kardelen? bi kaç yer önerebilirim istbuldaysan

iyi akşamlar ......anca yeni girdim .umarım herkesler iyidir.Ben hala hasta olmadım çok şükür:)....karnım ve kasıklarım çok agrıyoo..cok uykum var her daım bı de cok ıdrara cıkıyorummm bi de akıntım çok fazla...umarım belırtıler doğrudur..dokrotum yumurtlama testıde yaptı tamam dedı çatlamış.AMA bu testle hamıle olup olmadıgını anlayamayız dedı...

soz vermıstım dedıgımıde yaptım ama hep aynı hep aynı neyse geccek ınsallah bu arada ıcımden geldı yaması benden keyıfle okuması sızden
kızlar,geçmiş çok birikmiş yaaaaaa,yarısını okudum ama daha fazla devam edemiyorum,kusura bakmayın olur mu?
bebeğini kaybeden arkadaşımız rabbim bidaha aynı acıları yaşatmasın inşallah.
ne demek kız kızmak bı kere de sen okumayıver gecende ben okumadım ya kendıme suc ortagı arıyom spor yapmaya baslıcan he bencede baslamak laazım hem degısıklık olur benım yazılcagım yerde hca da var yonlendırıyormus yapman gerekenlerı o soluyormus daha ıyı bana uygun programı cıkarır
neyse kıslar ben kaçar görüşüürüzz hepinize yi aksamlar beni özleyinn emii
gule gule canım kendıne ıyı bak

canım demek mecburen devam doktora dur bakalım hayrolsun inşallah hamile kalırsında bidaha gitmek zorunda kalmazsın canım
buarada geçmiş olsun kuzuna ya doğal şeyler yap bence öksürük için
kızlar ben kacıyorum herkese iyi aksamlar görüşmek üzere by
güle güle canım öptüm bende
baksen demek spor hee hadi hayırlısı gitsin kilolar

anladım canım hayırlısı olsun evet kocişin kıskanıyo bizi galiba

bende girince büyük şok yaşadım he,hiç bu kadar kalablaık görmemiştim sanırım.

hoşbulduk pelincim,benim misafirim vardı,bu saatte anca girdim ama geçmiş çok uzundu bugün.
evet canım bende bi saatte okudum kimse yoktu benim geldigimde zaten ama birden kalabaıklaştı burası nasılsın bu arada...
neyse kıslar ben kaçar görüşüürüzz hepinize yi aksamlar beni özleyinn emii
güle güle canım özlenmiycek hatunmusun sen tatlım görüşmek üzre
# sunger
# KAYRAM29+
# kardelen5233+
# swcnprlk
# eecee
# elixsir+
# kardelenbhr
# pelin67
# bap980
# ebrar_53+ ahanda kesin basıldık yada kapı açık kaldı neyse ecik çene çalalım hoşgeldiniz

hoşgeldin canım nasılsın...

doktorum rahım ıcını mukemmel buldu.yumurtlama testıde mukkemel dedı.bakalım zaman umarım bebısım ıcımdedırr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…