canım ben pazara kayınvalidemle gidiyorum,oda hep sabah 10 da gitmeye alışmış,o yüzden.yoksa pazarın hiçbir saatini sevmiyorum doğrusu.selinacım sana iyi gezmelerde bu saatte ne pazarı kızcici canım sende ağrı flan yok mu
ahh canım çarşamba hemen geliyo valla.test günü bi gelmiyo nedenseherkeze hayırlı sabahlar.
derincim hastaymışsın geçmiş olsun kuzum.
birsencim,kaçmak değil ama bu sıra hep böyle olmak zorunda oluyo malesef(ammada cümle oldu)
ebroşum bugün hiç ni gelemicen,ama ama öslices seni kuzu.
kardelencim,benimde çok ağrım var,acep niden ki?
kayram akşam bidaha uğramamışın sanırım.
aleyna,bu sıra benle hiç konuşmuyosun topicde,farkındayım,bi sebep de olmadığını düşünüyorum ayrıca.
cicişim,nasıl dayancan yarına kadar,kız bugün yapsana bi test,bizide merakta koymamuış olursun hem.
selina cım,pazardan hiç çıkmıyon kız sen,ama pijamaylada gitsen güzel olursun,ben eminim.
yeni gelen arkadaşlar,topiğimizde mutlu olan arkadaşlar,hepinize selam olsun.
inşallah unuttuğum kimse kalmamıştır.
canım o testin markasını da verseydin hele.belki lazım olurduben hamile olmayı düşündüğümde adet gününden 1 gün önce sonuç veren bi test almıştım normal testlerle aynı fiyata.normal testler gün geçmeden göstermiyo..inşallah hayırlı haberler verirsin...
wallaa düşünmüyoo değilim bugün yapmayııbelkin yaparım akşam haber veririm sizee canımm sen nasılsınn ?
elixsirimmnbrr kuzumm kayraa yeter kızz uyuma artıkk uyann hadiii
iksir cim,nasılsın tatlım,ağrıların nasıl oldu?
canım ben pazara kayınvalidemle gidiyorum,oda hep sabah 10 da gitmeye alışmış,o yüzden.yoksa pazarın hiçbir saatini sevmiyorum doğrusu.
ahh canım çarşamba hemen geliyo valla.test günü bi gelmiyo nedensetşk ederim bu arada iltifatın için.
canım o testin markasını da verseydin hele.belki lazım olurdu
tamam canım tşk ederim.canım ya ozamanda bakmıştım ama üzerinde sadece b-hcg gebelik testi yazıyordu ayrı bişi yoktu...birkaç eczaneye sor mutlaka vardır birinde...
kızlar şimdi benim 1 ay olduya bebeğim gideli..ben ne düşüneceğimi bilemiyorum..kimseylede konuşamıyorum bir yanım çok isitiyo pıt pıt atan bir kalbi daha bedenimde..ruhsuz bişr durumdayım şu an resmen haliyle...
acaba yavaş yavaş düşünmeliyim yani umutlanmalımıyım yeni bir gebelik için.şimdi çevremden birine desem sanki keyfime sonlandırmışımda hiç üzülmüyorum hemen yeni bir bebek düşünebiliyorum gibi hissederler diye soramıyorum..o yüzden siz beni anlarsınız nasıl kendimi motive etmeliyim erkenden yeni bir bebek istemek diğer bebeğime haksızlık olurmu...ben onu kaybetmek istemedim hiç ve bedenimdeki varlığı kadar huzur veren bişi olmamıştı..oğlumu asla unutamam ama dayanacak bir umut beslemek istiyorum içimde...
fikirlerinizi bekliyorum
canım nekadar yanlış düşünüyosun yaşadıkların senin elinde değildi ki ALLAHın yazgısı niçin bebeğine haksızlık olsun oda senin tekrar mutlu olmanı ister inşallh hayırlısıyla ALLAHın izniyle sana kardeş gönderecek kokusunu hissettirecek sana önce doktora git herşey normalse ve kendini hazır hissediyosan denemeye başlarsın
haklısın eboşum ama burayıda ihmal etmemek gerekiyo dimi bu arada annecigine gitmişsin bügün kolay gelsin sana canım akşam görüşürüz inş...çok haklı bencede peloşum bize onlardan hayır var kuzum kocişleri mutlu etmemiz gerek
derinime cok gecmiş olsun allah şifa versin epeydir görüşemedim onunla ebroşum konuşursun benden selam söylersin canım...kızlar derinim hastaymış gelemiyomuş haber veriyim dedim
çok fena olmuş işyerinde kuzuma rabbim şifa versin
canım inş agrıların bebiştendir hayırlısıyla mujdeli haberi veririsin inş...kızlar günaydın ben ağrılardan dolayı hiç iyi değilim:84::84::84::84::84:
kardeloşum nasılsın canım... beni unutmuşsun ama olsun sen iyi ol yeter...herkeze hayırlı sabahlar.
derincim hastaymışsın geçmiş olsun kuzum.
birsencim,kaçmak değil ama bu sıra hep böyle olmak zorunda oluyo malesef(ammada cümle oldu)
ebroşum bugün hiç ni gelemicen,ama ama öslices seni kuzu.
kardelencim,benimde çok ağrım var,acep niden ki?
kayram akşam bidaha uğramamışın sanırım.
aleyna,bu sıra benle hiç konuşmuyosun topicde,farkındayım,bi sebep de olmadığını düşünüyorum ayrıca.
cicişim,nasıl dayancan yarına kadar,kız bugün yapsana bi test,bizide merakta koymamuış olursun hem.
selina cım,pazardan hiç çıkmıyon kız sen,ama pijamaylada gitsen güzel olursun,ben eminim.
yeni gelen arkadaşlar,topiğimizde mutlu olan arkadaşlar,hepinize selam olsun.
inşallah unuttuğum kimse kalmamıştır.
canım icinden nasıl geciyosa öyle davran... tabiki hemen bebek isteyeceksin kim ne diyebilirki bende bi düşük yaptım hemen istedim ama doktora gittigimde rahim agzında yara oldugunu söyledi o yüzden tedavideyim şimdi... bebişin hayırlı zamanda saglıgıyla gelir inş...ayrıca öbür bebişine haksızlık olmaz o bir melek oldu cennette seni bekliyo kardeşinide en kısa zamanda gönderir sana inş canım...kızlar şimdi benim 1 ay olduya bebeğim gideli..ben ne düşüneceğimi bilemiyorum..kimseylede konuşamıyorum bir yanım çok isitiyo pıt pıt atan bir kalbi daha bedenimde..ruhsuz bişr durumdayım şu an resmen haliyle...
acaba yavaş yavaş düşünmeliyim yani umutlanmalımıyım yeni bir gebelik için.şimdi çevremden birine desem sanki keyfime sonlandırmışımda hiç üzülmüyorum hemen yeni bir bebek düşünebiliyorum gibi hissederler diye soramıyorum..o yüzden siz beni anlarsınız nasıl kendimi motive etmeliyim erkenden yeni bir bebek istemek diğer bebeğime haksızlık olurmu...ben onu kaybetmek istemedim hiç ve bedenimdeki varlığı kadar huzur veren bişi olmamıştı..oğlumu asla unutamam ama dayanacak bir umut beslemek istiyorum içimde...
fikirlerinizi bekliyorum
doktora gittim canım kotrole çağırmıştı zaten.rahmim falan normale dönmüş temizmiş bi problem yok dedi..planlı bi gebelik yapmalısınız yani vitamin ve folbiola başlayarak gebe kalmalısınız dedi.eşime sen korun demişti eşimde ya bi aksilik olursa bilmeden hamile kalırsa dyince bişi olmaz içiniz rahat olun ama vitaminleri alın dedi..bizim temmuzda tayinimiz çıkacak çıkmayacağını bilsem şimdiden başlarım folik aside ama arada derede kalmak istemiyorum..6 ile 1 yıl arası normal dedi ama ne zaman hazır hissederseniz düşünebilirsniz demişti doktorumuz...bilemiyorum işte bir yanım başka bir yanım başkaaa
bende iyiyim canım sagol...selam pelincim iyiyim çok şükür.sen nasılsın?
oranje canım kendine de haksızlık etme.senin elinde olan bi durum değildi bu yaşadıkların.dr un herşey normal dediyse bence sizde düşünmelisiniz.rabbim bu sefer sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.
pelincim nasılsın selina elixir duru cici :80:
pelincim nasılsın selina elixir duru cici :80:
idare ediyorum pelincim evi topladım sabah ama sancılardan süpürememiştim şimdi yavaş yavaş kalkıcam selinacımhadi beraber kalkalım
haklısın eboşum ama burayıda ihmal etmemek gerekiyo dimi bu arada annecigine gitmişsin bügün kolay gelsin sana canım akşam görüşürüz inş...
derinime cok gecmiş olsun allah şifa versin epeydir görüşemedim onunla ebroşum konuşursun benden selam söylersin canım...
canım inş agrıların bebiştendir hayırlısıyla mujdeli haberi veririsin inş...
kardeloşum nasılsın canım... beni unutmuşsun ama olsun sen iyi ol yeter...
canım icinden nasıl geciyosa öyle davran... tabiki hemen bebek isteyeceksin kim ne diyebilirki bende bi düşük yaptım hemen istedim ama doktora gittigimde rahim agzında yara oldugunu söyledi o yüzden tedavideyim şimdi... bebişin hayırlı zamanda saglıgıyla gelir inş...ayrıca öbür bebişine haksızlık olmaz o bir melek oldu cennette seni bekliyo kardeşinide en kısa zamanda gönderir sana inş canım...
,kardelenbhr,Duru_,oranje,SeLiNa23,,elixsir+,CİCİ35,selam kızlar nasılsınız
selam kısslar ben iyiyim siz nasılsınızzzpelincim nasılsın selina elixir duru cici :80:
selam kısslar ben iyiyim siz nasılsınızzz
elixsir+ SeLiNa23 bap980 pelin67 oranje kardelenbhr
Selam akide şekerlerim,umarım hepiniz iyisinizdir topiğe girdim bir baktım taşınmışız hayırlı uğurlu olsun hepimize inşşallah.Bu arada dua listemizde daha geniş kapsamlı olmuş, bu da beni ayrıca çok mutlu etti..Girer girmez listeyi kontrol ettim ve surelerimi okudum bitirdim.Rabbim kabul etsin inşallah...Ebrarım listeden düşer görecektir bu msjımı eminim...Ben bir süredir yoktum modemim problemli idi...Şu sıralar biraz duygusal modlardayım,her bahar olduğu gibi bu baharda da ruhuma bir hüzün çöktü.Huyum kurusun bunu hep yaşıyorum dokunsalar ağlayacak gibiyim bir sebebi yok dediğim gibi bahar çarpması her yıl olur :)....Şimdi çıkmam gerekiyor, hepiniz kendinize çok çok iyi bakın sizleri sevgiyle kucaklıyorum...Allah izin verirse akşam burada olacağım..Sevgiler saygılar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?